Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λευκούλα!

Λάδι έχει δώσει η μητέρα μου!!

Κορίτσια

Ενημερώνω για να μην μαζεύονται Χ10, απο εδώ κ πέρα ειναι πολύ συνιθισμένο να ακούμε για παιδιά με ανάγκη μπορούν να δοθούν κ αλλού..

Λιστα ρουχων:

2-3 πετσετες

2-3 μπιμπερο (1 η DEMS)

εσωρουχα φανελακια σοσ

Μπιτζαμακια αν υπαρχουν

3-4 φόρμες (παντελονάκια, μπλουζάκια)

Κάλτσες

Λιγα παιχνιδακια

Απο τρόφιμα για την ώρα είναι ΟΚ κ με αυτα της Λευκής αλλα εχουν παραδοθεί ήδη τα πράγματα απο το σούπερ!!! Τα ψώνισε ο πατέρας μου κ χάρηκαν πάραααα πολύ...

Οποτε θα ψωνίζει όποτε τελειώνουν τα βασικά

Εχτές εδωσαν κάτι που είχα σπιτι πραγματα 1 μεγάλη σουντοκρεμ, μωρομαντηλα κτλ κ όταν είδε την κρέμα η γιαγια χαρηκε πάρα πολύ...το παιδί είχε πληγιάσει το καημενούλι.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για ορούς και τα ρέστα ρωτήσαμε; Να ψωνίσω;

Μπιμπερό μαζί με της Dems έχουμε καλύψει

Μπουρνούζι και πετσέτα από ενα θα δώσω εγώ :) Γαλάζιο

Αν δεν βρεθούν φανελάκια εσώρουχα θα δώσω ένα δύο από της κωτίτας να κάνουν τη δουλειά τους.

Ενημερώνω τα νέα στοιχεία λοιπόν:

Λιστα ρουχων:

2-3 κουβερτες ΑΚΥΡΟ - εχουν μερικές αλλα το παιδι ξεσκεπάζεται γιατι είχε συνηθίσει απο μωρό σε υπνόσακο...ΕΛΛΛΛΛΛ αν εχεις απο 18 μήνών κ πάνω θα εξυπηρετούσες πααααραααα πολύ!!

2-3 πετσετες

2-3 μπιμπερο

μερικες σαλιαρες

1 μπουφανακι

2 ζευγαρια παπουτσια του πήγα νο22 κοριτσίστικο κ ήταν μεγάλο αρκετά, χρειάζομαστε λοιπόν νο21 κ κανένα νο22 για πιο μετά. Νο 22 μου έφερε ένα μια συνάδελφος σήμερα, οπότε ας δούμε νο 21.

εσωρουχα φανελακια σοσ

Μπιτζαμακια αν υπαρχουν

3-4 φόρμες

Κάλτσες

Λιγα παιχνιδακια

Τρόφιμα:

Χρειάζονται γενικά οτι μπαίνει σε ένα νοικοκυριό, δν έχουν σχεδόν τπτ.... Θα πάει λοιπόν ο πατέρας μου σήμερα το μεσιμέρι στο σουπερ κ θα πάρει:

Κοτόπουλο

Μοσχάρι

Φρούτα

Λαχανικά

Αυγά

Γιαούρτια

Μερικά γαλατα (εχουν πάει ήδη κάμποσα)

Οσπρια

Ψωμί για τοστ

Τυρί

Μακαρόνια

Ρύζι

Κόρες ενισχίστε την λίστα αν εχετε κάτι κατα νου γιατι ειμαι κ με πίεση εδώ κ ακόμη γράφει την λίστα ο πατέρας μου..

Η γραμμή του πατέρα μου ήταν μετα απο την συζήτηση μαζί τους οτι μονο τα αναγκαία κ οχι να γεμίσουν με πράγματα. Δίνουμε ότι χρειάζεται κ κρατάμε είτε να δωθούν κ αλλού με ανάγκη κ όταν θα δημιουργείται μια ανάγκη στο μέλλον να ανταποκρινομαστε τότε.

Η μητέρα είναι με σωληνάκια ακόμη εκτώς εντατικής...ίσως βγεί μέχρι τα Χριστούγεννα αλλα θα είναι κρεβάτι..της έχουν βάλει κάποια μοσχεύματα στο δεύτερο νεφρό και περιμένουμε να δούμε αν θα τα δεχτεί ο οργανισμός της κ θα λειτουργεί κανονικα...Ειναι κ σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση.

Αυτα κ καλημέρα κιόλας....Ρια μου θα σου στείλω πμ αυτό που μου ζήτησες απλά είμαι στη δουλειά κ με εχουν γ@@@@ σημερα οποτε κάποια στιγμή στην ημέρα...

