Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Stin@,

Περαστικά στο αρρωστούλι σου ! Ναι, καλύτερα, εάν έχεις τα κουράγια να τον κρατήσεις λίγες μέρες σπίτι και να προσέξεις την διατροφή του... πω πω σε 2 εβδομάδες γεννάς ???? Με το καλό αγαπούλα ! Με το καλό !

Καλή εβδομάδα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όποιον γιορτάζει σήμερα !

Είμαστε, ας πούμε, καλά... ο Νικόλας από το πρωί του Σαββάτου είναι με πυρετό ευτυχώς όχι πολύ υψηλό και όχι συνεχόμενο... στο ενδιάμεσο έχει ρίξει και κάτι "ρουκέτες" αλλά 1ον) καθαρίζει από τα φλέμματα και 2ον) είχε πολύ βήχα ούτως ή άλλως με την κ@λουγρασία... ελπίζω από αήμερα το απόγευμα να αρχίσει να συνέρχεται αλλιώς θα μιλήσω με την παιδίατρό μας ...

ΡιαΑ μου,

Μάλλον συνήθισε πολύ ωραία με τον μπαμπά της... δώσ' της χρόνο ή όπου και όταν σε παίρνει κάνε αυτό που σου είπε η Μάρκο... μήπως δλδ καταφέρνεις να της αποσπάς λίγο την προσοχή με κάτι άλλο... ειδάλλως κάνε την κουφή, υπομονή και θα της περάσει !

Κατά τα λοιπά είμαι ολίγον τί ψόφια... και σέρνομαι ! Είχαμε και τον γάμο εχθές... ήμουν η μισή εκεί και η άλλη μισή στο σπίτι ! Ευτυχώς όλα πήγαν καλά ! Εύχομαι το ζευγάρι να είναι ευτυχισμένο και να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια !

Φιλιά σε όλες !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααααααα!!!

Ρία είναι μέχρι να προσαρμοστεί πάλι στη νέα κατάσταση.....Πάρτην και βγείτε καμιά βόλτα. Να ξεσκάσει, να δει λίγο κόσμο. Έχετε παιδική χαρά κοντά σας?

Εγώ συνήθως όταν έχουνε τέτοια θέματα, τα βγάζω έξω. Τους παίρνω και kinder που τους αρέσει και τους φτιάχνει η διάθεση στο πιτσ-φιτίλι...

Τώρα αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω, θα μπορούσες να κάτσεις μαζί της και να ζωγραφίσετε, να παίξετε, να χορέψετε ανάλογα με το τι της αρέσει περισσότερο!

Ρια βολτες εξω να χαλαρωσει και για την πανα κατι ενδιαφερον να της δινεις την ωρα που την αλλαζεις μπας και ξεχαστει αλλα δεν πιανει παντα.

ΡιαΑ μου,

Μάλλον συνήθισε πολύ ωραία με τον μπαμπά της... δώσ' της χρόνο ή όπου και όταν σε παίρνει κάνε αυτό που σου είπε η Μάρκο... μήπως δλδ καταφέρνεις να της αποσπάς λίγο την προσοχή με κάτι άλλο... ειδάλλως κάνε την κουφή, υπομονή και θα της περάσει !

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, θα αυξήσω τις βόλτες λοιπόν, γιατί γενικά τη βγάζω! Παιδική έχουμε, αν και η πιο κοντινή είναι λίγο παρατημένη, έχει λίγο πιο πέρα και άλλη.

Επομένως, με πήρε τηλ ο δάσκαλος οδήγησης και μου λέει, "μετά την Πρωτοχρονιά δίνεις, τελευταία φορά που παίρνω τηλ.!". Οπότε στρώθηκα και κάπου ανάμεσα στις ώρες που κοιμάται η μικρή και στις δουλειές, διβάζω και κάνω τεστάκια. (Ναι ναι, δεν έχω πάρει ακόμη το δίπλωμα! :tongue::oops: )

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Γεια σας κι από μένα...

Σημερα σέρνομαι...δεν έκλεισα μάτι χθες ...στην κυριολεξία όμως... εξηγούμαι και περιμένα καμιά ιδέα... την περασμένη βδομάδα επειδή ο μικρός είχε κολλήσει την οστρακιά το μπεμπέ είχε πάει στη μαμά μου για να μην κολλήσει κι εκείνο... εκεί όμως που έφυγε ένα μωρό καλόβολο και ήσυχο γύρισε κάποιο άλλο.

