Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια..

παιδοΩΡΛ που πηγε το Μαρικακι. Βρηκα το τηλεφωνο του ιατρειου της και εκλεισα αυριο στις 19:00 ραντεβου. Δεν ξερω γιατι αλλα φοβαμαι. Πολυ.

Αυτα κοριτσαρες!

Φιλακια σε ολες! :D

φιλάκια στην Μαρία σου, περαστικά. πολύ καλά έκανες!

Ζουπ δεν πάει... η ξεκούραση και ως εκ τούτου δεν πάει και η ανεύρεση δουλειάς... τρέχω με διάφορα γραφειοκρατικά που πρέπει να λυθούν για να προχωρήσω προς ΟΑΕΔ... και με διάφορα άλλα που συμβαίνουν.... θυμάσαι το ξόρκισμα; @@ μάντολες! Σκάνε το ένα μετά το άλλο... ανάσα δεν έχω πάρει... αλλά που θα πάει... θα βαρεθεί πια ο μαμωμέρφυ με εμένα (ή έστω όποιος με έχει καταραστεί) και θα ασχοληθεί και με τους υπόλοιπους θνητούς!

ποιός είναι ο μέρφυ;:confused:;)

η κατάρα είναι γαϊδάρα κ γυρίζει στον αφέντη της, λέμε στα χωριά!:lol:

κουράγιο, θα φύγει ο μαμημένος κρόνος κ από το νέο χρόνο θα δεις, θα αλλάξει το σκηνικό προς το απείρως καλύτερο! σου το εύχομαι! κ το πιστεύω! έχε πίστη!

να χαίρεσαι τον αγαπούλη σου, να είστε γεροί, αγαπημένοι κ να καμαρώνετε ευτυχισμένη την κοράκλα σας!:)

Καλημέρα!

Χθες πήγα για καφέ στη φίλη μου μαζί με τον Π. μιας και ο γιος της φίλης μου είναι κ συμμαθητής του στο νήπιο. Βέβαια, δεν μας άφησαν να τον πιούμε με ησυχία..."σφάζονταν"...Κάποια στιγμή ανοίξαμε κι ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί κι όπως το είχαμε ακουμπήσει στο χαμηλό τραπεζάκι δίπλα στο τζάκι το έριξαν στο χαλί, έσπασε το μπουκάλι, έγινε το χαλί κόκκινο από μπεζ και τρέχαμε να σώσουμε ότι μπορούμε! Κατά τ' άλλα καλά....

κατα τα άλλα...:rolleyes:

καλημέρα Νίτσα!

Εγω δεν ειμαι στα πολυ καλα μου κατι με γυροφερνει αλλα δεν ξερω τι. Το βραδυ κοιμηθηκε ο Κ με τον Μαριο για να τον ακουει και με αφησαν να κοιμηθω αλλα παρολαυτα ξυπναγα συνεχεια και πονουσαν οι αρθρωσεις μου και ολη η σπονδυλικα μου στηλη.

Τεσπα ελπιζω συντομα να ειμαι στις επαλξεις παλι.

περαστικά σας κ κουράγια!

Καλημέρα κοριτσάρες!!

Χρόνια πολλά, αν έχετε Ελευθερίες-Ελευθέριους!!

Γιορτάζω και γω οπότε να σας κεράσω κάτι..

Φιλιά σε όλες, πάω να συμμαζέψω τα τελευταία!! Έστειλα και τη μικρή εκκλησία, για να έχω χρόνο!!

χρόνια πολλά κ γλυκά με υγεία, αγάπη, να χαίρεσαι την αθανασίτσα σου κ με το καλό ένα 2ο μπεμπουλίνι!εγώ θα πάρω από τα τελευταία, τα σοκολατένια. μελομακάρονα με σοκολάτα ήταν; αν κ τα άλλα θα τα χλαπάκιαζα ευχαρίστως!

Καλημέρα στην παρέα!

Εμάς μας χτύπησε την πόρτα η γαστρεντερίτιδα. Ο Ευριπίδης έκανε τρεις φορές εμετό τη νύχτα και παραπονιέται ότι τον πονάει η κοιλιά του :(

Φιλάκια σε όλες :D

περαστικά του κ γρήγορα!

φιλιά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα!

Καταρχην περαστικα στο Μαρκοπουλακι και στον Ευριπιδακο και μαλιστα γρηγορα!

