Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας, καλο μηνα κοριτσια μου!

Κατινακι, εχεις δωσει καποιο αριθμο λογαριασμου τραπεζης; Αν το έχετε κάνει ετσι θα ήθελα να μου τον στειλεις με π.μ. για να στείλω και γω κατι, αν θες και διευθυνση να στειλω πραγματακια (πετσετουλες, κουβερτουλες και ισως καποια παιχνιδακια) που δεν εχουν κινδυνο να χαλασουν λογω απστασης..

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Γεια σας

Το Μαρακι ξυπνησε απο το μεσημεριανο του υπνο και παραπονιοταν πως πονουσε το ποδι του.. Καναμε το γνωστο παιχνιδακι "το φιλαει η μαμα και παει / περασε" και ολα καλα.. Μετα απο λιγο παραπονιοταν για το χερι της.. Ξανα το παιχνιδι, ξανα ολα καλα.. :roll:

Στις 8 πηγαμε κολυμβητηριο.. Το παιδι να τρεμει σαν να κρυωνει υπερβολικα και να εχει μια γκρινια να το πω (δεν ηταν ακριβως γκρινια); Μια ενταση να το πω; Μια "δεν ξερω τι θελω" να το πω; :roll: Εν τελει τελειωσαμε αισιως το μαθημα και γυρισαμε σπιτι οπου και ολοκληρωσαμε με αφρολουτρο, μασαζακι, γαλα κλπ.

Την ωρα που επινε το γαλα της, τα ματακια της δακρυζανε και παραπονιοταν πως την πονανε :roll: Της βαζω θερμομετρο 38,7 :shock::shock::shock: Εδωσα depon και να μην πεφτει με τιποτα ο αναθεματισμενος.. Μιαμιση ωρα μετα τη ληψη ειμαστε στο 37,2 - 37,4.. Ενημερωσα το σταθμο πως δεν θα παει αυριο και το απογευμα μολις σχολασει ο μπαμπας μας εχουμε φυγει για παιδιατρο.

Εν τελει συνηδητοποιω πως οι πονοι που ελεγε πως νιωθει στα χερια και στα ποδια ηταν οντως αληθινοι (πιθανολογω πως αισθανεται τη γενικοτερη κακουχια που νιωθουμε ολοι οσο εχουμε πυρετο).. Στο κολυμβητηριο μαλλον ειχε και εκει πυρετο γιατι ετρεμε σαν το ψαρι και τα ματακια της δακρυζουν λογω γενικοτερου συναχιου.. Μαλλον ιωση αλλα θα μας πει στα σιγουρα ο παιδιατρος αυριο το απογευμα.. Δυσκολη νυχτα προβλεπεται παντως... :(

Αντε και καλο μας Σ/Κ ρε... :rolleyes:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σας

Το Μαρακι ξυπνησε απο το μεσημεριανο του υπνο και παραπονιοταν πως πονουσε το ποδι του.. Καναμε το γνωστο παιχνιδακι "το φιλαει η μαμα και παει / περασε" και ολα καλα.. Μετα απο λιγο παραπονιοταν για το χερι της.. Ξανα το παιχνιδι, ξανα ολα καλα.. :roll:

Στις 8 πηγαμε κολυμβητηριο.. Το παιδι να τρεμει σαν να κρυωνει υπερβολικα και να εχει μια γκρινια να το πω (δεν ηταν ακριβως γκρινια); Μια ενταση να το πω; Μια "δεν ξερω τι θελω" να το πω; :roll: Εν τελει τελειωσαμε αισιως το μαθημα και γυρισαμε σπιτι οπου και ολοκληρωσαμε με αφρολουτρο, μασαζακι, γαλα κλπ.

Την ωρα που επινε το γαλα της, τα ματακια της δακρυζανε και παραπονιοταν πως την πονανε :roll: Της βαζω θερμομετρο 38,7 :shock::shock::shock: Εδωσα depon και να μην πεφτει με τιποτα ο αναθεματισμενος.. Μιαμιση ωρα μετα τη ληψη ειμαστε στο 37,2 - 37,4.. Ενημερωσα το σταθμο πως δεν θα παει αυριο και το απογευμα μολις σχολασει ο μπαμπας μας εχουμε φυγει για παιδιατρο.

