Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα !!!!

Τί κάνετε κοριτσάρες ?????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ με υγεία, αγάπη, περισσότερα χαμόγελα και αγκαλιές !!!!

Άντε λίγο να ευθυμούμε μέρες που είναι !

Χρόνια πολλά γενικότερα και σε όλους όσους γιορτάζουν αυτές τις μέρες -ου ου ου πολύς κόσμος- !

Επειδή γενικά δεν το 'χω με τα ονόματα μην με παρεξηγείτε ! :wink:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΕΣΑΣ ΤΣΟΥΠΡΕΣ.......*&^%$#

Ένα κατάστημα που πουλάει νέους συζύγους μόλις έχει ανοίξει στην Αθήνα όπου μια γυναίκα πάει να διαλέξει έναν σύζυγο. Στην είσοδο είναι μια επιγραφή που περιγράφει πως λειτουργεί το κατάστημα: Μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Υπάρχουν έξι όροφοι και η τιμή των προϊόντων αυξάνεται ανεβαίνοντας τους ορόφους. Ο αγοραστής μπορεί να επιλέξει οποιοδήποτε αντικείμενο από έναν ειδικό όροφο, ή μπορεί να διαλέξει να ανέβει στον επόμενο όροφο, αλλά δεν μπορεί να κατέβει, παρά μόνο για να εξέλθει από το κτίριο.

Μια γυναίκα λοιπόν πηγαίνει στο Κατάστημα Συζύγων για να βρει ένα σύζυγο.

Στον πρώτο όροφο, σε πινακίδα στην πόρτα διαβάζει: "Όροφος 1 -Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά."

Στον δεύτερο όροφο, σε πινακίδα διαβάζει: "Όροφος 2 - Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά και Ερωτικό Χαρακτήρα."

Στον τρίτο όροφο, σε πινακίδα διαβάζει: "Όροφος 3 - Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά, Ερωτικό Χαρακτήρα, και είναι Εξαιρετικά όμορφοι."

"Γουάου," σκέφτεται, αλλά αισθάνεται αναγκασμένη να συνεχίσει.

Πηγαίνει στον τέταρτο όροφο, όπου διαβάζει στην πινακίδα:

"Όροφος 4 - Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά, Ερωτικό Χαρακτήρα, είναι του θανατά Όμορφοι και βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού."

"Ω, ευλογία!" αναφωνεί, "Δεν μπορώ να σταματήσω!"

Εξακολουθεί, και προχωράει στον πέμπτο όροφο, όπου διαβάζει στην πινακίδα: "Όροφος 5 - Αυτοί οι άντρες Έχουν Δουλειά, Ερωτικό Χαρακτήρα, είναι του θανατά Όμορφοι, βοηθάνε στις δουλειές του σπιτιού και Έχουν έναν Έντονο Ρομαντισμό."

Δελεάστηκε να σταματήσει, αλλά συνέχισε στον έκτο όροφο και διάβασε στην πινακίδα:

'Όροφος 6 - Είστε η 31.456.012η επισκέπτρια σε αυτόν το όροφο. Δεν υπάρχουν άντρες σε αυτόν τον όροφο. Αυτός ο όροφος υπάρχει μόνο και μόνο σαν απόδειξη ότι οι γυναίκες είναι αδύνατον να ικανοποιηθούν.Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το κατάστημά μας."

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

"Σπίτι μου, σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου..."

Επέστρεψα αλλοπαρμένες μου φιλενάδες!:P Χρόνια Πολλά και καλά - και για τις 'Αγιες ημέρες και για τις ονομαστικές σας εορτές (τα είπα και πριν φύγω, μην γίνομαι κουραστική) (έχω κι εγώ - πολυαγαπημένους - που γιορτάζουν, από την παραμονή των Χριστουγέννων ξεκινάνε, στα ενδιάμεσα, μέχρι του Αγιαννιού και βάλε, ουουουου κόσμος και ντουνιάς = να τους χαίρομαι)!:roll::mrgreen:

Δεν χόρτασα ύπνο αλλά πέρασα πολύ ωραία, ξεκουράστηκα ψυχικά και γέμισα μπαταρίες.:D Όχι πως στο ευρύτερο περιβάλλον που δεν υπήρξαν δυσάρεστα... αλλά δεν θα σας τα πω. Ας κρατήσω το εορταστικό κλίμα για όσο με παίρνει (μέρες, ώρες - δεν το βλέπω και πολύ παραπάνω, μην το ξεφτιλίσουμε κιόλας, χαχαχα).

