Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά σε όσους και όσες είχαν ανθρώπους τους που γιόρταζαν χθες.

Πότε ρώτησε τέτοιο πράγμα η ζώπυρον? Δεν το πρόσεξα καθόλου. Εγώ τα φοβάμαι αυτά, ρε κορίτσια...αλλα δε βλέπω να έχω ανάγκη από κάτι παρόμοιο στην παρούσα φάση, αργότερα δεν ξέρω 100% τι μπορεί να κάνω.

Κατινάκι, πίκρα μεγάλη...κάπως έτσι ήμασταν κι εμείς προχθές. Τον πήγα χθες και στη γιατρό, γιατί με ανησύχησε ο νυχτερινός βήχας, αλλα τελικά, από τις μύξες ήταν κι αυτός. Του έδωσα αέριους και συνήλθε σε μεγάλο βαθμό. Η καμπύλη ΟΚ?

Το Αερικό πού είναι σήμερα?

Ιωάννη, φοβερές οι ατάκες και πολύ εύστοχος ο σχολιασμός! Το δικό μου all time classic είναι το "Αν χτυπήσεις/πέσεις/αρρωστήσεις, αλίμονό σου!"

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Έχω τόσα νεύρα που σκοτώνω άνθρωπο!:mad::twisted:

Το Αερικό που είναι και πως είναι??

Κέλλυ μου, ευχαριστώ για την απάντηση - θα σου πω αργότερα. Πάντως εγώ προσωπικά είμαι κάθετα αντίθετη.

Χρόνια Πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες. Λαβ μου, να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!

Δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι ή κάποιον, συγχωρέστε με.

Αγγελίνα αποτελέσματα καμπύλης αύριο!

Η μικρή απο ότι μου λέει η μητέρα μου εχει απιστευτη γκρίνια κ υπνηλία όλη μέρα, δν καθεται πουθενα θέλει μόνο αγκαλια κ να πιπιλάει αλλά τρώει κανονικά με όρεξη κ δν εχει πυρεττο ουτε καν δέκατα.

Προφανώς πρόκειται για ιωσούλα είπα να δώσει ντεπόν μήπως εχει πονοκέφαλο ή ζλαδα η δν ξερω τι να ανακουφιστει λίγο κ ευτυχώς (να το πω τώρα???), εχει καταρροη πλεον κ οχι μπουκωμα μαλλον κατέβηκαν οι μύξες ή το οτριβίν εχει κάνει τη δουλειά...

Κ ήθελα να στολίσουμε σήμερα...αν είναι έτσι το μωρο δν το βλέπω θα την βγάλουμε κολλημένες.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι απλώς σήμερα έτρεχα και στο νοσοκομείο τον Λ για να δουν το πόδι του. Καλά είμαι ακόμα... Υπέγραψα χθες την καταγγελία σύμβασης και Παρασκευή θα πάω να πάρω τα χαρτιά και την επιταγή. Παρασκευή θα μου έχει τα χαρτιά έτοιμα και ο δικος μου λογιστής για την αναδρομική διακοπή της προσωπικής μου εταιρείας που είναι μηδενικής κίνησης εδώ και 4 χρόνια ώστε να μην πληρώσω ΤΕΒΕ και να πάω Δευτέρα να την κάνω και Τρίτη να γραφτώ ΟΑΕΔ.

Το βιογραφικό το παρέλαβαν ήδη δυο φίλοι και 'ταξιδεύει'... ελπίζω να φέρει ψάρια :D

Περαστικά της κατινάκι :) Μην ξεχνάς πάντα ότι μπορεί να είναι και δόντι... τα σάλια γίνονται μύξες και πάει λέγοντας ;)

Γεια σας και απο εμας!

Καταρχην οντως χρονια πολλα στο Νικολα της Love, το ξεχασα τελειως! :oops: Να το χαιρεσαι Μεταξακι το παλικαρακι σου! Και οποια αλλη φυσικα εχει καποιον!

Κατινακι περαστικα στη μικρη κουκλιτσα, ευχομαι να ειναι εμφανως καλυτερα τωρα!

Εμεις σχετικα καλα. Ο Β αρρωστησε βεβαια (εχει μπουκωμα και νιωθει αδυναμια).

Ησυχια σε γενικες γραμμες!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας και απο εμας!

Καταρχην οντως χρονια πολλα στο Νικολα της Love, το ξεχασα τελειως! :oops: Να το χαιρεσαι Μεταξακι το παλικαρακι σου! Και οποια αλλη φυσικα εχει καποιον!

Κατινακι περαστικα στη μικρη κουκλιτσα, ευχομαι να ειναι εμφανως καλυτερα τωρα!

Εμεις σχετικα καλα. Ο Β αρρωστησε βεβαια (εχει μπουκωμα και νιωθει αδυναμια).

Ησυχια σε γενικες γραμμες!

Φιλακια σε ολες! :D

Δεσπινις?.........ανοιξε κανα τσατ να'ουμ........δεν σε βρισκω πουθενα......δεν εχουμε fb λεμε πλεον......

Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν, περαστικα στους αρρωστους.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Γειάααααα!

