Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, αισιοδοξία!

έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε χαρούμενοι κ οι πιο βασικοί είναι τα παιδιά μας!

καλή δημιουργική χρονιά!

ό,τι επιθυμεί η καθεμιά σας να το ζήσει απολαυστικά!

το φλουρί το πέτυχε το φεφόπαδο! καλότυχο να είναι το σπλάχνο μου!

χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν οι ίδιες, αγαπημένοι τους!

να χαίρόμαστε τα πιτσιρίκια μας, με το καλό τα σποράκια να γίνουν τελειόμηνα κ να καταπλήξουν ευχάριστα τους γονείς τους!

κ όσε το επιθυμούν να μεγαλώσουν την οικογένειά τους!

μάκια στα μουτράκια!

τι εννοείς να οργανωθείς ..;;;

αν είναι να οργανωθείς δεν έρχομαι !!!!!

δε θέλω αηδίες ....

θα πω και στην Μάρκο να είναι μεσημέρι να πάω να την πάρω κι εκείνη να έρθουμε ;;;

Διαφημίσεις

τι εννοείς να οργανωθείς ..;;;

αν είναι να οργανωθείς δεν έρχομαι !!!!!

δε θέλω αηδίες ....

θα πω και στην Μάρκο να είναι μεσημέρι να πάω να την πάρω κι εκείνη να έρθουμε ;;;

ναι μαρη εννοειται δεν θα οργανωθω! χαχαχα

γιατι το βραδυ εχουμε κανονισει με αερικο να παμε παιδοτοπο..μην με βαραει και αυτη!

εκτος και αν θελετε να κανουμε το απογευμα παιδοτοπο το σπιτι μου...χαχαχαχα

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες κσι στα θηριακια σας!!!!!

Αριακι μου φτιαξες την ημερα που σε βλεπω εδω. Μεσα ειμαι για οτι θελετε.

Περασαμε καλα στα βουνα με την κιουλτοοικογενεια παροτι ειχαμε και γκρινιες αλλα χαλαλι.

Χθες ο γιος μου με αφησε παγωτο πηγα να τον βαλω για υπνο οπως καθε βραδυ εδω και δυομιση χρονια και μου ειπε θα κοιμηθω μονος μου να φυγεις τωρα μαμα. Και του ειπα καληνυχτα και γυρισε πλευρο και ελεγε ειμαι μονος μου ειμαι μονος μου και γελαγε και οντως κοιμηθηκε.

Το εζησα και αυτο τι να πω δεν το περιμενα απο τον Μαριο. Γενικα ειναι σαν να περναει πρωιμη εφηβεια χαχαχαχα. Δυμιση χρονια δεν κοιμοταν αν δεν ξαπλωνα διπλα του και τωρα απλα μια μερα αποφασισε οτι θελει μονος του.

Τσα !!!

Να 'μαι κι εγώ !!!

Χρόνια πολλά, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, αγκαλίτσες και πολλά ευχάριστα νέα ! Ναι ναι.. εύχομαι να διαβάζουμε και να γράφουμε μόνο καλά στο τόπικ μας... να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, τους άντρες μας, τις οικογένειές μας, ό,τι έχει ο καθένας τέλος πάντων, που είναι πολύτιμο και του χαρίζει γαλήνη !

Φαίη,

Να χαίρεσαι τον άντρα σου καμάρι μου !

Αααααχ, τα κεφάλια μέσα από σήμερα.... ωραία φάγαμε, ήπιαμε, ΠΑΙΞΑΜΕ, τα παιδιά μου έχουν εκτροχιαστεί... θέλουν να πηγαίνουμε "αλλού" ;) πού είναι αυτό το αλλού μην με ρωτήσετε, πάντως όχι στο σπίτι μας χα χα !

Και η κουφαμάρα βεβαίως βεβαίως συνεχίζεται... :lol:

Χρονια πολλα καλη χρονια και οτι επιθυμειτε. Εχω μια ερωτηση. Η μικρη εκοψε επισημα τον μεσημεριανο. Κοιματε 8:30 με 9:30 το πρωι. ΠΩΣ την παλευετε σερι απο το πρωι μεχρι το βραδυ?.......οποια μπορει ας δωσει καμια συμβουλη

Κοίτα να δεις ΒΑΣΙΚΑ δεν την παλεύουμε... εγώ αυτό το ζω με την μικρή περισσότερο που είναι ντούρασελ και δεν σταματάει ποτέ... ούτε το βράδυ (περνάει φάση, ξέρω)... προσπάθησε όσο μπορείς να την απασχολείς και να μην ασχολείσαι με το θέμα "ύπνος" ... εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις ξέρω-ξέρω !:rolleyes:

Καλησπέρα! Καλή χρονιά!

..............