Θα ξαναφύγω (μάλλον) πάλι εκτός για λίγο, έχουμε και διάφορα γιορτάσια εδώ σε συγγενείς και φίλους όλες αυτές τις μέρες, θα πάρει πολύ αέρα γενικά ο απαυτός μου ξανά.:rolleyes:

(κι από τον νέο χρόνο, στη γνωστή κατάθλιψή μου...)

Να μου προσέχετε - υγεία να έχουμε, πολύ αγάπη, καλό σεξ...:cool:(και τα παιδιά μας φυσικά να 'ναι γερά και χαρούμενα) και τα υπόλοιπα θα τα παλέψουμε!

Φιλιά στ' αλλοπρόσαλλα μουτράκια σας!:tongue:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Χαρούμενες γιορτές και το νέο έτος που θα έρθει ας είναι φωτεινό!!!Να χαίρεστε τις οικογένειές σας,τα παιδιά σας

Λόγω διαφόρων προβλημάτων έχω αρκετό καιρό να μπω να ενημερωθώ...όσον αφορά το τεχνικό μέρος (υπολογιστής) ο μικρός μου αδερφός ανέλαβε την ανάστασή του..ελπίζω σε λίγες μέρες να μπορώ και πάλι να επικοινωνώ μαζί σας όπως θέλω.

Σας είχα πολύ ανάγκη αυτές τις μέρες είχα κι έχω τόσα πολλά να μοιραστώ κι η ανάγκη να μιλήσω πολύ μεγάλη...

Ο πεθερός μου είναι σε μια κατάσταση προς το παρόν σταθερή,τελευταία χημειοθεραπεία έχουμε στις 2/1 κατόπιν αξονική για αξιολοόγηση της κατάστασης ενόσω ψάχνουμε για ακτινοβολίες διαθέσιμο μηχάνημα και νοσοκομείο...το ευτύχημα είναι οτι όσο είναι σταθερή η κατάσταση η ψυχολογία διατηρείται κι αυτή σταθερή...

Δυστυχώς ο μπαμπάς μου,απο την άλλη,διανύει τις τελευταίες ώρες,μέρες,εβδομάδες..λόγω χαμηλού αιματοκρίτη χρειάστηκε μετάγγιση κι εκεί μας ενημέρωσε ο γιατρός του οτι φτάσαμε πια στο τέλος...τπ συκώτι σταμάτησε εντελώς τη λειτουργία του με συνέπεια να μην αναπαράγει αίμα,εξ'ου και ο χαμηλός αιματοκρίτης και η ανάγκη για μετάγγιση...συνέπεια επίσης της παύσης λειτουργίας είναι και η αδυναμία αποβολής/μεταβολής των τοξινών ως εκ τούτου διοχετεύονται στο σώμα με αποτέλεσμα να βλάπτουν όλο το σύστημα..το χειρότερο όλων είναι οτι οι τοξίνες πάνε και στον εγκέφαλο και αρχίζει και τα ¨χάνει¨,παθαίνει σύγχυση,δεν ξέρει που είναι κι έχει τάσεις φυγής...δεν μπορεί να μείνει μόνος καθόλου.Ο γιατρός του μας είπε οτι είναι φυσιολογική-για την κίρρωση-εξέλιξη και οτι όσο κρατάνε τα νεφρά θα ζει..εν αναμονή για την παύση λειτουργίας των νεφρών και το οριστικό τέλος δυστυχώς σε έναν άνθρωπο δρατήριο και πανέξυπνο..νομίζω κάθε μέρα που περνάει είναι και χειρότερη ή αλλιώς η εξέλιξη φαντάζει έτσι στα μάτια μας...τον πεθερό μου περίμενα και μάλλον τον πατέρα μου θα θάψω γρηγορότερα,δε το περίμενα ή καλύτερα διατηρούσα την ελπίδα (φρούδες ελπίδες) οτι θα ήταν εδω για λίγο ακόμα για το γάμο μου,να δει το παιδί μου ήθελα απλώς λίγη πίστωση χρόνου ακόμα........

Δε θέλω να σας ¨στενέψω¨ άλλο γι'αυτό σας φύλαξα το καλύτερο για το τέλος,να σκάσει το χειλάκι λίγο...Παραμονή Χριστουγέννων 10:25 το πρωί καλωσορίσαμε στον κόσμο την ανηψούλα του Νίκου μας γέμισε χαρά ευτυχία ανείπωτη ένα υπέροχο πλασματάκι μόλις 2,570 κιλά που μας τρέλλανε όλους στην κυριολεξία είναι μια κούκλα αύριο επιστρέφει σπίτι με τη μαμά της που τα πήγε περίφημα κι ελπίζουμε όλοι μας να είναι γουρλού και γρήγορα να έχει ξαδερφάκι!!!!

