Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα :)

Να ευχηθώ βιαστικά χρόνια πολλά στις Αννούλες (αν έχουμε) και περαστικά στη Μεταξία, τις κόρες της Ρένας (δεν θυμάμαι αν έχουμε άλλο αρρωστούλι)

Εδώ τρέχουμε λίγο (εγώ δηλαδή :rolleyes: ) γιατί, όπως ξέρετε κάποιες, από προχθές τη Δευτέρα λείπει ο Διονύσης σε επαγγελματικό ταξίδι στην Κύπρο και θα γυρίσει αύριο αργά το βράδυ. Είμαι λοιπόν μόνη μου και με τα δύο παιδιά σχεδόν μια εβδομάδα. Μαζεύω ό,τι προλαβαίνω, καθαρίζω ό,τι προλαβαίνω και γενικά....ό,τι προλαβαίνω (όχι πολλά δηλαδή :mrgreen::roll: )

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Marco Polo σας βρίσκω άψογους!

Λοιπον αντιγράφω το δικό μας

Αγαπητέ Αγιε Βασίλη, θέλω να μη δώσεις σ'εμένα δώρο γιατί έχω πολλά παιχνίδια , τα τουβλάκια μου και τ'αυτοκινητάκια μου.

Και πριν μείνετε άφωνες με την ανιδιοτέλεια του παιδιού μου να σας ενημερώσω πως απλά τα έχει πάρει με τον Άγιο που ελέγχει πρώτα αν είσαι καλό παιδί για να φέρει δώρο. Θα λέει -μάλλον -το παιδί τόση ταλαιπωρία για ένα δώρο, ας μου λείπει καλύτερα...

Νίτσα πως είναι ο μικρός στο καινούριο σχολείο?

Η sevoula και η harlow που είναι καλέ?

Γεια σας και από μένα :)

Να ευχηθώ βιαστικά χρόνια πολλά στις Αννούλες (αν έχουμε) και περαστικά στη Μεταξία, τις κόρες της Ρένας (δεν θυμάμαι αν έχουμε άλλο αρρωστούλι)

Εδώ τρέχουμε λίγο (εγώ δηλαδή :rolleyes: ) γιατί, όπως ξέρετε κάποιες, από προχθές τη Δευτέρα λείπει ο Διονύσης σε επαγγελματικό ταξίδι στην Κύπρο και θα γυρίσει αύριο αργά το βράδυ. Είμαι λοιπόν μόνη μου και με τα δύο παιδιά σχεδόν μια εβδομάδα. Μαζεύω ό,τι προλαβαίνω, καθαρίζω ό,τι προλαβαίνω και γενικά....ό,τι προλαβαίνω (όχι πολλά δηλαδή :mrgreen::roll: )

dems γραφαμε μαζί ...κράτα γερά βρε...σε καταλαβαίνω απόλυτα...τα 'χω δει όλα αυτή τη βδομάδα με τον μικρό άρρωστο και το μωρό ξενιτεμένο...

φιλιά!

τι παπουτσι τελειο ειναι αυτο μεταξακι?????????? ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τί νουμεράκι είπαμε φοράς ???? 36,5 ε ???? εμ μάνα μου δεν σου κάνει το 37 ??? Άσε δε που και στα άλλα 2 χρώματα είναι ωραίο !!!

ναι αυτό είναι, το πέτυχα έτσι όπως το ήθελα και οικονομικό, επειδή, κατά τα λοιπά, έχουμε βγει έξω όχι μόνο από το παράθυρο αλλά και από την πόρτα μην σου πω !;)

................

Πω πω σε νοιώθω ! Κάνε υπομονή, "τον γάϊδαρο τον έφαγες !" :rolleyes:

...............

Αγαπητέ Αγιε Βασίλη, θέλω να μη δώσεις σ'εμένα δώρο γιατί έχω πολλά παιχνίδια , τα τουβλάκια μου και τ'αυτοκινητάκια μου.

Και πριν μείνετε άφωνες με την ανιδιοτέλεια του παιδιού μου να σας ενημερώσω πως απλά τα έχει πάρει με τον Άγιο που ελέγχει πρώτα αν είσαι καλό παιδί για να φέρει δώρο. Θα λέει -μάλλον -το παιδί τόση ταλαιπωρία για ένα δώρο, ας μου λείπει καλύτερα...

...............

Ωραίοοος ! Άμα θες Κύριος, φέρ' το μου.... μην μας πρήζεις κιόλας !!!

Μα τί παιδιά είναι αυτάαααα !

Διαφημίσεις

Ναι γλυκομιλητος ο Μαριος? Συμφεροντολογος πολυ ειναι και λαμογιο μεγαλο χαχαχαχα!!!!

