Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Να τον χαιρεσαι Μαρακι γερος και χαρουμενος να ειναι ο καλος σου!!!!!

Πριν μιση ωρα ξυπνησα με αφησαν και κοιμηθηκα οι αντρες μου.

Ζοπ ο πατος δεν εχει αλλο περιθωριο παμε για ανεβασμα τωρα τσεκαρισμενο αυτο ο πατος εχει υπαρξει φιλος μου στο παρελθον.

Ηθελα να παω τον μικρο στους δεινοσαυρους στο mall αλλα δεν εχω πολλα κουραγια σημερα εχω εξαντληθει απο εμετους ισως τον παω αυριο αν ειμαι καλα. Κατι θελω να κανω σημερα αλλα δεν ξερω τι χαχαχαχα πολλα θελω λιγα αντεχω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηθελα να παω τον μικρο στους δεινοσαυρους στο mall αλλα δεν εχω πολλα κουραγια σημερα εχω εξαντληθει απο εμετους ισως τον παω αυριο αν ειμαι καλα. Κατι θελω να κανω σημερα αλλα δεν ξερω τι χαχαχαχα πολλα θελω λιγα αντεχω.

Καλημερα,Περαστικα σου και απο μενα.......αντε να σου φτιαξω λιγο το κεφι ...

Ανεκδοτο για πεθερες και πεθερους....Να μην ξεχνιομαστε....!!!

Ήταν μια πεθερά και είχε τρεις γαμπρους. Πήρε τον πρώτο γαμπρό και πήγε στην παραλία. Έπεσε στο νερό και έκανε πως πνιγόταν.

Βούτηξε και ο γαμπρός και την έσωσε. Το επόμενο πρωί βρήκε έξω από το σπίτι του έξι Φερράρι και ένα σημείωμα που έλεγε:

"Σ' ευχαριστώ που μ'έσωσες, η πεθερά σου".

Το επόμενο πρωί παίρνει το δεύτερο γαμπρό, πάνε στην παραλία. Βουτάει πάλι στη θάλασσα και κάνει πως πνίγεται. Ο γαμπρός τη σώζει... Το επόμενο πρωί βρίσκει έξω απ' το σπίτι του έξι Τζάγκουαρ και ένα σημείωμα που έλεγε:

"Σ' ευχαριστώ που μ' έσωσες, η πεθερά σου".

Παίρνει και τον τρίτο γαμπρό, πάνε στην παραλία κι εκείνη βουτάει στη θάλασσα και κάνει πως πνίγεται. Ο γαμπρός δεν δίνει καμιά σημασία και τελικά η πεθερά πνίγεται στην πραγματικότητα. Το επόμενο πρωί ο γαμπρός βρίσκει έξω απ' το σπίτι του έξι Μπουγκάτι και ένα σημείωμα που έλεγε:

"Σ' ευχαριστώ που μ' έσωσες, ο πεθερός σου!".

Ξερω και καποια ανεκδοτα για .."".μηχανικους "" ,αλλα ολα εν καιρω,να τα θυμηθω πρωτα.....!!!!

Τωρα το θυμηθηκα,το ειχα κανει save και κανω edit να σας το βαλω να το διαβασετε.......

Από εργασίες για τα Θρησκευτικά:

"Τώρα με τη γκρίνια της γιαγιάς άρχισε κι ο μικρός μου αδερφός να προσεύχεται αλλά είναι πολύ πονηρός γιατί τη λέει την προσευχή, την κόβει για λίγο και βάζει διαφημιστικό που ζητάει ποδήλατο."

"Ο παππούς ο Γιάννης λέει πως το σύγχρονο θαύμα της Γαλιλαίας δεν είναι τίποτα. Το κάνει κάθε μέρα ο Ζαμπίκος ο ταβερνιάρης που μετατρέπει το κρασί σε νερό."

"Μόλις το μάθανε ότι ο Χριστός μετέτρεψε το νερό σε κρασί, πλακώσανε όλοι οι μπεκρήδες και γέμισαν ως απάνω την Κανάτα της Γαλιλαίας."

"Μέγα θαύμα θεωρείται κι αυτό που πέντε άνθρωποι έφαγαν πέντε χιλιάδες ψωμιά και ψάρια σε μια καθισιά."

"Δύο μεγάλα κόμματα που κυριαρχούσαν στην πολιτική ζωή του Ισραήλ ήταν τα Σόδομα και τα Γόμορα. Οι Σοδομιστές ήταν υπέρ της κοινωνικής ισότητας ενώ οι Γομαριστές ήταν εγωϊστές και συντηρητικοί."

:lol::lol::lol::lol:

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Καλημέρα αγάπες!!!! Να έχετε ολες μια όμορφη μέρα!!!

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!

Το τηλέφωνο της fischer price μόλις μου είπε "θα είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα" και το πιστεύω :tongue:

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Είμαστε άπαντες υγιείς :D

και ετοιμαζόμαστε για ένα γιορτινό Σαββατοκύριακο...

...σήμερα γιορτάζει ο Διονυσούλης μου!!!!

