Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Νομιζω το πιο σημαντικό ειναι οτι ακούσατε καρδούλες και να μεινετε σε αυτο.. και οχι σε πράγματα που σας λενε χωρις να ειναι επιστημονικα τεκμηριωμένα! Γιατι δεν νομιζω να σας  το λεει ο γιατρος σας αυτο.. ουτε οι αναγουλες ουτε το αίμα εμφύτευσης ειναι κανονας.. οσες εγκυμοσυνες προερχονται απο εξωσωματικη με τοσα φάρμακα καποια συμπτωματα ειναι αναμενόμενα.. καθε οργανισμός και καθε γυναικα ειναι διαφορετικές! Να μην επηρεάζεστε.. επισης κάποια συμπτώματα αν κρίνω απο τον εαυτο μου, πιστευω και σε αλλες γυναικες λειτουργούν placebo! Ολα καλα να πανε ευχομαι!!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξυπνησε το παληκαρι μου και το πηρα να παμε να περασουμε καλα μπας και ξεχαστω σημερα εφυγε ενας νεος ανθρωπος πατερας και συντροφος απο καρκινο φιλος μας.

Και μπαινω στο ταξι για Πειραια που εχουν τρενακι και καρουζελ και Χριστουγεννιατικο στησιμο στην πλατεια και ακουω τον οδηγο να μου λεει να σου ζησει η κουκλα κουκλος ειναι του απαντω ευχαριστω πολυ να χαιρεστε και εσεις τα παιδακια σας ειχε φωτο.

Και μου λεει το ενα χαιρομαι το αλλο τοχασαμε δυστυχως κοριτσακι και μενω καγκελο. Λυπαμαι πραγματικα του απαντω του ανθρωπου και μου ερχεται να καταπιω την γλωσσα μου που μιλησα και ρωταω απο τι αν επιτρεπεται καρκινο μου απαντα. Αν ειναι δυνατον ρε γαμωτο.

Τεσπα τελικα ο Μαριος περασε ωραια μπηκε σε ολα τα τρενακια καρουζελ μπουλντοζες εφτιαξε ζωγραφια στον Αη Βασιλη και την εριξε στο γραμματοκιβωτιο του Αη Βασιλη και μετα μου εκανε το τραπεζι σε ενα ιταλικο με πενες καρμποναρα και κρεπα σοκολατα και ηταν κυριος για την ηλικια του στο μαγαζι. Ξεχαστηκαμε λιγο και σημασια εχει οτι περασε καλα ο μικρος.

Όταν ακούς τέτοια, μάλιστα... σου μαυρίζει η ψυχή... τί να του πεις του ανθρώπου και τί να κάνεις !

Και για τον φίλο σας Μαρκοπουλάκι μου να είστε καλά να τον θυμάστε ! Τί να γράψω τώρα, τέσπα, σημασία έχει ότι πέρασε καλά ο μικρούλης σου και πως σου έκανε το τραπέζι... ουάου !!!

Καλημέρα!!

MarcoPolo συλλυπητήρια για το φίλο σας, κρίμα. Και πιο κρίμα είναι να χάνονται αγγελούδια. :-(

Κατά τα άλλα εγώ έχω ανοίξει το pc εδώ και πόση ώρα για να πω μια καλημέρα, και η μικρή έχει κάνει του κόσμου τις ζημιές, πίνει γάλα-σπάει μπουκάλι, πήρε έναν Αη Βασίλη πλαστικό που είχε και του βγάζει το χέρι, και τώρα σαν να μη συμβαίνει τίποτα τραγουδά τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς "Ο Μπιλιθ έ(ρ)χετε απο Καιχαεια (Καισαρεία)". :rolleyes:

Άσχετο, η Φέφη που χάθηκε :confused:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Καλημέρα...που τι καλημέρα ΚΑΚΙΑΜΕΡΑ θα πρεπε να λέμε...

Μάρκο δεν έχω λόγια! Τα θερμά μου συλληπητήρια.......

Η βόλτα με το Μάριο σας έκανε καλό....

Φαίη όταν διαβάζω τις περιγραφές σου μου ρχεται να κατουρηθώ στα γέλια, σόρρυ ε?

Μάλλον η μητέρα σου θα χει θέματα στη δουλειά και γενικά πίεση! Δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια συμπεριφορά...Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή! Τώρα για τη θεία τι να πω? Είναι στο έλεος του Θεού.... Δε γλυτώνεις απ' αυτό το πράγμα......

Ζοπ, μιας και λες για όνειρα..........Μετά από ένα γερό καυγά το απόγευμα βλέπω στον ύπνο μου ότι είμαι λέει διακοπές (άκου να δεις!) και πάω στη θάλασσα για μπάνιο. Η θάλασσα μπροστά από το ξεν/χείο και με πολύ κόσμο. Επιτίθενται ξαφνικά καρχαρίες και τρώνε κόσμο και εγώ ήμουν θεατής!!!!!!!!!!!

Η θάλασσα φουρτουνιασμένη και άγρια! Μετά είδα ότι πατούσα πάνω σε νερόφιδο που υπήρχε στο δρόμο!

Αυτό δεν ήταν όνειρο, θρίλερ ήτανε!!!!!

Καλημέρες!!

Ράσπι πως απ τα μέρη μας??? Ολα καλά???

Νίτσααααααα , εσυ κοπέλα μου δεν ειδες όνειρο , τα σαγόνια του καρχαρία είδες!!!!

Γλυκε μου Φλεβαρη .... δεν ξέρω τι να πω... υπομονή κοπελάρα μου!!!

