Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Εμ ετσι εξηγείται... μολιέρος και αριστοφάνης.... τι να σου κάνει και το μυαλό; :P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :)

Εμ ετσι εξηγείται... μολιέρος και αριστοφάνης.... τι να σου κάνει και το μυαλό; :P

ναι και απο Μολιερο και Αριστοφανη ξεπεσανε στην Ντορα!

καλα βρε ουφο πώς το επετρεψες αυτο????? ;)

οι γάζες που κλείνουν το ματάκι του παιδιού τις δικαιολογεί το ΙΚΑ ;;

ναι ρε τέχνη σου λέω ... έτσι εξηγούνται όλα μη σου πω κι ότι ακούγαμε θέατρο κάθε τεταρτη και σαββατο σαν παιδιά στο ραδιόφωνο ! ..

από τέχνη φάγαμε ...!

Φούμπι, με ήθελες κάτι?

θα σας βάλω λινκ το βράδυ για κάτι που με απασχολεί τον τελευταίο καιρό

Νίτσα και Ρουκουτίνα, που είστε καλέ? Αγγελίνα?

κι εγώ αναρωτιόμουν...

Μολις γυρισαμε απο την Ντορα στο Μπαντμιτον. Για μικρα παιδια ανυπομονα δυσκολο πειραμα μιας και ηταν η πρωτη μας φορα στο θεατρο αλλα το παιδι μου τα καταφερε τελεια παρα τον πολυ κοσμο και την αναμονη και ενθουσιαστηκε περασε τελεια συμμετειχε βαραγε παλαμακια παρακολουθουσε και πραγματικα τον καταχαρηκα και εγω.

Ειχαμε και εκλεκτους φιλους μαζι και ολα τα πιτσιρικια εδειχναν να το διασκεδαζουν με την καρδια τους.

Αφου η παρθενικη μας παρουσια στο θεατρο και με τοσο πιεση κοσμου και χρονου πηγε καλα βουρ και για τα επομενα θεατρα απο εδω και περα!!!!!!!!

ζηλεύωωωωω!

ρε κορίτσια ο μικρός προχθές έκλεισε τα τρία...από μικρός θέλει έναν ιδιαίτερο τρόπο στο πως θα του περάσεις κάτι...φαντάζομαι όπως κι όλα τα υπόλοιπα παιδάκια...

από μωράκι διαβάζουμε βιβλία-του αρέσουν πολύ-και μιλάει πολύ καλά για την ηλικία του...όμως αυτό που με απαχολεί είναι πως δεν μπορεί να μάθει να μετράει...

φυσικά δεν τον πιέζω...αλλά με απασχολεί...νομίζω πως για την ηλικία του τουλάχιστον μέχρι το δέκα θα έπερεπε να μετράει...δεν ξέρω...

Διαφημίσεις

ρε κορίτσια ο μικρός προχθές έκλεισε τα τρία...από μικρός θέλει έναν ιδιαίτερο τρόπο στο πως θα του περάσεις κάτι...φαντάζομαι όπως κι όλα τα υπόλοιπα παιδάκια...

από μωράκι διαβάζουμε βιβλία-του αρέσουν πολύ-και μιλάει πολύ καλά για την ηλικία του...όμως αυτό που με απαχολεί είναι πως δεν μπορεί να μάθει να μετράει...

φυσικά δεν τον πιέζω...αλλά με απασχολεί...νομίζω πως για την ηλικία του τουλάχιστον μέχρι το δέκα θα έπερεπε να μετράει...δεν ξέρω...

φουμπς είσαι τρελλή παιδί μου??????:P:p:p:p

Άκουν να πρέπει να μάθει να μετράει σώνει και καλά το τρίχρονο μέχρι το 10.

Χαλάρωσε..............άλλο να τα "παίρνει τα γράμματα" κι άλλον να "πρέπει" σώνει και καλά να μάθει κάτι.

Hello everybody

καλά μη σκας.......κι εγώ τα ίδια έκανα.

την είχα πάει σε οφθαλμίατρο στα 3 της γιατί δεν έλεγε τα χρώματα και νόμιζα ότι έχει αχρωματοψία:confused::confused::confused::confused::lol::lol::lol:, μεγάλη τρέλα με βάραγε.

ντας τώρα έχω άλλη τρέλλα......γιατί δεν μπορεί να μάθει την αριθμογραμμή και να μάθει να την πρόσθεση νεράκι.......σε χρόνο ρεκόρ θα ήθελα παρακαλώ:tongue:

καλά μη σκας.......κι εγώ τα ίδια έκανα.

