Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένη η νέα χρονιά...διαφορετική, προς το καλύτερο, για εμάς και όλον τον κόσμο! Τις θερμότερες ευχές μου σε όσους έχουν δικούς τους που γιορτάζουν!

Πού έπεσε το φλουρί σας? Εμάς στη δική μας βασιλόπιτα έπεσε στη δουλειά (την κόψαμε στην αλλαγή) και στης πεθεράς μου, που κόψαμε σήμερα στο τραπέζι, στον μικρό μου γιο. :D

Ο Άι Βασίλης έφερε στον μεγάλο το τρισδιάστατο κάστρο του Σκούμπυ-Ντου, έναν προτζέκτορα ζωγραφικής, μια περικεφαλαία ιππότη και ένα βιβλίο με αυτοκόλλητα. Στον μικρό, τουβλάκια, πλαστικά και ξύλινα, ένα χαλάκι δραστηριοτήτων με φωνές ζώων και ένα βιβλιαράκι από τη σειρά "Μικροί Ήρωες". Τα χάρηκαν πολύ!

Άντε και του χρόνου με υγεία. :-)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

3144474399_e3b997d0a1.jpgkali-xronia-2012_0.jpg?1325417846

newy_20120101.jpg

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Καλησπερα σε ολα τα αλλοπροσαλα και μη ατομακια του τοπικ! :D

Καλη χρονια να εχουμε με υγεια, χαρα, ΥΓΕΙΑ πανω απο ολα και ολα τα αλλα θα ερθουν (ειμαι σιγουρη σας λεω ;))!

Περασαμε -ισως- τις ωραιοτερες γιορτες της μεχρι τωρα ζωης μας. Ημασταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ με φιλαρακια και επιτελους Παναγια μου δεν ηταν αλλη μια περιοδος γιορτων που περασε με συγγενικα τραπεζολογια και στερεοτυπικες λαλακιες!

Φαγαμε ΠΟΛΥ, ηπιαμε (αλλοι πολυ, αλλοι λιγοτερο αλλα μας πειραξε :lol:), μας επνιξαν τα δωρα και σας ευχαριστουμε ΠΟΛΥ οσους μας σκεφτηκατε και μας δωσατε απο κατι! :D Επιφυλασσομαι, να ξερετε! Γυρισαμε το συμπαν παλι, δεν υπηρξε μερα που να κατσαμε μεσα και επισης νυχτα που να κοιμηθηκαμε νωρις.

Η αλλαγη του χρονου μας πετυχε στην Αερικοοικογενεια και ομολογω πως ηταν μια απο τις καλυτερες Πρωτοχρονιες! Εχθες που γιορταζε ο Β γεμισε το σπιτι μας παιδικες φωνουλες αφου περα απο το Χριστινιω ηρθαν και η Μαρια (DEMS) με το Κατινακι μας! :D:D Σας ευχαριστουμε πααααααρα πολυ για το υπεροχο απογευμα!

Ο Αγιος Βασιλης μας φορτωσε επισης με δωρα (ειλικρινα πρεπει να κατσω να τα ξεσκαρταρω γιατι ΔΕΝ χωραμε αλλα πια) και το πλασματακι μου ειναι ενα χαρουμενο παιδακι!

Σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας, να ειστε καλα και το 2012 να ειναι μια απο τις ωραιοτερες χρονιες για ολες μας!

Κιουλτακι ευχαριστω ιδιαιτερως για το μηνυμα. Κι εγω σε αγαπω και ειπαμε... παμε παρακατ! :lol:

Επισης να σας ενημερωσω πως ισως χαθω το επομενο διαστημα γιατι τρεχω (ο δωδεκας μπηκε με βαρβατες αλλαγες ;)) αλλα υποσχομαι να επανελθω δριμυτερη!

Φιλακια πολλα σε ολες, να προσεχετε και να περνατε ομορφα! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα καλη χρονια και οτι επιθυμειτε. Εχω μια ερωτηση. Η μικρη εκοψε επισημα τον μεσημεριανο. Κοιματε 8:30 με 9:30 το πρωι. ΠΩΣ την παλευετε σερι απο το πρωι μεχρι το βραδυ?.......οποια μπορει ας δωσει καμια συμβουλη

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπέρα! Καλή χρονιά!

Elle η αλήθεια είναι πως προσωπικά την παλεύω πολύ δύσκολα γιατί δεν κοιμούνται τα άτιμα σχεδόν ποτέ για μεσημέρι...εγώ απλά το έχω συνηθίσει και δεν μου κακοφαίνεται...πολύ...

Θέλω κι εγώ τα φώτα σας... με τον μεγάλο είχαμε κάποια θεματάκια υγείας κι έτσι σχεδόν μέχρι δύο χρονών κοιμόταν μαζί μας -όταν ήρθε το μπεμπέ του φτιάξαμε μεγάλο κρεβάτι και μόνος του ξεκίνησε να κοιμάται εκεί...μετά από λίγο όμως ο άντρας μου έλειπε σχεδόν όλη μέρα στη δουλειά κι επειδή δεν τον έβλεπε καθόλου όλη μέρα τον έφερνε στο κρεβάτι μας, για να τον δει έστω και κοιμισμένο...αποτέλεσμα να μην θέλει το δωμάτιο του πλέον ούτε ζωγραφιστό...

