Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ρε σεις, αυτη η χαρλλοου μαμω το υψος της μαμω, ζει????????

κοπελια, ΖΕΙΣ???????????

Ζει και Βασιλεύει και τον.....κόσμο κυριεύει......!!!!

Marble King

1GDTRFJAIyA&feature=related

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλα ειναι ζει αλλα τρεχει σαν τον Βεγγο

08eAyYJ_Y7Y

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Καλημέρα !

Έλα Μάρκο καλή είσαι .... που θες και κοπλιμάν !!! Να, κάτι τέτοια λες και σε μάτιασαν οι γκιόσες ... ελπίζω να μην έχεις κάτι κολλητικό...

να μαζευτούμε να την ξεματιάζουμε στο wc during kopsimo. Παγκόσμια αποκλειστικότητα, θα έρθει και ο Alpha που έχουμε και τα "μέσα" :lol::lol::lol:

Ξεματιαστε γιατι μονο σε μενα συμβαινουν τα πιο ηλιθια ατυχηματα και φυσικα και στο παιδι μου.Καθαριζω φρουτα ενδιαμεσα απο πονο στο στομαχι και κοψιματα και ερχεται διπλα μου το μικρο σκαθαρι και ανοιγει τον καδο σκουπιδιων στο ντουλαπι της κουζινας που προσφατα επαναφεραμε γατι τον ειχαμε αποσυρει την εποχη που τον ανοιγε και τα πεταγε ολα εξω και για κακη μου τυχη εχω βγαλει μολις την σακουλα και ειναι αδειος τον σηκωνει του λεω Μαριε κλειστο θα κοπεις γιατι εχει σπασει λιγο στην ακρη πλαστικος ειναι μην φανταστειτε και πριν ολοκληρωσω τον βλεπω να αιμορραγει στα χειλη.

Ναι καταφερε και εκοψε τα χειλη του . Για να του βαλω μπεταντιν μας ακουσε ολο το τετραγωνο και αναγκαστηκα να του κανω κεφαλοκλειδωμα για να σταματησω το αιμα.

Υ . Σ Ηρθε απομηχανης Θεος ο παπους να τον παει στην παραλια να ξεχασει τα δραμα του και εγω να μεινω ησυχη με το κοψιμο μου.

Ζει και Βασιλεύει και τον.....κόσμο κυριεύει......!!!!

Εσύ φίλε μου έχεις πολυυυυυυυυυυυυυυυυ ελεύθερο χρόνο μου φαίνεται.

Θα κοιτάξω τι μπορεί αν γίνει με την περίπτωσή σου, μόλις γυρίσω σπίτι το απόγευμα:tongue::tongue:

Ζω ρε φισ (την τύχη μου μέσα).

Με λαχτάριασε πάλι ο πατέρας μου, πάλι ο Ιωάννης την πλήρωσε βέβαια που τον έτρεχε στο ΙΚΑ για εξετάσεις κλπ.

Αγύριστο κεφάλι ο γέρος ρε φούστη μου.

θεά είσαι μαρκο μου κ χωρίς μακιγιάζ! απλά με μακιγιάζ κάνεις καριέρα λέμε!

κρίμα ο μαριούλης. λυπάμαι!

Νίτσα, διακοπές;;;;;; κάτι μου θυμίζεις!!!!!! άσε, δεν προβλέπονται.

καμια βόλτα εδώ κοντά...άδεια όταν αποφασίσουν οι σεφ της εργοδοσίας!

Διαφημίσεις

Αλλοπροσαλλάκια μου, τι κάνετε?

Ο ΤΟΙΧΟΣ ΕΠΕΣΕ. Μετά από 5 μήνες σχεδόν αρρώστησε ο γιος μου.:cool: Δεν έχει πυρετό, έχει όμως την απόλυτα βουλωμένη μύτη και πολύ βήχα. Το απόγευμα θα πάμε στην γιατρό.

Χθες και σήμερα, δεν τον έστειλα σχολείο και καταλαβαίνετε τι ωραία ατμόσφαιρα έχουμε στο σπίτι:rolleyes: : είναι σούπερ ζωηρός (μα δεν κουράζεται με τόσο βήχα?) και από την άλλη πρέπει να κάνουμε τα μαθήματα (όσα έκαναν στο σχολείο - τα οποία πάω και παίρνω καθημερινά και τις αντίστοιχες εργασίες για το σπίτι) (εντωμεταξύ, έχω πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με την δασκάλα του).

