Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εμεις μια χαρα ολα, δεν εχω πλεον να φοβαμαι κατι σχετικα με την προσαρμογη της Μαριας στους νεους μας ρυθμους!

Το βραδυ ο Βασιλης θα βγει με κατι συναδελφους απο την αλλαγη, θελουν λεει να κοψουν πιτα για την Πρωτοχρονια. Οποτε μολις βαλω για υπνο το Μαρακι θα αναψω μονη μου το τζακι. Ευχηθειτε να μην καουμε ζωντανες εγω και η Μαριω!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

φαίη μου, μια χαρά θα τα πας με το τζάκι - σε ζηλεύω!

υποπτεύομαι πως είναι τέλειο το νέο σπίτι?

είδες που και η κορούλα σου προσαρμόστηκε άψογα?

Ναι, zopironaki μου, μου αρεσει πολυ το νεο μας σπιτι! Ειναι πολυ μεγαλο και λειτουργικο..

Εχθες μες στην παγωνια απλωσα στη βεραντα το χαλι του σαλονιου και το διαδρομο και τα επλυνα με vanish carpex. Δεν πηγαινε αλλο, ηταν μεσα στη μπιχλα!

Οσο για το Μαρακι, το εχω ξαναγραψει, αλλα θα το ξαναγραψω αλλη μια φορα: Παρολο που σαν παιδι ειναι ζωηρο και διεκδικητικο, ευγνομονω το Θεο που εχω αυτο το παιδι και σε πρακτικα ζητηματα (π.χ. φαγητο, υπνος) δεν με εχει δυσκολεψει ιδιαιτερα!

Τωρα για το τζακι.... θελω να ελπιζω πως θα τα καταφερουμε! :lol:

Εσεις ολα καλα? Τι κανει ο ανταρτης σου σημερα?

gM4vp2.png

ο αντάρτης μου... ΑΝΤΑΡΤΕΥΕΙ... μιας κι έχει να βγει από την Παρασκευή το βράδυ αφού εγώ έχω... υποτροπή κρυώματος κι ο άντρας μου κόλλησε την... γνωστή ίωση!

οπότε, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Na mai ki ego pali...

Vlepo oti ta themata-moufes ksefitronoun dipla san ta manitaria. OK eipame, iparxoun kai anisorropoi, alla ti euxaristisi vriskoun apo auto, mou lete? :confused:

Sto metaksi, auto pou egine me ti Dimitra den to pira xampari katholou. Exei kapoia tin eugeni kalosini na valei ena link? :P

Perastika se olous tous astheneis. Emeis exoume mia mistiria iosi - sketo pireto, kathe 8-9 ores. O mikros pio xalara, anevase mexri 38,3 os tora. O megalos prin ligo eixe 39 (emoticon pou malliotravietai), giati ton evlepa poli evdiatheto, epanapauthika kai argisa na tou valo thermometro.:oops::oops:

Pantos kai trone kai koimountai kai paizoune, kanonika kai o piretos me to depon peftei sto 10lepto. Mistiria pragmata.

καλώς την φιλενάδα μου!

έχε υπόψη σου Αγγελίνα μου πως αυτή η ίωση αρχίζει... μέτρια και μετά... κορυφώνεται...!

έτσι συνέβη σε μας τουλάχιστον και στους περισσότερους γνωστούς που αρρώστησαν!

δεν θέλω να σε θορυβήσω, απλά έχε τον νου σου για να γλυτώσετε αντιβίωση...!

η Δήμητρα έφαγε μπαν για τον ανώμαλο με τον χορό επειδή τον έβρισε, δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βάλω το σχετικό λινκ.

Να το και το λινκ Αγγελινουλα μου: http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80116

Περαστικα σας να ειναι! :D

Ζοπιρονουλα περαστικα και σε εσας και καλο κουραγιο με τον πιτσιρικο! :D

gM4vp2.png

Χαχαχαχα!! "Γλυκε Φλεβαρη" :lol: Αστειο ακουγεται!

Δεν κανει τιποτα, ελπιζω να πιασουν και μαλιστα συντομα!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

To exo ipopsin Zopiron mou...as elpisoume na min ekselixthoun ta pragmata. Eidika o mikros pantos den mou ksanaekane pireto apo tis 06:00. Kai den exoun kanena allo simptoma. Tha deiksei.

To thema mallon tha to do avrio apo to grafeio, den mporo apo edo. Euxaristo poli pantos, Faii mou.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...