Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, όσο για το μάτι... να πω ότι ώρες ώρες μου ρίχνει και κάτι σουβλιές... πήγα στο φαρμακείο και μου είπε ότι είναι ΙΩΣΗ !!!! Με το μπαρδόν ???? στο μάτι ???? το ακούσαμε κι αυτό !:confused:

Aν είναι ιογενής επιπεφυκίτιδα, βράσε ρύζι...:-(:-( θα το δεις σύντομα και στο άλλο μάτι. Μακριά από τα παιδιά! Πετσέτες, σεντόνια, μαξιλαροθήκες χρήση μόνο από σένα και τρέχα στον οφθαλμίατρο!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γεια σας

Μεταξακι περαστικα κοριτσακι!

Το παιδι μου σημερα γυρισε απο το σχολειο κρατωντας το γραμμα που θα δωσουμε στον Αγιο Βασιλη. Ειναι ενα πολυ ομορφο χαρτι πανω στο οποιο εχει γραψει η δασκαλα της αυτο που ζητησε η Μαρια και το εχουμε αφησει πανω στο δεντρο γιατι το βραδυ θα ερθει ο Αη Βασιλης, θα πιει το γαλα και τα μπισκοτα που θα του αφησει η Μαρια στο τραπεζακι της και θα παρει το γραμμα για να ξερει τι να της φερει την Πρωτοχρονια. :)

"Αγαπημενε μου Αγιε Βασιλη, για φετος θελω μια κουκλα. Μαρια" -αυτο λεει το γραμμα-.

Δεν διευκρινιζει ουτε τι κουκλα, ουτε τιποτα παραπανω. Τη Μαρια τη ρωτας και απανταει "κουκλα σου ειπα" :roll:

Any ideas; Τι κουκλα για -σχεδον- 3χρονο; Δεν θελω λουτρινη αλλα εχω και την εντυπωση πως ειναι ακομα νωρις για Barbie και λοιπες αηδιουλες. Επισης να μην εχει πανω απο 20-25 ευρω και να ειναι προσβασιμη (να τη βρισκεις δηλαδη σε εμπορικα και οχι μονο σε πρατηρια κλπ). Αυτα τα ολιγα!

(Γιατι μουγκαθηκατε; Εχω τρελες απαιτησεις ΕΓΩ;;;;; :lol:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερούδια.

Λαβ, γρήγορα στον οφθαλμίατρο (να προλάβεις να καλυτερεύσεις μέχρι την Κυριακή)!

Τελικά, δεν μου είπες για τα παπούτσια σου και τ' αξεσουάρ που ρώτησα.

Αερικό, δεν σε φοβάμαι - όλα καλά θα σου πάνε!

Γλυκοφλεβαρίτσα, δεν μου 'ρχεται κάτι ούσα αγορομάνα! Θα της άρεσε κι ένα καροτσάκι μαζί να την σουλατσάρει την κούκλα?:cool:

Αγγελίνα, κάτι επαγγελματικά ντράβαλα είχαμε και μια διαφωνία με τον ζώπυρο πάνω σ' αυτό.

Φούμπι, που είσαι καλέ?

Πάω να συνεχίσω...

έντιτ : Η Στίνα που ήταν αρρωστούλα, που είναι?

Καλημέρα!!!!!!

Καλέ που χαθήκατε όλες?

Εγώ τα 'χω πάιξει τόσες μέρες κλεισμένη στο σπίτι, άντε να περάσει κι αυτό να ηρεμήσουμε λίγο...

Αγγελίνα μου ο άντρας μου ευτυχώς είναι καλύτερα...μας έχει φάει το άγχος βέβαια γιατί ουσιαστικά έχει σταματήσει τόσο η δουλειά και προσπαθούμε να δούμε τι θα κάνουμε αλλά προσπαθούμε να μη μας πάρει απο κάτω...

love μου περαστικά

ζωπυρον μου έλειψες...τι κάνεις?

rkt περαστικά στις μικρούλες σου...που χάθηκες????

ξύπνησε ο μικρός...

Καλημερούδια!!

ζωπυρον μου έλειψες...τι κάνεις?

Και μένα μου έλειψες. Τι κάνω? Παρ' όλες τις αντιξοότητες, καλά!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα. Ναι, ναι εγώ έχω Αννούλες!!

Έχω όμως και δύσκολη μέρα, φεύγω.

Φιλιά!

Kαλημερα και περαστικα Μεταξακαι μας. Κουκλα θα εισαι οπως και αν εισαι την Κυριακη.

Και εμεις γραψαμε γραμμα στον Αη Βασιλη μου το υπαγορευε και το εγραφα.

Καλε μου Αη Βασιλη με λενε Μαριο θελω να δωσεις δωρο κατω απο το δεντρο.

