Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου όμορφα!

Ορίστε και η τούρτα

tourta2yj1.jpg

άργησα λίγο, αλλά είχαμε πάει River West και Ikea και γυρίσαμε πριν λίγο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές :D

Να είστε καλά και και ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας!!!!!!!

Φιλάκια

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Γεια σας κοριτσάκια μου όμορφα!

Ορίστε και η τούρτα

tourta2yj1.jpg

άργησα λίγο, αλλά είχαμε πάει River West και Ikea και γυρίσαμε πριν λίγο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές :D

Να είστε καλά και και ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας!!!!!!!

Φιλάκια

Χρόνια πολλά! (κι εμείς εκεί ήμασταν!)

Ποιός γιορτάζει ρε κορίτσια?

Χρόνια Πολλά πάντως.

Να με συγχωρνάτε αλλά ο εγκέφαλος ρετάρισε τελείως...κυριολεκτικά αυτή τη φορά.

Την Παρασκευή το απόγευμα στο s/m ήταν μια προωθήτρια που κάτι πήγε να μου πει η κοπέλα αλλά δεν επικοινωνούσα..........στην κυριολεξία.

Γύρισα και την κοίταξα σαν χαμένη και της είπα "Συγνώμμη αλλά είχα πολύ δύσκολη μέρα και δεν καταλαβαίνω τι μου λέτε αυτή τη στιγμή":confused::confused:

Θα πρέπει να με πέρασε για τρελή η κοπέλα, και απλά χαμογέλασε ευγενικά.

Εννοείται ότι δεν σας έχω διαβάσει, αν κάποια με έχει ρωτήσει κάτι και πρέπει να απαντήσω παρακαλώ στείλτε μου ένα πμ.

Και παραδόξως υπάρχουν ακόμα άνθρωποι γύρω μας, που σε βοηθάνε χωρίς να σε ξέρουν

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=2250174&postcount=134

Διαφημίσεις

ε δεν μπορώ

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Καλώς να τα δεχτείτε !!!

χαχαχαχαχαχα:tongue:

Αααα!Αν έρθουν επισκέψεις τελικά, θα σας έρθω και εγώ!!!Δε θα χάνω τα καλύτερα εγώ έτσι;;;;

Χαχαχαχα!!Τυχερούλες!!!

Κι αναρωτιόμουν, τι στ' ανάθεμα λέτε...τώρα διάβασα και άνοιξαν οι οφθαλμοί μου...:rolleyes:

Δεν ανακάλυψαν πρόσφατα έναν νέο πλανήτη (γαλαξία, σύμπαν, ό,τι ήταν εν πάση)? Άντε να στείλουμε την αριανή μας, με τις ωραίες ιδέες, καμια βόλτα για αυτοψία! :tongue:

Σήμερα ήμασταν όλοι μέρα Θεσσαλονίκη (ακούς Κικηηηηηηηηη?)

Το πρωί στο ζωολογικό κήπο στο Σέιχ-Σου (σφίχτηκε η ψυχή μου, πώς δεν μπορώ να βλέπω ζώα σε κλουβιά) :( Ο μικρός έφαγε ήττα από έναν μαύρο γάιδαρο που του γκάριξε κατάμουτρα (πανάθεμά τον για τετράποδο :mad:) και πλάνταξε το πουλάκι μου. Προς το παρόν κοιμάται ήσυχα, αλλά είπα του άντρα μου, με τις εξίσου ωραίες της αριανής εμπνεύσεις, άμα σκούζει το μωρό όλη νύχτα, εσύ θα σηκώνεσαι. Και με τις αρκούδες την άκουσε κάπως, ήταν ανάγκη οι ευλογημένες να σηκώνονται στα 2 πόδια?

Το απόγευμά μας πάντως μας αποζημίωσε. Πήγαμε στο Χριστουγεννιάτικο χωριο στην Έκθεση και περάσαμε πολύ ωραία. Κούνιες, πατινάζ, διαδραστικά παραμύθια, χορός, ζογκλέρ, φάγαμε, ήπιαμε, αγοράσαμε και παραμυθάκια κι από ένα φουσκωτό σφυρί για τον καθένα και γυρίσαμε στις 7 στο σπίτι μας. 10 η ώρα, ύπνος βαθύς! Αν μπορέσουμε θα ξαναπάμε με καμιά βαφτιστήρα παρέα.

Αυτά και τα ξαναλέμε. Φιλάκια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Kαλημερα και εμεις πρωινο ξυπνημα με σηκωσαν οι φωνουλες των ανδρων απο το κρεββατι μου. Και εμεις περασαμε ωραια χθες και τωρα λυσσαει στο παιχνιδι πρωι πρωι το βλασταρι μου.

Hellcut και εμενα φαρμακοποιοι της περιοχης μου μας εχουν βοηθησει πολυ στο παρελθον μπορει να εχουμε και την ιδια δεν ξερω. Σε μια ειδικα χρωσταμε και την ζωη του πατερα μου που ειχε παει αραχτος με εναν πονο στο στηθος και ηθελε παυσιπονο και καταλαβε οτι περνουσε εμφραγμα και ενω ηθελε να φυγει τον κρατησε με το ζορι και μας ειδοποιησε και τον εβαλε στο ταξι με το ζορι για νοσοκομειο και μπαινοντας μεσα προλαβε στο παραενα και μπηκε χειρουργειο περνουσε καραμπινατα εμφραγματα. Να ναι καλα η γυναικα που τον βοηθησε.