το μπεμπέ κοιμόταν μια χαρά στο κρεβατάκι του αλλά απο τότε που έμεινε μια βδομάδα με τη μαμά μου ξυπνάει τα βράδια και δεν ησυχάζει παρά μόνο όταν έρθει στο κρεβάτι μαζί μας...

μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε την κατάσταση με τον μπαμπά μας να κοιμάται μια χαρά στην πλευρά του κι εμένα με το μωρό στην αγκαλιά και τον μεγάλο στα κεφάλια μας...δώσ'τε καμιά συμβουλή βρε κορίτσια γιατί με τον έναν την ψιλοπάλευα...με τους δύο προτιμώ να κοιμάμαι στον καναπέ...πως θα καταφέρω να τους πάω στο δωμάτιο τους οεο?

αν καμιά μπει στον κόπο να διαβάσει το κατεβατό ας ρίξει καμιά ιδέα. Αυτάαααα! Καληνύχτα!

Χρονια πολλα καλη χρονια και οτι επιθυμειτε. Εχω μια ερωτηση. Η μικρη εκοψε επισημα τον μεσημεριανο. Κοιματε 8:30 με 9:30 το πρωι. ΠΩΣ την παλευετε σερι απο το πρωι μεχρι το βραδυ?.......οποια μπορει ας δωσει καμια συμβουλη

τι εννοείς κοιμάται 8:30 - 9:30 το πρωί ?

προ σχολείου παδικού κλπ , καθώς η μικρή είχε κόψει το μεσημεριανό ύπνο από όταν ήταν 1 1/5

ξύπναγε 8-9 και σερί μέχρι το βράδυ 8-9 ....

πρέπει να βρεις να κάνει πράγματα ... έτσι θα την παλέψεις !

και τις δουλείες του σπιτιού μαζί ....:wink: τους αρέσει να τα βάζεις στο παιχνίδι ...

εμείς σφουγκαρίζαμε παρέα σκουπίζαμε μαγειρεύμε δουλεύαμε παρέα :wink:

και τώρα τα ίδια μη νομίζεις ... 12 σχολάει απ το σχολέιο ... μετά τι ;;; ! :-)

καλή χρονία σε όλες και όλους σας

Καλησπέρα! Καλή χρονιά!

Elle η αλήθεια είναι πως προσωπικά την παλεύω πολύ δύσκολα γιατί δεν κοιμούνται τα άτιμα σχεδόν ποτέ για μεσημέρι...εγώ απλά το έχω συνηθίσει και δεν μου κακοφαίνεται...πολύ...

Θέλω κι εγώ τα φώτα σας... με τον μεγάλο είχαμε κάποια θεματάκια υγείας κι έτσι σχεδόν μέχρι δύο χρονών κοιμόταν μαζί μας -όταν ήρθε το μπεμπέ του φτιάξαμε μεγάλο κρεβάτι και μόνος του ξεκίνησε να κοιμάται εκεί...μετά από λίγο όμως ο άντρας μου έλειπε σχεδόν όλη μέρα στη δουλειά κι επειδή δεν τον έβλεπε καθόλου όλη μέρα τον έφερνε στο κρεβάτι μας, για να τον δει έστω και κοιμισμένο...αποτέλεσμα να μην θέλει το δωμάτιο του πλέον ούτε ζωγραφιστό...

το μπεμπέ κοιμόταν μια χαρά στο κρεβατάκι του αλλά απο τότε που έμεινε μια βδομάδα με τη μαμά μου ξυπνάει τα βράδια και δεν ησυχάζει παρά μόνο όταν έρθει στο κρεβάτι μαζί μας...

μπορείτε λοιπόν να φανταστείτε την κατάσταση με τον μπαμπά μας να κοιμάται μια χαρά στην πλευρά του κι εμένα με το μωρό στην αγκαλιά και τον μεγάλο στα κεφάλια μας...δώσ'τε καμιά συμβουλή βρε κορίτσια γιατί με τον έναν την ψιλοπάλευα...με τους δύο προτιμώ να κοιμάμαι στον καναπέ...πως θα καταφέρω να τους πάω στο δωμάτιο τους οεο?

αν καμιά μπει στον κόπο να διαβάσει το κατεβατό ας ρίξει καμιά ιδέα. Αυτάαααα! Καληνύχτα!

να το συζητήσεις με τον άντρα σου

αν μαζί αποφασήσετε κάτι από κοινού μετά θα την βρείτε την ακρη

αν ο ένας θέλει το παιδι στο κρεβάτι είναι ακρετό για το παιδι να ΜΕΙΝΕΙ στο κρεβάτι σας

:wink:

ο μπαμπάς θα δώσει την λύση :wink:

θα κάνω μια ερώτηση τώρα μη βαράτε

έχω αυτό : 500_500_2011_3_28_11_26_42.jpg

μασίφ ξύλο που το πέρασα με το βερνίκι που δίνει τα ικέα για αυτήν την δουλεια

και θέlω να το βάψω ... ξέρει καμία την διαδικασία και τι χρώμα να βάλω - πάρω ;;;

δεν θέλω να το χαλάσω για αυτό ρωτάω

thanks

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...