Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα !

Περαστικά στην μικρή της ΡιαΑς !

Και το Μαράκι Φαίη μου καλύτερα σήμερα ε ???? Σορρυ, αλλά δεν σκαμπάζω καθόλου από ιατρικά και ο γιατρός σου με μπέρδεψε εντελώς. Δλδ τί ? Να προχωρήσεις σε αφαίρεση (μερική έστω) μαστού ΓΙΑΤΊ ???? Προληπτικά και μόνο ?

Δεν διασταυρώνεις καμία άποψη βρε παιδί λέω εγώ ?

Μαρκοπολο,

Ο άντρας σου ΔΕΝ υπάρχει λέμε ! Κάτι τέτοια κάνουν και μας αφήνουν άφωνες ! Ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα τουλάχιστον !

Τί άλλο να πω ???? Βασικά, έχω σπαστεί με την Χριστίνα και τα άσχημα μαντάτα γμτ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αστα Μεταξακι μου... Την Κρις καποιος τη μουτζωσε πατοκορφα... :( Ευχομαι τουλαχιστον το 2012 και τα επομενα ετη να επιστραφει απλοχερα μονο χαμογελο και καλα μαντατα στο φιλεναδακι μου...!

Για τους μαστους τωρα:

Καταρχην δεν μου το ειπε ο γιατρος αυτο για την αφαιρεση. Μου το ειπε ο υπερηχογραφος με το σκεπτικο πως ενα βαρυ και γεματο στηθος δεν δινει την ευκαιρια σε καμμια διαγνωστικη εξεταση να κανει καποια εγκαιρη διαγνωση. Σε απλα ελληνικα το στηθος μου ειναι τοσο μεγαλο και βαρυ που οι ακτινες του υπερηχου αλλα και μια μελλοντικη μαστογραφια μετα τα 35 δεν μπορουν να το εξετασουν εξονυχιστικα οπως θα επρεπε.

Αλλα εγω δεν θελω να κανω κατι τετοιο. Οχι απο αποψη ομορφιας (ισα - ισα που το βαρυ στηθος θελει και σουτιεν συ-νε-χεια, "κρεμαει" πιο ευκολα κλπ) αλλα απο τη μερια του ΑΝ συμβει κατι μεθαυριο κι εγω εχω ηδη αφαιρεσει μερος του στηθους, τα πραγματα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα..

Εννοειται πως δεν κανω καμμια κινηση εφοσον δεν βρεθηκε κανενα παθολογικο ευρημα. Απλως αγχωθηκα κι ειπα να το πω για να μου περασει.. :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

παιδες, εχω φρικαρει χελπππππππππππ

πειτε μου γνωμες!!! (εδω ισως να μην το δω, καλυτερα στο φορουμ, στο τοπικ, ή στο φεης)

http://parents.org.gr/forum/showthre...68#post2236268

Parents are the last people on earth who ought to have children

Aπολυθηκε γαμωτο.

Είναι δυνατόν? :shock::evil: Έλα Παναγία μου!

Για τους μαστους τωρα:

Καταρχην δεν μου το ειπε ο γιατρος αυτο για την αφαιρεση. Μου το ειπε ο υπερηχογραφος με το σκεπτικο πως ενα βαρυ και γεματο στηθος δεν δινει την ευκαιρια σε καμμια διαγνωστικη εξεταση να κανει καποια εγκαιρη διαγνωση. Σε απλα ελληνικα το στηθος μου ειναι τοσο μεγαλο και βαρυ που οι ακτινες του υπερηχου αλλα και μια μελλοντικη μαστογραφια μετα τα 35 δεν μπορουν να το εξετασουν εξονυχιστικα οπως θα επρεπε.

Αλλα εγω δεν θελω να κανω κατι τετοιο.

Κοριτσάκι, τέτοια λύση πρώτη φορά ακούω!:confused:

Κι είχα κι εγώ δύσκολη μέρα (επαγγελματικά)... Αλλά τι να λέμε - τα 'χω χάσει τώρα με το Αερικό...:mad::-(

Καλησπέρα κόρες.

Κι εγω έφαγα ξενέρωμα χοντρό με τα νέα της Χριστίνας σήμερα. :-( Τα είπαμε και δίπλα. Χριστίνα, είναι μια σοβαρή δυσκολία, αλλά να θυμάσαι ότι είναι μόνο μία από τις πολλές που έχεις αντιμετωπίσει στη ζωή σου και θα την ξεπεράσεις σίγουρα και αυτή, όπως και τις άλλες. Δύναμη και θάρρος. Και αγάπη, πολύ, από πολλούς. Τα έχεις όλα αυτά. Να μην το ξεχνας.

Φαίη, δεν ξέρω άλλον άνθρωπο που να έκανε προληπτική μερική αφαίρεση γι αυτόν τον λόγο. Έκανε μια συμμαθήτριά μου, μερική, αλλά καθαρά για αισθητικούς και "πρακτικούς" λόγους. Εγώ, αν θυμάστε, λόγω του ιστορικού με τη μαμά μου, είχα συζητήσει με το γυναικολόγο το ενδεχόμενο να κάνω αυτη την εξέταση που ψάχνουν αν εχεις το γονίδιο. Εκείνος με απέτρεψε, λέγοντάς μου πως, το νόημα αυτής της εξέτασης, είναι να πας να κάνεις προληπτικά ολική μαστεκτομή, αν βγει το τεστ θετικό. Ο ίδιος, καθώς και οι περισσότεροι ειδικοί, από ό,τι έχω καταλάβει, δεν το προτείνουν. Όχι ότι θα το σκεφτόμουν καν, βέβαια.

