Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Foubi συγχαρητηρια στο παλικαρι σου που εχει αισθημα ευθυνης και συνεπειας!

:D:D:D:DTην εχει πάρει απ τη μαμά του αυτή τη σταθερότητα του χαρακτήρα:tongue:

stin@κι με το καλό...όλα να πάνε καλά

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!

Αρχικά περαστικά στις αρρωστούλες και στα αρρωστούλια!!

Μετά, Χρόνια Πολλά στις Αννούλες, να τις χαίρεστε όσες έχετε!! :D

Εμείς αφού γίναμε καλά -φτου μας!- βγήκαμε λίγο έξω, δλδ πήγαμε σήμερα τη μικρή στο χωριό μου μιας και θα άναβαν το δέντρο στην πλατεία.

Είχε και μια μικρή γιορτούλα το νηπιαγωγείο (τέλεια ήταν τα ζουζουνάκια) με Άι Βασίλη (Μπιληθ τον λέει η Αθανασία :tongue: ) και χιονάνθρωπο.

Την έβαψαν Ρούντολφ (με κίτρινη μυτούλα) και της φόρεσαν και κερατάκια (ούτε λεπτό τα κράτησε!). Στείλαμε και γράμμα στον Άι, τίποτα δε ζητήσαμε, αλλά ευχαριστώ είπε το μανάρι μου! :lol:

Το χαρήκαμε μικροί - μεγάλοι η αλήθεια είναι. Τα παιδάκια έφτιαξαν στολίδια, κάτι άλλες κατασκευές και κάποιες δημοπρασίες με δικά τους πραγματάκια για το Χαμόγελο του Παιδιού, πήρα μια πιατέλα με κεριά και αποξηραμένα, και ένα στεφανακι ασημί με ποπ-κορν :rolleyes: για το σπίτι, έχουν ταλέντο τα μικράκια! :mrgreen:

Κουράστηκε αλλά και πάλι 12 κοιμήθηκε το πουλάκι μου, μάλιστα παραμιλούσε συνέχεια "Μπιληθ Ια, μυτηηη!!" , δλδ οτι ο Αι Βασιλης της εβαψε τη μυτη! :tongue:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Ρενα δεν μου εχει τυχει ποτε τοσες μερες ακατεβατος πυρετος ΑΛΛΑ -χωρις να θελω να σε πανικοβαλω- εγω τρεχω απο τις πρωτες ωρες που η μικρη θα ανεβασει δεκατα στον παιδιατρο. Δεν εχω την ψυχραιμια (ειδικα μετα τη μηνιγγιτιδα που περασε η μικρη) να κατσω να περιμενω.

Βρε, πήγα στον παιδίατρο, αλλά δεν βρίσκει τίποτα. Ιωση λέει..

Η Κάλλια γενικώς, κάνει υψηλούς πυρετούς και επίμονους. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάθε φορά δεν τρέχουμε. Το καλό, αν μπορείς να το πεις έτσι, είναι ότι κάνει μόνο έναν πυρετό την ημέρα. Δεν ξαναανεβαίνει μετά το ντεπον ή πονσταν... Αυτό πάλι, πως το βλέπετε? Αλλες φορές, ξαναανέβαινε μόλις περνούσε το 5ωρο...

Τελος πάντων, θα δούμε...:-(

Καλημέρες σε όλες. Καλό ΣΚ να έχουμε. Εμείς σπίτι θα την βγάλουμε...

Και έχει τα απογεύματα στο κέντρο την μπάντα με τα έγχορδα να παίζουν χριστουγεννιάτικα γαμώτο. Βιέννη γίναμε και δεν μπορούμε να πάμε....

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Ελλ, ΜΟΥ ΈΛΕΙΨΕΣ!!!

Και εμενα καρδουλα μου.....σου στελνω πμ.....

