Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερούδια σας!

Να σας πω βρε κορίτσια : Έχετε υπόψιν σας κάποιο καλό μαστολόγο? Έχει ένα προβληματάκι η μία από τις αδελφές της μάνας μου και ψάχνεται. Να είναι όμως και καλός επιστήμονας και καλός άνθρωπος γιατί η γυναίκα υποφέρει από κάποια (άλλα άσχετα) προβλήματα υγείας κι η ψυχολογία της είναι κάπως...

Χελκατ, κιουλτάκι - αν θυμάμαι καλά, εσείς είχατε ασχοληθεί με το θέμα?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Χρηστος Μαρκοπουλος Καθηγητης Χειρουργικης Πανεπιστημιου Αθηνων Ιασιου 8 Κολωνακι 210 7221413 και Ιατρικο κεντρο Μαρουσι 210 6862527

Ειναι πολυ εμπειρος και εμας μας ειχε βοηθησει πολυ με περιεργη διαγνωση που ειχε η μανα μου απο αλλους.

Ελλ, εγώ θα επέμενα στον μεσημεριανό ύπνο. Τον θεωρώ απαραίτητο, για πολλούς λόγους.

Και εγω κυριως για ΜΕΝΑ....:rolleyes: Σημερα δοκιμασα αλλο κολπο. Την σηκωσα 7:30 και κοιμηθηκε στις 1. Θα την σηκωσω στις 2:30 και θα την κοιμησω 9......και ο θεος βοηθος. Αντε να δουμε.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Κοριτσάκια μου, βάλτε τα παιδάκια σας σιγά σιγά να κοιμούνται μόνα τους - ξέρω πως "πρακτικά" είναι δύσκολο μερικές φορές και συναισθηματικά ακόμα πιο δύσκολο (αυτό κι αν το ξέρω καλά...) αλλά - εκτός όλων των άλλων - τα βλαστάρια μας πρέπει να καταλάβουν πως οι γονείς τους είναι και ζευγάρι... κι αυτό είναι όμορφο, απαραίτητο κι αδιαπραγμάτευτο... Και πως τα παιδιά μας είναι παιδιά μας κι όχι ταίρια μας...

....

Αχ βρε Ζωπ...

Τί μου κάνεις τώρα, μου ξύνεις πληγές... συμφωνώ μαζί σου λέξη προς λέξη... ΠΩΣ να το κάνουμε με 2 παιδιά θα μου πει κάποιος ?????

Υ.Γ. Μαστολόγο δεν έχω να σου συστήσω μάνα μου δυστυχώς...

Και εγω κυριως για ΜΕΝΑ....:rolleyes: Σημερα δοκιμασα αλλο κολπο. Την σηκωσα 7:30 και κοιμηθηκε στις 1. Θα την σηκωσω στις 2:30 και θα την κοιμησω 9......και ο θεος βοηθος. Αντε να δουμε.

Ωραία ΕΛΛ !

Μπράβο ! Πολύ καλά τα πήγες για 1η μέρα ... η αλήθεια είναι ότι βγαίνουν "ταλιατέλες" αν δεν κοιμούνται καθόλου και πως η υπερένταση όλης της μέρας τους φέρνει κι άλλον εκνευρισμό...

στον παιδικό καλέ! το λέμε 'σχολείο' λολλλλ

βρε κι εμείς σχολείο το λέμε -μια και είμαστε μεγάλοι :D αλλά μου έκανε εντύπωση γιατί εμάς ανοίγουν τη δευτέρα...

ά! και μια που είπα μεγάλοι...σήμερα πήγαμε πάρκο και μετά για κάτι ψώνια...μπαίνουμε με το μεγάλο σε ένα μαγαζί και όλο χαρά μια κοπέλα του λέει"γεια σου μικρούλη" και ο δικός μου κάπως έτσι :evil::evil::evil: ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!...μα τι προσβολή ήταν αυτή που μας έκανε???:rolleyes:

Διαφημίσεις

Μολις γυρισαμε απο την Ντορα στο Μπαντμιτον. Για μικρα παιδια ανυπομονα δυσκολο πειραμα μιας και ηταν η πρωτη μας φορα στο θεατρο αλλα το παιδι μου τα καταφερε τελεια παρα τον πολυ κοσμο και την αναμονη και ενθουσιαστηκε περασε τελεια συμμετειχε βαραγε παλαμακια παρακολουθουσε και πραγματικα τον καταχαρηκα και εγω.