Μια μικρη μπουλντοζα με ροδες οχι με ερπυστριες, ημουν καλο παιδι θα περιμενω κατω απο το δεντρο.

Ερωτηση μαμας μηπως εννοεις μεγαλη μπουλντοζα? Οχι μικη ειπαμε απαντα ο Μαριος.

Ερωτηση ξανα Μαριου θα τον δω μαμα τον Αη Βασιλη??? Οχι παιδι μου γιατι θα ερθει νυχτα και δεν προλαβαινει να κατσει γιατι πρεπει να παει και σε αλλα παιδακια δωρα και βιαζεται.

Με κοιταζει σκεφτικος και μου λεει εναν καφε μαμα να πιει εναν? Για να προλαβει να τον δει χαχαχαχα

Διαφημίσεις

[quote=MarcoPolo;1345375

Santaride.jpg

XaVtSHrP888

MB3TCiA1rgI

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Frank Sinatra & Cindy Lauper - Santa Claus is Coming to Town (HD)

jqelfV55PDg

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Καλημέρα!!!

Να χαίρεστε τις Αννούλες! Έχω κι εγώ τη βαφτισιμιά μου και θα την επισκεφθούμε σήμερα...

Μύρισαν Χριστούγεννα, τι ωραία...

Μάρκο, εγώ θυμάμαι όταν ήμουν μικρή την ημέρα των Χριστουγέννων, κρυβόμασταν με την αδελφή μου κάτω από την κουβέρτα και αφήναμε μία τρύπα μόνο για να δούμε τον Άη Βασίλη όταν έρθει...Ωραία χρόνια, αθώα... Ποιός ξέρει τι ώρα μας έπαιρνε ο ύπνος!

Ο Μαριούλης, πάντως, είναι γλυκομίλητος. Ο Π. πέρυσι μου είπε Μαμά γράφε...

Άγιε Βασίλη φέρε μου τα χελωνονιτζάκια γιατί αν δε μου τα φέρεις θα πω στη μαμά μου να βγάλει το δέντρο!!!!

Του λέω, Π. μου πρέπει να γράψουμε όμορφα λογάκια και το άλλαξε....

Αύριο στολίζουμε και το ΣΚ έπεται εορταστικό!!!

Ελλ, ΜΟΥ ΈΛΕΙΨΕΣ!!!

Συμπεθέρα περαστικά στο παιδί! Δυστυχώς, τα έχουν αυτά οι παιδικοί...

Που εξαφανίστηκες?

Kαλημερα και περαστικα Μεταξακαι μας. Κουκλα θα εισαι οπως και αν εισαι την Κυριακη.

;););) thank U !!!

Και εμεις γραψαμε γραμμα στον Αη Βασιλη μου το υπαγορευε και το εγραφα.

Καλε μου Αη Βασιλη με λενε Μαριο θελω να δωσεις δωρο κατω απο το δεντρο.

Μια μικρη μπουλντοζα με ροδες οχι με ερπυστριες, ημουν καλο παιδι θα περιμενω κατω απο το δεντρο.

Ερωτηση μαμας μηπως εννοεις μεγαλη μπουλντοζα? Οχι μικη ειπαμε απαντα ο Μαριος.

Ερωτηση ξανα Μαριου θα τον δω μαμα τον Αη Βασιλη??? Οχι παιδι μου γιατι θα ερθει νυχτα και δεν προλαβαινει να κατσει γιατι πρεπει να παει και σε αλλα παιδακια δωρα και βιαζεται.

Με κοιταζει σκεφτικος και μου λεει εναν καφε μαμα να πιει εναν? Για να προλαβει να τον δει χαχαχαχα

Χα χα να είσαι καλά βρε Μάρκο μου,

Το παιδί σου μ' έκανε και γέλασα !!! Ακούς εκεί "έναν καφέ!"... είνα γατόνι τρελό ο Μαριούλης !!!

Μ' αρέσει που διαβεβαιώνει επίσης από μόνος του ότι ήταν καλό παιδί, όσο για τις διευκρινήσεις σχετικά με το ποιόν του δώρου.... :confused:

δεν υπάρχει !!! Να τον χαίρεστε !

.....................

Λαβ, γρήγορα στον οφθαλμίατρο (να προλάβεις να καλυτερεύσεις μέχρι την Κυριακή)!

Τελικά, δεν μου είπες για τα παπούτσια σου και τ' αξεσουάρ που ρώτησα.

........

Ναι... αυτό μου διέφυγε.... οπότε, δεν ξέρω τί ακριβώς με είχες ρωτήσει... παπούτσι+clutch μαύρα, σκουλαρίκια θα τα δεις... το φόρεμα μπλε ρουά !

Το παπούτσι να το σε μαύρο

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...2BCOURT%2BSHOE

και τα σκουλαρίκια ιδού

http://www.swarovski.com/Web_GR/en/1...egoryName=0110

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...