Φυστικάκι, εμενα αυτό το λινκ δε μου ανοίγει, δεν το ξαναβάζεις? Εκτος αν το εχεις στο φεης, θα το δω εκει.

Πήγα σινεμά απόψε, σε ένα αργεντίνικο, που κέρδισε το Όσκαρ ξενογλωσσης ταινίας το 2010. Λέγεται "Το μυστικό στα μάτια της". Εξαιρετικό, πραγματικά. Αν βλέπετε ταινίες στο σπίτι, το προτεινω ανεπιφύλακτα. Σειρα έχει "Το ταγκό των Χριστουγέννων", ελληνικό είναι αυτό, φετινό, με τον Μπέζο. Θα σας γράψω εντυπώσεις.

Φιλιά πολλά σε όλες και καλό ξημέρωμα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Φυς δεν εχω εμπειρια αγαπη ακομα αλλα αν το παρακολουθειτε ειμαι σιγουρη οτι δεν μπορει να παθει κατι μονιμο το παιδι, σιγουρα θα πηγαινα σε παιδοωριλα στην θεση σου πεερα απο την ομοιοπαθητικη που κανετε για να εχω σιγουρο το κεφαλι μου ψαξτο κοριτσι μου.

Καλημερα σε ολες και ειδικα στην Κρις που ειναι σημερα σπιτι, ευχομαι οτι καλυτερο απο εδω και περα Κρισακι η αναποδια αυτη να βγει σε καλο στο τελος.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Έχω ξενερώσει κι εγώ πολύ με το θέμα της Χριστίνας!

Είναι πολύ δύσκολες οι εποχές αλλά, Κρις, να θυμάσαι πάντα ότι

δουλειές βρίσκονται... Η υγεία μας όμως είναι αναντικατάστατη...

Πρόσεχε την ψυχική σου υγεία και της οικογένειας σου!

Έχεις έναν πολύ καλό σύζυγο στο πλευρό σου που θα σε

στηρίξει περισσότερο από τον καθένα!!!

Φιλάκια... και Μη μου στενοχωριέσαι...ακούς?

Καλημέρα κι από εμένα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους όσους γιορτάζουν σήμερα !

.......Όσο για το Αερικό,

Είμαι σίγουρη ότι μετά από λίγο διάστημα θα βρει να μας ξεφουρνίσει τουλάχιστον ένα θετικό από την απόλυσή της !!! Όλα καλά θα πάνε ! Κάτσε ξεκουράσου λίγο και ανασυντάξου ! Ματς-μουτς

Για τους μαστους τωρα:

Αλλα εγω δεν θελω να κανω κατι τετοιο. Οχι απο αποψη ομορφιας (ισα - ισα που το βαρυ στηθος θελει και σουτιεν συ-νε-χεια, "κρεμαει" πιο ευκολα κλπ) αλλα απο τη μερια του ΑΝ συμβει κατι μεθαυριο κι εγω εχω ηδη αφαιρεσει μερος του στηθους, τα πραγματα θα ειναι ακομα πιο δυσκολα..

Εννοειται πως δεν κανω καμμια κινηση εφοσον δεν βρεθηκε κανενα παθολογικο ευρημα. Απλως αγχωθηκα κι ειπα να το πω για να μου περασει.. :)

Ότι σου λένε οι γιατροί Φαίη! Με το στήθος δεν "παίζουμε"... Μπορείς να πας, κάποια στιγμή, να σου κάνουν και ψηλάφηση για να σου φύγει το άγχος...

Γιατί πήγες όμως για υπέρηχο? έχετε ιστορικό στην οικογένεια?

παιδες, εχω φρικαρει χελπππππππππππ

πειτε μου γνωμες!!! (εδω ισως να μην το δω, καλυτερα στο φορουμ, στο τοπικ, ή στο φεης)

http://parents.org.gr/forum/showthre...68#post2236268

Ούτε εμένα μου ανοίγει... Ξαναρίχτο...

Εμεις αποψε ειχαμε θριλερ βραδυ κοβοταν το ρευμα συνεχως και ο Μαριος καποια στιγμη ξυπνησε και ηταν σκοτεινο το δωματιο του χωρις φωτακι και χεστηκε πανω του απο τον φοβο του και φωναζε πηγε ο πατερας του και την στιγμη που τον ηρεμουσε και του εξηγουσε για το φως σπαει ενα μπαλονι που υπηρχε στο σπιτι και χεστηκαν μικροι μεγαλοι μεχρι να καταλαβουν τι ηταν χαχαχαχα. Γυρναγαν μεσα στο σπιτι με το φως του κινητου να δουν τι τρεχει.

Τελευταια ο μικρος απεκτησε την αισθηση του φοβου απο μωρο γενικα δεν φοβοταν τιποτα δεν λογαριαζε τιποτα τωρα τελευταια παρατηρω οτι βγαζει φοβιες μεγαλωνει το παιδακι μου και γινεται πιο ψυλλιασμενο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...