Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα και περαστικά στα άρρωστα.

Τα δικά μου είναι καλά (φτου φτου). Εγώ αδιαθέτησα και κάθομαι μπαμπουρωμένη σαν παλιόγρια.

Η μάνα μου δεν είναι καλά. Περιμένουμε και το σπινθηρογράφημα σήμερα...δύσκολα.

Ενώνω τη φωνή μου μαζί με του Αερικου κατά της εξωγήινης, για τον κλονισμού του θρεντ. Εγώ τουλάχιστον, γι' αυτό δε γράφω τόσον καιρό.

Πονάω και δε μπορώ να γράψω πολλά ακόμα. Φιλιά σε όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι μικρούλα ακόμα, δωστης λίγο χρόνο.

Αφού δέχτηκε να βγάλει την πάνα μια χαρά τα πάει.

Εμείς βγάλαμε το πρώτο μας δόντι σήμερις.

.......

....................

Εγω ξυπνησα με ενα τεραστιο πιασιμο που με εχει κανει σαν τον ρομποκοπ δεν μπορω να κουνησω κεφαλι ουτε δεξια ουτε αριστερα ποναω φρικτα. Πως περναει αυτο βρε παιδια????

Σαν ψύξη μου ακούγεται αυτό Μαρκο μου...

μια φορά που κάτι παρόμοιο με είχε πιάσει και πήγαινα μονόπαντα πήρα μια αλοιφή/κρέμα την PowerHealth από το φαρμακείο... δεν θυμάμαι πώς την έλεγαν ... δεν ήταν πάντως θερμαντική, ήταν από τις άλλες που τις βάζεις και παγώνεις... ΑΛΛΑ δούλεψε !!! Περαστικά !

Μεταξακι αν δεν συνεργαζεται μην την πιεσεις αστην και ξαναδοκιμαζετε αργοτερα μην επιμεινεις. Το ιδιο εκανε ο Μαριος το καλοκαιρι και το αφησαμε και ξαφνικα το ζητησε την προηγουμενη εδομαδα μονος του και εκοψε τα τσισα σε 3 μερες. Αλλα τοσο καιρο δεν τον εβαζα απλα του μιλουσα για την διαδικασια και απλα που και που τον ρωταγα αν θελει να παει τουαλετα και ξαφνικα μια μερα ειπε ναι.
................

Μεταξία, μήπως δεν είναι έτοιμη ακόμη? Σαν την δικιά μου?

ΔΕΝ είναι έτοιμη, αλλά το παιδί μου είναι τζόρας !!!!! ΜΟΝΗ ΤΗΣ έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να κυκλοφορεί με το βρακί............ εις μάτην όμως !!!!

Εγώ σκεφτόμουν να ξεκινούσαμε προσπάθειες κατά Μάιο/Ιούνιο μεριά, αλλά το Σεμινίδιο αποφάσισε ότι είναι "μαμάλη" !!! :rolleyes:....

Περαστικά στα άρρωστα και στην Αγγελίνα !

39.3 στις 11.30 το πρωι. Πήρε ponstan επεσε ξερη για υπνο κάνα 2ωρο και τώρα είναι με δέκατα. Για να δούμε πως θα συνεχίσει.

Εν τω μεταξύ, περιμένω πότε θα αρρωστήσει και η άλλη...:-(

Δεν καταλαβαίνω τι λέτε για τις ΑνΑλ το ουφο και τις λοιπες...:rolleyes::confused:

Εχασα επεισόδια μου φαίνετε...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλησπέρα :) Φαίνεται πως καταλήξαμε σε παιδικό αφού σήμερα εδέησε και τους είδε και ο μπαμπάς μας ;) Αύριο θα δείξει κατά πόσο η επιλογή μας αρέσει και στην κωτίτα!

Εγω ξυπνησα με ενα τεραστιο πιασιμο που με εχει κανει σαν τον ρομποκοπ δεν μπορω να κουνησω κεφαλι ουτε δεξια ουτε αριστερα ποναω φρικτα. Πως περναει αυτο βρε παιδια????

Ζεστή θερμοφόρα και την βάζεις εκεί που πονάς... όσο πιο ζεστό αντέχει το δέρμα σου και για όσες περισσότερες φορές μπορείς!

Διαφημίσεις

Ψύξη!! Πολύ ζεστασιά, ξεκούραση (σε όποια θέση σε βολεύει), εντριβές κι αντιφλεγμονώδη.

Ο Π. ξεκίνησε την προετοιμασία για την α' με τη νηπιαγωγό του και είμαι ήσυχη, είναι σε καλά χέρια!

Μπράβο, καλή προετοιμασία!!

ΔΕΝ είναι έτοιμη, αλλά το παιδί μου είναι τζόρας !!!!! ΜΟΝΗ ΤΗΣ έχει αναλάβει την πρωτοβουλία να κυκλοφορεί με το βρακί............ εις μάτην όμως !!!!