πάρτε κάτι να σας τρατάρω

16.jpg

αλλά μη φάτε πολλά, γιατί έπεται τούρτα!!!!! (είναι τα γενέθλιά μου αύριο ;) )

Φιλάκια σε όλες :D

Μαράκι μου να τον χαίρεσαι! Να εχετε μια υπέροχη μέρα!!! τα φιλια μου!!!

Χρόνια πολλά, να τον χαίρεσαι!!!! Να τον καμαρώνεις πάντα.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!

Το τηλέφωνο της fischer price μόλις μου είπε "θα είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα" και το πιστεύω :tongue:

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Είμαστε άπαντες υγιείς :D

και ετοιμαζόμαστε για ένα γιορτινό Σαββατοκύριακο...

...σήμερα γιορτάζει ο Διονυσούλης μου!!!!

πάρτε κάτι να σας τρατάρω

16.jpg

αλλά μη φάτε πολλά, γιατί έπεται τούρτα!!!!! (είναι τα γενέθλιά μου αύριο ;) )

Φιλάκια σε όλες :D

χρόνια πολλά!!!!!!!!!!!!! να τον χαίρεσαι! :P

αυτά τα τρουφάκια ωραία φαίνονται :cool::cool:

Καλησπέρα!!!

Περαστικά στους αρρωστούληδες και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

Εμείς επιτέλους συνήλθαμε αφού χτυπήσαμε κάτι ξεγυρισμένα 40άρια...θα τον σταματήσω αυτή την βδομάδα κι απ'τον σταθμό γιατί είναι τα γενέθλια του την Παρασκευή και δεν λέει να είναι πάλι χάλια -ελπίζω τουλάχιστον με αποχή 3 εβδομάδων να ισιώσει κάπως η κατάσταση γιατί μια μέρα πήγαινε μια βδομάδα καθόταν τον τελευταίο καιρό...

Κατά τ'άλλα τρέχω με τα των γενεθλίων -και δεν φτάνω...ότι προλάβω πρόλαβα... φιλιά!

ά! κάτι πήρε τ'αυτί μου και για παιχνίδια ρόλων... το καλλιτεχνικό μου τώρα τελευταία είναι "Γκέλλυ" -έτσι φωνάζει ο γιος μου την βοηθό του μαστοράκου, του πατέρα του δε ακόμα καλύτερο...Ρόζα( η μπουλντόζα) ...ελπίζω μόνο να μην το φωνάζει έτσι κι έξω απ'το σπίτι!

ωχ ξέχασα και το πιο σημαντικό...χθες πήγαμε στην πρώτη μας γιορτή...το μικρό μου "ε-ξωτικό" με συγκίνησε πολύ...αν και δεν κατάφερα να δω και πολλά μια που το έβαλαν πίσω από μια σύνθεση με μπαλόνια...γκρρρ, τα νεύρα μου

ά! κάτι πήρε τ'αυτί μου και για παιχνίδια ρόλων... το καλλιτεχνικό μου τώρα τελευταία είναι "Γκέλλυ" -έτσι φωνάζει ο γιος μου την βοηθό του μαστοράκου, του πατέρα του δε ακόμα καλύτερο...Ρόζα( η μπουλντόζα) ...ελπίζω μόνο να μην το φωνάζει έτσι κι έξω απ'το σπίτι!

Χαχαχαχαχα. Μόνο από εσένα και τα παιδιά σου περίμενα κάτι τέτοιο...:lol:

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Αντίο αγαπημένο μου θρεντάκι! Σε αγάπησα!

Χαχαχαχαχα. Σώπα καλέ, μην κάνεις έτσι. Δεν μπορώ να την μορώσω. Βοηθάτε κορίτσια.

Μαζί, μαζί θα το περάσουμε και αυτό....

Θα δεις, θα τα καταφέρουμε...

Καλημέρα σε όλες.

ΜΕτά από το χθεσινό ιντερνετικό ξεσάλωμα μέχρι ...αργα, και αναμένοντας τις γνωστές χρώματος κόκκινου καρτούλες, θα πάμε για καφεδάκι και ψώνια στο κέντρο....

Για όσες κοιμόντουσαν, απλά η τύχη τους δούλευε....:cool:

DmXup2.png

Ελπίζοντας να προλαβαίνα να σας βλέπω κι από δω,

ξαναματακαλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κάμνετε? Είστε καλά?

Ισχυρίζομαι ότι θα τα καταφ΄ρω να παρακολουθώ το θρεντάκι!Ευχηθείτε μου να τα καταφέρω πλιζζζζζζ

Αυτό το ούφο!!!!!!!!Αυτό το ούφο!Χαχαχαχαχαχαχαχαααχαχαχαχα

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλημέρα... δεν μας την έπεσαν ακόμα οι εξωγήινοι; Αμ δεν θα έρθει από δω; Θα την πιάσω και θα την δώσω σε κάτι φίλους για πειράματα!

Εγω με το συγκεκριμένο ουφο, δεν εχω πρόβλημα.

Αλλα ουφο φοβάμαι....:rolleyes:

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...