Δεν κάθεται καθόλου στο πάρκο, ούτε καν για δυο λεπτά από κει που καθόταν λίγη ωρίτσα κι έπαιζε μόνο του...είναι μές τη γκρίνια, θέλει συνέχεια αγκαλιά και το κυριότερο είναι πως πριν κοιμόταν όλο το βράδυ και το πρωι περίμενε στην κούνια να σηκωθούμε για να πάμε να κάνουμε γάλα...αυτές τις μέρες αλλά ειδικά πια χθες μας ξετίναξε...κοιμήθηκε πολύ λίγο κι αυτό με τα χίλια ζόρια και μετά όλοοοοο το βράδυ ξύπνιος να θέλει παιχνιδια... δεν έδειχνε να πονάει αλλά μόλις τον ακουμπούσαμε κάτω κλάμααααα...μ'έπιασε απελπισία...

σκέφτομαι μήπως είναι απ'τα δοντάκια που βγάζει αλλά το βράδυ όταν παίζεις μαζί του σταμάτάει το κλάμα...

πείτε καμιά ιδέα γιατί δεν μου αρέσει να τον βλέπω να κλαίει αλλά δεν θέλω να του γίνει και συνήθεια...

Καλησπέρα :)

Foubi το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό και μακάρι να κάνω λάθος... είναι ανασφάλεια... δώς του χρόνο να καταλάβει ότι ήταν κάτι προσωρινό που έφυγε ;)

Διαφημίσεις

Stin@,

Περαστικά στο αρρωστούλι σου ! Ναι, καλύτερα, εάν έχεις τα κουράγια να τον κρατήσεις λίγες μέρες σπίτι και να προσέξεις την διατροφή του... πω πω σε 2 εβδομάδες γεννάς ???? Με το καλό αγαπούλα ! Με το καλό !

Φιλιά σε όλες !

Ευχαριστώ αγάπη μου!!!! Ναι σε δύο εβδομάδες γενναμε αν θέλει ο Θεός ... να ηρεμίσω κι εγώ επιτέλους!!!!

ουπς, υπαρχει αρρωστουλι;; περαστικουλια του!

και με το καλο στην εγγυουλα!

Συγνωμη αλλα δε θυμαμαι νικ.. :oops:

Μάλλον σε εμένα αναφερεσαι...

:) ναι και εγκυος και με αρρωστουλι στο σπιτι... συνδιασμός θανατηφόρος!!!

Ευχαριστω για τις ευχές...!!!

Γεια σας κι από μένα...

Σημερα σέρνομαι...δεν έκλεισα μάτι χθες ...στην κυριολεξία όμως... εξηγούμαι και περιμένα καμιά ιδέα... την περασμένη βδομάδα επειδή ο μικρός είχε κολλήσει την οστρακιά το μπεμπέ είχε πάει στη μαμά μου για να μην κολλήσει κι εκείνο... εκεί όμως που έφυγε ένα μωρό καλόβολο και ήσυχο γύρισε κάποιο άλλο.

Δεν κάθεται καθόλου στο πάρκο, ούτε καν για δυο λεπτά από κει που καθόταν λίγη ωρίτσα κι έπαιζε μόνο του...είναι μές τη γκρίνια, θέλει συνέχεια αγκαλιά και το κυριότερο είναι πως πριν κοιμόταν όλο το βράδυ και το πρωι περίμενε στην κούνια να σηκωθούμε για να πάμε να κάνουμε γάλα...αυτές τις μέρες αλλά ειδικά πια χθες μας ξετίναξε...κοιμήθηκε πολύ λίγο κι αυτό με τα χίλια ζόρια και μετά όλοοοοο το βράδυ ξύπνιος να θέλει παιχνιδια... δεν έδειχνε να πονάει αλλά μόλις τον ακουμπούσαμε κάτω κλάμααααα...μ'έπιασε απελπισία...

σκέφτομαι μήπως είναι απ'τα δοντάκια που βγάζει αλλά το βράδυ όταν παίζεις μαζί του σταμάτάει το κλάμα...

πείτε καμιά ιδέα γιατί δεν μου αρέσει να τον βλέπω να κλαίει αλλά δεν θέλω να του γίνει και συνήθεια...