Και για να βεβαιωθει οτι θα ερθει σιγουρα να πιει και εναν καφε για να προλαβει να τον δει χαχαχαχα

Φουμπι απιστευτη και η δικια σου!!!! Εμενα για να καβατζωσει την μπουλντοζα οχι καλο παιδι θα ελεγε οτι ειναι αλλα και αστροναυτης ακομα. Το παιδι μου ειναι της λογικης ας γινει το δικο μου με οποιο μεσον και οποιο κοστος χεστηκε για οτιδηποτε αλλο χαχαχα. Αυτο σε καλο να του βγει Παναγια μου στο μελλον.

Γιορτή σήμερα βλέπω.

Να είσαστε πολύχρονες και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

(τώρα που θα φάω μπαν από κει, θα'ρχομαι συχνότερα από δω μεριά)

Γιατί καλέ? Μπανιάρισμα μες το χειμώνα δεν λεει...

Ναι γλυκομιλητος ο Μαριος? Συμφεροντολογος πολυ ειναι και λαμογιο μεγαλο χαχαχαχα!!!!

Α, μη λες έτσι για το παιδί! Καλύτερα. Ο κατάλογος των δώρων από τις δικιές μου κόρες, είναι μακρύτερος και από τον μηνιαίο λογαριασμό του σούπερ μάρκετ.... :(

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτες. Η Κάλλια μου πάλι 39,3...:-(

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν και αύριο συνεχίσει έτσι, μας βλέπω για νοσοκομείο... Παρότι χθες ο γιατρός δεν της βρήκε τίποτα και είπε ότι μάλλον είναι ίωση. Πόσο να το αφήσω με 39άρια? Πάνω από 3 μέρες, αποκλείεται. Σήμερα τις κλείσαμε. Αύριο θα δείξει λοιπόν.

Εσείς τι κάνετε αν το παιδί χτυπάει 39 και για πάνω από 3 μέρες?

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Δεν μου εχει τυχει η αληθεια ειναι τοσες ημερες πυρετο αλλα δεν παμε και παιδικο οποτε δεν ξερω μαλλον θα τον ετρεχα για εξετασεις μετα απο 3 ημερες με πυρετο οχι μαλλον σιγουρα γιατι εγω ειμαι και λιγο αγχωτικη.

Γιατί καλέ? Μπανιάρισμα μες το χειμώνα δεν λεει...

Α, μη λες έτσι για το παιδί! Καλύτερα. Ο κατάλογος των δώρων από τις δικιές μου κόρες, είναι μακρύτερος και από τον μηνιαίο λογαριασμό του σούπερ μάρκετ.... :(

Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτες. Η Κάλλια μου πάλι 39,3...:-(

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν και αύριο συνεχίσει έτσι, μας βλέπω για νοσοκομείο... Παρότι χθες ο γιατρός δεν της βρήκε τίποτα και είπε ότι μάλλον είναι ίωση. Πόσο να το αφήσω με 39άρια? Πάνω από 3 μέρες, αποκλείεται. Σήμερα τις κλείσαμε. Αύριο θα δείξει λοιπόν.

Εσείς τι κάνετε αν το παιδί χτυπάει 39 και για πάνω από 3 μέρες?

Πλακώνομαι ασύστολα με κάποιον τύπο δίπλα και το'χω παραξεφτιλίσει το ζήτημα. Θα' ρθει και η σειρά μου:D:D

Και μη σου πόοοοοοσο θα στεναχωρεθώ έτσι?:tongue:

39 πυρετό πάνω από 3 μέρες?

Και έχεις την ψυχραιμία να περιμένεις? απαπαπαπαπαπ

Συνήθως όταν έχεις μεγάλο πυρετό κυρίως βραδινές ώρες αυτό υποδυκνύει λοίμωξη.

Την έπαθα εγώ - έπεσα και σε σκιτζή γιατρό μου΄λεγε δεν έχεις τιποτε κρύωμα είναι και στο τέλος βρέθηκα με μια καραμπινάτη βρογχίτιδα που μου έκανε ζημιά στους πνεύμονες.

Να φανταστείς το πέμπτο βράδυ πια, πήρα τηλέφωνο τον παιδίατρο να έρθει να με δει (ναι το παιδίατρο) γιατί μένει δίπλα μου και ποιόν γιατρό να βρω Κυριακή βράδυ ....... και μόλις με εξέτασε μου λέει

"Τι αντιβιώσεις έχεις της μικρής εδώ?" (γιατί ξέρει ότι πάντα έχω για ώρα ανάγκης) "Πάρε ΤΩΡΑ σε διπλάσια δόση ΤΩΡΑ"

Και μόλις ήπια την αντιβίωση ήταν το πρώτο βράδυ που λαγοκοιμήθηκα κάπως γιατί όλα τα προηγούμενα βραδιά υπέφερα στην κυριολεξία.

Αν συνεχίσει ο υψηλός πυρετός μην το καθυστερήσεις ούτε μια μέρα.

Διαφημίσεις

Οκ, φτιάχτε με....