Ρενα εμεις ακατεβατα 39.7 ειχαμε με πυωδη αμυγδαλιτιδα ΑΛΛΑ ξανανεβαιναν μετα απο 2 ωρες.......κλασσικος πυρετος ιωσης. Αυτο που περιγραφεις το 1 φορα την μερα ονομαζεται περιοδικος πυρετος και ειναι ενδειξη λοιμωξης (συνηθως). Το ειχαμε παθει στην ατυπη ουρολοιμωξη που εξελιχθηκε σε πυελονεφριτιδα. Καλο θα ηταν να το ψαξεις εκτεταμενα και να μην περιμενεις αλλο εκτος και αν σημερα ειστε καλα. Περιοδικοι πυρετοι (γιατι εχω διαβασει πολλακις για δαυτους), γινονται απο καποιες ωρες, μερες και σε μερικες αρρωστιες και ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ......οποτε τα ματια σας 14......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

:D:D:D:DTην εχει πάρει απ τη μαμά του αυτή τη σταθερότητα του χαρακτήρα:tongue:

stin@κι τε το καλό...όλα να πάνε καλά

Ευχαριστώ αγάπη μου!!!!! Ειμαι πολύ αισιόδοξη!!!

Καλημέρα κούκλες!!! μόλις εφυγε η κοπέλα που μου καθαρίζει και ειμαι μοναχούλα! περιμένω σε κανένα 45 λεπτο να ερθουν οι άντρες μου σπίτι! ΤΟ απογευματάκι θα παμε κι εμεις στην εκδηλωση της κοινότητας μας , που θα εχει Αγιο Βασιλη, δώρα για τα παιδιά φωταγωγηση και τα λοιπά!!!!

Κατα τ άλλα ησυχίες.... Ο Π συνεχίζει τις ευκοιλιότητες , αλλά τουλάχιστον κοιμάται τη νύχτα... για να δούμε!!!

Φιλάκια αγάπες!!!

Γεια σας κοριτσακια..

Δεν ειναι η μερα μου σημερα, αλλα ελπιζω να στρωσει.

Φιλακια σε ολες! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας κοριτσακια!

Απο εχθες το απογευμα εστρωσε το Σ/Κ μου..

Ηρθε απο εδω η Αερικοοικογενεια και ψησαμε στο τζακι. Μασαμπουκιασαμε, παιξαμε και κυλησε ηρεμα (οσο ηρεμα κυλα με τα παιδια :lol:) το απογευμα.

Σημερα ξυπνησαμε στις 07:50. Ηπιαμε γαλα και μετα το τοστ, την καναμε για Ζαππειο. Χαζεψαμε στα στολισμενα, καναμε κουνιες στον Εθνικο Κηπο και μετα πηραμε της μικρης 2 καλαμακια κοτοπουλο και αφου χορτασε την καναμε για Αττικο. Καθησαμε 3 ωρες εκει, ξελυσσαξε και η μικρη κυρια!

Γυρισαμε σπιτι κατα τις 6 και μετα απο κανενα μισαωρο εσκασε μυτη η φιλη μας η Μαντω απο το σχολειο και ΞΑΝΑ η Αερικοοικογενεια :lol: Ξεσσαλωσανε τα πιτσιρικια και αντε να δω πως θα μπουν παλι σε ταξη απο αυριο.

Κατα τα αλλα καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα.

Οπως ξέρετε οι περισσότερες, τελικά δεν ξαναεκανε άλλο πυρετο, οπότε είμαστε μια χαρά. Ευτυχώς.

Αυτήν τη φορά τουλάχιστον, την γλιτώσαμε...

Ευχομαι καλή βδομάδα σε όλες μας...:-D

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλες. :)

Ένα έχω να πω για το ΣΚ μου: Έξοδος! (εφάμιλλη του Μεσολογγίου :rolleyes:) Χθες πήγα σινεμά με φίλες και μετά για ποτό!!! :shock::D:D

(ένα ρημαδοουίσκι και γύρισα σπίτι με χαμόγελο πανομοιότυπο της Φανούλας στο φβ) ;):lol:

Και από σήμερα, υποθηκοφυλακείο και πάλι. La la la la life goes on...:P

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα βρε κορίτσια, καλή εβδομάδα να έχουμε!

