Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιμησα το παιδι στις 10.20, δίπλωσα τα ρουχα του και τωρα μου βγηκε ολη η κουραση:?

παω να τσιμπισω κατι και αφου τελειωσει η ταινια στο αλφα....να την πεσω.

:?δεν του εδωσα ντεπον,ξεχασα:oops:για να δουμε τι νυχτα θα εχουμε....:confused:

σεβη κι εσυ στο κρεβατι σας την παιρνεις την μικρη????

κι εγω αυτα τα ανησυχα βραδια κατα τις 1:00 τον παιρνω μεσα μαζι μας

κι ετσι γλυτωνω το πήγαινε ελα....:mrgreen:

καλο ξημερωμα σε ολους μας:-D:-D

φωτεινη καλη συνεχεια και καλη σας ορεξη:-D:-D:-D:-D:-D.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Καλημέραααα!

Τι κάνετε?Εμείς είμαστε ξύπνιοι από τις 06:20 εννοείται!!!

Σας διαβαζω βεβαια στα πεταχτα,να κανω μια ερωτηση εχετε προβληματα υπνου με τα παιδακια σας??εγ κοριτσια εχω να κοιμηθω σερι απο τον μαιο του 2009οταν εμεινα εγκυος στον αντωνινο δηλαδη ξεκινησε και η μαρια να ξυπναει 3-4φορες την νυχτα για γαλα πιπιλα κλπ..και απο τοτε που γεννηθηκε ο μικρος δεν εχει κοιμηθει σερι ενα βραδυ!!!

Ιωάννα καλωσήρθες:D

Ναι κική μου το έχουμε ξαναπει αλλά σε συγχωρώ γιατί κι εγώ δεν θυμάμαι πράγματα :lol:

Άννια εγώ κοιμόμουν μια χαρά μέχρι που άρχισαν να βγαίνουν τα δόντια και άρχισαν και οι ιώσεις... φτου φτου μην το ματιάσω έχει μια εβδομάδα τώρα που κοιμάται το πουλάκι μου.

Αγγελίνα πως είστε; Τελικά να δεις που η αχαΐρευτη βγήκε!

Ξεχνάω που και που:oops:

Ρε κορίτσια, μιας και το αναφέρετε, και εμένα ο γιος μου ενώ ήταν ένα παιδάκι που κοιμόταν τη νύχτα σερί και όλα καλά κτλ, από το Σεπτέμβρη περίπου κατά καιρούς δεν κοιμάται καλά.Μα από ίωση, μα από βήχα, μα από εφιάλτες...από δόντια ευτυχώς μόνο τους τραπεζίτες καταλάβαμε.

Και αναρωτιέμαι, μόνο ο δικός μου το κάνει?Δηλαδή ενώ κοιμόταν σούπερ, ξαφνικά είναι ανήσυχος?Πολλές φορές και χωρίς κανένα λόγο.Ξυπνάει ζητάει το γάλα του, πίνει 2 γουλιές και ξαναπέφτει για ύπνο.

Ουφ, πείτε ρε κορίτσια κι εσείς καμμιά γνώμη.

γλιστρίδα φάγατε; πότε να προλάβω να διαβάσω όλες τις σελίδες;

Ιωάννα, δηλαδή είσαι βολιώτισσα! γουέλκαμ!

Φωτεινούλα, σε θαυμάζω. γράφε μας. μου αρέσει να διαβάζω όσα γράφεις.

ζώπυρον, ωραία ιδέα για συνάντηση στον Βόλο.

αερικό είσαι πνεύμα αντιλογίας μονίμως!

προσφερομαι για συνάντηση σε Λάρισα είτε έρθετε οι Αθηναίες είτε έρθουν μόνο οι Σαλονικιές. κανονίζουμε;

ράννια μου, η βολιώτικη φλέβα φαίνεται στο πρόσωπο. σοβαρά τώρα.

εμείς ευτυχώς τα δόντια τα βγάλαμε ανώδυνα. αλλά σήμερα είχε πολύ εκνευρισμό το απόγευμα. δεν ήξερε τί ήθελε. μέχρι που ήπιε το γάλα της κ ξεράθηκε στον ύπνο.

Χριστίνα, με γειές ο καναπές! δεν τρέφεσαι σωστά.

Αγγελίνα, μήπως έχουν γαστρεντερίτιδα; έφαγαν τίποτα περίεργο; ήπιαν;

Κικίτσα κι εσύ δικιά μας; εγώ από καππαδοκία μεριά. τα έχουμε ξαναπεί.

ζήλεψα εκδήλωση παυλίδη-σοκολάτες!

Δώρα, πρώτα διάβασε το παιδί σου. σταύρωσέ το, και τράβα για να το κοινωνήσεις. εγώ δεν θα πάω αύριο εκκλησία. θα μείνω σπίτι στα ζεστά, με τα φάρμακά μου, τα πλυντήρια που έχω να βάλω, το φαγητό μου που έχω να κάνω, θα έχω επισκέψεις...

Και λέγαμε που είναι η Σέβη, που είναι η Σέβη

γειααααααα

Εσύ φυσικά μόνο τις μικρές ώρες:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλημέρα Κική! κι εμείς έχουμε ξυπνήσει από τις 7.30!

εγώ - όπως πάντα τον τελευταίο καιρό - έχω σπουδαία νέα!:mrgreen:

δεν φτάνει που ο γιος μου είναι στην ανάρρωση κι εγώ με αναζοπύρωση του κρυώματος, αρρώστησε κι ο άντρας μου!:rolleyes:

ναι ναι, μάλιστα! έχει προφανώς την περίφημη ίωση, με συνάχι - βήχα - πυρετό και ταυτόχρονα πρήστηκε και το δόντι του, είναι τούμπανο το μάγουλό του!:twisted:

κι αναρωτιόμουνα χθες, αν θα βγούμε σήμερα βόλτα...:lol:

καλημέρα Κική! κι εμείς έχουμε ξυπνήσει από τις 7.30!

