Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ρία, εδώ δίπλα είμαι, με ζήτησες; τί κάνει η αθανασίτσα;

Α οκ, αφου εισαι διπλα δεν ανησυχουμε. Καλα ειναι η αθανασιτσα...πιο ζωηρη δε γινεται! Η δικη σου η ζουζουνα καλα; :D

edit: περαστικα βρε φουμπι! μακαρι να μην ειναι τπτ!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω ολες κοριτσια δυναμη μονο ευχομαι για την οικογενεια του.

Φεφη συντομα θα το κανετε, κοντα ειστε και για εμας πριν λιγους μηνες ηταν απιαστο σαν ιδεα και μονο αλλα αν το τολμησεις μια δυο φορες θα αρχισει να λειτουργει μεγαλωνοντας.

Φέφη!!! Κοντευω ναι!!! μετράω αντίστροφα πλέον!!!!! Ο αγαπούλης μου ειναι καλύτερα σήμερα...δεν εκανε κακά για να δω αν κάνει ευκοιλιότητες, έχουμε μόνο βηχα και λίγες μυξούλες.... εσεις τι κάνετε???

περαστικούλια του!

καλά είμαστε. δεν την στέλνω στον βρεφονηπιακό μέχρι να περάσει η έξαρση των ιώσεων, την βλέπω στον σταθμό από Μάρτιο κ ησύχασα!

κατά τα άλλα ζωηρή, χαδιαρα κ πολύ κεφάτη!

Α οκ, αφου εισαι διπλα δεν ανησυχουμε. Καλα ειναι η αθανασιτσα...πιο ζωηρη δε γινεται! Η δικη σου η ζουζουνα καλα; :D

το αυτό! πιο ζωηρή δεν γίνεται!

σκηνικό απείρου κάλλους: ανεβαίνει στην τραπεζαρία, βρίσκει το μεταλλικό μαγνητάκι της κουρτίνας κ το κοπανάει τραγουδώντας τα κάνταντα στο σκαλιστό έπιπλο! χαράααααααααααααααα!!!!!!!!

κατά τα άλλα μια χαρά! αγκαλίτσες, φιλάκια, χαδάκια!

έχω μάθει τον ρούντολφ το ελαφάκι απ' έξω κ ανακατωτά!

Φεφη συντομα θα το κανετε, κοντα ειστε και για εμας πριν λιγους μηνες ηταν απιαστο σαν ιδεα και μονο αλλα αν το τολμησεις μια δυο φορες θα αρχισει να λειτουργει μεγαλωνοντας.

1-2 φορές ήταν κοσμιοτάτη έξω, σε βόλτα-ψώνια! σκόρδα! αφού το κοίταζα κ το ξανακοίταζα!

σε άλλες βόλτες πάλι...τα ήθελε όλα μαζί κ μέχρι να της αποσπάσει την προσοχή κάτι άλλο, ήθελα να την ξαναβάλω στην κοιλίτσα μου!:tongue:

είδα φωτογραφίες σας. είσαι όμορφη, αλλά κ όταν βάφεσαι είσαι το κάτι άλλο μαρκο, σαν μοντέλο!

γειά σε όλες!

η ελλ τί κάνει;

Καλημέρα σε όλη την παρέα!

Καλτ, τελικά όλα καλά! Μπράβο...είδες που ανησυχούσες?

Ρία περαστικά σας! Δυστυχώς είναι η εποχή των ιώσεων..

Φεφούλα, πότε θα διακοπάρεις? Οργάνωσε το πρόγραμμα της βόλτας από τώρα! Θα το ευχαριστηθείτε οικογενειακώς..

Χθες ήρθαν οι νονοί της Ο. (remember?)... Όπως πάντα με κάνουν κ αισθάνομαι υπόχρεη με όλα αυτά που φέρνουν της μικρής! Πολύ δώρο ρε κορίτσια!!! Η κοντέσσα το ευχαριστήθηκε και έπαιξε με την ψυχή της... Το βραδάκι άρχισε να μου παραπονιέται ότι πονάει το στήθος και σηκώνω τη μπλούζα της και τι να δω...

Είχε ανάψει το παιδί από την αριστερή πλευρά του στήθους της! Πολύ κόκκινη και ερεθισμένη...Φαγουριζόταν και μάλλον από το ξύσιμο ερεθίστηκε. Θα τη δω και σήμερα μήπως είναι αλλεργία!

Η Harlow που είναι ρε κορίτσια? Είναι καλά? Λέτε να την εξαφάνισε ο Ιωάννης?

Καλημερα σε ολες, Φεφη με εκανες και γελασα πρωι πρωι ναι οταν βαφτω μοντελο και οταν ξυπναω το πρωι η τρελη του χωριου τετοια κατασταση χαχαχα. Ασε που δεν ξερω να βαφομαι οι γνωσεις μου σταματανε στο πουδρα ρουζ κραγιον αλλα δεν κατεχω .