Ο γιος μου διαλυει το σπτι......φευγωω

Διαφημίσεις

Μετά είδα ότι πατούσα πάνω σε νερόφιδο που υπήρχε στο δρόμο!

Αυτό δεν ήταν όνειρο, θρίλερ ήτανε!!!!!

Το blackout έβλεπες χθες;; Εγώ άμα τύχει και το δω, κοιμάμαι και βλέπω φίδια παντού. :tongue:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Γειαααααα!

μαρκο πόλο λυπάμαι πολύ...

Καλησπέρα :)

Foubi το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό και μακάρι να κάνω λάθος... είναι ανασφάλεια... δώς του χρόνο να καταλάβει ότι ήταν κάτι προσωρινό που έφυγε ;)

Καλή μου Φούμπι...λογικό δεν το βρισκεις μετά από μια εβδομάδα , με άλλους, το παιδί να άλλαξε συνήθειες??? Δωστου χρόνο να επανελθει σε αυτα που ηξερε....

ρε κορίτσια αν σας πω πως δε μου πέρασε απ'το μυαλό γιατί έδειχνε να περνάει καλά στης μαμάς μου?:oops::oops::oops:

μάλλον όμως έχετε δίκιο γιατί σήμερα ήταν πολύ καλύτερα...εύχομαι να στρώσει...αλλά να μου ήρθε απότομα γιατί πάνω που λέγαμε να προσπαθήσουμε να τους πάμε στο δωμάτιο τους και τους δυο μου ήρθαν όλα τούμπα και βρεθήκαν ΚΑΙ οι δύο στο κρεβάτι μας...

ζωπυρον μου τι έπαθες?

η σεβούλα και η χαρλοου τι κάνουν βρε κορίτσια?

Μάλλον θα πρέπει να καθυστερήσεις οποιαδήποτε αλλαγή τώρα... τουλάχιστον στην πρότερη κατάσταση του σπιτιού σας... Δώσε χρόνο και στα δύο να ξεπεράσουν ό,τι έγινε ;)

Το να φεύγει ένα μωρό από το σπίτι του για μία εβδομάδα δεν είναι λίγο ακόμα κι αν περνάει καλά. Ο χώρος του παρέχει ασφάλεια μαζί με τη μαμά και το μπαμπά :D

Γεια σου ράσπι... δεν θες να ξέρεις πίστεψέ με!

ναι αερικό μου εννοείται πως μέχρι να ξαναμπούμε στους ρυθμούς μας δεν υπάρχει το θέμα ούτε καν σαν σκέψη...

ε τι στο καλό! πιστεύω πια μέχρι να πάνε φανταροι να έχουν μάθει να κοιμούνται στα κρεβάτια τους...είπα να βάλω εφικτούς στόχους για να μην απογοητεύομαι...

xaxaxa ρε ιωαννη δεν παιζεσαι!

μα καλα εσεις οι αντρες μονο το σεξ εχετε στο μυαλο σας??? (ρητορικη ερώτηση....)

Η Απάντηση μου.....

ο ΑΝΤΡΑΣ ανακάλυψε τα όπλα και εφηύρε το κυνήγι

η γυναίκα ανακάλυψε το κυνήγι και εφηύρε τις γούνες

ο ΑΝΤΡΑΣ ανακάλυψε τα χρώματα και εφηύρε τη ζωγραφική

η γυναίκα ανακάλυψε τη ζωγραφική και εφηύρε το μεικ-απ

ο ΑΝΤΡΑΣ ανακάλυψε την γεωργία και εφηύρε την τροφή

η γυναίκα ανακάλυψε την τροφή και εφηύρε την δίαιτα

ο ΑΝΤΡΑΣ ανακάλυψε την φιλία και εφηύρε τον έρωτα

η γυναίκα ανακάλυψε τον έρωτα και εφηύρε το γάμο

ο ΑΝΤΡΑΣ ανακάλυψε την γυναίκα και εφηύρε το σεξ

η γυναίκα ανακάλυψε το σεξ και εφηύρε τον πονοκέφαλο

Πιστεύω να σε κάλυψα.....

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

γ%^# τη γκαντεμιά μας...ο μικρός ήρθε πάλι με πυρετό απ'τον σταθμό...και είχε και κάτι σπυράκια...ευτυχώς έφυγαν τώρα....ελπίζω να μην κόλλησε τίποτα πάλι...

όφου ρε Φούμπι... όλα μαζεμένα σου ήρθαν??? Περαστικούλια ευχομαι και γρηγορα, για ιωσούλα το κόβω..

στίνα κοντεύεις! άντε με το καλό! πώς είναι ο αγαπούλης σου σήμερα;

ρία, εδώ δίπλα είμαι, με ζήτησες; τί κάνει η αθανασίτσα;

φούμπι μου, με ζήτησες; πώς είστε; περαστικά για τα σπυράκια.σου στέλνω π.μ.

μάρκο πολύ λυπάμια γι ατο φίλο σας.

χάρηκα πολύ που περάσατε όμορφα με τον γιόκα σου. πότε θα το κάνω κ εγώ με την κοράκλα μου;

Νίτσα, αυτό δεν είναι όνειρο, το άγχος σου είναι!

Ζωπ, τα λέμε κ δίπλα.

καλά αποτελεσματα ειρήνη.

Φαίη, κουράγια. μάνα είναι!

Φέφη!!! Κοντευω ναι!!! μετράω αντίστροφα πλέον!!!!! Ο αγαπούλης μου ειναι καλύτερα σήμερα...δεν εκανε κακά για να δω αν κάνει ευκοιλιότητες, έχουμε μόνο βηχα και λίγες μυξούλες.... εσεις τι κάνετε???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...