Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

για το ροχαλητό το δέχομαι αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωπος σε αυτόν τον κόσμο

δεν μπορεί να μην ενοχληθεί όταν δεν του αφήνεις χώρο να απολαύσει τον ύπνο του

και όταν δεν το ξυπνάς κάθε λίγο και λιγάκι ...

θα δεις ...μετά από λίγο καιρό θα την κάνει ,....

άλλο ανώδυνο κόλπο δεν ξέρω :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε παιδια και ο δικος μου μην νομιζετε δυομιση χρονια στον διαδρομο περα δωθε την εβγαζα η αποκοιμιομουν μαζι του και ξυπναγε και 40 φορες μεσα στην νυχτα μην φανταστειτε οτι κοιμοταν καλα τωρα εφαγε την αναλαμπη και μου το παιζει ενηλικας χαχαχαχα. Ηθελε τον χρονο του μαλλον κουλαρετε και θα ερθει ασπρη μερα αφου το εζησα εγω ολοι μπορουν .

Ρε παιδια και ο δικος μου μην νομιζετε δυομιση χρονια στον διαδρομο περα δωθε την εβγαζα η αποκοιμιομουν μαζι του και ξυπναγε και 40 φορες μεσα στην νυχτα μην φανταστειτε οτι κοιμοταν καλα τωρα εφαγε την αναλαμπη και μου το παιζει ενηλικας χαχαχαχα. Ηθελε τον χρονο του μαλλον κουλαρετε και θα ερθει ασπρη μερα αφου το εζησα εγω ολοι μπορουν .

Να το δω και να μην το πιστέψω λέμε !!!!!!

:lol::lol::lol::lol: περνάμε την φάση 2η φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά η μικρή αποδεικνύεται πολύ πιο σκληροπυρηνική από τον μεγάλο...

και να πω την αλήθεια ΜΑΛΛΟΝ ο μπαμπάς της την έχει βαμμένη για τα καλά !!!! τί να κάνεις ! αδυναμίες είναι αυτές !!! :lol: χθες το βράδυ έκλαιγε λέγοντάς μου "Φύγε ! Σήκω ! Θέλω τον μπαμπά μου!"

μα ναι... δεν είναι ανάγκη να κλαις, το καταλάβαμε! ... και του την χάρισα !!! χα χα σκύλα μάνα !

Αερικό μη λες τη λέξη σίδερο...

Την πω δεν την πω... εκεί είναι! Τα κοιτάω με κοιτάνε αλλά τα μαμημένα δεν σιδερώνονται μόνα τους! Και έχω βάλει ήδη άλλα δύο πλυντήρια!!!! (και περιμένουν δύο ακόμα!)

Την πω δεν την πω... εκεί είναι! Τα κοιτάω με κοιτάνε αλλά τα μαμημένα δεν σιδερώνονται μόνα τους! Και έχω βάλει ήδη άλλα δύο πλυντήρια!!!! (και περιμένουν δύο ακόμα!)

Ναι ναι σαν τους Χιώτες πάνε κι αυτά όντως ... 2-2 !!!

Διαφημίσεις

Φεφη καλή χρονιά! Το φεφόπαιδό σου είναι όλα τα λεφτά! Φτου φτου!

κ τα δικά σου είναι για φίλημα!

καλή χρονιά με υγεία, αγάπη κ καλό ύπνο!

θα το δοκιμάσω κι αυτό (είμαι απελπισμένη σου λέω)...έχω και παιδί περίπτωση όμως ...ηρεμεί με το ροχαλητό του μπαμπά του...δαν να παίζει η συμφωνική της Βιέννης ένα πράγμα...

...

έτσι ακριβώς!

να βλέπεις φεφόπαιδο να κοιμάται με τη μουρίτσα κολλημένη στο μούτρο του φέφου που ροχαλίζει λες κ περνάει τρένο κ εκείνο γαληνεμένο!!!!:confused:

πέφτει κλωτσιά σύννεφο! μόνο εγώ ενοχλούμαι από το φεφοροχαλητό!

κ κάθε φορά που γυρίζει πλευρό ο φέφος λες κ γίνεται τσουνάμι!

αλλά το μικρό μας χαμπάρια!:cool:

και να πω την αλήθεια ΜΑΛΛΟΝ ο μπαμπάς της την έχει βαμμένη για τα καλά !!!! τί να κάνεις ! αδυναμίες είναι αυτές !!! :lol: χθες το βράδυ έκλαιγε λέγοντάς μου "Φύγε ! Σήκω ! Θέλω τον μπαμπά μου!"

μα ναι... δεν είναι ανάγκη να κλαις, το καταλάβαμε! ... και του την χάρισα !!! χα χα σκύλα μάνα !

:lol:

δεν παίζεσαι!

Να το δω και να μην το πιστέψω λέμε !!!!!!

:lol::lol::lol::lol: περνάμε την φάση 2η φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά η μικρή αποδεικνύεται πολύ πιο σκληροπυρηνική από τον μεγάλο...

