Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα, χρόνια πολλά για τη μέρα και καλή μας φώτιση!!!:mrgreen:

Γλυκοφλεβαρίτσα, να είσαι χιλιόχρονη κοριτσάκι μου και να σε χαιρόμαστε!! Κι εύχομαι τα τρεξίματά σου να είναι ευχάριστα!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπαινουμε βγαινουμε φουντωνει ξεφουντωνει κατα καιρους Αριακι φασεις περναμε ολοι.

Καλημερα σε ολους καποιος να ερθει να ξεστολισει το δενδρο που με κοιταζει παραπονεμενο μερες χαχαχα.

Χθες πηγαμε δευτερη φορα σε παρασταση παιδικη ξεκινησαμε με τα ελαφρια και μετα την Ντορα συνεχισαμε με Ακαντου ζουζουνια χθες. Ο γιος μου παρακολουθουσε τοσο σοβαρος λες και εβλεπε Αμλετ. Ενω χοροπηδαγε και ξελυσαξε στο χρονο πριν ξεκινησει μολις αρχισε παρακολουθουσε με ευλαβεια 2 ωρες περιπου.

Στο τελος ειχαμε δραματα γιατι ενω αδειασε το θεατρο αυτος δεν ηθελε να φυγει.

Γενικα ειμαστε καλα και θα παμε αυτη την εβδομααδα να δουμε αλλον εναν παιδικο για να αποφασισουμε που θα παει του χρονου.

Καλημέρα, Καλή Χρονιά σε όλους μας με υγεία πάνω από όλα!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους όσους γιορτάζανε...Φαίη, Φανούλα, Φώωωτη, Ιωάννηπ, στον άντρα της Φαίης (να τον χαίρεσαι!), στην Ιωάννα και σε όποιον ξέχασα!!!

Βγάλαμε τις γιορτές άρρωστοι με μάσκες και όπως καταλαβαίνετε δεν είχα το χρόνο να ανοίγω η/υ. Κάτι ο κόσμος που πηγαινοερχόταν, κάτι τα παιδιά, κάτι ο Γ. με ίωση, κάτι εγώ με γαστρεντερίτιδα, κάτι ο φρονιμίτης που έκανα εξαγωγή ........

Κατά τα άλλα ωραία ήτανε! Σήμερα επέστρεψα στο γραφείο και μπήκαμε κι εμείς όπως όλοι στο πρόγραμμα!!!

Θέματα πολλά ανοίξαμε λόγω νέας χρονιάς ελπίζω σιγά σιγά να μπούμε σε τάξη!

Foubi εύχομαι να είστε καλά τώρα...

Όσες πήγατε στη Ντόρα σας ζηλεύω... και ο Π. πιο πολύ...

πολύ μου άρεσε που βλέπει με ευλάβεια ο μαριούλης παραστάσεις!

φαίη μου μακάρι να είναι αυτό που φαντάζομαι! όλες μου οι ευχές να είναι αυτό!

φιλιά σε όλες!

Νίτσα τώρα είστε καλά; τα παιδιά;

να χαίρεσαι τον Γιάννη, γερό δυνατό, να σας αγαπάει κ να σας φροντίζει!

χρόνια πολλά σε φανούλα, σε όσες είχαν αγαπημένα πρόσωπα που γιόρταζαν!

είμαστε καλά κ το ίδιο επιθυμούμε κ για εσάς!

Διαφημίσεις

δεν μπαίνετε ποια εδώ τώρα παρα πολύ ε ;

....ετσι κατάλαβα

να μην σας έχω στο νου μου να μπαίνω να σας βλέπω :-) ... :-)

θα σας παίρνω τηλ :-)

ν'αφήσετε τις αηδίες και να γυρίσετε ΟΛΕΣ πίσω λεω εγώ...τι θα κάνουμε δηλαδή εμείς...μύγες θα χτυπάμε?

νίτσα καλή χρονιά...δε μπορώ να γράψω πολλά...κάηκα στο χέρι... φιλιά!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.....

τι λέτε για ένα ανεκδοτάκι???......όχι δεν μιλάει για τις γυναίκες.....!!!