Χρονια πολλα στη Ρια και στο Λευτερη του Αερικου! Ευχομαι τα καλυτερα και στους δυο τους!! :D

Μεταξακι εχεις ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο για τα παλιο-ονειρα.. Κι εμενα ειναι ικανα να μου "στοιχειωσουν" ολη τη μερα..

Φεφη.. Μας ελειψες ρε! :D

Εμεις παμε και δεν παμε σημερα.. Η μικρη στο σταθμο με γκρινιτσα (απο οσο πληροφορηθηκα τηλεφωνικως πριν λιγο) :? και εγω με απιστευτο αγχος για την επισκεψη στην ΩΡΛ το απογευμα.. Βασικα ετσι οπως αντιδρα η δικια μου με τους γιατρους και τις εξετασεις, πολυ φοβαμαι πως δεν θα την αφησει τη γυναικα να βγαλει ασφαλες πορισμα.. :( Τεσπα.. Οψομεθα!

Κατα τα αλλα καλα.. Πηγαμε λαϊκη το πρωι, ψωνισαμε φρουτα της μικρης και κατι λιγα απο λαχανικα. Αυριο λεμε να παμε στη δικια μας (εχει καθε Παρασκευη πανω απο το σπιτι μου) και να παρουμε κανενα ψαρικο ενοψει Παρασκευης. Θα επαιρνα και σημερα αλλα ειχα ηδη ξεπαγωσει τον κιμα και μολις γυρισαμε εβαλα μπιφτεκακια στο φουρνο.

Φιλακια σε ολες! :D

(Εννοειται θα σας γραψω νεα το βραδακι απο την ΩΡΛ)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ενταξει, δεν αντεξα... Πηγα και την πηρα εγω απο το σχολειο. Τωρα ειναι μεσα και κοιμαται.. Το πρωι μου ειπανε ηταν λιγο κακοκεφη αλλα στην πορεια αλλαξε. Εφαγε φρουτοκρεμα, κεϊκ και μια μπανανα για πρωινο και ενα πιατο μακαρονια με κιμα για μεσημερι ομως μετα ζητησε και γιαουρτι και της το εδωσαν και το κατασπαραξε.. :shock: Και φυσικα οταν πηγα να την παρω μασουλαγε ενα κριτσινι.. Ανορεξιες ειχε σημερα.. :rolleyes:

Το αυτι εξακολουθει και τρεχει κιτρινωπο υγρο. Της το σκουπισανε εξωτερικα με χαρτοπετσετουλα στο σχολειο αλλα εχει βγαλει κι αλλο.. :? Τη θερμομεμτρησανε κιολας δεν ειχε κανει ουτε δεκατα, την κοιταξα κι εγω εδω 36.8 ειχε.

Τωρα κοιμαται μεσα.. Μολις ξυπνησει θα της στιψω δυο πορτοκαλακια, να φαει κι ενα τοστακι (οσο φαει τελος παντων) και να φυγουμε για τη γιατρεσσα :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μπαινω να σας πρηξω με την σκοτεινη μου παρουσια που ενεργοποιητε ΜΟΝΟ οταν θελω κατι απο εσας ......:P

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=2247311#post2247311

Οποια κοπελα μπορει ας ριξει μια ματια και αν εχετε καμια σοφη κουβεντα να μας πειτε ευχαριστως να την ακουσουμε. Ανησυχω λιγο......για την μικρη. Μπορει να λεω μαλακιες αλλα εχουμε μπει σε αυτες τις φασεις που απλα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. Ειναι απατα νερα και πρωτη φορα τα βλεπω και λεω τι γινεται τωρα.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Φεφη....Σεβη.....καλα ειμαι κορη. Εδω.....αλλα οχι εδω ακριβως.......την παλευω.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μπαινω να σας πρηξω με την σκοτεινη μου παρουσια που ενεργοποιητε ΜΟΝΟ οταν θελω κατι απο εσας ......:P

Οποια κοπελα μπορει ας ριξει μια ματια και αν εχετε καμια σοφη κουβεντα να μας πειτε ευχαριστως να την ακουσουμε. Ανησυχω λιγο......για την μικρη. Μπορει να λεω μαλακιες αλλα εχουμε μπει σε αυτες τις φασεις που απλα ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ. Ειναι απατα νερα και πρωτη φορα τα βλεπω και λεω τι γινεται τωρα.

Φεφη....Σεβη.....καλα ειμαι κορη. Εδω.....αλλα οχι εδω ακριβως.......την παλευω.....