χαχαχα! στην αρχή εγώ ρε κορίτσια μια ανωμαλία την είχα και στεναχωριόμουν που μ'έδιωχνε και ήθελε τον μπαμπά του...νόμιζα πως ολα τα παιδάκια προτιμούσαν τη μαμά τους εκτός απ'το δικό μου...τώρα πλέον κι εγώ του αφήνω τη τιμή ...με μεγάλη ευχαρίστηση:oops::tongue:

αμ δε θα βρεθεί ένας χριστιανός να ανακαλύψει ένα πλυντήριο να τα παίρνει να τα πλένει, να τα σιδερώνει ΚΑΙ να τα βάζει στην ντουλάπα? ζητάω πολλά η ανεπρόκοπη μάνα?

κ τα δικά σου είναι για φίλημα!

καλή χρονιά με υγεία, αγάπη κ καλό ύπνο!

απ΄το στόμα σου και στου Θεού τ'αυτί

έτσι ακριβώς!

να βλέπεις φεφόπαιδο να κοιμάται με τη μουρίτσα κολλημένη στο μούτρο του φέφου που ροχαλίζει λες κ περνάει τρένο κ εκείνο γαληνεμένο!!!!:confused:

πέφτει κλωτσιά σύννεφο! μόνο εγώ ενοχλούμαι από το φεφοροχαλητό!

κ κάθε φορά που γυρίζει πλευρό ο φέφος λες κ γίνεται τσουνάμι!

αλλά το μικρό μας χαμπάρια!:cool:

λες και περιγράφεις σκηνή απ'το δικό μας κρεβάτι...

marco να σε φτύσουμε ρε κορίτσι μη σε ματιάσουμε και μας κυνηγάς...:Dμπράβο πάντως στο παλληκαράκι σου!

τι εννοείς κοιμάται 8:30 - 9:30 το πρωί ?

προ σχολείου παδικού κλπ , καθώς η μικρή είχε κόψει το μεσημεριανό ύπνο από όταν ήταν 1 1/5

ξύπναγε 8-9 και σερί μέχρι το βράδυ 8-9 ....

πρέπει να βρεις να κάνει πράγματα ... έτσι θα την παλέψεις !

και τις δουλείες του σπιτιού μαζί ....:wink: τους αρέσει να τα βάζεις στο παιχνίδι ...

εμείς σφουγκαρίζαμε παρέα σκουπίζαμε μαγειρεύμε δουλεύαμε παρέα :wink:

και τώρα τα ίδια μη νομίζεις ... 12 σχολάει απ το σχολέιο ... μετά τι ;;; ! :-)

καλή χρονία σε όλες και όλους σας

Οταν σε βλεπω παντα χαμογελαω. Γεια σου κοριτσακι μου. :D:D Εννοω κοιματε 8΅30 το βραδυ με 9΅30 το πρωι. 12-13 ωρες σερι βραδυ αλλα καθολου μερα. Αυτο θα κανω. Θα την βαλω μεσα σε ΟΛΑ. Ακομα και στην γυμναστικη μου γιατι αλλιως δεν παλευετε. Αυτο και βολτες - μεγαλες και πολλες - ΕΞΩ.......παναγια μου.....πως θα αντεξω.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Θέλω να δω... με τόσο ξεσάλωμα... (κυρίως) εγώ κι ο γιός μου, πως θα επανέλθουμε στους φυσιολογικούς μας ρυθμούς και θα βάλουμε τα κεφάλια μέσα σε λίγες μέρες. Τέλος πάντων. Προς το παρόν, περνάμε μούρλια. Μετά, βλέπουμε...:cool:

Κοριτσάκια μου, βάλτε τα παιδάκια σας σιγά σιγά να κοιμούνται μόνα τους - ξέρω πως "πρακτικά" είναι δύσκολο μερικές φορές και συναισθηματικά ακόμα πιο δύσκολο (αυτό κι αν το ξέρω καλά...) αλλά - εκτός όλων των άλλων - τα βλαστάρια μας πρέπει να καταλάβουν πως οι γονείς τους είναι και ζευγάρι... κι αυτό είναι όμορφο, απαραίτητο κι αδιαπραγμάτευτο... Και πως τα παιδιά μας είναι παιδιά μας κι όχι ταίρια μας...

Ελλ, εγώ θα επέμενα στον μεσημεριανό ύπνο. Τον θεωρώ απαραίτητο, για πολλούς λόγους.

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα επέμενα για τον μεσημεριανό αλλά το 20.30-9.30 είναι υπερκάλυψη... θα το έκανα 21.30 - 07.30 με μεσημεριανό ύπνο που όντως τον θεωρώ κι εγώ απαραίτητο :)

Τελειωσα το σίδερο που ήταν σε εκκρεμότητα... στεγνώνουν ρούχα όμως έξω στη βεράντα χαχαχαχαχα

Καλησπέρα!

Βρε Ζωπυράκι πολύ ωραίο αυτό που λες αλλά το θέμα είναι πως γίνεται?

Αερικό μου χαρά στο κουράγιο σου εγώ τα βλέπω...και τα προσπερνάω προς το παρόν...δεν είμαι ακόμα ψυχολογικά έτοιμη...πότε μαζεύονται τόσα πολλά τα άτιμα?

Είχα παρέα φούμπι και τα έκανα αλλιώς εκέι θα ήταν ακόμα και θα με κοίταγαν! Α και το παιδί ήταν στο 'σχολείο' ;) Πήγαμε και με το τρένο σήμερα πρώτη φορά χωρίς καρότσι... καλά πήγε... θα το κάνουμε και αύριο :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...