Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ωραία Φαιάκο :)

Παρέλαβα από Μελίνα.

Αν δεν έχει αντίρρηση η κατερίνα, σου δίνω την δική μου διεύθυνση του γραφείου που έχω διπλα τα ελτα και δεν θα ταλαιπωρηθώ να τα πάρω Αγγελίνα ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααααααααααααααα....

παντως αποψή μου αν μαζεφτουν πολλα ρουχα ιδιας ηλικιακης κατηγοριας να κρατηθουν γιατι αυριο μεθαυριο καποιο αλλο παιδακι θα βρεθει να εχει αναγκη και θα μεινουμε ρεστοι!

Σπερεεεεεες.................

Αχός βαρύς ακούγεται πολλά ντουφέκια πέφτουν.

Η Δέσπω κάνει πόλεμο με νύφες και μʼ αγγόνια.

Μήνα σε γάμο ρίχνονται, ουδέ σε χαροκόπο.

:cool:

Ή σε απλα ελληνικα ΔΕΝ την παλευω αλλο........

Τουλαχιστον ειμαστε απυρετες απο εχθες το απογευματακι. (Ειπε και μετα της ηρθε νεο αστροπελεκι στο κεφαλι :rolleyes:)

Συνεχιστε εσεις.. Εγω παραλληρω.... :lol:

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Δεν τόχω γενικά με τις γιορτές, φέτος ακόμα περισσότερο, όμως ΝΑΙ ΣΤΟΛΙΣΑ!

Λατρεύω βέβαια τα φωτάκια, αυτές τις εναλλαγές χρωμάτων, γρήγορα αργά, παραμυθένιος κόσμος... Νομίζω πως θα κοιμηθώ ονειρεμένα απόψε (ναι ναι, έχω φωτάκια ΚΑΙ στο δωμάτιό μου)...

Και του χρόνου, να είμαστε όλοι καλά!

Ή σε απλα ελληνικα ΔΕΝ την παλευω αλλο........

Τι έπαθες μικρούλα?

Α! Ξέχασα να σας πω ότι σήμερα - μετά από πολύ καιρό - βγήκαμε με τον ζώπυρο για ψώνια (δικά του). Τι δοκιμασία Θεέ μου... Ευτυχώς που ήπιαμε ωραίο καπουτσίνο μετά!:cool:

Διαφημίσεις

Καλημερα Φαιακι καλο που δεν εχει πυρετο αλλο παει περασε και αυτο. Περασαμε τελεια χθες τα πιτσιρικια ξεσαλωσαν και εμεις το χαρηκαμε μας λειψατε του χρονου ολοι μαζι ευχομαι Φαιακι.

Μυρισαν Χριστουγεννα πραγματικα και σημερα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου πονανε ολα χαχαχαχ χαλαλι ομως το ευχαριστηθηκαμε οικογενειακως, μαζεψαμε και πολλα πραγματα για το παιδακι και ευχομαι να γινει καλα η μανουλα του γρηγορα.

Γεια σας

Τα νεα απο το μετωπο παραμενουν ευχαριστα ως προς την πορεια της μικρης ασθενους :mrgreen: Ειναι απυρετη, παιρνει τα φαρμακακια της και μας εχει μεινει ενα εκνευριστικοτατο μπουκωμαμυξοτετοιο....

Δυσαρεστα παραμενουν απο αποψη ψυχολογιας και κουρασης καθως τη βγαλαμε μεσα (πραγμα που μανα και κορη σιχαινονται), η μικρη εχει αφιονιστει για τα καλα και δεν δειχνει ικανοποιημενη με τιποτα...

Ακομα και δραστηριοτητες που την ξετρελαινουν (π.χ. δαχτυλομπογιες) την κρατησαν μονο για ενα 10λεπτο ανευ γκρινιας και μιρλας... Εχει μια ενταση αλλο πραγμα, ενα πραγμα τα-θελω-ολα-αλλα-δεν-θελω-τιποτα.... Κι εγω προσπαθω με ολες μου τις δυναμεις να κρατηθω, να μην φωναξω, να μην χαλασω χατιρι αλλα κυριολεκτικα νιωθω τελειως εξαντλημενη και απογοητευμενη... :( Εχθες δεν τα καταφερα να μην φωναξω και μπορει να ηταν κατι στιγμιαιο, μπορεσε ομως και μου μαμησε ολη τη μερα αφου μετα ελιωσα απο τις τυψεις.. :(

Κατα τα αλλα... περιμενουμε εναγωνιως τη Δευτερα για να μπορεσουμε να ξαναβρουμε ρυθμους ως οικογενεια.. Βεβαια ειναι μανικι αυτη η εβδομαδα καθως εχουμε και τα Δεκεμβριανα στη μεση και ο μπαμπας μας θα δουλευει ανελειπως (συνεπως θα ειμαι παλι μονη με το βασανακι)..