την είχα πάει σε οφθαλμίατρο στα 3 της γιατί δεν έλεγε τα χρώματα και νόμιζα ότι έχει αχρωματοψία:confused::confused::confused::confused::lol::lol::lol:, μεγάλη τρέλα με βάραγε.

ντας τώρα έχω άλλη τρέλλα......γιατί δεν μπορεί να μάθει την αριθμογραμμή και να μάθει να την πρόσθεση νεράκι.......σε χρόνο ρεκόρ θα ήθελα παρακαλώ:tongue:

ουφφφφφ! ευτυχώς δεν είμαι η μόνη τρελλή του τόπικ:tongue:

δε ξέρω τι έχω πάθει τον τελευταίο καιρό...όλο ψάχνομαι μου φαίνεται.

btw πείτε καμιά γνώμη σ'αυτό http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2264212#post2264212

Διαφημίσεις

Kαλημεραααααα σε ολους!!!!!!!

Αριακι και εγω συγκινηθηκα για την πρωτη μας σε θεατρο μιας και το φοβομουνα λιγο γιατι ο Μαριακος εχει τον ασταματητο γενικα θελει να κινηται και πιστευα οτι θα δυσκολευτει ισως να παρακολουθησει.

Ευχομαι σε ολες τις ωραιες πρωτιες του να εχω την χαρα να τις μοιραζομαι με φιλους που αγαπω.

Οσο για την απομνημονευση σε αυτην την ηλικια την μια μερα μπορει να σε στειλουν και να σου πουν ολα τα χρωματα η να μετρανε και την επομενη να τα ξεχνανε μην αγχωνεσαι με τετοια πραγματα εχει καιρο μπροστα για να εξελιχθει.

Καλημέρα!

Μη μου δίνετε και πολλή σημασία...μ' έχουν πιάσει τα ενοχικά μου τον τελευταίο καιρό και νομίζω πως τα κάνω όλα λάθος... είναι που μεγαλώνει και το μπεμπέ και δε μπορώ να του δώσω την προσοχή που του αξίζει και μου φαίνονται όλα κάπως...

εδώ βρέχει...ελπίζω να καταφέρουμε να πάμε σε κανά παιδότοπο να ξεδώσουν λίγο

Φουμπι ακολουθα το ενστικτο σου και παρακολουθα προσεκτικα το τι θελει και τι αντεχει το παιδι σου. Καθε παιδι ειναι διαφορετικο και το να συγκρινεις τι κανει σε σχεση με τα αλλα ειναι ακυρο. Και εγω ειμαι πολυ στρεσαρισμενη μην σκοτωθει πουθενα γιατι ειναι ταρζαν αλλα προσσπαθω να καταπινω το αγχος και να μην του το δειχνω απλα παρατηρω τις δυνατοτητες του τι μπορει και τι θελει. Καποια αλλη μαμα αν δει τι κανει ο Μαριος μπορει να παθει εγκεφαλικο και εγω τα παθιανω πολλες φορες αλλα κανω πετρα την καρδια ειμαι διπλα προσπαθω να προλαβαινω αλλα θελω να ειναι και χαρουμενος με αυτα που δοκιμαζει να κανει.

Προσπαθω να του δειχνω τον δρομο αλλα ταυτοχρονα δεν μπορω να τον καταπιεσω σε ολα γιατι ειναι ενα παιδι που κινητικα αντεχει πολλα και ειναι ευελικτο στα επικινδυνα. Οποτε κανω σταυρο ειμαι κοντα και οταν ξεφευγει βαζω λιγο φρενο.

Γεια σας κοριτσακια ομορφα!

Σας ευχαριστω τοοοοοοοοσο πολυ ολες για τις ευχες σας! :D Να ειστε καλα, να χαιρεστε τις οικογενειες σας!

Εμεις γενικα τρεχουμε.. Θελω τοσο πολυ να σας μιλησω να σας πω και τους λογους αλλα θα κρατηθω ακομα λιγακι :-P και θα τα πουμε ΟΛΑ μαζεμενα και -ελπιζω- απο κοντα!!

Η μικρη απο εχθες το βραδακι μου εμφανισε πυρετο.. Εχει και μπουκωμα βεβαια αλλα κανενα αλλο συμπτωμα. Πεφτει με το depon αλλα στο 3ωρο ξανανεβαινει.. Τεσπα, ελπιζω να ειναι απλα μια ιωσουλα, να κανει τον κυκλο της και να περασει αλλα δεν σας κρυβω πως εχω αγχωθει αρκετα ενοψει 3ημερου :?

Κατα τα αλλα ειμαστε καλα!

Χρονια πολλα στο kiknajoujouκακι και στη Φανουλα μας την κουκλα! :D Και φυσικα να χαιρεστε οποιον εχετε!

Φιλακια πολλα - πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...