Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aπολυθηκε γαμωτο.

Ξαναμπαίνω να πω καμία λαμακία και πέφτω ΠΑΛΙ σε στενάχωρα πράγματα.

Τι να πω? Ξαναφεύγω.:-(:sad::-(

Χριστινάκι βάστα γερά.

Τώρα θα σταματήσεις και τη μικρή από τον παιδικό που ήταν κοντά στην δουλειά σου?

Εμεις αποψε ειχαμε θριλερ βραδυ κοβοταν το ρευμα συνεχως και ο Μαριος καποια στιγμη ξυπνησε και ηταν σκοτεινο το δωματιο του χωρις φωτακι και χεστηκε πανω του απο τον φοβο του και φωναζε πηγε ο πατερας του και την στιγμη που τον ηρεμουσε και του εξηγουσε για το φως σπαει ενα μπαλονι που υπηρχε στο σπιτι και χεστηκαν μικροι μεγαλοι μεχρι να καταλαβουν τι ηταν χαχαχαχα. Γυρναγαν μεσα στο σπιτι με το φως του κινητου να δουν τι τρεχει.

Τελευταια ο μικρος απεκτησε την αισθηση του φοβου απο μωρο γενικα δεν φοβοταν τιποτα δεν λογαριαζε τιποτα τωρα τελευταια παρατηρω οτι βγαζει φοβιες μεγαλωνει το παιδακι μου και γινεται πιο ψυλλιασμενο.

Είναι της ηλικίας κι αυτό .... θα σου πω το γνωστό "φάση είναι, θα περάσει" ;) αρχίζουν κι έχουν πιο πολλή συναίσθηση του κόσμου και του τί συμβαίνει γύρω τους, η φαντασία τους εν τω μεταξύ οργιάζει... λίγο από όλα...

κι εμένα ο μεγάλος έχει αρχίσει να μου λέει συχνά πυκνά "φοβάμαι" πχ δεν πάει στο δωμάτιό του μόνος του και πολεμάμε τον κακό τον λύκο όλοι μαζί !!! :lol:

Ναι Μεταξακι μου εκανε απλα εντυπωση γιατι δεν το ειχα ζησει μεχρι στιγμης μαζι του δεν ειχε δειξει φοβο σε κατι τωρα αρχιζει και προσπαθω να του εξηγω τα παντα για να τα εκλογικευει οταν δεν μπορει αρχικα να καταλαβει την προελευση των φοβων του.

Καλημέρα! Σήμερα ξύπνησα σχετικά νωρίς αν σκεφτεί κανείς οτι όλο το βραδυ την έβγαλα να στριφογυρίζω στο κρεβάτι, να μουρμουράω και να βλέπω επαναλήψεις στην τηλεόραση... πρέπει να με πηρε ο ύπνος κατά τις 6 παρά το πρωί....και ξύπνησα κατα τις 10 και κάτι....

κατα τ αλλα , πρεπει να αρρωστησε ο συζυξ , ο οποιος με πήρε τηλ και μου ειπε ότι κρυώνει....

Απο σήμερα μπορούμε κι εμεις να στολίσουμε το σπιτι μας, επιτέλους, μάλλον Πέμπτη απόγευμα μας βλέπω...

Αυτά, ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ να ευχηθώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους/ οσες γιορτάζουν!!!!

Φιλάκια αγάπες!!!!

Διαφημίσεις

Εμεις πάλι ξυπνούσαμε όλο το βράδυ να ξεμπουκώνουμε μύτη....έβηχε απο μύξες..

Χτες το βράδυ στις 2 μας προέκυψαν οι μύξες όλη μέρα ήταν μια χαρα...

σε συνδιασμό ότι απο εχτές το βράδυ δν πίνει πολύ γάλα κ εχτες το μεσιμέρι έκανε κακά με βλένα..μάλλον καμια ιωσουλα περνάμε.

Ευχομαι να περιοριστει σε μύξες. Κ εγω δν είμαι κ πολύ καλα, κομάρες κ γαργαλητό στο λαιμο.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ζώπυρον πήρε κάπου το μάτι μου πως ρωτάς για το υαλουρονικό αλλά δίπλα δεν μπορώ να γράψω διότι είμαι στο μπάνιο. Λοιπόν κολλητή μου φίλη με μυαλό μπιφτεκιού αποφάσισε να μεγαλώσει τα χείλη της με ενέσεις υαλουρονικού. Επίσης έκανε και ενέσεις σε μικρές ρυτίδες στο πρόσωπο κοντά στα μάτια.

(συνεχίζω πιο μετά γιατί κλαίμε)

Γυναίκες.......(??ποδα) πολύ με προβληματίζετε με αυτά που διαβάζω...

Ντεν μπορεί άλλο ντε ο άντρας......

Θα σας γράψω τι μου δίδαξε η μητέρα μου ...ντε

25+1 σημαντικά πράγματα που με δίδαξε η μαμά μου:

1. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

"Αν πρόκειται να σκοτωθείτε με τον αδερφό σου, πηγαίνετε έξω. Μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα."