Εγώ σκεφτόμουν να ξεκινούσαμε προσπάθειες κατά Μάιο/Ιούνιο μεριά, αλλά το Σεμινίδιο αποφάσισε ότι είναι "μαμάλη" !!! :rolleyes:....

Δεν είμαι κατάλληλη να σε συμβουλεύσω γιατί σε κάτι τέτοια είμαι στρατηγός :mrgreen: (σε άλλα μου έχει πάρει τον αέρα ο μικρός:roll:) αλλά αν δεν κρυώνει, άστην...

Καλησπέρα :) Φαίνεται πως καταλήξαμε σε παιδικό αφού σήμερα εδέησε και τους είδε και ο μπαμπάς μας ;) Αύριο θα δείξει κατά πόσο η επιλογή μας αρέσει και στην κωτίτα!

Καλή (τελική) επιλογή εύχομαι!! Και καλή αρχή!!

39.3 στις 11.30 το πρωι. Πήρε ponstan επεσε ξερη για υπνο κάνα 2ωρο και τώρα είναι με δέκατα. Για να δούμε πως θα συνεχίσει.

Εν τω μεταξύ, περιμένω πότε θα αρρωστήσει και η άλλη...:-(

Δεν καταλαβαίνω τι λέτε για τις ΑνΑλ το ουφο και τις λοιπες...:rolleyes::confused:

Εχασα επεισόδια μου φαίνετε...

Περαστικά!!!!!!!!!!

Όσο για τα λοιπά... κι εμείς που καταλάβαμε... τι καταλάβαμε...?:cool:

Η μάνα μου δεν είναι καλά. Περιμένουμε και το σπινθηρογράφημα σήμερα...δύσκολα.

Αγγελίνα μου, εύχομαι καλά αποτελέσματα. Και... σου στέλνω μια τεράστια, ζεστή αγκαλιά...

Περαστικούλια everybody

Πόσες μέρες είναι που το Costa Concordia έχει βυθιστεί??? 1 βδομάδα??

Σε όλες τις ειδήσεις σε όλο το κόσμο δεν παίζει το θέμα?

Το διποδάκι μου μόλις ΧΤΕΣ κατάλαβε ότι το συγκεκριμένο πλοίο έχει ναυαγησει δίπλα στην ακτή:confused::confused::confused::confused::confused:

Τόσες μέρες με ακούει να μιλάω για το θέμα και να έχω συγκεκριμένες απορίες λόγω της παλαιότερης ενασχόλησης μου με την ναυτιλία ............και ΧΤΕΣτο πήρε πρέφα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πάντως κατέληξα ότι δεν πρέπει να είναι εξοπλισμένο με βυθόμετρο το συγκεκριμένο πλοίο:tongue::tongue::tongue::tongue:................ή είναι πολαααααααααααααααααααααααα κιλά λαλακας αυτός που κατάφερε να το βυθίσει 500 μέτρα από την ακτή!!!!!

Ευχαριστω κοριτσια για τις συμβουλες μια βολταρεν ειχα εδω αλοιφη και εβαλα αλλα λιγα πραγματα εκανε ακομα λυκος ειμαι. Ξεκουραση δεν παιζει ζεστασια ορθια που ειμαι δεν βοηθαει και πολυ οποτε βλεπουμε.

Περαστικα στα μικρακια και γρηγορα χωρις πυρετους.

Καλη αρχη Κρις και ευκολη ευχομαι!!!!!

Μεταξακι αφου θελει αστην απλα θα παιδευτεις μεχρι να συνηθισει λιγο να τα κραταει.

Αγγελινακι οσο το δυνατον καλυτερα αποτελεσματα ευχομαι.

Περαστικά Αγγελίνα , Μαρκο και πιτσιρικάκια...κάτι τέτοιες στιγμές σκέφτομαι ότι καλά κάναμε και σταματήσαμε τον παιδικό...έχουμε να αρρωστήσουμε από τα μέσα Δεκεμβρίου...φτου φτου

βρε τη "μαμαλη"...χειμωνιάτικα το πήρε απόφαση το κορίτσι μας?...αφού το θέλει ασ'την, έτσι κι αλλιώς δε νομίζω να μπορείς να κάνεις διαφορετικά:D

Πάντως κατέληξα ότι δεν πρέπει να είναι εξοπλισμένο με βυθόμετρο το συγκεκριμένο πλοίο:tongue::tongue::tongue::tongue:................ή είναι πολαααααααααααααααααααααααα κιλά λαλακας αυτός που κατάφερε να το βυθίσει 500 μέτρα από την ακτή!!!!!

ή ήταν πολλά τα λεφτά Αρη...:rolleyes:

Αερικό εύχομαι όλα να πάνε καλά με τον καινούριο παιδικό...

Καλησπέρα σε όλες και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

Ήθελα να ευχηθώ περαστικά κι αγύριστα στη Ζωίτσα κι από εδώ. Ελπίζω και οι γονείς της να είναι καλά.