Επίσης ο πατέρας μου πρότεινε οτι για την ώρα θα πηγαίνει να ψωνίζει κάποια πράγματα να τα δίνει αλλα μετα αν όλα πάνε καλά κ θα μπορεί να βγαίνει έξω η μητέρα θα παίρνει κουπόνια απο τον Σκλαβενίτη σαν προλπηρωμένα για να παίρνει οτι χρειάζεται μόνη.

Γεια σας κορες!

Σημερα το απογευμα θα συναντηθω με Χριστινα και στην τσαντα που εχω ετοιμασει εχω :

3 ζευγαρια παπουτσια - Νο21-22-23

μερικα εσωτερικα φορμακια (κανα δυο ειναι και ολοσωμα)

1 σετ πυτζαμες

1 υπνοσακο

1 φουσκωτο μπουφανακι

2-3 παντελονακια και πουλοβερακια-φουτερακια

4-5 ζευγαρια καλτσες

μερικα αυτοκινητακια και δυο τρια παιχνιδακια

... και κατι αλλο που σιγουρα ξεχναω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια!

Ευχαριστουμε για τα περαστικα! :)

Η μικρη ασθενης μετα το 38.7 εμεινε ολη νυχτα σταθερη στο 37.4 - 37.6 και το ιδιο συνεχισε και σημερα το πρωι.. Βεβαια δεν θελει να φαει τιποτα.. Ουτε γαλα ηπιε το πρωι, ουτε χυμο αργοτερα, ουτε την αγαπημενη της σουπιτσα.. Εν τω μεταξυ την παρατηρω οτι χωνει το δαχτυλο μεχρι μεσα βαθια στο στομα και αναγουλιαζει, οποτε της ειπα να ανοιξει να δω και απο οσο μπορεσα να διακρινω εχουμε πρησμενες αμυγδαλες.. Θα μας πει και ο παιδιατρος το απογευμα βεβαια..

Κατα τα αλλα ησυχιες.. Εχω ενα βομβαρδισμενο σπιτι κυριολεκτικα και λεω να το βαλω σε ταξη πριν ξυπνησει το καθαρματακι και το κανει ακομα πιο λιμπα!

Φιλακια σε ολες! :D

Υ.Γ.: Ευχαριστω ειλικρινα ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ για ολα τα τηλεφωνηματα και ολα τα μηνυματα που μου στελνετε απο το πρωι! Ειστε ολες θεοτρελες αλλα ειστε καλα παιδια και γι' αυτο σας αγαπαω! :D

Edit: Πηραμε και τα αποτελεσματα των αιματολογικων. Οι εξετασεις της Μαριας ΣΟΥΠΕΡ! :D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εχω υπνοσακο Κατ, πως θα το κανουμε μονο δεν ξερω γιατι ειμαι ανευ τουτου. Θα του ειναι λιγο μεγαλος αλλα δεν πειραζει. Μικρος μην του ειναι το μεγαλο ειναι οκ......

ΥΓ: Εχουμε πολλα λουτρινα παιχνιδια και πολλα βιβλια με εικονες που δεν τα θελει η δικια μου τωρα. Μπορω να βαλω και αυτα σε σακο. Και μπορω να σας βαλω και 6-7 φανελες δικες μας ΑΛΛΑ ειναι μεγαλουτσικες. Ελπιζω να μην πειραζει. Και 2 πετσετες μεγαλες επισης...και 2 μικρες Το θεμα ειναι ΠΩΣ στα δινω?........

ΥΓ2: Εχμ.......συγνωμη ειναι αγενης.....καλημερα σας.....(απλα ειμαι λιγο χαμενη στον κοσμο μου).....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ελλ μου έχουμε ήδη 2 υπνόσακους απο ότι βλέπω οπότε είναι ΟΚ

Τα παιχνίδια δν είναι άμεσης ανάγκης οποτε θα τα βρούμε..

Το αγοράκι το λένε Αποστόλη....(Κρις..τυχαίο??) για το αγοράκι που ρώτησε!!!!!

ΠΗΖΩΩΩΩΩ ΣΗΜΕΡΑ ΓΜΤ

Φαρμακα Κρις απο Δευτέρα θα μιλήσουμε..

ΦΑΙΗΗΗ περαστικά ρεεε σμουτσ

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Γεια σας κοριτσια, πραγματικα μου φτιαξατε το κεφι με το ενδιαφερον και τις κινησεις που κανατε! Τη δευτερα λοιπον θα τσονταρω οτι μπορω και γω στην ψυχουλα!!

