Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σε Μάριο + Μαρκοπουλίνα (δεν έγραφες κάτι άλλο πουλί μου χθες ? ούτε 24ωρο δεν έκλεισε...) και στον Διονύση....

Άντε κοριτσάκια μου να αναρρώσετε γρήγορα

και στο Κατινάκι "καλή ξεκούραση" !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nαι τι το θελα βρε Μεταξακι κσι το μελεταγα ελα ντε?

Ο Μαριος ειναι καλυτερα σημερα εγω κλασικα το περναω πιο βαρια και εκανα παλι εμετο το μεσημερι και το καυμενο με παρακολουθουσε απο πανω και μου ελεγε θα περασει μαμα καλο καλο!!! Με συγκινησε το σκατο γιατι γενικα δεν ειναι και το πιο εκδηλωτικο παιδι σε ευαισθησιες που αφορουν εμενα με εχει λιγο δεδομενη. Μετα πηγε και μου εφερε νερακι και με χαιδευε να φυγει ο πονος μαμα, ελιωσα. Πηρε την μπουλντοζα του και καθησε διπλα μου που ημουν ξαπλωμενη και με εκανε δρομο και φορτωνε και ξεφορτωνε και με προσεχε να γινω καλα.

Ιωαννη παρτη σκουφια σου και βαρα με βρε που θα μου πεις για γηρας!!!!χαχαχα Μπορει το σωμα να ζοριζεται αλλα το πνευμα αθανατο χαχαχαχα

Υ.Σ Μπραβο σου που βοηθας την αψηλη και τον πεθερο ολα τα καλα που κανουμε επιστρεφουν πισω σε εμας.

Ο ανθρωπάκος μου είναι ακόμα χάλια

Είναι καλύτερα το παιδί?

Δεν ξερω γιατι αλλα φοβαμαι. Πολυ.

Μην φοβάσαι! Όλα καλά, ε?

θα βαρεθεί πια ο μαμωμέρφυ με εμένα (ή έστω όποιος με έχει καταραστεί) και θα ασχοληθεί και με τους υπόλοιπους θνητούς!

Όλα θα φτιάξουν, θα δεις! Και χωρίς να θέλω καθόλου να υποτιμήσω αυτά που περνάς... εσένα δεν σε φοβάμαι, είσαι δύναμη!

Εγώ σκ@τά ολέ ! Είδα ένα πολύ πολύ άσχημο όνειρο... το γράφω συνέχεια για να το ξοκίρσω, αλλά δεν μου φεύγει η εικόνα από το νου...

Μα τι στον κόρακα? Είναι η εποχή των άσχημων ονείρων? Κι εγώ κι η Αγγελίνα. Τι να πω...

Γιορτάζω και γω οπότε να σας κεράσω κάτι..

Κοριτσάρα μου, γερή δυνατή και μ' όλες τις χαρές!!!

Εμάς μας χτύπησε την πόρτα η γαστρεντερίτιδα. Ο Ευριπίδης έκανε τρεις φορές εμετό τη νύχτα και παραπονιέται ότι τον πονάει η κοιλιά του :(

Είστε καλύτερα?

Ωραίααααα ! Μα τί στο καλό ??? Διαβάζει αυτή η ρημάδα η γαστρεντερίτιδα τις ΑνΑλ και πάει από σπίτι σε σπίτι ?????????????;)

Περαστικά σας και καλά κουράγια !

χαχαχαχαχα! Να μας διάβαζε μόνο η γαστρεντερίτιδα...:rolleyes: Τελικά, εμείς δεν την γλυτώσαμε την αντιβίωση.

Μπαινω να σας πρηξω με την σκοτεινη μου παρουσια που ενεργοποιητε ΜΟΝΟ οταν θελω κατι απο εσας ......:P

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2247311#post2247311

Οποια κοπελα μπορει ας ριξει μια ματια και αν εχετε καμια σοφη κουβεντα να μας πειτε ευχαριστως να την ακουσουμε. Ανησυχω λιγο......για την μικρη. Μπορει να λεω μαλακιες αλλα εχουμε μπει σε αυτες τις φασεις που απλα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. Ειναι απατα νερα και πρωτη φορα τα βλεπω και λεω τι γινεται τωρα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Φεφη....Σεβη.....καλα ειμαι κορη. Εδω.....αλλα οχι εδω ακριβως.......την παλευω.....