Καλή μου Φούμπι...λογικό δεν το βρισκεις μετά από μια εβδομάδα , με άλλους, το παιδί να άλλαξε συνήθειες??? Δωστου χρόνο να επανελθει σε αυτα που ηξερε....

Έφαγα αρκετή ώρα να τα βρω 'όλα αυτά αλλά πιστεύω ότι άξιζε τον κόπο...

Όταν κάποιος σου κλέβει τη γυναίκα, δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από το να τον αφήσεις να την κρατήσει.

Μετά το γάμο, άνδρας και γυναίκα γίνονται δύο πλευρές ενός νομίσματος, δεν μπορούν να συναντηθούν, αν και βρίσκονται πάντα μαζί.

Παντρέψου οπωσδήποτε. Αν πάρεις καλή γυναίκα θα είσαι ευτυχισμένος, αλλιώς θα γίνεις φιλόσοφος.

Socrates

Οι γυναίκες μας εμπνέουν μεγάλα πράγματα και μας έμποδίζουν να τα αποκτήσουμε.

Dumas

Το μεγάλο ερώτημα, ...που δεν μπόρεσα να απαντήσω...είναι, "Τι θέλει μια γυναίκα;"

Sigmund Freud

Είπα μερικές λέξεις στη γυναίκα μου και μου απάντησε με μερικές παραγράφους.

Κάποιοι ρωτούν για το μυστικό του μακροχρόνιου γάμου μου. Διαθέτουμε χρόνο να πηγαίνουμε δυο φορές την εβδομάδα σ' ένα εστιατόριο. Λίγο φως των κεριών, δείπνο, χαμηλή μουσική και χορό. Εκείνη πηγαίνει τις Τρίτες, εγώ τις Παρασκευές.

Henny Youngman

Δεν ανησυχώ για την τρομοκρατία. Ημουν παντρεμένος δυο χρόνια.

Sam Kinison

Υπάρχει ταχύτερος τρόπος να μεταφέρεις χρήματα από το e-banking. Ονομάζεται γάμος.

James Holt McGavran

Ήμουν άτυχος και με τις δυο γυναίκες μου. Η πρώτη μ' εγκατέλειψε και η δεύτερη δεν το έκανε.

Patrick Murray

Δυο μυστικά για να κρατήσεις τον γάμο σου:

1. Όταν έχεις άδικο, παραδέξου το,

2. Όταν έχεις δίκιο, σώπαινε.

Nash

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να θυμάσαι τα γενέθλια της γυναίκας σου είναι να τα ξεχάσεις μια φορά.

Ξέρετε τι έκανα πριν παντρευτώ;

Ό,τι μου άρεσε.

Henny Youngman

Η γυναίκα μου κι εγώ ήμασταν ευτυχισμένοι για 20 χρόνια. Μετά συναντηθήκαμε.

Rodney Dangerfield

Η καλή γυναίκα συγχωρεί τον άντρα της όταν αυτή έχει άδικο. Milton Berle

Ο γάμος είναι ο μοναδικός πόλεμος που κάποιος κοιμάται με τον εχθρό του.

Κάποιος έβαλε αγγελία και ζητούσε γυναίκα. Την επόμενη μέρα έλαβε 100 γράμματα. Όλοι του έλεγαν το ίδιο πράγμα: "Μπορείς να πάρεις την δικιά μου."

Τα σχόλια δικά σας......!!!!!!:D:D:D:D

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Και το ανέκδοτο της μέρας....

Λεξικό Γυναικών:

1. Ναι=Όχι

2. Όχι=Ναι

3. Ίσως=Όχι

4. Χρειαζόμαστε=Θέλω

5. Λυπάμαι=Θα το μετανιώσεις

6. Πρέπει να μιλήσουμε=Υπάρχει πρόβλημα

7. Κάνε ό,τι θες=Θα μου το πληρώσεις αργότερα.

8. Είσαι πολύ περιποιητικός απόψε=Μα, μονο το σεξ έχεις στο μυαλό σου;

Λεξικό ανδρών

1. Πεινάω=Πεινάω

2. Νυστάζω=Νυστάζω.

3. Είμαι κουρασμένος=Είμαι κουρασμένος.

4. Ωραίο φόρεμα=Ωραία β_ζιά/κ_λος. Θέλω να κάνουμε σεξ.

5. Βαριέμαι=Θες να κάνουμε σεξ;

6. Σε αγαπώ=Ας κάνουμε σεξ τώρα.

