Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλέ?

Ακούσατε για επισκέψεις και την κάνατε?:D:D

Καλημέρααααα.

Κρύο πλέον και εδώ σε μας στο Νότο 3 βαθμούς αυτήν την ώρα.

Επιτελους να καταλάβουμε Χριστούγεννα. Γμισαν χιόνια και τα γύρω βουνά, τέλειο σκηνικο.

Χθες το βράδυ το έστρωσε και εδω. Αλλά όχι με χιόνι. Με χαλάζι!!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε.

Σήμερα το απόγευμα έχουμε την γιορτή στο νήπιο, οπότε θα ετοιμαστώ ανάλογα.:D

Και επίσης, έχω πάρει άδεια σήμερα, γιατί θα φύγουν στις 10, πήγαν μόνο για την τελική πρόβα.

Φιλιά σε όλες.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Μεταξακι μακαρι να ειναι ο τελευταιος πυρετος για πολυ καιρο εχεις ταλαιπωρηθει πολυ με τις ιωσεις ηρωας εισαι.
..............

Άντε όλα καλά θα πάνε κυρα- κάντυ μου!

Σας ευχαριστώ... από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί !!!!

.....

Σήμερα το απόγευμα έχουμε την γιορτή στο νήπιο, οπότε θα ετοιμαστώ ανάλογα.:D

Και επίσης, έχω πάρει άδεια σήμερα, γιατί θα φύγουν στις 10, πήγαν μόνο για την τελική πρόβα.

Φιλιά σε όλες.

άντε ΡΚΤ,

Πάγαινε να ετοιμαστείς και καλή επιτυχία ! Να περάσετε όμορφα στην γιορτούλα !!!!! :lol:

Καλημέρα - καλησπέρα!!! -όλα μαζί....

Είμαι σε φάση που "τρέχω"... Πήζουμε ελαφρώς στο γραφείο, τα απογεύματα με τα παιδιά πάλι πήζουμε!!! Ήταν να σταματήσουμε σήμερις, τελικά αισίως αύριο!

Εν τω μεταξύ έχω πρησμένο μάγουλο από φρονιμίτη εδώ και 3 μέρες. Πίνω amoxil και flagyl μπας και αναρρώσω! Ευτυχώς, έχω τη θεία μου που είναι οδοντίατρος και με παρακολουθεί! Πήγα χθες το πρωί έκανα πανοραμική κ της την έδειξα το απόγευμα. Ο μισός φρονιμίτης είναι έγκλειστος -κοινώς δεν έχει χώρο να σκάσει μύτη και υποφέρω!!!!!!!!!!! Μου έκλεισε rdv σε γνωστό της γναθολόγο την επόμενη Πέμπτη για εξαγωγή και ο Θεός βοηθός μιας και είμαι χεζμεντέν, γενικότερα!!! (1000 φορές γέννα, παρά αυτό..κλαψ κλουψ).

Απόψε έχουμε τη γιορτούλα στο νήπιο του Π.

Κάντυ-κάντυ, γλυκούλα μου ελπίζω τώρα που γράφω το παιδί να είναι σε πλήρη ανάρρωση! Δυστυχώς, με το που μπαίνει ο χειμώνας είναι αναπόφεκτες οι ιώσεις..

Κιουλτάκι, τελικά το κόβω.... έρχονται και γιορτές..... μαζί παρεούλα στην Ομάδα των ΑνΑλ!!! χαχαχαχαχαχα

Άρια τι έγινε μαρή με το συνάχι? ίωση ή ιγμορίτιδα τελικά?

Rkt, ζηλεύω!!!!!!!!!!! Ευτυχώς πιάσανε βροχές και θα νιώσουμε Χριστούγενα βρε αδελφέ.... αφού δεν μπορεί να μας χιονίσει...Φαντάζεστε Χριστούγεννα με λιακάδα? Λες και είμαστε στη Χονολουλού!

Καλημέρα!

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μας! Έχω σηκωθεί απ'τις έξι και φουσκώνω μπαλόνια! Έχω ξεπατωθεί αυτές τις μέρες αλλά όταν μου λέει πόσο χαρούμενος είναι με όλα αυτά που φτιάχνουμε μου περνάνε όλα...αχ το αντράκι μου έγινε κιόλας 3!!!

νίτσα κουράγιο...ξέρω από φρονιμίτες δυστυχώς...εγώ είχα 6...ναι,ναι δύο υπεράριθμους...τζακ ποτ!!! συμπάσχω λοιπόν μαζί σου!

εύχομαι να σταματήσει κι αυτή η κ@$%βροχή μην πάνε στράφι τόσες ετοιμασίες...θα δείξει...

