Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα...κι εγω πηγαινοερχομαι! μη νομιζεις! το βραδυ μονο καθομαι πιο ανετα, αλλα και παλι αυτον τον καιρο οχι, γιατι το λαπτοπ του αντρα εχει χαλασει και καθομαστε εναλλαξ...

Καλημέρα-καλησπέρα!

Η μικρή κοιμάται, ο άντρας έφυγε για το σχολείο του, με το κολατσιό στην τσάντα :D και μέχρι τις 5-6 το απόγευμα που θα γυρίσει έχω άπλετο χρόνο χιχιχιχ

βέβαια έχω 3 πλυντήρια σίδερο, καμιά καθαριότητα πριν έρθει το υγειονομικό, ένα γιουβέτσι να πετάξω στην κατσαρόλα, να πάω και τη μικρή καμιά βόλτα γιατί έχει ήλιο κι ωραία μέρα παρά το στρωμένο χιόνι... μετά απορεί ο σύζυγος γιατί όταν έρχεται στις 12-1 τη νύχτα με βρίσκει τάβλα στον καναπέ σαν το Δράκουλα!

Εσείς βρε κορίτσια όλες παιδεύστε με ιώσεις; Τι κακό κι αυτό! Περαστικά εύχομαι σε όλες και ειδικά στα μικρά σας να μην παιδεύονται!

Κική Έλληνες μεγαλωμένους εδώ δεν έχω γνωρίσει, αλλά από ό,τι μου λένε φίλοι και γνωστοί όντως ισχύει αυτό, έχουν κρατήσει τη νοοτροπία του Έλληνα του 50-60, μπολιασμένη με την αμερικάνικη, και μπορείς να φανταστείς το μείγμα που βγαίνει ;) ε εντάξει, μιλάμε και για κόσμο που έφυγε φτωχός και συνήθως αμόρφωτος από Ελλάδα, οπότε... είναι λίγο όπως τους έδειχνε το My big fat Greek wedding (φίλος μου Αυστραλός παντρεμένος με Ελληνίδα: αυτό δεν είναι ταινία, είναι ντοκιμαντέρ! :D ).

Οι Αμερικάνοι είναι λογιών-λογιών. Βρίσκεις τους κολλημένους, βρίσκεις τους πολύυυυ αργόστροφους, που λες "μα τι έχει πάρει;;;", αλλά τυχαίνει να γνωρίζω και μια κυρία εδώ που η πεθερά της έφτιαξε ένα πολύ μεγάλο γνωστό μουσείο της ΝΥ. Είχα πάει στα γενέθλιά της, και είχε τους κλασικούς λευκούς, παλιά λεφτά, καλλιεργημένους Αμερικάνους, κι αυτοί ήταν όντως πολύ εκλεπτυσμένοι άνθρωποι και πολύ χαλαροί επίσης, καμία σχέση με την επίδειξη λούσων των πιο νεόπλουτων. Αλλά ο μέσος Αμερικάνος όντως πιστεύω δεν φημίζεται για την πολλή ευστροφία του ;). Παράδειγμα: αγοράσαμε έναν τρίφτη για το τυρί, αυτούς τους κλασικούς με τις 4 πλευρές, τους όρθιους, you know. Γράφει επάνω "κατάλληλο και για αριστερόχειρες και για δεξιόχειρες"... το σκέφτηκα, το σκέφτηκα, λέω του άντρα μου "μα καλά, τι διαφορά κάνει, αφού κάθε πλευρά είναι διαφορετική". Μου λέει κι αυτός "καλά χαζή είσαι, σε Αμερικάνους το πουλάνε, ό,τι θέλουν πλασάρουν για ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προϊόντος τους!"

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Γεια σας κι από μένα :) Γυρίσαμε σπίτι απο τις 16.30 αλλά μέχρι να φάμε να έρθει η γιαγιά μας η εξαφανισμένη να την δει γιατί της έλειψε πήγε 6.30 για να σας γράψω :lol: τώρα του έχω αφήσει μέσα πεθερά με γαμπρό και εγγονή και παίζουν... είναι αστείο να βλέπω την μάνα μου να καμώνεται πως νοιάζεται για την κόρη μου αλλά καμώνομαι κι εγώ πως την πιστεύω :lol:

Καλησπέρα ομορφιες μου!!!! Τι κανετε? Εμεις σημερα πήγαμε με παρέα σε μια Κρητική ταβέρνα, φάγαμε (του σκασμού) μετά για καφεδάκι , όπου έφαγα 1/3 ενός ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ παγωτού και πριν καμία ώρα ήρθαμε σπίτι ..... Ταίσαμε τ μωρό τη μπανάνα του και τώρα κάτσαμε....

