Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!

Ερήμωσε το καφέ μας...

Τι κάνετε?

Εμείς καλά πλέον. Περάσαμε τις γιορτές με τα παιδιά άρρωστα -ίωση. Αφού ανάρρωσαν πήγα στο γναθοχειρούργο για την εξαγωγή του φρονιμίτη και ήμουν εγώ στο κρεβάτι του πόνου συν τη γαστρεντερίτιδα που έπαθε ο Γ. Κλειστήκαμε πολύ δυστυχώς ή ευτυχώς καλύτερα μιας και δεν χαλάσαμε not even a penny!!!

Έγινα βιβλιοφάγος.... Ότι δε χάλασα σε ρουχισμό το έδωσα σε βιβλία .......

Σας συστήνω ανεπιφύλακτα Τα δάκρυα του Θεού! και Το Νησί! Τα άλλα που διάβασα δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα... Αααααααα και το Η νύφη φορούσε μαύρα! Κι αυτό πολύ καλό. Τώρα διαβάζω την Λευκή Ορχιδέα! Θα σας ενημερώσω...

Άρια τι έπαθε το ματάκι του παιδιού?

Στίνα, Άντζελα πως τα πάτε με τα μωρούλια σας?

Επίσης, γράφτηκα γυμναστήριο εδώ και 2εβδομάδες... Θα μου πείτε: πότε τα προλαβαίνεις όλα? βιβλία, σπίτι, παιδιά... Γράφτηκα εκεί που πάει ο Π. taek-wo-do και προκειμένου να βολοδέρνω μέχρι να τελειώσει γυμνάζω το κορμί της Αφροδίτης!!! (μπας και στρώσει)...

Θετικό: Μου έχει φτιάξει η διάθεση πάααααααααρα πολύ. (Όπως επίσης και από την τιμή του προγράμματος ;)

Αρνητικό: Δε μου φτάνουν οι φόρμες ρε κορίτσια από την ιδρωτσίλα! λύνετε όμως..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερες και εδω!

Νιτσακι τα δακρυα του Θεου και το Νησι τα εχω διαβασει κι εγω και συμφωνω πως ειναι πολυ ωραια βιβλια και τα δυο.. Μπραβο για το γυμναστηριακι!!

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες.. Τρεχουμε αλλα μεχρι στιγμης φαινομαστε να αντεχουμε! :lol:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας,

Εμφανιστηκε και ο κομμητης. Ελπιζω να ειστε ολες καλα. Ελπιζω οι λεχωνες να συνελθουν γρηγορα και να μας δειξουν καμια φωτο των καινουργιων μελων. Εμεις καλα ειμαστε. Εγω ασχολουμαι με διαφορα πραγματα που με ξετρελλενουν και εχω χαθει σε αλλους κοσμους ωραιους. Η μικρη μεγαλωνει και πλεον ειναι παιδακι με τα ολα του. Κανονικοτατο......'Στεφανια ειπα ΟΧΙ'.......'εεεεελα ρε μαμαααααααα' (χοροδοπηδωντας στο ιδιο σημειο και τραβοντας την μπλουζα μου)......οσες χιλιετιες και να περασουν ΟΛΑ τα παιδια ιδια θα ειναι σε ορισμενα πραγματα.....

Χαιρετω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Πάνω που ετοιμαζόμουνα να πω ότι οι Αναλ μάλλον... έχουν κάνει τον κύκλο τους..., παρατηρώ πως το μισό ParentsCafe έχει πέσει κι εμείς όρθιες!

Δηλαδή, οι Αναλ ποτέ δεν πεθαίνουν!! χαχαχαχαχα!!

Σοβαρά τώρα - όποιος θέλει, μέχρι ν' αποκατασταθεί το παρεάκι του, μπορεί νάρθει εδώ να γράφει.:cool:

Φιλιά κόρες!!

Kαλημερα και απο εμας. Νομιζω οτι ειμαστε σε καλο δρομο με το θεμα του παμπερς. Προχθες ζητησε μονος του τουαλετα πρωτη φορα και χθες ολη μερα δεν του εβαλα παμπερς παρα μονο στον υπνο και ειχαμε δυο ατυχηματα μονο. Τις υπολοιπες φορες προλαβε και τα ζητησε.