Δεν θα το αντέξω πάλι το νοσοκομείο...:-(

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Φτιάχνεσε -ξεφτιάχνεσε αγάπη μου, αν αύριο συνεχίσει το μοτίβο μην το αφήσεις έτσι.

για 4η μέρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι μια απλή ίωση (νομίζω).

Βέβαια εσύ ξέρεις το παιδί σου και τις αντιδράσεις του καλύτερα από όλους.

Περαστικά σας (ότι και να'ναι)

rktακι μου κι εγώ πιστεύω πως τρεις μέρες με τόσο υψηλό πυρετό είναι αρκετές...ψάξ'το καλύτερα...

Φουμπι απιστευτη και η δικια σου!!!!

βρε marco polo κι εμείς αντράκια είμαστε:D...btw γράψαμε και δεύτερο γράμμα στο οποίο ζητάμε ρομπότ με κόκκινα τροχάκια παρακαλώ...τρέχα γύρευε...

Πλακώνομαι ασύστολα με κάποιον τύπο δίπλα και το'χω παραξεφτιλίσει το ζήτημα. Θα' ρθει και η σειρά μου:D:D

Και μη σου πόοοοοοσο θα στεναχωρεθώ έτσι?:tongue:

εσύ καλέ που πλακώνεσαι κι εγώ δεν έχω πάρει είδηση το θέμα? για πες γιατί βαριέμαι...

α! επιτέλους επανενώθηκε και οικογένεια...άντε να μπαίνουμε στους ρυθμούς μας πάλι...

Καλησπερα σε ολες!

Ζωπυρουλα να χαιρεσαι οσους εορταζοντες εχεις!

Mαρκοπουλακι πολυ γελασα με το Μαριακο μας!!

Νιτσα να χαιρεσαι τη βαφτισιμια σου!

Μεταξακι το παπουτσι δεν υπαρχει! Θα εισαι μια θεα βεβαια ουτως ή αλλως! ;)

Μαρακι υπομονη, εμεινε και η αυριανη και απο μεθαυριο θα ξαναπαρετε ρυθμους ως οικογενεια!

Ρενα δεν μου εχει τυχει ποτε τοσες μερες ακατεβατος πυρετος ΑΛΛΑ -χωρις να θελω να σε πανικοβαλω- εγω τρεχω απο τις πρωτες ωρες που η μικρη θα ανεβασει δεκατα στον παιδιατρο. Δεν εχω την ψυχραιμια (ειδικα μετα τη μηνιγγιτιδα που περασε η μικρη) να κατσω να περιμενω.

Foubi συγχαρητηρια στο παλικαρι σου που εχει αισθημα ευθυνης και συνεπειας!

Σημερα περασα μια τελεια ΑΕΡΙΚΟμερα! ;) Ημασταν μαζι απο τις 11:30 το πρωι ως τις 22:00 -σχεδον- το βραδυ! Ευχαριστω για το ξελαμπικαρισμα φιλεναδιτσα, ευχαριστω για ΟΛΑ! ;)

Κατα τα αλλα καλα!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

έντιτ : Η Στίνα που ήταν αρρωστούλα, που είναι?

Αγάαααππη , εδώ είμαι! Μεταξύ , ύπνου, αυπνιας , νευρων και τα λοιπά δεν βρισκω χρόνο να γραψω.... ΤΟ λοιπόν που λενε και εδω στη μεγαλόνησο... σημερα γιορταζε πεθερά , πηγαμε εκει το βραδυ και ανηψιά του 'αντρα μου... περάσαμε ησυχα μπορώ να πω....

Το μεσημεράκι πηγα στην γυναικολόγα, ορισαμε ημερόμηνία για να γεννησουμε, θα είμαι 36 εβδομάδων και κάτι... ελπίζω να πάνε ολα καλά , γιατί αν (μακρυά απο μας) χρειαστει ΜΕΘ νεογνων θα μου το πάρουν σε άλλη πολή το μικρό μου και δεν το θέλω.... μόλις μπω στην 35η θα βάλουμε και τις ενέσεις για τους πνευμονες, ζητησα και τον αναισθησιολόγο που πιστευω ότι θέλω....μιλησα και με την υπεθυνη του χειρουργειου να με βολέψει τη μέρα που θέλω , έστειλα και τη φόρμα για τη φυλαξη του λώρου και μετράω αντίστροφα....

Αυτά... κατα τ αλλα, εχθες στολίσαμε δεντράκι ο Π οργίασε αλλά γελάσεμε πολύ!

ΝΑ ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλες τις Αννούλες του χιονιά , περαστικά σε όλα τα νινάκια μας (μέσα και ο δικός μου, που εχει βηχα , μυξες και ευκοιλιότητες) και να στειλω γλυκες αγκαλιες και φιλάκια σε όλες τις αλλοπροσαλες!!! Ζωπ σε σένα μία παραπάνω!! Ξέρεις εσύ! :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...