Φαιακι με την μαμα μιλησες? Μηπως περναει καμια μινι καταθλιψη? Μηπως εχει θυμωσει με κατι μαζι σου? Μιληστε απο κοντα μερες που ειναι να ηρεμησετε.Νιτσα την πειραξε η μπλουζα? την εχει ξαναβαλει? Κατι που εφαγε?

Διαφημίσεις

καλημερονια!!

ρε μαρκ, παλι αρχισες τα 'δεν ειμαι ομορφη' κλπ κλπ..

ξεκολλα, ομορφη ΕΙΣΑΙ... παααααααρα πολυ!!! (εκνευριστικά πολυ γκρρρρρρ)

ε, νταξ, πολυ μυαλο δεν εχεις, αλλα τι να κανουμε, κανεις δεν ειναι τελειος (εκτος απο μενα, που ειμαι πολυ-τελεια!!)

ποια θα ξεκουβαληθει να παμε κανα παιδοτοπο σημερα? (ελα, τωρα που γυριζει!!!!!! ΔΕΝ ειμαστε αρρωστες, σπανιο φαινομενο, να σημειωθει στα πρακτικα)

ρε σεις, αυτη η χαρλλοου μαμω το υψος της μαμω, ζει????????

κοπελια, ΖΕΙΣ???????????

Parents are the last people on earth who ought to have children

Ρε φιλεναδα πριν μια ωρα θα σου ελεγα ναι αλλα με επιασε δυο φορες κοψιμο τωρα το πρωι και μαλλον αυτο δεν ειναι καλο. Και αληθεια σου λεω αν με δεις πως ειμαι αυτη την στιγμη θα αναθεωρησεις για την ομορφια χαχαχαχα Οσο για το μυαλο και εκει λειψη αστα να πανε στο διαολο χαχαχαχα

Καλημέρα !

Έλα Μάρκο καλή είσαι .... που θες και κοπλιμάν !!! Να, κάτι τέτοια λες και σε μάτιασαν οι γκιόσες ... ελπίζω να μην έχεις κάτι κολλητικό...

αχ πόσο θα ήθελα να πάμε να τα αμολύσουμε σε έναν παιδότοπο ΑΛΛΑ από εχθές έχει ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης κι εγώ ΛΕΦΤΑ γιοκ μάνα μου... ελπίζω να φτάσει σήμερα να γυρίσω από την δουλειά να πάρω τα παιδιά και να τα πάω σπίτι.... παιδότοπος ... θέμε κάνα 20ρικο στην πλάκα.... 15 έχω στην προτοφόλα παναθεμά με η πλουσία.....

Καλημέρα κοριτσάκια!

Δεν είμαι στις καλές μου σήμερα...

...τσακώθηκα με τον Ευριπίδη το πρωί, γιατί τραγούδαγε στο μπάνιο και ξύπνησε την Ιφιγένεια :mad::( κι άμα ξυπνήσει πριν την ώρα της είναι μέσα στη γκρίνια και θέλει αγκαλιά συνέχεια, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ετοιμαστώ και εγώ σαν άνθρωπος.

Τελός πάντων...

...σας διαβάζω αλλά ως συνήθως δεν προλαβαίνω να απαντήσω :confused:

Φιλάκια σε όλες :)

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Φαίη,

Ξέχασα να σου γράψω από χθες σχετικά με την μανούλα σου... φαίνεται πως περνάει κάποια κρίση... μην κάνεις κι εσύ τσιριμόνιες... κάνε ότι δεν καταλαβαίνεις και πάρ' την ένα τηλέφωνο και παίξ' το τρελλίτσα.... να την καλοπιάσεις θέλει η γυναίκα. Ίσως κάτι να έχει που να μην θέλει να στο πει για να μην σε στεναχωρήσει... έλα τώρα, μέρες που έρχονται -- κάνε πως δεν καταλαβαίνεις και μην περιμένεις να σου δώσει εξηγήσεις τί και πώς...

αχ πόσο θα ήθελα να πάμε να τα αμολύσουμε σε έναν παιδότοπο ΑΛΛΑ από εχθές έχει ανάψει το λαμπάκι της βενζίνης κι εγώ ΛΕΦΤΑ γιοκ μάνα μου... ελπίζω να φτάσει σήμερα να γυρίσω από την δουλειά να πάρω τα παιδιά και να τα πάω σπίτι.... παιδότοπος ... θέμε κάνα 20ρικο στην πλάκα.... 15 έχω στην προτοφόλα παναθεμά με η πλουσία.....

TI,ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ?????? :confused:

ααααααααα, δεν μας τα ειπαν αυτα!!!

νομιζω οτι η διαφημιση που τους κανουμε με την παρουσια μας, ειναι αρκετη!!

εεεεεεεεεεεεε, γι αυτο πανε κατα διαολου!!!

ακου, θενε λεφτα

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ:lol:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Η Harlow που είναι ρε κορίτσια? Είναι καλά? Λέτε να την εξαφάνισε ο Ιωάννης?