7. Θες να χορέψουμε=Θέλω να κάνουμε σεξ.

8. Μπορώ να σου τηλεφωνήσω;=Θέλω να κάνουμε σεξ.

9. Θες να πάμε σινεμά;=Θέλω να κάνουμε σεξ.

10. Θες να πάμε για φαγητό;=Θέλω να κάνουμε σεξ.

11. Θες να πάμε για ποτό;=Θέλω να κάνουμε σεξ.

12. Δεν νομίζω ότι αυτά τα παπούτσια με το φόρεμά σου=Είμαι γκέυ

:P:p:p:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Ξυπνησε το παληκαρι μου και το πηρα να παμε να περασουμε καλα μπας και ξεχαστω σημερα εφυγε ενας νεος ανθρωπος πατερας και συντροφος απο καρκινο φιλος μας.

Και μπαινω στο ταξι για Πειραια που εχουν τρενακι και καρουζελ και Χριστουγεννιατικο στησιμο στην πλατεια και ακουω τον οδηγο να μου λεει να σου ζησει η κουκλα κουκλος ειναι του απαντω ευχαριστω πολυ να χαιρεστε και εσεις τα παιδακια σας ειχε φωτο.

Και μου λεει το ενα χαιρομαι το αλλο τοχασαμε δυστυχως κοριτσακι και μενω καγκελο. Λυπαμαι πραγματικα του απαντω του ανθρωπου και μου ερχεται να καταπιω την γλωσσα μου που μιλησα και ρωταω απο τι αν επιτρεπεται καρκινο μου απαντα. Αν ειναι δυνατον ρε γαμωτο.

Τεσπα τελικα ο Μαριος περασε ωραια μπηκε σε ολα τα τρενακια καρουζελ μπουλντοζες εφτιαξε ζωγραφια στον Αη Βασιλη και την εριξε στο γραμματοκιβωτιο του Αη Βασιλη και μετα μου εκανε το τραπεζι σε ενα ιταλικο με πενες καρμποναρα και κρεπα σοκολατα και ηταν κυριος για την ηλικια του στο μαγαζι. Ξεχαστηκαμε λιγο και σημασια εχει οτι περασε καλα ο μικρος.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!

Καταρχην:

Ρια δωσε χρονο στο παιδι να καταλαβει την "επιστροφη στη φυση". Δε λεμε να το αφησεις να σπαραξει, ετσι κι αλλιως ειναι μωρο ακομα, αλλα μεινε σταθερη στις αποψεις σου και θα ξαναβρειτε ρυθμους. ;)

Stina τον εφαγες το γαϊδαρο ε; Με το καλο κοριτσαρα και περαστικα στο γιοκα σου!

Μεταξακι παντα αξια! Ειμαι σιγουρη πως ησουν ΘΕΑ! :)

Culte στο ειπα βρε πως δεν ειναι τιποτα! :D Κανε και τον υπερηχο βεβαια αλλα θα δεις.. Το ιδιο πραγμα εχουμε κοριτσακι! ;)

Μαρκοπουλακι.... speechless :( Πολυ χαιρομαι που βγηκατε για φαγητο τα δυο σας!

Αγγελινα θελω κι εγωωωωωωω!! :mrgreen:

Και τελος, θελω να πω ενα μεγαλο συγγνωμη στο μπουνιδακι μου που δεν της ευχηθηκα στις 06/12 για το μικρο λαμογιακι της! :( Να το χαιρεσαι λατρεια! Χρονια του πολλα και ευτυχισμενα! :D

Και τωρα ξεκιναει σεντονι με τα δικα μου νεα :lol::