Σήμερα πήγα και πήρα ισοθερμικό φανελάκι μακρυμάνικο και κάλτσες για τον μεγάλο, γιατί βγαίνει το πρωί και περπατάει μες στο ψοφόκρυο. Δεν πιστεύω να ιδρώνει με αυτά μες στην τάξη, ε? Για πείτε, γιατί δεν έχουμε ξαναφορέσει.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλες και ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

Ήθελα να ευχηθώ περαστικά κι αγύριστα στη Ζωίτσα κι από εδώ. Ελπίζω και οι γονείς της να είναι καλά.

Σήμερα πήγα και πήρα ισοθερμικό φανελάκι μακρυμάνικο και κάλτσες για τον μεγάλο, γιατί βγαίνει το πρωί και περπατάει μες στο ψοφόκρυο. Δεν πιστεύω να ιδρώνει με αυτά μες στην τάξη, ε? Για πείτε, γιατί δεν έχουμε ξαναφορέσει.

Καλησπέρα a tous!!

Τα ισοθερμικά είναι πολύ καλή περίπτωση, γιατί και σε ζεσταίνουν στο κρύο, και σε εμποδίζουν να ιδρώσεις (μέχρι ένα σημείο βέβαια.) Ειδικά για τα παιδιά σαν την κόρη μου, που ιδρώνουν εύκολα και μουσκεύει το φανελάκι τους, και μετά κρυώνουν εύκολα, είναι ιδανικά!

Καλά ισοθερμικά για παιδιά και ενήλικους έχει το Marks and Spencer, στο σάιτ τους έχει πολύ καλές τιμές, στο κατάστημα έχει υπερδιπλάσιες!!

Αγγελίνα, θα συμφωνήσω με παλλαντίν, τα ισοθερμικά είναι πολύ καλά. Τα φοράει κι ο άντρας μου τον χειμώνα (πάνω στη μηχανή:cool:), ενίοτε κι εγώ:rolleyes:. Ένα άλλο μεγάλο προσόν τους είναι ότι είναι πολύ λεπτά και δεν κάνουν μπούγιο ούτε σου περιορίζουν την κινητικότητα. Μάλλινες φανέλες έχετε δοκιμάσει?

Στίναααααααα?

Καλημερα!

Το σωστο ισοθερμικο δεν σε ιδρωνει αν ιδρωνει το παιδι σημαινει οτι δεν ειναι καλη ποιοτητα τσεκαρε το. Το ισοθερμικο εχει την ιδιοτητα οτι κραταει σταθερη την θερμοκρασια του σωματος.

Και τωρα για πειτε εμπειριες οσες εχετε μεγαλυτερα παιδια. Σε χρονο ρεκορ ο Μαριος εκοψε τα τσισα αλλα δεν κοβει τα κακα. Καμια ιδεα πως να τα κοψουμε? Τα λεει πριν αλλα δεν θελει τουαλετα η γιογιο θελει να τα κανει ορθιος.

Καλημερα!

Το σωστο ισοθερμικο δεν σε ιδρωνει αν ιδρωνει το παιδι σημαινει οτι δεν ειναι καλη ποιοτητα τσεκαρε το. Το ισοθερμικο εχει την ιδιοτητα οτι κραταει σταθερη την θερμοκρασια του σωματος.

Και τωρα για πειτε εμπειριες οσες εχετε μεγαλυτερα παιδια. Σε χρονο ρεκορ ο Μαριος εκοψε τα τσισα αλλα δεν κοβει τα κακα. Καμια ιδεα πως να τα κοψουμε? Τα λεει πριν αλλα δεν θελει τουαλετα η γιογιο θελει να τα κανει ορθιος.

Σχετικά με τα ισοθερμικά είναι πάρα πολύ καλά... συμφωνώ με την Μάρκο, όπως επίση και τα μάλλινα... μου τα φόραγε κι εμένα η μάνα μου λόγω ακροαστικών... το θυμάμαι ακόμη !

Ρίξτε μια ματιά εδώ για τιμές

http://store.kapetanis.com εγώ από εκεί βρήκα μικρό νούμερο για τον Νικόλα -του πήρα και μάλλινα και ισοθερμικά και είναι εξίσου καλά και τα Palco+ τα Ήλιος-

:lol:

Βρε Μαρκο μου,

Το δύσκολο κομμάτι υποτίθεται ότι είναι τα τσίσα !!! έχω γελάσει πολύ με το παιδί σου... άσ' τον λοιπόν να τα κάνει όρθιος... ε μα πόσο ! Θα το καταλάβει ότι δεν εξυπηρετεί έτσι .... και θα κάτσει, τί θα κάνει ????

μην τον πιέσεις ε ??? ξέρεις εσύ !:lol:

Τα τσισα ειναι τα δυσκολα???? Ορθιος τα κανει αλλα πανω του η σε παμπερς δεν θελει τουαλετα για κακα ουτε γιογιο. Ευτυχως κανει μια φορα την ημερα. Τα τσισα τα ελεγχει πληρως τα κακα δεν γουσταρει να τα αφησει στην τουαλετα και μια χαρα βολευετια ορθιος στο βρακι η στο παμπερς. Δεν πιεζω εννοειται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...