Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερααα!

Περαστικα στη Ζωιτσα και μπραβο στο Μαριακο που τα παει τοσο καλα..

Η δικια μου θα τη βγαλει οταν πατησει τα 8 και θα ησυχασουμε :rolleyes: Στο σχολειο τα λεει κανονικα (τα τσισα), στο σπιτι οποτε τα θυμηθει ενω τα κακα δεν τα λεει καθολου και τα κανει μονιμως πανω της....

Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Καλο υπολοιπο Κυριακης σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρες

εμείς μάλλον έχουμε γαστρεντερίτιδα γιατί έχει κάνει 2 ξεγυρισμένους εμετούς η μικρή.............στους καναπέδες, στο χαλί, σε πετσέτες............διαλέχτε και πάρτε, όπου θέλετε καθαρίζουμε μέσα στο σαλόνι από το πρωί:tongue:.

Αν είναι σαν τις άλλες φορές θα της περάσει γρήγορα, αλλά αύριο δεν θα την στείλω σχολείο.

Και μια και 2 μέρες το μήνα μας βγάζουν υποχρεωτικά σε ρεπό στη δουλειά (άνευ πληρωμής εννοείται) θα πάρω την μια μέρα αύριο.

Πήρα τον προϊοστάμενό μου και του το ανακοίνωσα από σήμερα:tongue::tongue:

Πάντως είναι να'χεις το διποδό μου σε περιπτώσεις κρίσης.

Το παιδί να ξερνοβολάει, να΄χει γεμίσει η πετσέτα που κρατάω μπροστά της, να φωνάζω του δίποδου, "φέρε μου μια καθαρή πετσέτα" και αυτός να μου φέρνει μια μικρή πετσετούλα απο αυτές που μπορείς να σκουπίσεις μόνο τις παλάμες σου:confused::confused::confused::confused::confused::mad::-x:-x:-x

και τι απαντάει: Δεν μου'πες ότι θες μεγάλη πετσέτα!!!!!! ΙQ ραδικιού.....το παιδί ξερνοβολάει αλύπητα και πρέπει να του διευκρινήσω εγώ ότι πρέπει να είναι μεγάλη η πετσέτα και όχι 30Χ30 εκατοστά.:mad:

τον πλακώνεις ή δεν τον πλακώνεις ?:tongue:

Καλημέρες

εμείς μάλλον έχουμε γαστρεντερίτιδα γιατί έχει κάνει 2 ξεγυρισμένους εμετούς η μικρή.............στους καναπέδες, στο χαλί, σε πετσέτες............διαλέχτε και πάρτε, όπου θέλετε καθαρίζουμε μέσα στο σαλόνι από το πρωί:tongue:.

Αν είναι σαν τις άλλες φορές θα της περάσει γρήγορα, αλλά αύριο δεν θα την στείλω σχολείο.

Και μια και 2 μέρες το μήνα μας βγάζουν υποχρεωτικά σε ρεπό στη δουλειά (άνευ πληρωμής εννοείται) θα πάρω την μια μέρα αύριο.

Πήρα τον προϊοστάμενό μου και του το ανακοίνωσα από σήμερα:tongue::tongue:

Πάντως είναι να'χεις το διποδό μου σε περιπτώσεις κρίσης.

Το παιδί να ξερνοβολάει, να΄χει γεμίσει η πετσέτα που κρατάω μπροστά της, να φωνάζω του δίποδου, "φέρε μου μια καθαρή πετσέτα" και αυτός να μου φέρνει μια μικρή πετσετούλα απο αυτές που μπορείς να σκουπίσεις μόνο τις παλάμες σου:confused::confused::confused::confused::confused::mad::-x:-x:-x

και τι απαντάει: Δεν μου'πες ότι θες μεγάλη πετσέτα!!!!!! ΙQ ραδικιού.....το παιδί ξερνοβολάει αλύπητα και πρέπει να του διευκρινήσω εγώ ότι πρέπει να είναι μεγάλη η πετσέτα και όχι 30Χ30 εκατοστά.:mad:

περαστικά σας μαζι με μας!!

Ωχ περαστικα στην μικρη ατιμη η γαστρεντεριτιδα 3 φορες την εχουμε περασει. Ελπιζω να φυγει αυριο και να μην την ταλαιπωρησει.