Επειδή δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ-σε περίπτωση δηλαδή που ο μικρός μου καθυστερήσει τον υπολογιστή- a priori να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά να χαίρεστε τα παιδιά σας,την οικογένειά σας στενή κι ευρύτερη και ας ελπίσουμε οτι αυτή η χρονιά θα δείξει καλό πρόσωπο κι ας είναι και δίσεκτη!!!Τις ευχές μου απο καρδιάς σε όλες σας,φίλες καρδιακές που δεν γνωριζόμαστε αλλά είσαστε εδω,εκεί ανοιχτές να ακούσετε,να συμβουλεύσετε,να πέιτε μια κουβέντα δεν το ξέρετε αλλά για εμένα τουλάχιστον σημαίνετε πολλά!

io6Qp3.png

TyPTp2.png

Όποια γελάσει που με έχει πιάσει μανία να γίνω Μαίρη Παναγιωταρά την πήρα στο κατόπι:tongue: σας προειδοποιώ!

Τι μου κάνετε? Εγώ σήμερα καλά, καλύτερα από χθες που κοιμόμουν από τις 8! Δεν είχα που να ακουμπήσω το πτώμα μου. Πολύ κούραση μιλάμε!

Σήμερα κλασσικά δούλευα στην Αλάσκα....@!$##%^Τ$%^&

Πφ όλα καλά κιουρίες μου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εδώ "κουφή" speaking !!!! Over, over δεν ακούω λέμε !!!!

Χα χα χθες πήγα την μικρή παιδίατρο για εμβόλιο, η οποία μικρή, βρήκε να κλάψει από το "καλό" αυτί -- η δε παιδίατρος να μου μιλάει από το "γκαβό" αυτί... γενικά, κάναμε μια συνεννόηση μούρλια ... ελπίζω το νέο έτος να με βρει να ακούω !!!!

Χαίρομαι που διαβάζω τα μνμ σας... ακόμη και στο μνμ της Ρηνιώς διέκρινα μια νότα αισιοδοξίας... και στα δύσκολα δεν το βάζουμε κάτω... η ζωή έχει πάντα δυο όψεις και την καλή και την άσχημη !

Ας το κρατάμε αυτό στην πισω πίσω άκρη του μυαλού μας και ας πορευτούμε με ότι έχει και όπως μπορεί ο καθένας !

Φ ι λ ά κ ι α !

Hello everybody

Ελπίζω να είσαστε όλες / όλοι καλά με υγεία (το διποδάκι μάλλον την άρπαξε και τον έχω στείλει και στο ΚΤΕΟ).

Εύχομαι όλες σας οι επιθυμίες να πραγματοποιηθούν το νεο χρόνο (υπάρχει ακόμα ελπίδα να ξεμπροστιαστεί ο ΓΑΠ....who knows????)

Φιλιά everybody (ξαναπάω στο καβούκι μου)

Καλησπέρα κορίτσια! Όλα καλά, φαντάζομαι.

Ρηνιώ, να μπαίνεις να μας γράφεις. Συγκινήθηκα από το μήνυμά σου. Κι επειδή μετά βίας συγκρατώ την Πρωτοχρονιάτικη μελαγχολία μου, είμαι και των "εικαστικών":lol::rolleyes: όπως μου έλεγε κοροιδευτικά παλιά ένας φίλος μου (καλή του ώρα), σου (σας) στέλνω ένα από τα πιο αγαπημένα μου ποιήματα :

Από "Εποχές 2"

Προσπάθησε μ' όση καρδιά σ' απομένει, χάραξε

τούτες τις δυο γραμμές σταυρωτά

Ύστερα γέλασε πάλι, δοκίμασε τη νιότη σου ακό-

μα μιαν Άνοιξη˙ δεν είναι μάταιο

Μη θυμηθείς κάποια μέρα κάποιον που έφυγε με

δυο πληγωμένες παλάμες

Ήμουνα εγώ που σου 'λεγα πάντα: φεύγοντας ήτα-

νε πια πολύ αργά

Κι είχαμε ακόμα πολλή πίκρα πολλή μνήμη πολ-

λή νόηση

Κι η αγάπη είναι πάντα όμορφη ακόμα κι όταν δεν

ψιθυρίζει παρά με δυο αβέβαια ανήσυχα χείλη

Κι όταν δε μένει παρά σα δυο χαρακιές σ' ένα λευ-

κό περιθώριο

Προσπάθησε, πάλεψε ακόμα, ένα τόσο μικρό κι α-

σήμαντο διάστημα

Σβήσε μια ακατανόητη παρένθεση μην τραυματί-

ζεις την αμέριμνη ζωή σου.