Και άντε να μπούμε στο ρυθμό μας πάλι εμείς.. Ρε γμτ, είχε άδεια ο άντρας μου 2 εβδομάδες και σήμερα πήγε δουλειά. Η μικρή έχει απορυθμιστεί εντελώς! Και με :( πολύ, πάρα πολύ.

Δε θέλει να την αγγίζω, να την αλλάζω είτε ρούχα, είτε πάνα (για να καταλάβετε, χθες ο άντρας μου έλειπε το πρωί και κατέβασα από το χωριό την πεθερά μου να την αλλάξει γιατί έκανε κακάκια!! δε με ήθελε με τίποτα! :shock: ), μόνο αν της κάνω χατίρια ηρεμεί (όχι πάντα βασικά..) και αν δεν τα κάνω, μας ακούει το τετράγωνο, με χτυπά :shock: κλαίει υπερβολικά!

Είμαι να τρελαθώ! Έχετε καμιά ιδέα; τι άλλο να κάνω πια :?:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Καλημέρααααααααα!!!

Ρία είναι μέχρι να προσαρμοστεί πάλι στη νέα κατάσταση.....Πάρτην και βγείτε καμιά βόλτα. Να ξεσκάσει, να δει λίγο κόσμο. Έχετε παιδική χαρά κοντά σας?

Εγώ συνήθως όταν έχουνε τέτοια θέματα, τα βγάζω έξω. Τους παίρνω και kinder που τους αρέσει και τους φτιάχνει η διάθεση στο πιτσ-φιτίλι...

Τώρα αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω, θα μπορούσες να κάτσεις μαζί της και να ζωγραφίσετε, να παίξετε, να χορέψετε ανάλογα με το τι της αρέσει περισσότερο!

Εμείς στολίσαμε το Σαβ. κι έφτιαξε η διάθεση όλων μας...Μύρισε Χριστούγεννα!!!

Περάσαμε το ΣΚ με πρόσωπα που αγαπάμε και γενικά πολύ ήρεμα και ευχάριστα!

Εγω Κυριακη πηγα με φιλες για καφε πρωην συναδελφους και το ευχαριστηθηκα και μετα σπιτι μες τους ανδρες μου χαλαρα.

Το βραδυ ομως παλι με αφησε αυπνη ο Μαριος βγαζουμε τα τελευταια δοντια.

Ρια βολτες εξω να χαλαρωσει και για την πανα κατι ενδιαφερον να της δινεις την ωρα που την αλλαζεις μπας και ξεχαστει αλλα δεν πιανει παντα.

Καλημέρα!!! Πέρασε το ΣΚ, περάσαμε ωραία , βγηκαμε με φιλους, πήγαμε βόλτες. Εχθές χάλσε λίγο, αρρωστησε ο πατερας της αφεντικινας του Νεόφυτου και εκει που ειχαμε μπει στο αυτοκίνητο για βόλτα, καταλήξαμε στο εργαστηριο γιατι έφεραν τον παππου απο το χωριο και ηθελαν επειγόντως αναλύσεις...

Ο Παναγιωτης ειναι μαζι μου σήμερα , γιατι κάνει ευκοιλιότητες απο την προηγουμενη εβδομάδα και στον παιδικό τον τάιζαν φασολάδα και φακές... οπότε ειπα , θα ζοριστώ αλλά θα τον αφησω σπιτι....

Αυτά, τώρα θα σηκωθώ να του κάνω σουπιτσα να φάει και να δω τι θα ετοιμάσω και για εμας τους μεγάλους!!!!

Φιλάκια σε όλες και τις ευχές μου αν εχετε κάποιον εορτάζοντα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...