Και εμεις Φαιη 3 μερες εχουμε που ξεκινησαμε και ναι μεν τα πηγαινει καλα με τα τσισα αλλα με τα κακα δεν το εχει ακομα. Πιστευω ομως οτι με τον χρονο θα στρωσει αφου τοσο γρηγορα κοβει τα τσισα. Φανταζομαι οτι ειναι και πιο δυσκολα τα κακα τα ατιμα. Προχθες τα εκανε πανω του τα κακα και σημερα του εβαλα μονο παμπερς οταν ζητησε κακα γιατι δεν ηθελε τουαλετα και ειπα να μην τον ζορισω και αντιδρασει αφου τα παει καλα με τα τσισα.

Ελπιζω να κανω το σωστο δεν ξερω βλεπουμε και κανουμε.

Διαφημίσεις

Mάλλον διανύουμε τις μέρες του εμετού!:tongue:

Και μένα το ζωπυρόπαιδο ήταν αδιάθετο χθες - τον πόναγε η κοιλιά του, ήταν άκεφος, κουρασμένος. Τελικά, το βράδυ έκανε έναν ξεγυρισμένο εμετό και... ηρέμησε!:cool:

Δεν έχει κάτι άλλο. Δεν νομίζω πως είναι γαστρεντερίτιδα, μάλλον κάτι σε τροφική δηλητηρίαση ή κακοφαγία μου κάνει (του έχωσε η μάνα μου μια τσάντα γλυκίσματα στα μουλωχτά:twisted: κι έφαγε κάμποσα)!:confused:

Κατά τ' άλλα, μ' έχει πιάσει μαγειρικός οίστρος.:rolleyes: Διαβάσματα στα ενδιάμεσα (δυσκόλεψε λίγο η ύλη...):mrgreen: και το απόγευμα έχουμε παιδικό πάρτυ.:cool:

Ρουκουτίνα... κι έλεγα που είσαι...:roll:

Καλό μας μεσημέρι, περαστικά στους ασθενείς!!

Καλημέρες

..........................

ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΙΣ !!!!! :rolleyes: Μαζί σου !

Και περαστικά σας βεβαίως βεβαίως !

Καλημερα!!!!! Ναι τσακ μπαμ ευτυχως. Παει καλα δεν φοραει πια καθολου την ημερα και δεν εχουμε ατυχηματα τα λεει εγκαιρα. ΤΟ βραδυ ακομα του βαζω πανα αλλα οχι για πολυ μαλλον θα περιμενω λιγες ημερες να σιγουρεψουμε την ημερα και μετα θα αρχισω και την νυχτα χωρις παμπερς.

Μου φαινεται και εμενα απιστευτο ποσο ευκολα καθαριζουμε.

Στην Ζωιτσα μας περαστικα ευχομαι που ψηνεται.

Να πω κάτι ??? ΕΓΩ αυτό που έχω καταλάβει, είναι πως όταν σταμάτησα να αγχώνομαι και να "ασχολούμαι" (με την καλή έννοια) έφυγε και η πιπίλα και το πάμπερ, από εκεί που δεν το περίμενα... και που είχα σχεδόν απελπιστεί... :cool: άρα, είστε σε καλό πολύ καλό δρόμο !

Εύγε Μαριούλη !

Mάλλον διανύουμε τις μέρες του εμετού!:tongue:

Και μένα το ζωπυρόπαιδο ήταν αδιάθετο χθες - τον πόναγε η κοιλιά του, ήταν άκεφος, κουρασμένος. Τελικά, το βράδυ έκανε έναν ξεγυρισμένο εμετό και... ηρέμησε!:cool:

Δεν έχει κάτι άλλο. Δεν νομίζω πως είναι γαστρεντερίτιδα, μάλλον κάτι σε τροφική δηλητηρίαση ή κακοφαγία μου κάνει (του έχωσε η μάνα μου μια τσάντα γλυκίσματα στα μουλωχτά:twisted: κι έφαγε κάμποσα)!:confused:

......