Η δασκάλα της Α' Γυμνασίου έχει πρόβλημα με τον Τοτό, που δεν είναι καθόλου συνεργάσιμος.

- Ποιο είναι το πρόβλημά σου, Τοτέ; τον ρωτάει.

- Είμαι πολύ έξυπνος για να είμαι στην πρώτη τάξη, απαντά ο Τοτός. Η αδερφή μου είναι στην τρίτη τάξη κι είμαι εξυπνότερος από αυτή. Πιστεύω ότι πρέπει να πάω στην τρίτη κι εγώ.

Η δασκάλα δεν τον άντεχε πλέον. Τον πήγε στο διευθυντή. Ο διευθυντής συμφώνησε να του κάνουν τεστ κι αν απαντήσει σωστά, να τον βάλουν στην τρίτη τάξη.

- Πόσο κάνουν 3 Χ 3; τον ρωτάει ο διευθυντής.

- 9, απαντάει ο Τοτός.

- 3Χ13;

- 39.

Ακολούθησαν κι άλλες ερωτήσεις κι απαντούσε σωστά ο Τοτός. Μετά ήρθε η σειρά της δασκάλας για ερωτήσεις. Ρωτάει:

- Τι είναι αυτά που η αγελάδα έχει τέσσερα κι εγώ δυο;

- Τα πόδια.

- Τι έχεις στο παντελόνι σου που εγώ δεν έχω στο δικό μου;

- Τσέπες.

- Τι είναι μαλλιαρό, οβάλ, γλυκό και μέσα υγρό;

- Η καρύδα.

- Τι μπαίνει μέσα σκληρό και ροζ και βγαίνει μαλακό και βρεγμένο;

Ο διευθυντής ανοίγει διάπλατα τα μάτια του, αλλά, πριν προλάβει να διακόψει, ο Τοτός απαντά:

- Η τσίχλα.

- Τι κάνει ο άντρας όρθιος, η γυναίκα καθιστή και το σκυλί στα τρία πόδια του;

Τα μάτια του διευθυντή ανοίγουν τρομαγμένα, αλλά πάλι πριν προλάβει να πει κάτι:

- Χειραψία, λέει ο Τοτός.

- Και τώρα μερικές ερωτήσεις του στυλ "Τι είμαι εγώ". Αρχίζω: Χώνεις τα παλούκια σου μέσα μου. Με πιέζεις, με καρφώνεις κι εγώ ανεβαίνω. Δεν προλαβαίνεις να τελειώσεις, κι εγώ βρέχομαι.

- Η σκηνή.

- Βάζεις ένα δάχτυλό σου μέσα μου. Με παίζεις νευρικά. Ο σωστός άντρας αυτό κάνει πρώτα.

Ο διευθυντής κοιτάζει σα χαμένος.

- Η βέρα.

- Είμαι σε διάφορα μεγέθη. Οταν δεν είμαι καλά, στάζω. Οταν με πιάνεις και με αναταράζεις, ανακουφίζομαι.

- Η μύτη.

- Είμαι ένα σκληρό δοκάρι με σουβλερή άκρη. Καρφώνομαι με δύναμη τρέμοντας.

- Το βέλος, απαντά ο Τοτός.

- Αρχίζω από Μ κι όταν με δοκιμάσεις λιγώνεσαι.

- Το μέλι.

Ο διευθυντής έβγαλε ένα στεναγμό ανακούφισης και είπε:

- Στείλτον και στο Πανεπιστήμιο. Εγώ από μέσα μου έδωσα λάθος απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις.

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Φουμπι ακολουθα το ενστικτο σου και παρακολουθα προσεκτικα το τι θελει και τι αντεχει το παιδι σου. Καθε παιδι ειναι διαφορετικο και το να συγκρινεις τι κανει σε σχεση με τα αλλα ειναι ακυρο. Και εγω ειμαι πολυ στρεσαρισμενη μην σκοτωθει πουθενα γιατι ειναι ταρζαν αλλα προσσπαθω να καταπινω το αγχος και να μην του το δειχνω απλα παρατηρω τις δυνατοτητες του τι μπορει και τι θελει. Καποια αλλη μαμα αν δει τι κανει ο Μαριος μπορει να παθει εγκεφαλικο και εγω τα παθιανω πολλες φορες αλλα κανω πετρα την καρδια ειμαι διπλα προσπαθω να προλαβαινω αλλα θελω να ειναι και χαρουμενος με αυτα που δοκιμαζει να κανει.