Δι' ευχων των αγιων πατερων ημων κλπ κλπ :lol:

Ζωπυρακι και του χρονου ματακια!

Μαρκοπουλακι ζηλευω ρε.. Του χρονου ολοι μαζι οπως το ειπες! :D

Λευκη ευχαριστω τοοοοοοοοοσο πολυ!!! :D:D

Φιλακια σε ολες!

gM4vp2.png

Καλησπέρα αλλοπρόσαλλες!

Ήμουν από το πρωί στους δρόμους με ζώπυρο και ζωπυρόπαιδο και περάσαμε υπέροχα! Κάτι φίλοι που ήταν να μας συνοδεύσουν, δυστυχώς έπεσαν με 40 πυρετό. Η βόλτα είχε επίκεντρο το Μοναστηράκι, η μέρα ήταν ηλιόλουστη και πανέμορφη, κόσμος πολύς ήταν έξω, περπατήσαμε αρκετααααά, κάναμε κάποιες μικρές αγορές, ήπιαμε καφέ, αστειευτήκαμε και συζητήσαμε διάφορα στα ενδιάμεσα, εντάξει ρίξαμε και κανά δυό ματσάκια με τον κανακάρη μας για διάφορα διαδικαστικά και στο τέλος καταλήξαμε σ' ένα υπέροχο μαγειρείο και φάγαμε σπιτικά.

Φυσικά, ζώπυρον χωρίς μελαγχολία δεν γίνεται (μην νομίζετε ότι ήμουνα και συνέχεια με το χαμόγελο της colgate) (στην ήδη υπάρχουσα προστέθηκε κι ένα δυσάρεστο από την ευρύτερη οικογένεια) αλλά η μέρα αυτή τελικά νίκησε. Να πάει και να ξαναγυρίσει!

T2SRwkELWsM

Σας φιλώ όλες!

Κι εγω προσπαθω με ολες μου τις δυναμεις να κρατηθω, να μην φωναξω, να μην χαλασω χατιρι αλλα κυριολεκτικα νιωθω τελειως εξαντλημενη και απογοητευμενη... :-( Εχθες δεν τα καταφερα να μην φωναξω και μπορει να ηταν κατι στιγμιαιο, μπορεσε ομως και μου μαμησε ολη τη μερα αφου μετα ελιωσα απο τις τυψεις.. :-(

δε πειραζει ρε Φαιακο που φωναξες..... τι να κανουμε;;; ανθρωπος εισαι.... κ δυστυχως γμτ δεν ειναι ολα οπως τα θελουμε.....

Μυρισαν Χριστουγεννα πραγματικα και σημερα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου πονανε ολα χαχαχαχ χαλαλι ομως το ευχαριστηθηκαμε οικογενειακως, μαζεψαμε και πολλα πραγματα για το παιδακι και ευχομαι να γινει καλα η μανουλα του γρηγορα.

μπραβο σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! το ευχαριστηθηκατε κι αυτο εχει σημασια!!!!!!!!!!!!

Παραλίγο να με βγάλουν στις ειδήσεις χτες για ξυλοδαρμό συζύγου. Πώς γλίτωσε και δεν τον ΒΑΡΕΣΑ είναι θαύμα.

Το Σάββατο το βράδυ ενώ άκουγα όμορφα όμορφα τα Παιδιά από την Πάτρα με την ρουκουτού και τα λέγαμε ωραιότατα, εξέφρασε την επιθυμία να καθίσει στο pc να δει τα mails του. Τον αφήνω, και σε 5' έχει καταφέρει να πατήσει ό,τι να'ναι από τα pop ups που πεταγόταν με συνέπεια να κολλήσουμε υιο!!!!!!!!!! Ε φυσικά μετά ωσάν καλός μάστορας, έπρεπε να κάνει φορματ. Φυσικά όμως κράτησε τα passwords από κάτι χαζοπαίχνιδα που έπαιζε (ποδοσφαιράκια και τέτοια) αλλά φυσικά και δεν του έκοψε να κρατήσει τα δικά μου pass(τα οποία δεν θυμάμαι γιατί τα είχα αλλάξει πρόσφατα).

Σκοτωνόμασταν μέχρι σήμερα στις 11:30 το βράδυ.