Ωχ βρε ΖΩΠ,

Τί πάθανε όλα τα πιτσιρίκια ???? Σέρνεται πάλι/ακόμη γαστρεντερίτιδα ???? και είναι το χειρότερό μου όμως... περαστικά και σ' εσάς !

edit : Ζω ένα άλλο δράμα με την Σεμίνα που θέλει να κυκλοφορεί μονίμως ξεβράκωτη.... :lol: ή το πολύ με το βρακί της Μινι, της Νταιζης, της Ντόρας κλπ.... που κάθεται όοοοολη την ώρα είτε στο γιογιό είτε στην λεκάνη και ΧΩΡΙΣ να περιμένει μου λέει "Έκανα !!!!" ;) (μια τρύπα στο νερό, μην με ρωτήσετε)... και

τελικά... τα κάνει όπου βρει !!!! :idea: Any ideas ??????

edit : Ζω ένα άλλο δράμα με την Σεμίνα που θέλει να κυκλοφορεί μονίμως ξεβράκωτη.... :lol: ή το πολύ με το βρακί της Μινι, της Νταιζης, της Ντόρας κλπ.... που κάθεται όοοοολη την ώρα είτε στο γιογιό είτε στην λεκάνη και ΧΩΡΙΣ να περιμένει μου λέει "Έκανα !!!!" ;) (μια τρύπα στο νερό, μην με ρωτήσετε)... και

τελικά... τα κάνει όπου βρει !!!! :idea: Any ideas ??????

είναι μικρούλα ακόμα, δωστης λίγο χρόνο.

Αφού δέχτηκε να βγάλει την πάνα μια χαρά τα πάει.

Εμείς βγάλαμε το πρώτο μας δόντι σήμερις.

Τελικά σημαδιακό είναι που δεν την έστειλα σχολείο και δεν πήγα δουλειά.

Δεν είχε γαστρεντερίτιδα, κάτι πρέπει να την πείραξε στο φαγητό.

Και αφού δεν πήγαμε σχολείο / δουλειά μου'ρχεται ξαφνικά φωνάζοντας ..... "αίμα, αίμα".

Το στόμα της μέσα στο αίμα και το κάτω δόντι να κρέμεται έτοιμο να βγει.

Πήγαμε στο καθρέφτη του μπάνιου, ξεπλύναμε το αίμα, το βλέπαμε το δόντι που κουνιότανε και δεν ήθελε να βγει.............παίρνω το τσιμπιδάκι για τα φρύδια και σιγά σιγά (εν μέσω δακρύων και τσιρτιών) το τράβηξα και βγήκε.:D:D

Και μετά πήραμε τηλέφωνο τις γιαγιάδες και λέγαμε τον πόνο μας, και βγήκαμε στο μπαλκόνι και κάναμε το τελάλη για το πάθημά μας φωνάζοντας στην απέναντι γειτόνισσα

"Κυρά -Αθηνάααααααααααααααααααα" (τσιρίζοντας μπας και δεν μας ακούσει η γυναίκα)... μου βγήκε το δόντι σου λεω":lol::lol::lol:

Όλοι από τα διπλανά μπαλκόνια ψοφήσανε στο γέλιο:lol:

Ρουκουτίνα... κι έλεγα που είσαι...:roll:

Παρούσα!

Μου πέρασε λίγο η βαρεμάρα μου με τα μηχανάκια του διαβόλου. Μέχρι να με ξαναζορίσει κανένας πελάτης και να τα ξαναπάρω...:rolleyes:

Τι καλά μαγειρεύεις? Θέλω...

Περαστικά στα αρρωστούλια σας. Τι έγινε? Μαζεμένες αρρώστιες? Αρχίζω να ανησυχώ. Θα μου΄ρθει, δεν θα μου΄ρθει?:?:

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Και που να το ήξερα χθες που έλεγα ότι θα μου΄ρθει...:rolleyes:

Αγγελίνα με 38.7 χθες το βράδυ, λίγο αργότερα από την ώρα που το έγραψα... :rolleyes:

Τώρα 37.7 και βλέπουμε.

Θα την βγάλουμε σπίτι σήμερα...

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημερα και εδω!

Τελικα υπαρχει καποιο παιδακι που να ειναι εντελως καλα αυτες τις μερες; :confused:

Εμεις ειμαστε με αντιβιωση απο την περασμενη Τεταρτη και διαφορα ουσιωδη δεν εχω δει. Ο βηχας μιλαμε οταν την πιανει ειναι λες και ακους τρακτερ!