Εγω ξαναεκλεισα ραντεβου για υπερηχο κοιλιας που εχασα την προηγουμενη εβδομαδα και θα παρω αποτελεσματα την Τεταρτη ελπιζω να ειναι καλα και να μην μου χαλασουν την διαθεση Χριστουγεννιατικα.

καλημερα και καλή χριστουγεννιατικη εβδομαδα να χουμε!

εμεις καλάαααααααααααααααααα...ξεσαλωσαμε στους παιδοτοπους το ΣΚ..τι ζωη και αυτη βρε παιδια..εκει που τα επινες στα μπαρακια και στα ουζερι να τρεχεις να πινεις καφεδες και μπυρες στους παιδοτοπους..και να λες και ευχαριστω όταν δεν γκρινιαζουν αυτα και περνανε καλα! :);)

yOwCY4FKNiI&feature=related

So, so you think you can tell
Heaven from Hell,
Blue skys from pain.
Can you tell a green field
From a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?

And did they get you to trade
Your heros for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange
A walk on part in the war
For a lead role in a cage?

How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls
Swimming in a fish bowl,
Year after year,
Running over the same old ground.
What have we found?
The same old fears.
Wish you were here.

QCQTr8ZYdhg

:lol::lol::lol:

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

καλημερα και καλή χριστουγεννιατικη εβδομαδα να χουμε!

εμεις καλάαααααααααααααααααα...ξεσαλωσαμε στους παιδοτοπους το ΣΚ..τι ζωη και αυτη βρε παιδια..εκει που τα επινες στα μπαρακια και στα ουζερι να τρεχεις να πινεις καφεδες και μπυρες στους παιδοτοπους..και να λες και ευχαριστω όταν δεν γκρινιαζουν αυτα και περνανε καλα! :);)

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ.....!!!

81NeQJWGYJY

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Εγω ξαναεκλεισα ραντεβου για υπερηχο κοιλιας που εχασα την προηγουμενη εβδομαδα και θα παρω αποτελεσματα την Τεταρτη ελπιζω να ειναι καλα και να μην μου χαλασουν την διαθεση Χριστουγεννιατικα.

Περαστικα και καλα αποτελεσματα...

Φιλοσοφιες του Σ/Κ η' απλως γεγονοτα και πικρες αληθειες...!!!

Για να κάνεις ευτυχισμένη μια γυναίκα αρκεί να είσαι:

1. φίλος

2. σύντροφος

3. εραστής

4. αδελφός

5. πατέρας

6. δάσκαλος

7. εκπαιδευτής

8. μάγειρας

9. μαραγκός

10. υδραυλικός

11. μηχανικός

12. διακοσμητής εσωτερικών χώρων

13. στιλίστας

14. σεξολόγος

15. γυναικολόγος /μαιευτήρας

16. ψυχολόγος

18. ψυχίατρος

19. θεραπευτής

20. τολμηρός

21. τακτικός

22. καλός πατέρας

23. πολύ καθαρός

24. συμπαθητικός

25. αθλητικός

26. στοργικός

27. προσεκτικός

28. ιππότης

29. έξυπνος

30. οραματιστής

31. δημιουργικός

32. γλυκός

33. δυνατός

34. με κατανόηση

35. ανεκτικός

36. ευσυνείδητος

37. φιλόδοξος

38. ικανός

39. θαρραλέος

40. αποφασιστικός

41. έμπιστος

42. γεμάτος σεβασμό

43. παθιασμένος

44. αβρόφρων

45. πολύ πλούσιος

46. να αγαπάς τις αγορές

47. να μη γκρινιάζεις

48. να μην της είσαι βάρος

49. να μην κοιτάζεις άλλες

Ταυτόχρονα θα πρέπει να προσέξεις πολύ να...

50. μην είσαι ζηλιάρης αλλά ούτε και αδιάφορος

51. να τα πηγαίνεις καλά με την οικογένειά της αλλά να μην αφιερώνεις στην τελευταία περισσότερο χρόνο απ' ό,τι σε αυτή.

52. να της αφήνεις το χώρο της αλλά να δείχνεις ανήσυχος για το πού πηγαίνει.

Είναι επίσης πάρα πολύ σημαντικό:

53. να μην ξεχνάς ημερομηνίες: -επετείων (γάμου, αρραβώνων, πρώτης συνάντησης...) -πτυχίου (αν υπάρχει) -ονομαστικής εορτής (αν υπάρχει) -τελευταίας περιόδου

Δυστυχώς ακόμη κι αν ανταποκρίνεσαι πλήρως στις παραπάνω απαιτήσεις, κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί 100% πως θα την κάνεις ευτυχισμένη, διότι μπορεί να αισθανθεί φυλακισμένη σε ένα βίο αποπνικτικής τελειότητος από τον οποίο να θελήσει να απελευθερωθεί δραπετεύοντας με το πρώτο κωλόπαιδο που θα παρουσιασθεί μπροστά της.

Πρέπει να βάλω πρόγραμμα στο PC speech regognition....

Βαριέμαι να γράφω...

Hellen Rowland,

Τι θα λέγατε για μερικά καλά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια???

06zc5JllZC0

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...