2. ΠΡΟΣΕΥΧΗ

"Κάνε την προσευχή σου να βγει ο λεκές από το χαλί."

3. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

"Αν την άλλη Πέμπτη που θα πάω στο σχολείο σου για το τρίμηνο, δεν έχεις καλούς βαθμούς, καλύτερα να έχεις φύγει από το σπίτι πριν γυρίσω."

4. ΛΟΓΙΚΗ

"Δεν έχει γιατί. Γιατί έτσι είπα εγώ."

5. ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗ

"Αν πέσεις και ματώσεις τα γόνατά σου, θα φας το ξύλο της χρονιάς σου γιατί θα έχεις σκίσει και το παντελόνι σου."

6. ΠΡΟΝΟΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ʼΑλλαξε βρακί, ρε παιδάκι μου. Αν χτυπήσεις και σε πάνε στο νοσοκομείο τι θα πουν οι γιατροί;"

7. ΕΙΡΩΝΕΙΑ

"Σταμάτα να κλαις δίχως λόγο γιατί θα σε κάνω να κλάψεις με λόγο."

8. ΕΥΛΥΓΙΣΙΑ

"Ωραίο πλύσιμο έκανες! Δεν βλέπεις τον σβέρκο σου που είναι μαύρος;"

9. ΩΣΜΩΣΗ

"Κλείσε το στόμα σου και φάε το φαΐ σου."

10. ΑΝΤΟΧΗ

"Δεν θα σηκωθείς από το τραπέζι αν δεν τελειώσεις τα ρεβύθια σου."

11. ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

"Το δωμάτιό σου είναι σαν να το χτύπησε τυφώνας."

12. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ

"Ό,τι σου λέω εγώ σου φαίνεται παράλογο. Εσύ τα ξέρεις όλα κι εγώ είμαι παράλογη, έτσι;"

13. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

"Συνέχισε την γκρίνια και θα δεις! Εγώ σε γέννησα, εγώ σε θα σε σκοτώσω."

14. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

"Πού τάμαθες αυτά, ρε παιδάκι μου;Γιατί δεν βλέπεις τον αδερφό σου; Έτσι κάνει;"

15. ΖΗΛΕΙΑ

"Εγώ στην ηλικία σου δεν είχα παπούτσια να φορέσω. Χιλιάδες παιδάκια σήμερα γυρνάνε ξυπόλητα. Μην είσαι αχάριστος."

16. ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

"Περίμενε να πάμε σπίτι και θα δεις."

17. ΥΠΟΜΟΝΗ

"Θα το ανοίξουμε όταν πάμε σπίτι."

18. ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

"Σταμάτα να αλλοιθωρίζεις γιατί στο τέλος θα μείνεις αλλοίθωρος."

19. ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

"Βάλε το πουλόβερ σου. Κάνει κρύο και δεν το καταλαβαίνεις."

20. ΧΙΟΥΜΟΡ

"Αν κοπείς με το μαχαίρι μην έρθεις κλαίγοντας σε μένα γιατί θα τις φας από πάνω."

21. ΕΝΗΛΙΚΙΩΣΗ

"Αν δεν φας όλο το φαΐ σου δεν θα μεγαλώσεις."

22. ΓΕΝΕΤΙΚΗ

"Όλα τα χούγια του πατέρα σου πήρες."

23. ΚΑΤΑΓΩΓΗ

"Όταν σου δίνουν κάτι να λες ευχαριστώ.Μην είσαι βλάχος."

24. ΣΟΦΙΑ

"Όταν μεγαλώσεις θα καταλάβεις."

25. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

"Θα κάνεις και συ παιδιά μια μέρα. Μακάρι να σου κάνουν ότι κάνεις εσύ σε μένα."

+1 ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ

(αμέσως μετά τον γάμο:)

ʼΑντε, κάντε κι ένα παιδάκι τώρα. Εγώ είμαι εδώ, εγώ θα το μεγαλώσω."

(ένα-δυο χρόνια αργότερα:)

"Όποιος έχει παιδί κάθεται στο σπίτι του και το μεγαλώνει.

Αρκετά! Εγώ τα δικά μου τα μεγάλωσα."

Αυτά...δεν αντέχω άλλο το γράψιμο...κουράστηκα....!!!!:P:p:p

P.S. Ταπεινά αφιερωμένο στις φίλες μου....culte και Marco Polo.....

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Ποσο κλασικες μαμαδιστικες ατακες, νομιζω εχω ακουσει τις περισσοτερες και φοβαμαι μην τις ακουσει και το παιδι μου χαχαχαχαχχα

Ευχαριστω φιλε μου με πηγες πολλα χρονια πισω, ισως πρεπει να το δωσω στην μανα μου να το διαβασει για να θυμηθει και αυτη την νιοτη της. χαχαχαχχα

Φιλια στις ομορφες γυναικες σου!!!!!!!