Ελλ,

ΕΓΩ προσωπικά δεν διακρίνω κάτι "ανησυχητικό" στην συμπεριφορά της μικρής σου... το συμβολικό παιχνίδι είναι "απαραίτητο" σε αυτές τις ηλικίες -ΟΚ έχει γράψει εκτενέστερα για το θέμα ήδη η κα Στυλιανάκη...- και από την στιγμή που λες ότι στην περίπτωση που την πλησιάσουν ίδιας ή/και μεγαλύτερης ηλικίας παιδάκια ενώ αρχικά κάνει ντροπές μετά ακολουθεί και συμμετέχει και όλα καλά, δεν καταλαβαίνω γιατί αγχώνεσαι...:wink:

Στην παιδική χαρά να συνεχίσεις να παίρνετε τα κουκλάκια σας. όχι Μην την βάλεις να επιλέξεις ή ταν ή επί τας πολύ φοβάμαι πως θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αντίδραση.

Δώσ' της χρόνο.

ΔΕΝ φαίνεται να είναι λυπημένη ή κάτι άλλο έτσι ????

Απλά, γουστάρει το παιδί να μιλάει με τις κούκλες της και να μεταφέρει/πλάθει ιστορίες... η μάνα μου ακόμη έχει να το λέει ότι έβγαινα έξω στον κήπο και μίλαγε με τα λουλούδια (!!!!) με τις ώρες !!! :lol:

Κάλεσε και κανένα παιδάκι σπίτι να δεις : θα ασχοληθεί ή όχι ???? Απλά για να σου φύγει η ιδέα !

Εγω θα σταθω μονο στο οτι μας θεωρειτε φιλες σας! Δεν εχει να κανει με το αγχος σου αλλα εκεινο το σημειο με αγγιξε και εκει σταματω.

Τα υπολοιπα θα στα πω απο το τηλ. οταν ξε-συγκινηθω! :lol:

Φιλακια τρελο μου!:D

gM4vp2.png

Ενταξει, δεν αντεξα... Πηγα και την πηρα εγω απο το σχολειο. Τωρα ειναι μεσα και κοιμαται.. Το πρωι μου ειπανε ηταν λιγο κακοκεφη αλλα στην πορεια αλλαξε. Εφαγε φρουτοκρεμα, κεϊκ και μια μπανανα για πρωινο και ενα πιατο μακαρονια με κιμα για μεσημερι ομως μετα ζητησε και γιαουρτι και της το εδωσαν και το κατασπαραξε.. :shock: Και φυσικα οταν πηγα να την παρω μασουλαγε ενα κριτσινι.. Ανορεξιες ειχε σημερα.. :rolleyes:

Το αυτι εξακολουθει και τρεχει κιτρινωπο υγρο. Της το σκουπισανε εξωτερικα με χαρτοπετσετουλα στο σχολειο αλλα εχει βγαλει κι αλλο.. :? Τη θερμομεμτρησανε κιολας δεν ειχε κανει ουτε δεκατα, την κοιταξα κι εγω εδω 36.8 ειχε.

Τωρα κοιμαται μεσα.. Μολις ξυπνησει θα της στιψω δυο πορτοκαλακια, να φαει κι ενα τοστακι (οσο φαει τελος παντων) και να φυγουμε για τη γιατρεσσα :lol:

μου αρέσει πολύ όταν τα παιδάκια τρώνε!

όταν το παιδί τρώει, μην φοβάσαι. σοφή κουβέντα της γιαγιάς μου!;)

να μας γράψεις τα νέα σας! καλά θα είναι!

εγώ γιατί νομίζω ότι είναι καλό σημάδι το ότι τρέχει το αφτάκι της;

κάτι διάβασα σχετικό...αλλά μη με παίρνεις στα σοβαρά. παραμιλάω από το πολύ διάβασε, γράψε...:rolleyes:;)

από αυτά που διάβασα, θυμήθηκα την ανεψιά μου. μπορεί κ αδίκως...

οπότε θα τα γράψω με το μπαρδόν, που λέει κ η φίλτατη Ειρήνη.

καλό χρυσό παιδί, αλλά κουβαλάει τις φοβίες που της φόρτωσε η αδερφούλα μου άθελά της.

μην αρρωστήσει από κρύο, μην αρπάξει ίωση από άλλα παιδάκια, μη την χτυπήσουν, μη λερωθεί, μη πιάσει βρωμιές κ πάθει τίποτα...., να είναι σωστή, να τα κάνει όλα τέλεια...