Τελικά με χίλια ζόρια και εντελώς κατά τύχη έκανα ανάκτηση και γλίτωσε η ζωή του.

Σιχαίνομαι να μην έχω τον έλεγχο γμτ, αλλά πιο πολύ τσαντίστηκα που έκανε την πατατιά και έπειτα σκέφτηκε μόνο τον εαυτούλη του. Τώρα τον έχω στον πάγο (Λαπωνία) μέχρι να μου περάσει....

Αυτά. Αν δεν τα έλεγα κάπου θα έσκαγα.

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααα!!!

Φαίη και τα παιδιά ακόμη κάπου κάπου έχουν τις κλειστές τους και τσαντίζονται/γκρινιάζουν/νευριάζουν. Όσο είμαστε εμείς ψύχραιμες βρίσκουνε κι αυτά την ισορροπία τους... Θα μου πεις, Τι λέει τώρα αυτή? Που πάντα αγχώνεται για όλα κλπ κλπ κλπ...

Πέρασα ένα ΣΚ δοσμένη ολοκληρωτικά στα παιδιά και κατάλαβα ότι θέλουν τον τρόπο τους!

Το Σαβ. βοήθησα τον Π. να μάθει το ποίημα για τη χριστουγεννιάτικη γιορτούλα... Όχι όλο βέβαια! Είναι 4 παραγράφοι ο πρόλογος (το έμαθε) και άλλες 5 για την παράσταση. Αγχώθηκε πολύ αλλά θα τα καταφέρει. Του έδωσα να καταλάβει ότι η μανούλα είναι δίπλα του για να τον βοηθάει και εμψυχώθηκε! Επίσης, είχε και 10σελίδες εργασία... Μας τις έδωσε μαζεμένες η νηπιαγωγός. Τις έκανε κι αυτές μια χαρά, λίγη γκρίνια στην αρχή αλλά είχε κίνητρο τον Η/Υ... Η Ο. ήταν πρήξω βέβαια...

Αποφάσισε το Σαβ. να βγάλει την πάνα της και έκανε 2φορές τα κακάκια και άλλες 20 τσισάκια.. Όλο το ΣΚ την έβγαλε χωρίς πάνα, καταβρέχοντας ρούχα και πατώματα και συχνές διελεύσεις στην τουαλέτα. Δεν μπορεί ακόμη να συγκρατείται και μου φαίνεται ότι όλο το χειμώνα θα τη βγάλουμε με τσίσα παντού!

Εγώ ηρέμησα με την ωμοπλάτη, ψύξη πρέπει να ήτανε!

Κατίνα, έχει δώσει τα χρήματα σε κοντινό μου άνθρωπο και θα πάει να τα καταθέσει, λογικά, σήμερα!

Αυτά τα νέα μας...

Kαλημεραααααααα!!!!!!!

Λευκη μην τσαντιζεσαι τους πιανει η βλακεια καμια φορα και δεν σκεφτονται. Ο δικος μου ενω με βοηθησε πολυ για το Σαββατο ηταν τελειος οικοδεσποτης εκανε δουλειες μαζεψε μετα σε χρονο ντε τε το σπιτι και γενικα ηταν τελειος εκανε την πατατα του τελικα δεν μπορουσε.

Παω να δω το βιντεο που του εδωσα να τραβαει τα παιδια και τραβαγε στην αρχη και μετα καποιος ζητησε κατι να πιει αφησε την μηχανη πηγε στην κουζινα και μετα ξεχασε να γυρισει βγηκε στο μπαλκονι για τσιγαρακι με τους αλλους αντρες και αφησε την μηχανη να τραβαει μονη της το τιποτα εκει που την ειχε αφησει. Τωρα τι να του πεις ελπιζω ο Δ της Κατινας που τραβαγε να εχει τα παιδια μεσα.

Επιπλεον χθες επαθα δηλητηριαση απο μαλακια μου μια και ολο το βραδυ το περασα στην τουαλετα. Εφαγα κεφαλοτυρι χαλασμενο η χαζη ευτυχως μονο εγω.

Α ο Κ μου παρατηρησε χθες οτι τα παιδακια μας μεγαλωσαν τοσα παιδια και πραγματικα δεν εγινε καμια ζημια στο σπιτι ουτε λερωθηκε ιδιαιτερα οχι οτι θα με ενοιαζε ετσι κι αλλιως.

Καλημέρα κορίτσια!!