εγώ - όπως πάντα τον τελευταίο καιρό - έχω σπουδαία νέα!:mrgreen:

δεν φτάνει που ο γιος μου είναι στην ανάρρωση κι εγώ με αναζοπύρωση του κρυώματος, αρρώστησε κι ο άντρας μου!:rolleyes:

ναι ναι, μάλιστα! έχει προφανώς την περίφημη ίωση, με συνάχι - βήχα - πυρετό και ταυτόχρονα πρήστηκε και το δόντι του, είναι τούμπανο το μάγουλό του!:twisted:

κι αναρωτιόμουνα χθες, αν θα βγούμε σήμερα βόλτα...:lol:

A, πολύ ωραία!Λοιποόν, ο άντρας κι εγώ comtrex.Εγώ μόνο χθες πήρα και τώρα είμαι περδίκι.Ο γιος μου spiropent και tobrex (επιπεφυκίτιδα - πείτε μου αν είναι λάθος η ορθογραφία πλιζ- και βήχα) και η μικρή ατελείωτη μύξα.Athomer και Otrisalin.

Καλά πάμε!:cool:

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλημέρα και περαστικάααααααααα

και εμείς στο κλαμπ των ψιλοάρρωστων με τη μικρή με βήχα ατελείωτο

ξεκινήσαμε aerius - bisolvon

Περαστικά κιουλτάκι!:D

Γμτ έχασα και την ομιλία με αυτά!

Ιιιιιιι, τώρα ανακάλυψα ότι ξέμεινα από χαρτάκια.Τελευταίο:-(Πάω να κάνω το τσιγαράκι μου στο μπαλκόνι!Από εκεί την άρπαξα στάνταρ!

Aerius έχω δώσει κι εγώ.Δε θυμάμαι γιατί όμως προτιμώ το spiropent...:roll:

Τώρα, ή η παιδίατρος ή η κουμπάρα μου (χρόνια δουλεύει σε φαρμακείο), μάλλον η δεύτερη μου είχε πει ότι το aerius είναι πιο πολύ για αλλεργίες?Ρωτάω αγαπητή γιατί δεν καλοθυμάμαι.Μπορεί να μου είπε και για το aerolyn.

Σίγουρα βέβαια η παιδίατρος μου είπε να πάρω spiropent, αλλά έχει τύχει να μου πει και aerius.Θα τη ρωτήσω την Παρασκευή τη διαφορά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

κική μου το spiropent είναι για τον βήχα τα φλεματάκια το κλασσικό

ενώ το αέριους για τον αλλεργικό βήχα που δεν έχει φλέμα δλδ τον ξερόβηχα...εμείς έχουμε από αυτόν!!!

κική μου το spiropent είναι για τον βήχα τα φλεματάκια το κλασσικό

ενώ το αέριους για τον αλλεργικό βήχα που δεν έχει φλέμα δλδ τον ξερόβηχα...εμείς έχουμε από αυτόν!!!

Ουφ...καμμιά φορά από την πολύ εμπιστοσύνη στην παιδίατρό μας δεν τη ρωτάω.Κι όταν θυμάμαι να τη ρωτήσω είναι αργά:P

Ενώ δεν είναι μεγάλη (54 χρονών) την είχαμε κι εμείς, όχι από όταν γεννηθήκαμε, αλλά από πιο μεγάλοι.Κι έτσι ναι μεν έχω την τύχη να μην πειραματίζομαι, αλλά καμμιά φορά ξέρεις η πολύ εμπιστοσύνη γυρνάει και μπούμερανγκ.

Απλά,ξέρεις,επειδή είχε εμένα,τον αδερφό μου, τα ξαδέρφια μου, τη μισή Καλαμαριά γενικώς έχει δώσει τις εξετάσεις της ας πούμε.

Βέβαια, τότε με το MMR και πολλά που είχα διαβάσει στο πάρεντς για τα εμβόλια την είχα πρήξει για το αν πρέπει να τα κάνουμε.Ευτυχώς έχει υπομονή:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλημερααααααα πρωινα κοριτσια!!!!!εμεις πηγαμε εκκλησια,κοινωνησα τον μικρουλη και τωρα ετοιμαζομαι να αλεσω τα φρουτακια τπου για μαμμμμμ:P

πππππππφφφφφφφφφφφφφφφφ να σας πω ενα νεο????:rolleyes:ποναει ο λαιμος μου........γ@μ@τ@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα ρε κοριτσακια ολες-οι αρρωστοι ειστε????

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Εγώ ξύπνησα τώρα! Οπότε... καλημέρα μας! Θα ξυπνήσουμε, θα κάνουμε ένα μπάνιο και θα πάμε να μας ταΐσουν οι παπούδες μιας και εδώ δεν έχει τίποτα και θα πάρουμε το παιδί μας να έρθουμε σπίτι μας... Το οποίο παιδί μας ξύπνησε λέει στις 2.00 και έκανε μία ώρα να κοιμηθεί (ξέχασα η ηλίθια να τους πω να της δώσουν ντεπονάκι για τα δόντια!) και το πρωί ξύπνησε με 38! Ο πατέρας της έχει 37... εγώ έχω την γνωστή πρωινή ζαλάδα (όχι δεν είμαι έγκυος είναι από αδυναμία).

Περαστικά σε όλους και όλες...

τελικά ποια δεν είναι άρρωστη; :confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...