δικαιολογημένα βέβαια, είδε κ έπαθε η μικρή μας, μαζί κ η αδερφούλα μου από το να είναι κάθε μήνα άρρωστη με 40άρια επί μέρες, με λαιμό κατακόκκινο κλπ.

αποτέλεσμα η ανεψιά ενώ είναι ένα πανέξυπνο κ κατά βάθος κοινωνικό παιδί, να προτιμά να παίζει μόνη της, να μην μοιράζεται εύκολα-έως καθόλου, το παλεύει η αδερφή μου!

ζητάει μεγαλύτερους σε ηλικία να παίζει, την άλλη θεία της, εμένα, κλπ

θα χαρεί όταν δει άλλα παιδάκια, αλλά της έχει περάσει νομίζω η αδερφή μου το "πρόσεχε", το πρέπει, το σωστό, έστω άθελά της, από τα όσα άκουσε, είδε, αν έβλεπε π.χ. τη μανούλα να αγωνιά για την υγεία της, για το πρέπει...όλα τα πιάνουν ταπαιδιά!

όλο αυτό μου θυμίζει τη μάνα μου κ εμενα.

γι' αυτό έχω αφήσει την Χ να ξελυσσάξει από ελευθερία, να τσαλαβουτάει τα ρούχα της όπου να 'ναι, κ είναι φρη γουίλη γενικώς!

αν ήταν στο χέρι μου θα ήταν όλη μέρα στο δρόμο, αλλά άλλο πόλη, άλλο χωριό!

με πολλή αγάπη ελλ μου, να με συμπαθάς αν είμαι εντελώς εκτός θέματος.

βρήκα χρόνο για αυτοψυχανάλυση πάντως!;)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κόρες.

Γιορτάζει ο πρωτότοκός μου σήμερα! Χρόνια πολλά και στη Ρία και σε συζύγους Κικίτσας και Χριστίνας! :D:D:D

Επίσης, περαστικά σε αρρώστους, μικρούς-μεγάλους. Μαρκ το κάνατε τελικά το εμβόλιο?

Φαίη, μη φρίξεις, αλλά αυτό ακούγεται σαν ρήξη τυμπάνου. Πάρα πολύ συνηθισμένο, απόλυτα αντιμετωπίσημο. Καλά κάνεις και θα πας σε ΩΡΛ. Να σου πω κάτι που ήθελα από μέρες...μερικές φορές διαβάζω κάποια ποστ σου, νευριασμένη από κάτι άσχετο και αισθάνομαι σα να μου ρίχνει κάποιος κατάμουτρα ένα ξεγυρισμένο χαστούκι. Μετά μουτζώνομαι μόνη μου. "Να, μωρή ηλίθια, που έχεις κι εσύ προβλήματα στη ζωή σου!" Με λίγα λόγια, η ύπαρξή σου, μου κάνει πολύ καλό. :lol: Αλήθεια στο λέω και μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι για να σε βοηθήσω στις δυσκολίες σου.

Παρεμπιπτόντως, φυστικάκι, με τη δική σου κόρη τι έγινε? Απέδωσε η ομοιο?

Σέβη, έχει δίκιο η ζούπυ, καλύτερα άστο κατά Μάιο μεριά. Φεβρουάριο-Μάρτιο γίνεται ο χειρότερος χαμός.

Ζούπυ, να βγεις! Αυτό έχω μόνο να σου πω! Και περαστικά στον γιόκα σου. Ματς μουτς.

Ελλ, το διάβασα το ποστ σου και ειλικρινά δε βλέπω κάτι το ανησυχητικο. Ο δικός μου να δεις τι μου τσαμπουνάει, που είναι και σχεδόν 3 χρόνια μεγαλύτερος απ τη δικια σου. Μερικές φορές με φρικάρει, ιδίως όταν μου λέει κάτι του τύπου "πήγα να πιω νερό και είδα να καθρεφτίζεται στο ποτήρι η γλυκιά φατσούλα σου" ή "μου είπανε οι δράκοι μου (οι πλαστικοί που έχει) να κάνω το τάδε και το τάδε" ή "είχα αφήσει τον Καυτόδρακο (τους έχει και ονόματα) να κοιμάται δίπλα στο μαξιλάρι μου, αλλά αυτός σηκώθηκε και πήγε στην κουζίνα". Εντάξει, δεν τα λέει και κάθε μέρα, αλλά και μία φορά να τα ακούσω, μου πέφτουν τα μαλλιά και με τρώει το μαύρο φίδι (ταυτοχρόνως).