Επανήλθα κι εγώ μετά από μακρά διακοπή της σύνδεσης μου...

Ελπίζω αυτά που έχασα να είναι ευχάριστα.

Εμείς προσαρμοστήκαμε επιτέλους στον παιδικό αν και μας έχουν ταράξει οι ιώσεις. Τώρα κόλλησε οστρακιά με αποτέλεσμα να ξενιτευτεί το μπεμπέ μας στη γιαγιά γι'αυτή τη βδομάδα.:-(:sad::-(

Αερικό μου εύχομαι σύντομα να έχεις καλά νέα.

Περαστικά στα αρρωστούλικα πιτσιρίκια.

Φιλιά!

Γεια σου, βρε φούμπι! Πώς πάει ο άντρας σου? Όλα καλά?

Ζώπυρον, τι έπαθες, κοριτσάκι μου?

Αερικό, καλή επιτυχία! :D

Βιβή, αν μου επιτρέπεις, χαλάρωσε λίγο δίπλα...χάνεις το δίκιο σου. ;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα σε όλες και όλους.

Μα δεν μπορώ να ...αρθρογραφω παντού.

Εχβ το φόρουμ, το φεισ, άλλο φόρουμ, κάνα τσατ όποτε πετύχω την την μανδάμ Κέλλυ, και κάποιους άλλους, άλλο φόρουμ, ε, ένα κορμί έχω. Το έλιωσα!:lol:

Ελπίζω όλες καλά. Σιγά μην διαβάσω τόσες σελίδες.

Αερικό, μην στεναχωριέσαι. Ξέρω το μανίκι του να αλλάζεις δουλεια μετά από τόσα χρόνια, το πέρασα πέρισυ. Αλλά μετά από ένα χρόνο σχεδόν, σου λέω ότι κάθε εμπόδιο για καλό. Κατι θα βρεθει. Ευτυχώς που κάνεις δουλειά που υπάρχει ζήτηση.

Εμείς είμαστε άρρωστες, ακυρώθηκε και το καφεδάκι που θα πίναμε γαμωτο..... Εχω σκάσει. Το περίμενα πως και πως να σας δω από κοντα.. Δεν πειράζει, ας γίνουν καλά και θα το κανονισω, μάλλον μετά τις γιορτές, αν και παίζει και το άλλο ΣΚ. Θα δούμε. Θα ενημερώσω όταν ξέρω.

Φιλιά σε όλες.

Foubi, welcome back!

Πες μας τα νέα σου!

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλησπέρα σε όλες και χρόνια πολλά σε όσους και όσες είχαν ανθρώπους τους που γιόρταζαν χθες.

........

Χρόνια Πολλά σε όσους γιόρταζαν χθες. Λαβ μου, να χαίρεσαι το αγοράκι σου!!

Αγγελίνα αποτελέσματα καμπύλης αύριο!

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ να έχετε !!!

Η μικρή απο ότι μου λέει η μητέρα μου εχει απιστευτη γκρίνια κ υπνηλία όλη μέρα, δν καθεται πουθενα θέλει μόνο αγκαλια κ να πιπιλάει αλλά τρώει κανονικά με όρεξη κ δν εχει πυρεττο ουτε καν δέκατα.

Προφανώς πρόκειται για ιωσούλα είπα να δώσει ντεπόν μήπως εχει πονοκέφαλο ή ζλαδα η δν ξερω τι να ανακουφιστει λίγο κ ευτυχώς (να το πω τώρα???), εχει καταρροη πλεον κ οχι μπουκωμα μαλλον κατέβηκαν οι μύξες ή το οτριβίν εχει κάνει τη δουλειά...

Κ ήθελα να στολίσουμε σήμερα...αν είναι έτσι το μωρο δν το βλέπω θα την βγάλουμε κολλημένες.

Μπορεί όντως να είναι και δόντια, αυτό που σου είπε και το Αερικόν

Γεια σας και απο εμας!

Χρονια πολλα σε ολους οσους γιορταζουν, περαστικα στους αρρωστους.....

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές !

rkt,

Περαστικά σας

Φαίη,

Κάν' του καμία εντριβή του ανθρώπου να έρθει στα ίσια του !!!!

Τί στο καλό ???? Ποιός μας μάτιαξε μου λέτε ????

Εγώ σήμερα ξύπνησα σαν τον Ρόκυ Μπαλμπόα ένα πράγμα :cool: με το αριστερό μου μάτι θεοκόκκινο, να μην μπορώ ούτε να το ανοίξω...... και με πονάει...

Το πλάκωσα βέβαια στα φυσικά δάκρυα και στο κολλύριο, μα τί να λέει... θα γίνω η μονόφθαλμη κουμπάρα την Κυριακή (παντρεύουμε με το καλό) ναι ναι ! Θα πω στην κοπέλα να βάψει ΜΟΝΟ το ένα μάτι και σήμερα στο "κρεβάτι" θα πάω με το πατς !!! χα χα φαντάζεστε ? πλάκα θα 'χει :rolleyes:

Πάντως , στα σοβαρά τώρα, δεν μου έχει ξανασυμβεί, και είναι, εκτός από ανεξήγητο φαινόμενο, άκρως ενοχλητικό....:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...