Ρια μου θα σου στείλω πμ αυτό που μου ζήτησες απλά είμαι στη δουλειά κ με εχουν γ@@@@ σημερα οποτε κάποια στιγμή στην ημέρα...

Μην αγχωνεσαι και εγω πηρα τπ μνμ! :)

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Τελικα βρηκα και εγω 4 5 μπλουζακια δυαρια χειμωνιατικα μια φορμα σετ ενα ζευγαρι παπουτσια 25 νουμερο θα στα δωσω αυριο Κατ με τα τροφιμα α ξεχασα και ενα ζευγαρι παντοφλακια νουμερο 24 25 για μεσα στο σπιτι.

Διαφημίσεις

Kόρες ετοίμασα πακετάκι με 10 ζευγάρια κάλτσες, 6 φανελάκια που κλείνουν από κάτω, ένα σετάκι σκουφάκι-κασκόλ και ένα ζευγάρι φόρμες. Αχ, αν το ήξερα καναδυο μέρες νωρίτερα...και μπουφάν είχα και από όλα! Τώρα απορώ που τα ξετρύπωσα και αυτά! Σε ποια διεύθυνση να τα στείλω? Στείλτε μου πμ εδώ ή στο φέης.

Φαίη, περαστικά. :( Θα συμφωνήσω με το κιουλτάκι, μήπως, τώρα το χειμώνα, σας επιβαρύνει το κολυμβητήριο? Είναι και πρώτος χειμώνας παιδικό...δύσκολα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα κόρες.

Από παιδικά είδη ΔΕΝ έχω ΤΙΠΟΤΑ, έχω δώσει τα πάντα. Αν θέλετε, ενημερώστε με για τραπεζικό λογαριασμό ή/και για διεύθυνση σπιτιού για τα πράγματα του σμ (είναι δύσκολο για μένα να συναντηθώ να σας παραδώσω τρόφιμα).

Πάντως, τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ - ήδη μαζεύουμε βασικά είδη και στο Δημοτικό μας για ΑΠΟΡΕΣ οικογένειες συμμαθητών μας και ταυτόχρονα το ίδιο σε Λύκειο που διδάσκει μια φίλη.

Δύσκολα χρόνια μας περιμένουν...

Γλυκοφλεβαρίτσα και Νιτσάκι, περαστικά σας!!

Ναι Νιτσα στολιζαμε περιφερειακα το σπιτι γιατι το δεντρο μας θα στολιστει το Σαββατο μαζι με τα πιτσιρικια και επειδη δεν εχουμε τζακι για να κατεβει ο Αη Βασιλης στολιζαμε την καμιναδα του απορροφητηρα μας χχαχαχαχα γιαυτο ρωταγε ο Μαριος ποτε θα ερθει ο Αη Βασιλης που στο μυαλο του μαλλον θα προσγειωθει στο τηγανι απο κατω και οχι στο δεντρο χαχαχα.

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δε παιζεστε ρε!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσουδια!

Η διαγνωση ειναι αμυγδαλες - ωτιτιδα και ακουσε και λιγη βλεννα στο στηθοσκοπιο (απο τους πνευμονες). Μας προιδεασε πως μπορει να κανει υψηλο πυρετο και τελος.

Ξεκιναμε αντιβιωση, αποσυμφορητικα και μασκα αερολιν.

Ειδε τις εξετασεις, μας επιβεβαιωσε πως ολα ειναι καλα και μας εστειλε στην ευχη της Παναγιας.

Εν τω μεταξυ ειχαμε ολη μερα αφαγια αλλα το βραδυ που εψησε ο μπαμπας μας καλαμακια (που ειναι η Κικη να με κραξει;;; :lol:) στο τζακι τσακισε 2 ολοκληρα και εφαγε και πατατα ψητη με βουτυρο...

Μας ζυγισε κιολας, τα κιλα μας σταθερα και πηραμε ακομα εναν ποντο υψος! :D

Ρωτησα και για το κολυμβητηριο και μου ειπε πως μονο καλο μπορει να της κανει, ισα - ισα που τονωνει το ανοσοποιητικο και συστησε να μην το σταματησει.. Τεσπα.. Οψομεθα!

Κρις οι δικες μου εξετασεις οπως τις ηξερες.. :-P Απο Δευτερα αν ολα πανε καλα και παει το παιδι σχολειο, παω ενδοκρινολογο. ;)

Λευκουλα δεν σε πιανω.. Αλλα αν ειναι να κονομησω τζαμπα φαϊ... ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! :lol::lol:

Ευχαριστω και παλι ολες για τα περαστικα!

Φιλακια! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...