Για όνειρα δε θα σχολιάσω, σας τα έχω ξαναπεί. Προσφατα είδα έναν εφιάλτη τόσο αποτρόπαιο, που μόνο γι αυτό θέλω να πάω στον πνευματικό μου και να το βγάλω από μέσα μου.

Εγώ σήμερα είχα ειδοποιήσει τις νηπιαγωγούς ότι θα αργήσουμε, γιατί κάναμε άνοιγμα στην εκκλησία και κοινωνήσαμε οικογενειακώς. Τον πήγα σχολε΄ιο κατα τις εννιά και. Είχα βρει κάτι φανταστικές μεγαλες χριστουγεννιατικες κούπες με 99 λεπτά η καθεμία, οπότε αγόρασα μία για κάθε συμμαθητή μας και χθες το απόγευμα μαζί με τον εορτάζοντα, τις γεμίσαμε ζαχαρωτα και τις κλείσαμε σε σακουλάκι με ωραία κορδελίτσα. Επίσης ετοίμασα για κάθε παιδάκι από μια κάρτα με ευχές. Στις δασκάλες πήρα από μια ατζέντα του 2012 με μία κάρτα που μέσα έγραψε τις ευχές ο γιος μου μόνος του. Είχε μεγάλη επιτυχία το κέρασμά μας και όλοι το καταχάρηκαν, πρώτο και καλύτερο το παιδί μου.

Όταν σχόλασε, τον πήγα σε παιδότοπο μαζί με τα παιδιά των κουμπάρων μας και παίξανε εκεί ως τις 2. Το απόγευμα στο ωδείο θα κεράσω γλυκά.

Πάω να ξεκουραστω λίγο, όσο προλαβαίνω. Σας φιλώ όλες.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αγγελίνα μου θα το δούμε στην πορεία, όσο βρίσκουμε παρέα να παίζει η μικρή μου σπίτι καλά είναι. αν δω ότι δεν την παλεύει θα την στείλω κ ό,τι βρέξει ας κατεβάσει! γιαγιάδες υπάρχουν!

Χρόνια πολλά στον Λευτέρη της Κικίτσας, να τον χαίρεσαι!

αυτό με το άρθρο της Στυλιανάκη για το παιχνίδι κ τους συμβολισμούς δεν το διάβασα...που το βρήκατε; μπορεί κάποια ευγενική ψυχή να με κατευθύνει στο σκοτάδι; θα με ενδιέφερε πολύ!

κ για να συνοψίσω αυτό που ήθελα να πω στην ελλ,

επειδή έτσι που το έγραψα ίσως δεν έγινα κατανοητή,

έχω παρατηρήσει ότι οι μανάδες που στα παιδικά μας χρόνια ήμασταν ολίγον τί πιεσμένες, καθώς πρέπει, ντροπαλές κ άλλα παρόμοια...στα παιδιά μας μας βγαίνει μια ελευθερία έως ασυδοσία.

ενώ βλεπω μανάδες, π.χ. αδερφή μου, που ως παιδί ήταν φρη γουήλι, τώρα τη μικρή της την θέλει κυρία, από μικρή. απωθημένα είναι παίδες, κατά τη γνώμη μου.

ό,τι δεν ζήσαμε εμείς ως παιδιά, το επιλέγουμε για τα παιδιά μας, με ανακούφιση, σαν φάρμακο για τα δικά μας. τουλάχιστον στα πρωτότοκα!

πάλι με πήρε η κατηφόρα στην πολυλογία...

τι να πω ρε κοριτσια. Δεν φαινεται λυπημενη.

Απλα προσπαθει να επανελθει απο απανωτα χτυπηματα αρρωστιων που δεν ηταν απλες ιωσουλες. Δλδ περασε πλατη με πλατη λαρυγγιτιδα, ωτιτιδα, οστρακια, οξεια αμυγδαλιτιδα, ιωση και ερπητικη ουλοστοματιτιδα. Μεσα σε 3 μηνες.

Φεφη δεν παιζει αυτο με την μικρη ειδικα με την δικια μου μικρη. Φοβιες του στυλ μην λερωθεις μην πεσεις, μην χτυπησεις, να εισαι κιουρια, δεν παιζουν με την καμια.

Ουφ να σκασω ειμαι.....

ΥΓ: Τωρα που τα διαβαζω με τοσες αρρωστιες ειμαστε ή τυχερες ή απλα με πολυ καλη γιατρο γιατι πηραμε μονο 2 φορες απο αυτες αντιβιωση........πφφφφ

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...