Στον κόσμο των σχέσεων ισχύει ένας και μοναδικός κανόνας:

Κάνε τη γυναίκα ευτυχισμένη!

Κάνεις κάτι που της αρέσει, παίρνεις πόντους. Κάνεις κάτι που δεν της αρέσει, σου αφαιρούνται πόντοι. Δεν παίρνεις πόντους για κάτι που είναι αναμενόμενο. Λυπάμαι, έτσι είναι τα πράγματα. Ακολουθεί ενδεικτικός κατάλογος...

*Απλά καθήκοντα:

Στρώνεις το κρεβάτι (+1)

Στρώνεις το κρεβάτι αλλά δεν βάζεις τα διακοσμητικά μαξιλάρια (0)

Πετάς το κάλυμμα του κρεβατιού πάνω στα άστρωτα σεντόνια (-1)

Αφήνεις το κάθισμα της λεκάνης όρθιο (-5)

Αλλάζεις το χαρτί υγείας όταν τελειώσει (0)

Όταν τελειώσει το χαρτί υγείας χρησιμοποιείς χαρτομάντηλα (-1)

Όταν τελειώνουν τα χαρτομάντηλα χρησιμοποιείς την άλλη τουαλέτα (-5)

Πας έξω να της αγοράσεις λεπτές σερβιέτες με φτερά (+5)

Και χιονίζει (+:cool:

Αλλά γυρίζεις πίσω με μπύρες (-5)

Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα (0)

Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και δεν είναι τίποτα (0)

Ελέγχεις έναν ύποπτο θόρυβο την νύχτα και είναι κάτι (+5)

Που το εξουδετερώνεις χτυπώντας το με το ψαλίδι (+10)

Είναι το γατάκι της (-50)

*Κοινωνικές συναναστροφές:

Μένεις μαζί της σε όλη τη διάρκεια του πάρτυ (0)

Μένεις μαζί της για λίγο και μετά πας και μιλάς με κολλητάρι από το πανεπιστήμιο που τα πίνατε μαζί (-2)

Και λέγεται Κατερίνα (-4)

Η Κατερίνα είναι χορεύτρια (-6)

Η Κατερίνα έχει βάλει σιλικόνη (-80)

Τα γενέθλιά της:

Την βγάζεις έξω για δείπνο (0)

Την βγάζεις έξω για δείπνο και δεν είναι μαγαζί που έχει SuperSport (+1)

Καλά, είναι μαγαζί που έχει SuperSport (-2)

Και είναι βραδιά προσφοράς (-3)

Είναι μαγαζί που έχει SuperSport, είναι βραδιά προσφοράς και το πρόσωπό σου είναι βαμμένο στα χρώματα της ομάδας σου (-10)

*Βραδυνή έξοδος με την αντροπαρέα:

Πας με τον κολλητό σου (-5)

Ο κολλητός σου έχει έναν ευτυχισμένο γάμο (-4)

Ο κολλητός σου είναι τρομακτικά άγαμος (-7)

Και οδηγάει μια Mustang (-10)

Με αμερικανικές πινακίδες που γράφουν "GR8 N BED" (-15)

*Βραδυνή έξοδος:

Την πας σινεμά (+2)

Την πας σινεμά σε ταινία που της αρέσει (+4)

Την πας σινεμά σε ταινία που τη σιχαίνεσαι (+6)

Την πας σινεμά σε ταινία που τη λατρεύεις (-2)

Έχει τίτλο "Φονικός Μπάτσος 3" (-3)

Και δείχνει σάιμποργκς που τρώνε ανθρώπους (-9)

Και είπες ψέματα ότι ήταν ευρωπαϊκός κινηματογράφος με θέμα τα ορφανά (-15)

*Η φυσική σου κατάσταση:

Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και γυμνάζεσαι για να την ξεφορτωθείς (+10)

Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και καταφεύγεις σε φαρδιά τζην και φουσκωτά πουκάμισα (-30)

Αναπτύσσεις εμφανή μπάκα και της λες "Δεν πειράζει, έχεις κι εσύ" (-8000)

Το μέγα ερώτημα: Ρωτάει "Σου φαίνομαι χοντρή;" (-1) (Ω ναι! Χάνεις πόντο έτσι κι αλλιώς!)

Διστάζεις να απαντήσεις (-10)

Απαντάς "Που;" (-35)

Οποιαδήποτε άλλη απάντηση (-20)

*Επικοινωνία: (Όταν θέλει να μιλήσει για ένα πρόβλημα)

Ακούς δείχνοντας προβληματισμένος (0)

Ακους για πάνω από 30 λεπτά (+50)

Ακους για πάνω από 30 λεπτά χωρίς να κοιτάξεις την τηλεόραση (+1000)

Καταλαβαίνει ότι αυτό συμβαίνει επειδή σε πήρε ο ύπνος (-2000)

:P:p:p:p:p:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...