Ειδατε που τοσο καιρο τωρα τραβιομαστε με τη θεια μου και τις αυξημενες μοναδες που εδειξε η εξεταση για καρκινικους δεικτες.. Εκτοτε τρεχω συνεχεια μαζι της για εξετασεις τις οποιες η ασφαλεια της καλυπτει μερος και οχι ολοκληρες ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα. Αυτο σε απλα σημαινει πως η μανα μου χρηματοδοτει τους εξωτερικους ιατρους για τα παραπεμπτικα, τις εξετασεις, τα νοσηλεια κλπ. Ως εδω καλα. Αφου εχουμε κανει πληρη γυναικολογικο ελεγχο (και γεννητικα οργανα αλλα και μαστους) και δεν μας εχουν βρει κατι, ξεκιναμε να ψαχνουμε το γαστρεντερικο συστημα. Πραγμα που σημαινει πως πιανουμε οισοφαγο και πρεπει να ψαξουμε εξονυχιστικα ως το εντερο. Κι εδω αρχιζει το θεμα.. Η μανα μου ετσι απλα αποφασισε πως ΔΕΝ χρηματοδοτει πλεον καμμια μα καμμια εξεταση. Ετσι απλα. Κουραστηκε ειπε. :roll: Εμεις φυσικα δεν εχουμε δεκαρακι τσακιστο. Την καταληξη την ξερετε ολες. Μενουμε επι ξυλου κρεμαμενοι μεχρι να "φυγει" η θεια γιατι καλως ή κακως αν με ρωτας, το ενστικτο μου βαραει κοκκινο πως ειναι μετρημενα τα ψωμια της. Πλεον εχει αδυνατισει τοσο πολυ (ενω τρωει κανονικοτατα) που μοιαζει με παιδακι με νευρικη ανορεξια. :(

(Συνεχιζω με τα της μανας μου: ) Τις τελευταιες μερες τη βλεπω να απομακρυνεται ολο και περισσοτερο. Στο τηλεφωνο εμφανιζεται σπανιες φορες και επικαλειται φορτο εργασιας λογω εορτων ετσι ωστε να μην μπορουμε να τη συναντησουμε. Στην προσπαθεια μου να τη βρω και να μιλησουμε, αναγκαστηκα να την παρω 2-3 φορες τηλεφωνο στη δουλεια οπου και "επεσα" πανω στον προϊσταμενο της που ειναι γνωστος πεφτουλας. Μου πεταξε εκει λιγες αηδιουλες και μετα μου την εδωσε στο τηλεφωνο οπου εν τελει μου ζητησε η ιδια να μην μιλαω μαζι του και να του ζηταω ξερα να περασει το τηλεφωνο σε εκεινη... :roll: Δεν το συνεχισα.

Σημερα το απογευμα πηγαμε με το Β και το Μαρακι στη συναδελφο της που δωσαμε το σκυλακι που ειχαμε γιατι μας ζητουσε καιρο να την επισκεφτουμε (ειναι κι εκεινη νεα κοπελα απλα ζει μονη της). Πηγαμε, λυσσαξε και η μικρη με το σκυλο και σε καποια φαση ηρθε η συζητηση στη Χριστουγεννιατικη γιορτη που θα κανει ο παιδικος σταθμος. Με ρωτησε η κοπελα ποτε θα την κανουν και της απαντησα και μετα ειπε χαριτολογωντας "αααα, γι' αυτο ηθελε η μανα σου να αλλαξουμε βαρδια, για να δει την εγγονη της! Και γιατι δεν το ζηταει στα ισια και το φερνει απ' εξω - απ' εξω;" Γελασαμε και εληξε εκει. Το βραδυ που γυρισαμε σπιτι την πηρα τηλ. να δω τι κανει και της μετεφερα τη συζητηση με σκοπο να γελασει κι εκεινη. Αμ δε! Μου εξαπελυσε μια επιθεση αλλο πραγμα γιατι -λεει- δεν κραταω το στομα μου κλειστο :confused: και γιατι ανακατευομαι σε ζητηματα της δουλειας της :confused: Και φυσικα πριν προλαβω να απαντησω, με κολλησε στον τοιχο λεγοντας μου "σου απαγορευω να ξαναπαρεις τηλεφωνο στη δουλεια μου" και μου το εκλεισε στα μουτρα.. :confused:

Καταλαβαινω πως -ισως- κατι να εχει παιχτει ΑΛΛΑ ρε φιλεναδα.. Μιλα μου, πες μου.. Δεν μπορεις να τα αφηνεις ολα στην τυχη τους και να περιμενεις ο αλλος να μυρισει τα νυχια του για το τι κανονιζεις.

Οπως καλαβαινετε ειμαστε για ακομα μια φορα τσακωμενες (απο δικη της μερια φυσικα γιατι εγω περιμενω ενα τηλεφωνημα, ενα μηνυμα, ενα κατι που να εξηγει τι της συμβαινει..).. Ποτε θα ληξει το εμπαργκο; Αγνωστο.. :rolleyes:

Κατα τα αλλα...... ησυχιες....

Φιλακια σε ολες! :D

Edit: Ζωπ... συμπασχω... Χαμογελα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...