(Ήταν Οχτώβρης όταν σου χάρισα, έτσι σα μιαν

αχτίνα γυρισμού, ένα παλιό κλεισμένο τε-

τράδιο

Και τότες που δε θέλαμε πια να πιστέψουμε πώς

μπορούσαν ν' αργούσαν οι ώρες τόσο απελ-

πισμένα όμοιες

Τόσες φορές έξι μέρες

Σ' ένα μικρό δωμάτιο, σ' ένα γραφείο, σε μια παι-

δική κλινική ποτισμένη χλωροφόρμιο

Ανακαλύψαμε ξάφνου μια νύχτα πώς λησμονήθη-

κε μέσα μας τόσον καιρό η νοσταλγία της

απουσίας.)

Τώρα προσπάθησε˙ εγώ τελείωσα˙ δεν έχω τίποτ'

άλλο να σου πω

Είναι μια λέξη κενή για μια στιγμή πλημμυρισμέ-

νη καλοσύνη

Ξέχασε, ξέχασε πάντα - φτάνει μια στάλα καινού-

ριας ζωής-

Ένα παλιό κυριακάτικο δειλινό με δυο σπασμένες

καρέκλες στο "Καφενείο των Ναυτικών"

Εκείνον π' αγάπησες κάποτε κι ίσως νοστάλγη-

σες κάποια στιγμή το γυρισμό του.

Του Μανώλη Αναγνωστάκη

Αφιερωμένο σ' αυτόν που το περιμένει...

Καλή Πρωτοχρονιά αλλοπρόσαλλες, με υγεία κι αγάπη...

Καλημέρα!

γεια σου βρε ζωπυράκι με τα "εικαστικά" σου...πολύ όμορφο...

love ακούει?1...2....1....2...:Dελπίζω να είσαι καλύτερα!

ρινιώ μου πολύ λυπήθηκα με τις εξελίξεις...εύχομαι ο καινούριος χρόνος να σου φέρει όλα αυτά που ποθείς...να χαίρεστε την ανηψούλα!

ξέρει καμιά τι κάνει η stin@? όλα καλά με το νέο μπεμπέ?

πάω να κάνω τα ψώνια για το σημερινό τραπέζι...

εύχομαι ολόψυχα σε όλες σας και στις οικογένειες σας ΥΓΕΙΑ και πολλές πολλές ευτυχισμένες στιγμές με τα παιδάκια σας και όσους αγαπάτε!!!!

υγ. καλά ποιες είναι οι υπόλοιπες εγκυούλες κι εγώ δεν πήρα είδηση? με το καλο!

Διαφημίσεις

Λίγο πριν φύγει αυτός ο δύσκολος χρόνος να ευχηθώ σε όλες σας ό,τι σας πήρε το 2011 να το φέρει πίσω το 2012 και τρία περισσότερα :D Ο Ρούνι Ρούνι το κακό γουρούνι να δώσει τη θέση του στο Ρούνι Ρούνι το καλό και αγαθό γουρούνι και να γεμίσει λουλούδια τις ψυχές όλων μας :D

Καλά να περάσετε :D Kαλά να σας μπει :lol:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ!!!!!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!!!

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ , ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΑΡΕΣ!!!!!!!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ!!!!

ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!

Πέρασα μια υπέροχη βραδιά κόντρα στον πόνο της πλάτης και της μικρογαστρεντερίτιδας που με ταλαιπωρεί από χθες!

Μακάρι όλες οι μέρες του χρόνου να είναι σαν τη σημερινή :D Με φίλους και με αγάπη και με λίγο παραπάνω υγεία από τη σημερινή χαχαχαχαχα

Υγεία, Αγάπη και πολλά πολλά χαμόγελα για όλους :D

Κοριτσάρες μου καλή χρονιά!

Φέτος ήταν η πρώτη φορά που αλλάξαμε χρόνο μόνοι μας! Ακόμη και πριν παιδιώ, με το Λ δεν το κάναμε ποτέ!

Ήταν υπέροχα, μαγικά:D αγαπησιάρικα!

Μετά ήρθε το καλαμάρι και περάσαμε πολύ ωραία!Χεχε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλή και Αλλοπρόσαλη Χρονιά!!!!!!

Να είστε καλά και να χαίρεστε τις οικογένειές σας :D

Χρόνια πολλά και στους εορτάζοντες :D (το Βασίλη της Φαίης ξέρω σίγουρα, υπάρχει άλλος; )

Φιλάκια σε όλες!!!!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...