Πολυ ευκολο μου εχει φανει μεχρι στιγμης ελπιζω να συνεχισουμε ετσι. Μεγαλωνει το ταλιμπανακι μου και δεν σταματα να με εκπλησει ευχαριστα!!!!!

Διαφημίσεις

Τι γίνεται ρε κόρες, το διαλύσατε?????

Είπα να μπω κι εγώ να δω τι κάνετε.

Μπράβο μαρκοπουλάκι.......έχεις να δεις ακόμα κι άλλα τέτοια "κουφά"

Εμένα η δικιά μου κάποια στιγμή γύρω στα 3μιση/ 4, σηκώθηκε ένα βράδυ μόνη της και πήγε για τσίσα στην τουαλέτα χωρίς να με φωνάξει ή να έρθει στο κρεβάτι μας.

το πήρα χαμπάρι την άλλη μέρα γιατί δεν είχε τραβήξει το καζανάκι:D:D:D

Αερικιά τι κάνεις? Βρήκες δουλειά?

Γιατί μαρή ξέρεις κανέναν να την έχασε για να την βρω εγώ; :P Δηλαδή οκ... πολλοί την χάσανε αλλά επειδή δεν περίσσευε λέμε! :P

Και αφού έγραψα έχω να καταγγείλω ότι αυτό το θρεντ το κατέστρεψε το ουφο :P

Εγώ; αυτή τα έβαλε με το όμορφο γλυκό ήρεμο και αγαπησιάρικο θρεντάκι μας :P

Καλημέρα σας... Καλό ΣΚ :D

Σημερα ξυπνησε πρωτη φορα θεοστεγνος εντελως!!!!!!!!!!!!!!

μπράβο!!!! τσακ μπαμ το αγοράκι σου άμα το πάρει απόφαση...φτου φτου...

αερικό σε σκεφτόμουν...δεν έβγαλες άκρη με τον παιδικό τελικά? ...εμείς μάλλον σταματήσαμε...δεν τον έχω πάει από τα χριστούγεννα κι εδώ...γλιτώσαμε απ'τις ιώσεις αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έκανα καλά...δείχνει χαρούμενος πάντως...

hellcat που εξαφανιστηκες ? όλα καλά?

φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Ελπίζω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται θα καταλήξουμε foubi μου. Έχω δει 25 έχω επιλέξει 3 με επικρατέστερους 2. Μένει να τους δει η μικρή και ο μπαμπάς και να εγγραφούμε για Φεβρουάριο. Από τον άλλο σταματήσαμε χθες με πολύ κλάμα της μαμάς.... η μικρή φαίνεται ότι το κατάλαβε χθες πως δεν θα ξαναδει τις δασκάλες της γιατί σήμερα ό,τι ζωγράφιζε ήταν για τις 'καλές της τις δασκάλες'. Ωστόσο θα κρατήσουμε επαφή για τις διοργανώσεις του σταθμού που πηγαίναμε και έτσι την άλλη Κυριακή θα δει και φίλους και παιδαγωγούς από το παλιό σχολείο ;)

Βρε καλως μεεεεε... :D

Εγώ εδώ είμαι... Είμαστε καλά, δόξα τω θεω. Απλώς τον τελευταίο καιρό, περνάω την φάση του "δεν θέλω να βλέπω υπολογιστή μπροστά μου". 8 ώρες στην δουλεια, μπροστά στο μαραφέτι είμαι, έχω ψιλοβαρεθεί. Μην ανησυχείτε, θα μου περάσει... Παίρνω και τα φάρμακά μου...:D

Πάντως, μπαίνω, ρίχνω μια ματιά για να είμαι ήσυχη ότι είστε καλά.

Φιλιά κούκλες. Θα ξανάρθω..

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημερα!!!!! Ναι τσακ μπαμ ευτυχως. Παει καλα δεν φοραει πια καθολου την ημερα και δεν εχουμε ατυχηματα τα λεει εγκαιρα. ΤΟ βραδυ ακομα του βαζω πανα αλλα οχι για πολυ μαλλον θα περιμενω λιγες ημερες να σιγουρεψουμε την ημερα και μετα θα αρχισω και την νυχτα χωρις παμπερς.

Μου φαινεται και εμενα απιστευτο ποσο ευκολα καθαριζουμε.

Στην Ζωιτσα μας περαστικα ευχομαι που ψηνεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...