Σκοτεινή μας παρουσία, χάρηκα που σε είδα να ποστάρεις. Να μας έρχεσαι πιο συχνά.

Για το "θέμα" του παιδιού, θα σου απαντήσω από κει.

μου αρέσει πολύ όταν τα παιδάκια τρώνε!

όταν το παιδί τρώει, μην φοβάσαι. σοφή κουβέντα της γιαγιάς μου!;)

γι' αυτό έχω αφήσει την Χ να ξελυσσάξει από ελευθερία, να τσαλαβουτάει τα ρούχα της όπου να 'ναι, κ είναι φρη γουίλη γενικώς!

αν ήταν στο χέρι μου θα ήταν όλη μέρα στο δρόμο, αλλά άλλο πόλη, άλλο χωριό!

Τότε φεφάκι - σύμφωνα με τη γιαγιά σου - εγώ δεν πρέπει να φοβάμαι καθόλου για το ζωπυρόπαιδο!:lol::cool:

Όσο για το... φρη γουίλη κι εγώ μαζί σου. Σε αυτά που αναφέρεις τουλάχιστον. Γιατί σε κάποια άλλα είμαι στρατηγός.:mrgreen:

Γιορτάζει ο πρωτότοκός μου σήμερα! Χρόνια πολλά και στη Ρία και σε συζύγους Κικίτσας και Χριστίνας! :D:D:D

Ζούπυ, να βγεις! Αυτό έχω μόνο να σου πω! Και περαστικά στον γιόκα σου. Ματς μουτς.

Τι γαιδούρα, τι κατσίκα... είμαι. Πολύχρονο και πάντα ευτυχισμένο το παιδί βρε Αγγελίνα μου! Χρόνια πολλά και στους υπόλοιπους εορτάζοντες!

Όσο για τις εξόδους... έρχονται δύο : μία με φίλες, μία με τον σύζυγο νυχτερινή ώρα άνευ τέκνου.:tongue: Αυτά βέβαια ΑΝ δεν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου... που συχνά πυκνά το συνηθίζει...

I rest my case, η μάνα. Κατά τα φαινομενα, έχω κάνει πολύ καλή δουλειά! :cool:

Μπράβο στον Αγγελινογιό!! Εγώ πάλι για την δική μου καλή δουλειά, δεν είμαι σίγουρη... Εντάξει, έχει ένα σχετικό κριτήριο αλλά πολύ φουστανάκιας ρε παιδί μου...:roll:

Για τα όνειρα... δεν σας λέω τι όνειρα βλέπω γιατί θα ζητήσετε ψυχιατρική γνωμάτεσυη :lol:

Ναι... γιατί εμείς είμαστε καθ' όλα ψυχικά υγιείς!:rolleyes:

Τον πάω λαο λαο γιατί σήμερα πήγαινε και μάζευε πάλι τον πατέρα μου απ΄έξω που είχε σωριαστεί ΠΑΛΙ λιπόθυμος και μας παίρνανε τηλέφωνο να πάμε να τον πάρουμε:mad::mad:

Ο γέρος θα πάει από μένα τελικά και όχι από κάτι άλλο.

Ή θα τον καθαρίσω ή θα μας στείλει οικογενειακώς στο φρενοκομείο......... κεφάλι αγύριστο μιλάμε.

Άμα με δείτε στις ειδήσεις με τον τίτλο πατροκτόνος μην εκπλαγείτε

Καλά κουράγια κοριτσάκι. Τι κάνει το πρωτάκι σου? Πως τα πάτε με το σχολείο?