Κοπέλες μου θέλω τη βοήθεια σας.... εχθές το βράδυ κατά τις 2μιση ξύπνησε το μωρό μου με ουρλιαχτά....ΈΚλαιγε επί ένα τεταρτο γοερά , ρε τι τον έπιασα εγώ τίποτα , τον έδωσα του άντρα μου και τον περπατούσε πάνω κάτω και μετά από κανένα δεκάλεπτο ήρέμισε λιγο, αλλά μόλις πήγε να μου τον δώσει στο κρεβάτι να τον κοιμήσω άρχισε παλι να κλαίει με αναφιλιτά.. Πολύ κλάμα , λές και κάτι τον τρόμαξε τόσο πολύ.... μετά ήρέμισε λίγο στην αγκαλιά μου, ήπιε και λίγο γαλατάκι και κοιμήθηκαμε αγκαλιτσα..... Τι νομίζετε ρε κορίτσια ότι έγινε? Σας μιλάω για πολύ κλάμα, ούρλιαζε το καλό μου και δεν ηρεμούσε με τίποτα , αφού τρόμαξα... μέχρι που είπα του άντρα μου να τον πάμε να κοινωνίσει σήμερα ( άσχετο που δεν ξυπνήσαμε).... Χελπ ρε κοπέλες τι είναι πάλι αυτό?

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ η supermommy...

Χθες είχα επισκέψεις για ταινία στον προτζέκτορα, τελικά αποκοιμήθηκα. Είδαν την ταινία, μάζεψαν πιάτα/ποτήρια μαζί με το Γιάννη και έφυγαν. Σηκωθήκαμε χαλαρά σήμερα, αγκαλίτσες all together, μέχρι τη 1 κι έπειτα πιάστηκα με μαγείρεμα-σιδέρωμα...πρόγραμμα φουλ και την Κυριακή..

Στίνα μήπως βγάζει δόντια το παιδί?

Οι υπόλοιπες με άρρωστα παιδιά -τα δικά μου καλυτέρεψαν- πρέπει να το πάρετε απόφαση...Κάθε χειμώνα τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου...

Εν τω μεταξύ δε θυμάμαι ρε γμτ εμείς να αρρωσταίναμε τόσο πολύ μικρά! ήταν άλλο το κλίμα, τρώγαμε πιο καθαρές τροφές.. δεν ξέρω

καλησπέρα και από μένα...

και σε μας συνεχίζεται ο βήχας αρκετά..αλλά δεν εχει άλλα συμπτώματα και τρώει κανονικά

χτυπήσε μαζί μας και κάτι παϊδάκια στην Ανάβυσσο :)

Να 'μαι κι εγώ η supermommy...

Στίνα μήπως βγάζει δόντια το παιδί?

Νιτσα μου δεν ξέρω..... έχει είδη 3 μήνες και κάτι που έχει πολλά σάλια και όλο και βάζει το ΄χερι στο στόμα , αλλά που ρώτησα τον παιδίατρο μου είπε πως ακόμα δεν βλεπει κάτι...... δεν ξέρω τι να σκεφτώ ειλικρινά...

Διαφημίσεις

Ναι στίνα μου... είναι πολύ μικρός ο δικός σου για νυχτερινό τρόμο... εκτός αν έγινε κάτι που τον τάραξε... τον αφήσατε μόνο ή για πρώτη φορά με παππού και γιαγιά;

stin@ μπορεί να είχε και κανένα πονάκι στην κοιλιά ή το έντερο, αν είναι κάτι που δεν θα επαναληφθεί νομίζω δεν έχεις θέμα να αγχωθείς. Αν κι εγώ πιστεύω το πιο πιθανό είναι τα δόντια, κι εμάς μας είχε πει η παιδίατρος ότι δεν πιάνει κάτι και έχει πολύυυυ δρόμο μπροστά της, αλλά σε λιγότερο από μήνα είχαν πεταχτεί τα δύο πρώτα.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...