Βρήκα επιτελους χρονο να μπω και να γραψω, εχουμε πυρετο, εμετους και μου εκανε λιγη διαρροια η μικρη, η παιδιατρος μου ειπε οτι περναει γαστρεντεριτιδα, αλλα ξωφαλτσα και ησυχασα! Αλλα φταιει ο αντρας μου! Γιατι παραπονιοταν οτι ποναει η κοιλια του και μου εβγαινε εξω για τσιγαρα με το λεπτο μπλουζακι! (Δε συμφερει να εχουν αδεια καμια φορα :P)

Κατινακι, έστειλα τον αντρα μου το πρωι και εβαλε καποια χρηματα, ελπιζω να βοηθησουν!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Καλημέρα αλλοπρόσαλες!!! Τι κάνετε??

Περαστικά στις αρρωστούλες μας και αρρωστούλια μας για αρχή....

Έχουμε κι εμεις λίγες μύξες και βήχα απο χθες βράδυ και πάνω που έλεγα να τον πάω για εμβόλιο γαμώτο... Προχθές έφαγε μία στα μουτρα ήταν όλη δική του... στεκόμασταν στο πεζοδρόμιο όπου έτρεχε πάνω κάτω και ήρθε η κόρη του γείτονα να παιξει μαζί του και τον 'εσπρωξε κατα λάθος (?) και έπεσε με τα μουτρα πανω στο αυτοκίνητο μου... ΕΚλαιγε υστερικά απο τον πόνο για να δω ότι τελικά ετρεχε αιμα η μυτούλα του κι εκεί έπαθα εγω σοκ!!!!

Τέσπα, εχθές περάσαμε πολύ ωραία... Το πρωί πηγαμε στο μολ να αλλάξω κάτι ρουχα του Π και να πάρω ένα δώρο... ησυχία γιατί ήτανε πρωί αλλά εγω έκανα στάση σε κάθε παγκάκι λόγω δυσπνοιας! Οπότε λέω , δεν την κάνουμε για κάπου να κάτσουμε? Και πήγαμε και βρηκαμε τους κουμπαρους σε ένα καφέ δίπλα απο τη θάλασσα, μας χτυπαγε ο ήλιος ήταν και ησυχία , περάσαμε υπέροχα! Επιστροφή σπίτι , μετά έριξα και ένα δίωρο ύπνο και το βραδάκι πήγαμε στα γενέθλια της μικρής που μας έσπρωξε , περάσαμε επισης ένα ωραίο απογευματοβραδάκι, ήρθαμε σπιτι πέξαμε λίγο και μετά νάαααααααανιιιιιι!!!!!!

Αυτά απο μένα...

Φιλιά σε όλες!

Γεια σας κοριτσακια!

Ηρεμη μερα η σημερινη..

Σηκωθηκαμε το πρωι, ετοιμαστηκαμε οικογενειακως. Το Μαρακι πηγε στο "λολειο" και εγω με τον Β πηγαμε στη Βιοκυτταρικη κι εκανα υπερηχο μαστων και τριπλεξ φλεβων - αρτηριων κατω ακρων.

Το τριπλεξ μια χαρα, ολα πεντακαθαρα. Στους μαστους βρεθηκαν κυστες και στα δυο στηθη και ο υπερηχογραφος με συμβουλευσε αν δεν θελω να κανω αλλα παιδια να συμβουλευθω εναν πλαστικο χειρουργο για να κανω αφαιρεση μαστου (οχι ολικη, μερικη) επειδη λεει ο λιπωδης ιστος ειναι πυκνος (εξαιτιας του ογκου) και ΑΝ βρεθει κατι πριν τα 35 ο υπερηχος δεν θα μπορεσει να το δειξει.. :( Ενταξει, τρομαξα η αληθεια ειναι και απο την αλλη γιατι να αφαιρεσω μαστο οταν ΔΕΝ υπαρχει θεμα. Κι αμα υπαρξει μελλοντικα τι θα εχει μεινει να αφαιρεσω; :? Τεσπα.. (Ασχετο: Ο Β ειπε αν βαλω χερι στο στηθος χωρις να υπαρχει λογος, θα με χωρισει :rolleyes::lol:)

Μετα γυρισαμε σπιτι, ο Β εφυγε για δουλεια κι εγω ψιλομαζεψα, εφτιαξα ωραιοτατες φακες και γυρω στις 13:30 υποδεχθηκα το παιδακι μου, ανανεωμενο απο την παρεα με τα φιλαρακια της και εμφανως πιο ηρεμο. Κοιμηθηκε γρηγορα και με αφησε κι εμενα να ριλαξαρω λιγακι.

Αυτα απο εμας!

Φιλακια σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...