Ο Μαριος ειναι καλυτερα σημερα εγω κλασικα το περναω πιο βαρια και εκανα παλι εμετο το μεσημερι και το καυμενο με παρακολουθουσε απο πανω και μου ελεγε θα περασει μαμα καλο καλο!!! Με συγκινησε το σκατο γιατι γενικα δεν ειναι και το πιο εκδηλωτικο παιδι σε ευαισθησιες που αφορουν εμενα με εχει λιγο δεδομενη. Μετα πηγε και μου εφερε νερακι και με χαιδευε να φυγει ο πονος μαμα, ελιωσα. Πηρε την μπουλντοζα του και καθησε διπλα μου που ημουν ξαπλωμενη και με εκανε δρομο και φορτωνε και ξεφορτωνε και με προσεχε να γινω καλα.

Είδες βρε Μάρκο μου... τι καψούρα που είναι οι γιοί? Ααααχ!

Πως είστε?

Λιγομίλητη ήμουν πάλι σήμερα.:tongue: Και κάτι μου διαφεύγει...:rolleyes: και δεν μπορώ να θυμηθώ!:shock:

Σα να έρχεσαι στα ίσα σου ζωπηρούλα :)

Ούτε εγώ με φοβάμαι :) Τον πάτο φοβάμαι... δεν ξέρω αν το βαρέλι είναι δίπατο if you know what I mean ;)

Έτσι κι αλλιώς όταν πιάνεις πάτο μόνο μία λύση έχεις... να ανέβεις προς τα πάνω ;)

Διαφημίσεις

Αερικό μου,

έχω φάει πολύ θάνατο τελευταία (σε πολλά επίπεδα)... Και φαντάσου, σήμερα είμαι και σκοτωμένη με την μάνα μου... Αλλά όπως λες - όταν πιάσεις τον... πολύπατο πάτο... τι άλλο σου μένει παρά να σηκωθείς? Η' τουλάχιστον να προσπαθήσεις...

Ρε γμτ, η ζωή είναι ωραία.

Είναι η φουτάνα... είναι :D και την κάνουν ακόμα πιο ωραία τα τερατάκια μας :D

Εγω πάντως το φιλοσόφησα... όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Για να μας δείξουν κάτι... αρκεί να ανοίξουμε το μυαλό μας και να το δούμε και να το διορθώσουμε (αν σηκώνει) ή να μην το ξανακάνουμε :D

(η δική μου είναι με κάταγμα λεκάνης στο κρεβάτι οπότε ούτε μαζί της μπορώ να τσακωθώ τώρα που το χρειάζομαι!)

Είναι η φουτάνα... είναι :D και την κάνουν ακόμα πιο ωραία τα τερατάκια μας :D

Εγω πάντως το φιλοσόφησα... όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Για να μας δείξουν κάτι... αρκεί να ανοίξουμε το μυαλό μας και να το δούμε και να το διορθώσουμε (αν σηκώνει) ή να μην το ξανακάνουμε :D

(η δική μου είναι με κάταγμα λεκάνης στο κρεβάτι οπότε ούτε μαζί της μπορώ να τσακωθώ τώρα που το χρειάζομαι!)

Τι λες ρε συ? Πω πω η γυναίκα... Πως το 'παθε? Περαστικά της!!

Και συμφωνώ : όλα (δεν) συμβαίνουν για κάποιο λόγο...

υ.γ. Όσο για τα τερατάκια μας, συμφωνώ κι επαυξάνω!

Ευχαριστώ για τα περαστικά αλλά δεν λύνουν το πρόβλημα! Το πρόβλημα είναι πως δεν έχω με ποιον να τσακωθώ να ξεσπάσω (είμαι και μπαν δίπλα). Ο άντρας 'ανάπηρος'... το παιδί δεν φταίει.... η μάνα ανάπηρη... οι φίλες στα ίδια χάλια... γμτ δηλαδή χαχαχαχα

Διαφημίσεις

Ζώπυρον, είδα τα ποστ σου και άνοιξε η ψυχή μου! Έτσι μπράβο, μανούλα μου...να γράφεις! Και να βγαίνεις! ;):tongue: Το παιδί αντιβίωση, ε? Δεν πειράζει μωρέ, έχουμε περάσει τόσα και τόσα, εδώ θα κολλήσουμε? Το έχω κάνει καλή δουλειά, ειρωνικά το είπα...μου φάνηκε πολύ αστείο να θέλει από τώρα γυναίκα που να κρατάει τη γλώσσα της! Ποιος ξέρει τι γαλιάντρες θα 'χει το τμήμα του και απηύδησε ο άντας ο πολλά βαρύς (πέρασε και δεν ακούμπησε).