Ειχαμε και εκλεκτους φιλους μαζι και ολα τα πιτσιρικια εδειχναν να το διασκεδαζουν με την καρδια τους.

Αφου η παρθενικη μας παρουσια στο θεατρο και με τοσο πιεση κοσμου και χρονου πηγε καλα βουρ και για τα επομενα θεατρα απο εδω και περα!!!!!!!!

Χρηστος Μαρκοπουλος Καθηγητης Χειρουργικης Πανεπιστημιου Αθηνων Ιασιου 8 Κολωνακι 210 7221413 και Ιατρικο κεντρο Μαρουσι 210 6862527

Ειναι πολυ εμπειρος και εμας μας ειχε βοηθησει πολυ με περιεργη διαγνωση που ειχε η μανα μου απο αλλους.

Σ' ευχαριστώ πολύ Μάρκο. Θα της μεταφέρω τα στοιχεία. Ελπίζω να είναι και κάπως ευγενικός γιατί είναι πολύ ταλαιπωρημένη γενικά...

(Άσε που πρέπει να κάνω κι εγώ μαστογραφία και τρέμει το φυλλοκάρδι μου...)

Μπράβο! Να συνεχίσετε έτσι!

Αχ βρε Ζωπ...

Τί μου κάνεις τώρα, μου ξύνεις πληγές... συμφωνώ μαζί σου λέξη προς λέξη... ΠΩΣ να το κάνουμε με 2 παιδιά θα μου πει κάποιος ?????

Με επιμονή, υπομονή κι αποφασιστικότητα. Θα μου πεις τι σου λέω τώρα...

Θα βοηθούσε και μια "ανακαίνιση" στο παιδικό δωμάτιο, κάτι εξαιρετικά γοητευτικό που θα τα προσέλκυε, ίσως γενικότερα κι ένας πίνακας επιβράβευσης?

Φούμπι, με ήθελες κάτι?

Νίτσα και Ρουκουτίνα, που είστε καλέ? Αγγελίνα?

ο μεσημεριανός ύπνος είναι μια καθαρά μεσογειακή συνήθεια .

Ποτέ δεν τον είχα σε εκτίμηση αλλά και δεν έχει και καμία ουσιαστική εφαρμογή στην μετέπειτα ζωή ενός ανθρώπου - παιδιού . :-)

(δουλεύουμε 9-5 ή 8-4 μετά γυρίζουμε σπίτι κάνουμε δουλείες παίζουμε με τα παιδιά μας κοκ ή για τα παιδιά 8-2 πανε σχολείο , μετά διαβάζουν και μετά έχουν ελεύθερο χρόνο .. βεβαια ο καθένας όπως τον βολεύει δε λέω :-) )

Ο πιο σημαντικός ύπνος αναπτυξιολογικά είναι 8-1 το βράδυ ... και χρειάζεται οπωσδήποτε έναν συνεχόμενο ύπνο 10 -12 ωρών ένα παιδί ΧΩΡΊΣ διακοπές !

εγώ είμαι πιο φίλη του αγγλικού συστήματος : Κοιμάται το παιδί στις 8 και ξυπνά 7, 7 και ... ...

Έχοντας εφαρμόσει το σύστημα αυτός εκτώς από καλοκαιρία αργίες ... δείχνει να λειτουργεί μια χαρα για όλους μας :-)

και κυρίως για το παιδι !

θυμάμαι ακόμα και στον παιδικό τους έλεγα μην την βάζετε να κοιματε ... :-) είχε πολύ πλακα , γιατί βέβαια :-( δεν ξέραν την να την κάνουν :-) :-) .... τα καταφεραν όμως μια χαρα .. :wink:

-------------------

Η ντόρα ήταν πολύ ¨γλυκια ¨εμπειρία !

συγκηνήθηκα που είδα το Μαριακο έτσι ... ( νομίζω με είδε η Μάρκο και μετά μαζεύτηκα με τα ζουμιά )

η πρωτη εμπειρία στο θέατρο είναι από τις πιο σημαντικές εμπειρίες ενός παιδιού

εγώ ακόμα θυμάμαι την δική μου και πολύ χάρηκα που ειμασταν μαζι σας Μάρκο μου :-)

εμενα η δική μου ήταν ο κατά φαντασίαν ασθενής του Μολιέρου στο εθνικό

(χαχαχχαχα)

και της μικρής Νεφέλες Αριστοφάνη στην Επίδαυρο ...

σου λέω τέχνη όχι αστεία :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...