Θέλω κι εγώ τα φώτα σας... με τον μεγάλο είχαμε κάποια θεματάκια υγείας κι έτσι σχεδόν μέχρι δύο χρονών κοιμόταν μαζί μας -όταν ήρθε το μπεμπέ του φτιάξαμε μεγάλο κρεβάτι και μόνος του ξεκίνησε να κοιμάται εκεί...μετά από λίγο όμως ο άντρας μου έλειπε σχεδόν όλη μέρα στη δουλειά κι επειδή δεν τον έβλεπε καθόλου όλη μέρα τον έφερνε στο κρεβάτι μας, για να τον δει έστω και κοιμισμένο...αποτέλεσμα να μην θέλει το δωμάτιο του πλέον ούτε ζωγραφιστό...

.............πως θα καταφέρω να τους πάω στο δωμάτιο τους οεο?

Κι ο Θεός βοηθός foubi μου,

Δηλώνω ο πλέον α-κατάλληλος άνθρωπος να δώσει συμβουλή επί του θέματος.... χθες το βράδυ κοιμήθηκα εγώ με τον Ν στο κρεββάτι (μας) κι ο μπαμπάς με την Σ στον καναπέ... χα χα !

Υποθέτω όμως πως αν είστε έτοιμοι ψυχολογικά και οι 2 να ακούτε και να αντέχετε τα σπαραξικάρδια κλάματά τους μες στη μέση της νύχτας... αν βάλετε ωτοασπίδες, αν μιλήσετε με τους γείτονες, αν πέσετε στις βαλεριάνες... κάτι μπορεί να γίνει με επιμονή και υπομονή... :-(

..........

το φλουρί το πέτυχε το φεφόπαδο! καλότυχο να είναι το σπλάχνο μου!

.........

Έλα Φέφη,

Είναι σικέ το παιχνίδι, έτσι ???? ;)

Καλή χρονιά και σε εσένα καμάρι μου ! Να τους χαίρεσαι !

Διαφημίσεις

χρονια πολλα και καλη χρονια φεφη μου!

επίσης! φιλούρες!

Καλημερα και χρονια πολλα σε ολες κσι στα θηριακια σας!!!!!

Περασαμε καλα στα βουνα με την κιουλτοοικογενεια παροτι ειχαμε και γκρινιες αλλα χαλαλι.

σας είδα! πόσο μεγάλωσαν Μάριος κ Ζωίτσα! κουκλιά! αυτή η μπουλντόζα...:tongue:

Χθες ο γιος μου με αφησε παγωτο πηγα να τον βαλω για υπνο οπως καθε βραδυ εδω και δυομιση χρονια και μου ειπε θα κοιμηθω μονος μου να φυγεις τωρα μαμα. Και του ειπα καληνυχτα και γυρισε πλευρο και ελεγε ειμαι μονος μου ειμαι μονος μου και γελαγε και οντως κοιμηθηκε.

Το εζησα και αυτο τι να πω δεν το περιμενα απο τον Μαριο. Γενικα ειναι σαν να περναει πρωιμη εφηβεια χαχαχαχα. Δυμιση χρονια δεν κοιμοταν αν δεν ξαπλωνα διπλα του και τωρα απλα μια μερα αποφασισε οτι θελει μονος του.

έλα ρε!:o:) είδες; χόρτασε μανούλα το παιδί κ είπε "μάνα, από εδώ κ στο εξής αναλαμβάνω εγω!";)

Τσα !!!

Να 'μαι κι εγώ !!!

Χρόνια πολλά, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, αγκαλίτσες και πολλά ευχάριστα νέα ! Ναι ναι.. εύχομαι να διαβάζουμε και να γράφουμε μόνο καλά στο τόπικ μας... να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, τους άντρες μας, τις οικογένειές μας, ό,τι έχει ο καθένας τέλος πάντων, που είναι πολύτιμο και του χαρίζει γαλήνη !

επίσης κάντυ μου!

Φαίη,

Να χαίρεσαι τον άντρα σου καμάρι μου !

Φαίη μου να χαίρεσαι τον αντρούλη σου! πού να θυμηθώ η κακούργα!;)

Αααααχ, τα κεφάλια μέσα από σήμερα.... ωραία φάγαμε, ήπιαμε, ΠΑΙΞΑΜΕ, τα παιδιά μου έχουν εκτροχιαστεί... θέλουν να πηγαίνουμε "αλλού" ;) πού είναι αυτό το αλλού μην με ρωτήσετε, πάντως όχι στο σπίτι μας χα χα !

Και η κουφαμάρα βεβαίως βεβαίως συνεχίζεται... :lol:

Κοίτα να δεις ΒΑΣΙΚΑ δεν την παλεύουμε... εγώ αυτό το ζω με την μικρή περισσότερο που είναι ντούρασελ και δεν σταματάει ποτέ... ούτε το βράδυ (περνάει φάση, ξέρω)... προσπάθησε όσο μπορείς να την απασχολείς και να μην ασχολείσαι με το θέμα "ύπνος" ... εύκολο να το λες, δύσκολο να το κάνεις ξέρω-ξέρω !:rolleyes:

Δηλώνω ο πλέον α-κατάλληλος άνθρωπος να δώσει συμβουλή επί του θέματος.... χθες το βράδυ κοιμήθηκα εγώ με τον Ν στο κρεββάτι (μας) κι ο μπαμπάς με την Σ στον καναπέ... χα χα !