Περαστικα σας βρε ρουκουτακι.. Αντε να πιασει αυτη η μαμωΑνοιξη και να ερθει Καλοκαιρι γιατι δεν παει αλλο....

Εμεις σε γενικες γραμμες καλα.. Το τερατινι εφυγε πριν λιγο για το σχολειο μασουλωντας τυρακι..

Αυτη την εβδομαδα ασχολουνται με τα παιδια του κοσμου στο σταθμο. Πολυ ωραιο θεμα και τους το παρουσιαζουν πολυ προσεγμενα. Διαβαζουν το παραμυθακι "τα παιδια του κοσμου παρουσιαζουν το σπιτι τους", και μαθανε δυο νεα τραγουδακια με την κυρια της μουσικοκινητικης (το "αν ολα τα παιδια της γης" και το "χτυπα τα ποδια σου Κινεζα"). Η δικια μου αρεσκεται προς το παρον να κανει τα ματακια της σχιστα με τα δαχτυλακια της για να μας δειχνει πως ειναι τα ματακια των Κινεζων. :lol: Ομορφα πραγματα μωρε.. Ερεθισματα, να ξεφευγουν κι αυτα τα σκατουλια!

Κατα τα αλλα ησυχιες!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Nαι μην τον ματιασω ο Μαριος ειναι καλα εδω και καιρο αντιστεκεται χαχαχαχα. Ελπιζω να μην ειναι ο επομενος.

Εγω ξυπνησα με ενα τεραστιο πιασιμο που με εχει κανει σαν τον ρομποκοπ δεν μπορω να κουνησω κεφαλι ουτε δεξια ουτε αριστερα ποναω φρικτα. Πως περναει αυτο βρε παιδια????

Μεταξακι αν δεν συνεργαζεται μην την πιεσεις αστην και ξαναδοκιμαζετε αργοτερα μην επιμεινεις. Το ιδιο εκανε ο Μαριος το καλοκαιρι και το αφησαμε και ξαφνικα το ζητησε την προηγουμενη εδομαδα μονος του και εκοψε τα τσισα σε 3 μερες. Αλλα τοσο καιρο δεν τον εβαζα απλα του μιλουσα για την διαδικασια και απλα που και που τον ρωταγα αν θελει να παει τουαλετα και ξαφνικα μια μερα ειπε ναι.

Καλημέρα!

Περαστικά στα αρρωστούλια της παρέας!

Hellcat τον "σκοτώνεις" με τις ευλογίες μας! Περαστικά στο παιδί...

Αυτή η γαστρεντερίτιδα έχει θερίσει κόσμο και κοσμάκη! Εγώ τη γλύτωσα πάντως...Το πως δεν το ξέρω...Αφού έπαθε και ο Γ. και η Ο.!

Αερικό, Καλή Αρχή!!! Θα γνωρίσει νέους φίλους η Κωτίτα, έτσι να της πεις... Και θα γίνουν μετά πολλοίιιιιιιι οι φίλοι της!

Ο Π. ξεκίνησε την προετοιμασία για την α' με τη νηπιαγωγό του και είμαι ήσυχη, είναι σε καλά χέρια!

Η Ο. περνάει ακόμη φάση προσαρμογής και μου "σπάει τα νεύρα"!!! Όλο κλάψες είναι..Χθες βράδυ της λέω, έλα Ο. να ετοιμάσουμε την τσάντα σου για το σχολείο... Κολίοοοοοοοοο??????? όοοοοοοοοοκι τε τέλω... τε τέλω σου είπα! Κι άλλα ωραία! Ήταν και ο Π. που τη βίδωνε περισσότερο... Πήγε την αγκάλιασε και τη φίλησε και της λέει, Μην κλαίς Ολγίτσα μου, θα πάμε σχολείο αύριο και θα περάσουμε ωραία!!! Τίποτα όμως...

Προόδευσε ο Μαριούλης...Άντε να δω πότε θα ρθει η σειρά μας...

Μεταξία, μήπως δεν είναι έτοιμη ακόμη? Σαν την δικιά μου?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...