Καλημέρα :) Να το χαίρεσαι το αντράκι σου foubi

Από το απόγευμα και μετά προβλέπουν ύφεση ;)

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Foubi να τον χαίρεσαι!!! Πάντα γερός και δυνατός!!!

Για τον φρονιμίτη, τελικά εσύ έχεις το κοκκαλάκι της νυχτερίδας, που λένε?!

Ωωωωωχ καλό κουράγιο λέω στον εαυτό μου...

Χθες πήγαμε στην γιορτή του Π. Κράτησε 3 ώρες και ήταν καταπληκτική!

Είμαι ακόμη συγκινημένη!!! Ετοίμασε μία έκπληξη η νηπιαγωγός σε συνεργασία με τα παιδιά και ήταν όλα τέλεια!!!

Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας! Με υγεία, αγάπη, ευτυχία στις οικογένειες μας!!!

Καλημέρα!!!!

Σε 5 έχω ραντεβού στη γυναικολόγο....περιμένω τον συζυγο να ερθει να με πάρει (τον καθυστερησε η αφεντικίνα του η οποία αργησε να πάει για να φυγει αυτός και είναι μες στα νέυρα).... Έξω βρέχει καταρακτοδώς απο εχθές το βράδυ....

Φούμπι μου να σου ζήσει το λεβεντάκι σου και να τον δεις όπως επιθυμεί!!!!

Φιλάκια σε όλες!!!

Rkt, ζηλεύω!!!!!!!!!!! Ευτυχώς πιάσανε βροχές και θα νιώσουμε Χριστούγενα βρε αδελφέ.... αφού δεν μπορεί να μας χιονίσει...Φαντάζεστε Χριστούγεννα με λιακάδα? Λες και είμαστε στη Χονολουλού!

Τι ζηλεύεις καλέ? Εδω δεν χιονίζει ποτε...:(

Καλημέρα!

Σήμερα είναι τα γενέθλιά μας! Έχω σηκωθεί απ'τις έξι και φουσκώνω μπαλόνια! Έχω ξεπατωθεί αυτές τις μέρες αλλά όταν μου λέει πόσο χαρούμενος είναι με όλα αυτά που φτιάχνουμε μου περνάνε όλα...αχ το αντράκι μου έγινε κιόλας 3!!!

νίτσα κουράγιο...ξέρω από φρονιμίτες δυστυχώς...εγώ είχα 6...ναι,ναι δύο υπεράριθμους...τζακ ποτ!!! συμπάσχω λοιπόν μαζί σου!

εύχομαι να σταματήσει κι αυτή η κ@$%βροχή μην πάνε στράφι τόσες ετοιμασίες...θα δείξει...

Να το χαίρεσαι το παλικαράκι σου!!! Πολύχρονος.

Γειαααααααααααα!:cool::cool:

Αμαν ρε κοπελιά. Τι πολυλογία ειναι αυτη? Μας τρέλανες...:tongue:

Επιτέλους, δουλεια τέλος.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε με υγεια.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Kαλησπέρα κορίτσια. :)

Τι κάνετε? Μέρες έχω να μπω. Πολύ γεμάτες οι τελευταίες μέρες, είχαμε και φιλοξενούμενους, ούτε λεπτό ελεύθερο. Έγινε και η δική μας γιορτή, όλα καλά, το είπε το ποιηματάκι του πολύ ωραία το πουλάκι μου. Μόνο που τώρα τον έχω αρρωστούλη...:-( Κόκκινο λαιμό, βήχα, συνάχι και λίγο πυρετό. Μας έδωσε η γιατρός Aerious και singulair κι αναλόγως πώς θα πάει, μπορεί να ξεκινήσουμε και αντιβίωση. Προκειμένου να τον ακούω να μη μπορεί να κοιμηθεί από το βήχα, οπως το μεσημέρι, χίλιες φορες. Είμαι και ψόφια και θα πρεπει να ξενυχτάω για να παρακολουθώ τον πυρετό. :mad:

Φιλάκια και καλά να περνάτε όλες με τις οικογένειές σας.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ανώνυμες Εξαφανισμένες, που είστε?

Σας εύχομαι Καλά Χριστούγεννα!! Με υγεία, δύναμη και πολύ αγάπη!!!

Χρόνια Πολλά σε όσους (θυμάμαι/ξέρω ότι) έχουν ονομαστική γιορτή αυτές τις μέρες (Αερικό, Ελλ-κόρη)!!

Στινάκι, με το καλό ο μπέμπαρος!!

Περαστικά σε όλους τους αρρωστούληδες!

Φιλιά πολλά, να περάσετε υπέροχα!!!!!

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλες :D

Αγγελινάκι είπαμε να μην αρρωσταίνει αλλα όχι και καθόλου και κακομάθεις ε; :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...