Προσπαθω να του δειχνω τον δρομο αλλα ταυτοχρονα δεν μπορω να τον καταπιεσω σε ολα γιατι ειναι ενα παιδι που κινητικα αντεχει πολλα και ειναι ευελικτο στα επικινδυνα. Οποτε κανω σταυρο ειμαι κοντα και οταν ξεφευγει βαζω λιγο φρενο.

Ούιιιιιι !!!! Πρέπει να βάλουμε Μάριο+Σεμίνα μαζί !!! Ταρζάν λέμε !!!! :lol:

Την Κυριακή στον τεράστιο ανοιχτό παιδότοπο στα Σπάτα ήταν, μα τον Θεό, το μοναδικό 2χρονο μέσα σε τόοοοοοσα παιδιά που ανέβαινε ολομόναχη τα "σκαλιά" για να κατέβει την τεράστια τσουλήθρα σφεντόνα .... εδώ που τα λέμε όταν την πρωτο-είδα ΕΓΩ ψιλοχ@στηκα !!!

Ναι ναι... όλος ο κόσμος με ρώταγε "Δική σας είναι η μικρή ????? Δεν φοβάται ε ???? Μπράβο !" Ναι, ναι μπράβο !!! Εμένα θα μου πεις !!!!

Με κοίταζαν με ένα ίχνος οίκτου η αλήθεια είναι, πέραν του θαυμασμού ...:rolleyes: τώρα που το καλοσκέφτομαι !

Φιλιά και καλημέρες σε όλους/ες !

Καλημέρα κορίτσια,,,είμαι βάρδια στον μπαμπά και βρήκα πρόσβαση στον πολιτισμό ο λάπι-τόπις μου θέλει μαστοράκο μιας και οι προσπάθειες ανάνηψης του αδερφού δεν απέδωσαν και μιας και οι τσέπες μας απέκτησαν καβουράκια μάλλον στη χάση και στη φέξη θα τα λέμε!!

Ο μπαμπάς μου μια απο τα ίδια..η απισιοδοξία του πρώτου καιρού έχει δώσει τη θέση της σε μια μέρα-με-τη-μέρα συνειδοτοποίηση των πραγμάτων..αν και βέβαια οι οσκαρικές ερμηνείες αντιμετώπισησς της σύγχυσης δε λείπουν (για να καταλάβετε εχτες έβαζε την αδερφή μου να παίρνει στον Παπαδάκη τηλ. να του πυνε αν βάλανε τη σύνταξη)

Ο πεθερός μου επίσης μια απο τα ίδια τελείωσε ο κύκλος των χημειοθεραπειών και τώρα ψαχνόμαστε για τις ακτινοβολίες,πού+πώς και το κυριότερο ΠΟΙΟΣ θα καλύψει το κόστος...αυτό είναι και το μεγαλύτερο άγχος.

Η μπεμπούλα μας είναι μια κούκλα ζωγραφιστή,μια ομορφιά...ο δε Νικολάκης την έχει ερωτευτεί και κάνει σαν ηλίθιος όποτε την κρατάει!!!!Οχι οτι εγω πάω πίσω και γω σαν βλαμμένη είμαι!!!!

Προσπαθώ για πολιτικό γάμο τώρα...κατέβηκα στο Δημαρχείο πήρα το χαρτί με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται και ξεκίνησα να τα συγκεντρώνω με βασικό εμπόδιο...τον γαμπρό!!!Έχει μουλαρώσει ρε παιδιά δεν ξέρω τί τον έχει πιάσει...Πάμε ρε άνθρωπε,του λέω,μπας και προλάβουνε να μας καμαρώσουνε κι αυτός να λέει γιατί βιάζεσαι..βιάζομαι του λέω γιατί γάμος και κηδεία μαζί δεν κάνει..