Φαντάζεστε βέβαια την χαρά μου:D όταν μου είπε η γυναίκα : "Μα απορούσα, όλη η τάξη είχε αρρωστήσει, είσασταν οι τελευταίοι που πέσατε!":D Άντε να της εξηγήσεις τι τραβήξαμε τα προηγούμενα χρόνια κι ότι αυτό που συμβαίνει είναι κατόρθωμα για μας!:mrgreen:

Εντωμεταξύ, ελπίζω ν' αναρρώσει γρήγορα γιατί - εκτός των άλλων - έρχονται διάφορα : εκδρομή με το σχολείο, παραστάσεις από τις δραστηριότητες, κανονισμένες έξοδοι, κ.λ.π. και δεν τον κρατάει τίποτα μέσα!:?

Μάρκο μου περαστικά στο αγοράκι σου και (ξεχάστηκα προχθές) θερμά συλληπητήρια για τον φίλο σας.

Φούμπι, δώσε χρόνο στο παιδί κι έχε γλυκιά επιμονή για να ξαναμπεί στη ρουτίνα του. Αρρώστησε?

Γλυκοφλεβαρίτσα μου, κάτι την απασχολεί την μαμά σου. Δώσε τόπο στην οργή. Κι άκου... Αυτό που προσπαθώ να θυμάμαι εγώ όταν πλακωνόμαστε (συχνά πυκνά...) είναι αυτό που διάβασα από κει : Μ' ένα τέταρτο μάνας, θα μπορούσα να ζήσω δέκα ζωές...

Φεφάκι μου και τον Μάρτιο θερίζουν οι ιώσεις. Αν μπορούσες γενικά να την καθυστερήσεις κανά χρόνο... Βέβαια, την φρίκη του πρώτου καιρού θα την φας ούτως ή άλλως. Αλλά όσο μεγαλύτερη, τόσο το καλύτερο.

Στινάκι μου γλυκό, σου εύχομαι με το καλό και το δεύτερο μπεμπέ σου!! (Η διάθεσή μου είναι σαν βαρόμετρο...) Σου στέλνω τα φιλιά μου!

Αερικό μου πως πάει καταρχήν η ξεκούραση? Η ανεύρεση δουλειάς?

Αγγελίνααααα, έξοδος του Μεσολογγίου ε? Ετοιμάζομαι κι εγώ για μία την επόμενη βδομάδα, αν δεν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι μου...

Νίτσααααααα, θα πιούμε κανά καφέ μαρή?

Μάνα μου (λαβ), πως τα προλαβαίνεις όλα? Εργαζόμενη, σύζυγος, μητέρα, νοικοκυρά... Να είσαι και θεά?

Κρίσις, ο άντρας μου γελάει πολύ με τα μηνύματά σου...

Συμπαθάτε με αν ξεχνάω κάτι...

υ.γ. Το τι ατάκες μου λέει ο γιός μου... δεν περιγράφεται. Αυτοσυγκρατούμαι και δεν τις μεταφέρω... γιατί ή δεν θα με πιστέψετε ή θα με περάσετε για ψώνιο... Τις καταγράφω πλέον σ' ένα αρχείο για να του τις παραδώσω όταν μεγαλώσει!

η Χριστίνα...ψάχνει για δουλειά;

ω ρε μάνα μου. εύχομαι ολόψυχα να βρεις μια πολύ καλύτερη με περισσότερα λεφτά κ γρήγορα!

ναι ζωπυρούλα μου, το έχω στο νου μου. μπορεί να την ξαναστείλω αργάμιση το 2012!

η Αγγελίνα πάει εκδρομούλα; να περάσεις όμορφα! πάντως καλή μου είσαι από τις λίγες που δουλεύουν με ήρεμους ρυθμούς κ που έχουν νταντά κ πεθερά για βοήθεια. σε ζηλεύω με την καλή έννοια. πάντα να είστε καλά! χρόνια πολλά. σε στέλνω π.μ.

Καλησπέρα!

Ο ανθρωπάκος μου είναι ακόμα χάλια, όλο το βράδυ ψηνόταν στον πυρετό και πάνω που είπα το πρωί πως ευτυχώς όλα καλά , μου ανεβάζει πυρετό πάλι, άρχισε να τρέμει και να κλαίει κι έτρεχα σαν την τρελλή να πάμε στο γιατρό...ίωση μας είπε. μέχρι την παρασκευή θα είναι οκ...για να δούμε...αφού παίρνει ακόμα αντιβίωση ρε κορίτσια λογικά δεν θα έπρεπε να είναι προστατευμένος και να μην κολλήσει? η λέω βλακείες?

το μωρό ευτυχώς με πολλές αγκαλίτσες άρχισε να επανέρχεται στο πρόγραμμά του... εκείνες τις μέρες όμως μου ήρθε πολύ απότομο...

φιλιά σε όλες! αν προλάβω θα μπω το βραδάκι να σας διαβάσω αναλυτικά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...