Επανέρχομαι με καθυστέρηση...

Η φίλη μου λοιπόν που θέλησε να δοκιμάσει το υαλουρονικό, έκανε 6 ενέσεις στα χείλη και άλλες 4 στις ρυτίδες κοντά στα μάτια. Για μια βδομάδα τα χείλη της κρέμονταν σαν να έχει πάθει εγκεφαλικό και δεν τα ένιωθε. Έβαζε το καλαμάκι του φραπέ στο στόμα και της γλιστρούσε με συνέπεια να λερώνεται :lol: Στα σημεία κοντά στα μάτια της δεν ένιωθε επίσης το δέρμα.

Όταν πέρασε η εβδομάδα ένιωθε παντού μούδιασμα, όπως όταν φεύγουμε από οδοντίατρο μετά από αναισθητική ένεση. Μετά τις 15 μέρες επανήλθε. Η αλήθεια είναι πως το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό. Οι ρυτίδες στα μάτια εξαφανίστηκαν (δεν είχε μεγάλο πρόβλημα γιατί το έκανε στα 36 της) και τα χείλη έγιναν ελαφρώς πιο φουσκωτά και σέξυ και έμοιαζαν με χείλη 18χρονης. Αυτά είναι τα συν. Στα μείον είναι η τιμή (θυμάμαι είχε δώσει 80ευρώ για την κάθε ένεση). Επίσης το κακό είναι ότι αυτό το πράγμα απορροφάται από τον οργανισμό και αν θέλει κανείς "μόνιμο" αποτέλεσμα πρέπει να κάνει τη διαδικασία ξανά κάθε έξι μήνες.

(Εγώ δεν θα το έκανα πάντως!)

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα!!!

Με το που μπαίνει άντρας στο φόρουμ κάτι γίνεται ρε κορίτσια... Ζωντανεύει λίγο... χαχαχαχαχαχα

Αν όχι όλες (τις ατάκες), τις περισσότερες σίγουρα τις έχω ακούσει κι εγώ!!! Και πολλές από αυτές τις έχω πει κιόλας... ειδικά το 9, το 11 και το 15...

Μάρκο, είναι φυσιολογικό όσο μεγαλώνει ο Μάριος να αναπτύσσει φοβίες και συναισθήματα. Σας φαντάζομαι με το μπαμ του μπαλονιού... Θα είχα σεστεί πάνω μου πριν τα παιδιά!!!

Λευκή........ Μετά από όλα όσα έγραψες για τη φίλη σου, κι επειδή γενικά είμαι θετική με τα όσα κάνουν οι γυναίκες για να νιώσουν καλά, με βλέπω να τις αφήνω τις ρυμαδορυτίδες αργότερα εκεί που είναι!

Όχι τίποτα άλλο... θα με βρίζει ο Γ. Εδώ θυμάμαι το Μάρτη που είχα κάνει το φυτικό peeling και είχα γίνει χειρότερα και από τον κ...ο της μαϊμούς... Μαύρισε όλο μου το πρόσωπο, πρήστηκε και μετά την 3η μέρα άρχισε να ξεφλουδίζει τόσο αργά...μα τόσο αργά... που κρέμονταν οι πέτσες!

Από το σοκ ο δύσμοιρος είχε αλλάξει δωμάτιο εκείνες τις μέρες... Και τελικά ποιό το αποτέλεσμα??? Κανένα...αφού είχα ήδη σχεδόν καθαρό πρόσωπο...!

Χθες πήγαμε με τον Π. να κλείσουμε τη στολή για τη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα και κάναμε window shopping μιας και δε μπορούμε να κάνουμε κανονικό... Πήρα όμως τον Αλχημιστή μιας και μάλλον είμαι από τις τελευταίες της γενιάς μου που το διαβάζουν (οι υπόλοιποι το έχουν διαβάσει ήδη!).

Παραιτηθήκαμε από το βγάλσιμο πάνας της Ο., δυστυχώς. Πάνω από όλα το παιδί!

Καλημέρα,

Αυπνη κ σήμερα η μικρή έχει τρομερό μπουκωμα, δν μου έχει ξαναγίνει.

Δεν βγάζει πολλές μύξες όταν ρουφάω αλλα κλείνει τελείως στο λεπτό κ δν μπορεί να αναπνεύσει. Το οτριβιν κάτι έκανε το βράδυ ήταν ανοιχτή απο 9.30 μέχρι 2.30, απο τις 2.30 σηκονόμασταν κάθε ώρα σχεδόν....

Πήγα κ πουρνό πουρνό για την καμπύλη...τρελή επιτυχία...αυπνη νυστική με την αηδία στο στόμα κοιμήθηκα κάποια στιγμή στον καναπέ κ ήρθαν όλοι πανικοβλητοι κ με μαζευαν (μου χάλασαν κ τον ύπνο γκρρρ) νόμιζαν πως λιποθήμισα χαχαχαχαχα

Αφηστε με να κοιμηθώ τους λέω...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...