Ιωάννη, ευχαριστούμε για τα ποστ σου. Όπως βλέπεις, τα έχουμε ανάγκη!

Κατινάκι, άντε καλή ξεκούραση μέχρι να έρθει με το καλό η καινούρια μπέμπα. με το άλλο μέτωπο, τι γίνεται? Βγήκε η κοπέλα από το νοσοκομείο?

Μαρκ, είδες, τα τερατάκια? Δεν παίζονται με τίποτα! :D

Λευκή με το καλό να την ακούσετε και τη δικιά σας! Ελπίζω να γέννησε ήδη άνευ ταλαιπωρίας η κουνιάδα!

Φέφη, εσύ τι κάνεις τέτοια ώρα εδώ μέσα? Η δικιά σου η ανηψιά πώς πάει?

Αερικό, θες καυγά? Σου έχω τη λύση! Όταν θα ξαναμπώ στο τσατ και έχουμε χρόνο, θύμησέ μου εκείνον τον Μητροπολίτη με τις καινοτόμες προτάσεις...γιατί με άφησε στα κρύα του λουτρού το notebook εκείνο το βράδυ! :lol::lol::lol:

Καλό ξημέρωμα και καλό ΣΚ σε ολες μας. Η Παναγία να σκεπάζει τα παιδιά μας και τα παιδιά όλου του κόσμου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Με μισό σώμα, μάτια πρησμένα και πατούσα καμένη..:lol::lol: ήρθα να πω την καλησπέρα μου!! Καλησπέρα και ας λένε τέτοια ώρα καλημέρα..

Αρχικά, και πάλι περαστικά και γρήγορα σε παιδάκια και μανούλες! :(

Φέφη, Ζώπυρον και αν ξεχνάω κάποια sorry, σας ευχαριστώ πολύ πολύ!!

Κουράγιο να σας διαβάσω ..γιοκ, μικρή-μικρή η γιορτούλα μου, αλλά είναι η καθιερωμένη της παρέας μου, μόνο στη δική μου τα δίνουμε όλα..:rolleyes:

2 μέρες γλέντια! Ωιμε... πάω να ξεραθώ, φιλιά σε όλες!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Καλημέρα, καλό ΣΚ σε όλες. Είναι και τα μαγαζιά ανοιχτά, ωραία για τσαρκες.

Για ψώνια δεν το κόβω, ειδικά μετά τη χθεσινή ανακοίνωση του αφεντικού του άντρα μου. Δώρο Χριστουγέννων λέει γιοκ, δεν έχει..... :evil::evil::evil:

Ισως, λίγα, αν και εφόσων...

Κατάλαβες φίλε μου? Οταν όμως είχε, μαζί τα καταθέταμε. Τα μοιραζόμασταν...

Και δεν τολμάς να πεις και πολλά πολλά.... Ρισκάρεις να φας απόλυση και να τρέχεις? Ψελλίζεις κάτι, σε γράφει και κάνει αυτό που θέλει.

Εκεί ποντάρουν, πανάθεμά τους...

Ουφ, τα είπα, ξέσκασα και πάω να κάνω καμμιά δουλειά. Εγώ τη ζαχαρένια μου δεν θα την χαλάσω. Το ΣΚ μου θα είναι τέλειο.

Τελεία και παύλα....:tongue:

Περαστικά στους άρρωστους.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!

Το τηλέφωνο της fischer price μόλις μου είπε "θα είναι μια υπέροχη μέρα σήμερα" και το πιστεύω :tongue:

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! Είμαστε άπαντες υγιείς :D

και ετοιμαζόμαστε για ένα γιορτινό Σαββατοκύριακο...

...σήμερα γιορτάζει ο Διονυσούλης μου!!!!

πάρτε κάτι να σας τρατάρω

16.jpg

αλλά μη φάτε πολλά, γιατί έπεται τούρτα!!!!! (είναι τα γενέθλιά μου αύριο ;) )

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...