Έλα Φέφη,

Είναι σικέ το παιχνίδι, έτσι ???? ;)

Καλή χρονιά και σε εσένα καμάρι μου ! Να τους χαίρεσαι !

καθόλου σικέ! εγώ σταύρωσα την βασιλόπιτα, ο φέφος ονομάτισε τα κομμάτια! εγώ έψαχνα -τσατσάλιασα τη βασιλόπιτα σε ανέυρεση φλουριού. η Χ έφαγε το κομμάτι της κ εκεί το βρήκα! αλλά δεν ενθουσιάστηκε το σπλάχνο. πιο πολύ χάρηκε την επικάλυψη σοκολάτας, παρά το φλουρί!:P

να το συζητήσεις με τον άντρα σου

αν μαζί αποφασήσετε κάτι από κοινού μετά θα την βρείτε την ακρη

αν ο ένας θέλει το παιδι στο κρεβάτι είναι ακρετό για το παιδι να ΜΕΙΝΕΙ στο κρεβάτι σας

:wink:

ο μπαμπάς θα δώσει την λύση :wink:

βρε το συζητάμε και το παίρνουμε απόφαση μια χαρά αλλά... όταν σκεφτόμαστε τι κλάμα έχει να πέσει μας κόβεται η χαρά...

δεν υπάρχει περιπτωση να γίνει ανώδυνα αυτό ε?

γιατί μόνο σε βουνά κυρίες μου εμείς δλδ που είμαστε σε νησάκι δεν σας κάνουμε?

μη παίζεις με τον πόνο μου λέμε!

Κι ο Θεός βοηθός foubi μου,

Υποθέτω όμως πως αν είστε έτοιμοι ψυχολογικά και οι 2 να ακούτε και να αντέχετε τα σπαραξικάρδια κλάματά τους μες στη μέση της νύχτας... αν βάλετε ωτοασπίδες, αν μιλήσετε με τους γείτονες, αν πέσετε στις βαλεριάνες... κάτι μπορεί να γίνει με επιμονή και υπομονή... :-(

εσύ φιλενάδα μου κανες την καρδιά περιβόλι:D αυτά σκέφτομαι κι όλο το άφηνα αλλά πλέον δεν πάει άλλο...είναι κι ο καναπές μας άβολος ρε γμτ...

Φεφη καλή χρονιά! Το φεφόπαιδό σου είναι όλα τα λεφτά! Φτου φτου!

ανώδυνα έτσι όπως εξελιχθεί η κατάσταση δεν παίζει ... :-)

ένας φίλος βέβαια , είχε εφαρμόσει το εξής κόλπο :wink: :

ενοχλούσε το παιδι στον ύπνο του .. δλδ κλότσαγε .. ( επίτηδες κι έτσι ) παραμίλαγε ... ροχάλιζε και καλά για να κάνει κουραστικό τον ύπνο του παιδιου του μαζί τους ...και το παιδί απηύδησε και έφυγε από το κρεβάτι τους ...

το έχω εφαρμόσει κι εγώ όταν πάει στο κρεβάτι μου και πιάνει :-):-D

και μου λέει ...: ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ ΡΕ ΜΑΜΑ και την κάνει ...

Καλημέρα :) Πρώτη μέρα μετά από πολλές μέρες χωρίς το παιδί.... ένα σπίτι αποδιοργανωμενο, εγώ πτώμα και δεν ξέρω από που να ξεκινήσω... θα έρθει και η κολλητή να μου κάνει παρέα στο σιδέρωμα....

Μην μιλάτε για τον ύπνο... πονεμένη ιστορία!!! Έχω αποτύχει παταγωδώς γιατί εγώ δεν είμαι έτοιμη να γίνω το 'αφεντικό' :(

ανώδυνα έτσι όπως εξελιχθεί η κατάσταση δεν παίζει ... :-)

ένας φίλος βέβαια , είχε εφαρμόσει το εξής κόλπο :wink: :

ενοχλούσε το παιδι στον ύπνο του .. δλδ κλότσαγε .. ( επίτηδες κι έτσι ) παραμίλαγε ... ροχάλιζε και καλά για να κάνει κουραστικό τον ύπνο του παιδιου του μαζί τους ...και το παιδί απηύδησε και έφυγε από το κρεβάτι τους ...

το έχω εφαρμόσει κι εγώ όταν πάει στο κρεβάτι μου και πιάνει :-):-D

και μου λέει ...: ΑΜΑΝ ΠΟΙΑ ΡΕ ΜΑΜΑ και την κάνει ...

θα το δοκιμάσω κι αυτό (είμαι απελπισμένη σου λέω)...έχω και παιδί περίπτωση όμως ...ηρεμεί με το ροχαλητό του μπαμπά του...δαν να παίζει η συμφωνική της Βιέννης ένα πράγμα...

Αερικό μη λες τη λέξη σίδερο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...