Αυτά τα ολίγα απο εδω την καλημέρα μου κορίτσια

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Πίσω... στις υποχρεώσεις και μου 'χει έρθει ο ουρανός στο κεφάλι...

Ρηνιώ, καλό κουράγιο με τις δυσκολίες και καλές (και γρήγορες) προετοιμασίες για τον πολιτικό γάμο!

Η λεχωνίτσα Στινούλα τι κάνει?

Διαφημίσεις

H λεχωνίτσα στινούλα είναι καλά όπως και ο μπέμπης της αν και πονάει ακόμα :)

Και η λεχωνίτσα μαλι είναι περίπου καλά όπως και ο μπέμπης της :D

Μας έμεινε μία γκαστρούλα μόνο... καιρός κάποιες να παίρνουν σειρά :D

Καλησπέρα! Τα καλύτερα για όλους φέτος...

Καλό Σαραντισμό στα κορίτσια μας!!!! Ωραίες στιγμές...

Είμαστε καλά, γενικά...Μάλλον μου έχει μείνει κ το λέω από συνήθεια πλέον!

Φιλιά σε όλες!!!

Το κλεισαμε το μαγαζακι υπολειτουργουμε ολες μαλλον ε?

Εμεις καλα χωρις ιωεις καιρο τωρα φτου φτου. Περιεργως ανοιξε η ορεξη του Μαριου και τρωει πολυ καλα τελευταια και πεταω στα συννεφα πηρε και λιγο πανω του οχι ιδιαιτερα αλλα οκευ.

Ψαχνομαστε για παιδικο απο Οκτωβρη ξεκιναμε το που θα δουμε. Ο Μαριος εχει διαλεξει αυτον που του εκανε κλικ και μιλαει συνεχεια γιαυτον αλλα ειναι φωτια και λαυρα απο τιμη αλλα πολυ ωραιος πραγματικα οπως θα τον ηθελα και εγω με ζεστο προσωπικο και θετικο κλιμα.

Αλλα νεα μας τιποτα συγκλονιστικο ειμαστε γεροι οποτε ολα οκευ.

Να μας ζησουν τα νεα μωρα και με το καλο στην επομενη Κατ για σενα χτυπαει η καμπανα!

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια του τοπικ! :D

Κοιμηθηκαμε καλα.. Η μαμα ξυπνησε στις 6 παρα απο πονο στο στομαχι :( αλλα μετα απο λιγο περασε.. Ισα να ξυπνησω! Το Μαρακι με το μπαμπα του σηκωθηκαν στις 8 και αφου πηραμε οικογενειακως πρωινο, απο εκεινη την ωρα απασχολειται με τις πλαστελινες της. Ο μπαμπας μας σε λιγακι φευγει για δουλεια. Το απογευμα εχουμε κανονισει να παμε σε μια συμμαθητρια μας να παιξουν!

Το μενου για σημερα εχει "το σουφλε της τεμπελας". Που παει να πει πενες, με τεσσερα τυρια, κρεμα γαλακτος και ζαμπονακι στο φουρνο. ;)

Μαρκοπουλακι θα δεις μεγαλη διαφορα με το σταθμο! Τα πιο "υποτονικα" παιδια ζωηρευουν και τα πιο ζωηρα ηρεμουν! Εφοσον αρεσει του παιδιου και εχει καταληξει να τον ακουσετε κι ας ειναι τσουχτερος.. Κι εγω μαζι την επαιρνα τη Μαρια και καταληξαμε σε αυτον που πηγαινει τωρα γιατι ηταν ο μοναδικος που δεν την ξεκολουσες απο εκει.. Στους υπολοιπους πηγαινε μαγκωμενη και γκρινιαζε.. Δεν μπορουσε να μιλησει και πολυ καλα τοτε, αλλα οταν τη ρωτησαμε ειχε πει ξεκαθαρα "θελω τη Λενα (Ρενα)".. Οποτε ολα καλα! ;) Καλη αρχη μεσα απο την καρδια μου!

Οι υπολοιπες καλα;

Καλα να περασετε ολες ο,τι κι αν κανετε! :D

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...