Εν τελει συνηδητοποιω πως οι πονοι που ελεγε πως νιωθει στα χερια και στα ποδια ηταν οντως αληθινοι (πιθανολογω πως αισθανεται τη γενικοτερη κακουχια που νιωθουμε ολοι οσο εχουμε πυρετο).. Στο κολυμβητηριο μαλλον ειχε και εκει πυρετο γιατι ετρεμε σαν το ψαρι και τα ματακια της δακρυζουν λογω γενικοτερου συναχιου.. Μαλλον ιωση αλλα θα μας πει στα σιγουρα ο παιδιατρος αυριο το απογευμα.. Δυσκολη νυχτα προβλεπεται παντως... :(

Αντε και καλο μας Σ/Κ ρε... :rolleyes:

καπως ετσι ειμαστε και εμεις, πυρετος και λιγακι σιναχι, και τα σαλακια τρεχουν.. Αν και δεν κανει πολυ πυρετο, 37,6-7 και με ντεπον αμεσως πεφτει.

Αντε, περαστικουλια σας και περαστικουλια μας!! :-(

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Φαίη περαστικα στο παιδι ρε συ!! δε θελω να σκεφτομαι τη φατσουλα της δακρυσμενη.......

Νιτσα περασα περυσι ακριβως το ιδιο αλλα για μια εβδομαδα μονο και υπεφερα.... Ασχημος πονος πολυ....

Ε κι εσυ ακυρη μανα, ρίξε μια ματια μεσα στο στομα του παιδιου.... δοντια βγαζει λεμε, γι αυτο γκρινιαζει.... μη περιμενεις πρωτα να τα βγαλει ολα και μετα να ανοιξεις τα στραβά σου...... (για μενα πανε αυτα).....

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααα εμεις καλά μια χαρά..κλεισαμε μηνα με την ομοιπαθητική και εκτος απο ενα βηχα που τον αντιμετωπισαμε με φυτικο σιροπι ευτυχως τιποτα αλλο φτου φτου!

βρε φαιη μήπως να το αποφευγετε το κολυμβητηριο τον χειμωνα? ο χωρος με την υγρασια ενδεικνυται στην αναπτυξη των μικροβιων και των ιώσεων..λεω εγω τωρα ;)

Φτου φτου Ειρηνη τελεια!!!!

Φαιη περαστικα ρε στο Μαρακι το πουλακι μου ταλαιπωρια που τραβαει με τις κωλο ιωσεις.

Ο Μαριος απο το πρωι με εχει πριξει θα ερθει ο Αη Βασιλης του απανταω και φτουξαναρωταει χαχαχαχαχα

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα γέρνω... Πονάω αλλά τουλάχιστον μπορώ και γυρίζω...

Ψύξη πρέπει να έπαθα! Τελικά όσο μεγαλώνουμε κάτι παθαίνουμε!

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!!! Ζούπυ αν το ΣΚ εξακολουθώ και

πονάω θα πάμε σε νοσοκομείο... Μ' έχει φάει και ο Γ. γι' αυτό!

(λατρεύω Χατζηδάκη! Πρέπει να ήταν τέλεια...)

Κατινάκι δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω στην τράπεζα, λόγω

κατάστασης, αλλά θα το κάνω 100% Δευ. πρωί.

Φαίη περαστικά στη Μαρία! Πονάει λόγω αδυναμίας από τον πυρετό...

Δεν ξέρω τι έπαθε η μικρή μου χθες...Κοιμήθηκε στο κρεβάτι μας

ως συνήθως και 2-3 φορές που πήγε ο Γ. να τη μεταφέρει στο δικό της

ξυπνούσε κι έκλαιγε... Βρε να μη θέλει το δωμάτιο με τίποτα...

Και συνέχεια λέει "βάται Όγα" (=Φοβάται Όλγα)... Καλέσαμε παπά βέβαια

για ευχέλαιο την Κυριακή μπας και μας φωτίσει λίγο ο Θεός και τα ξεπεράσουμε!

Ο Μαριος απο το πρωι με εχει πριξει θα ερθει ο Αη Βασιλης του απανταω και φτουξαναρωταει χαχαχαχαχα

Στολίσατε?

Συνήθως όταν στολίζω με ρωτάει ο Π., κάθε μέρα όμως!!!

Τώρα ακόμη ρωτάει Πότε θα στολίσουμε μαμά?:tongue:

Αχ τι ωραία τα Χριστούγεννα...:D:D:D

Ενημερώνω τα νέα στοιχεία λοιπόν:

Λιστα ρουχων:

2-3 κουβερτες ΑΚΥΡΟ - εχουν μερικές αλλα το παιδι ξεσκεπάζεται γιατι είχε συνηθίσει απο μωρό σε υπνόσακο...ΕΛΛΛΛΛΛ αν εχεις απο 18 μήνών κ πάνω θα εξυπηρετούσες πααααραααα πολύ!!

2-3 πετσετες

2-3 μπιμπερο

μερικες σαλιαρες

1 μπουφανακι

2 ζευγαρια παπουτσια του πήγα νο22 κοριτσίστικο κ ήταν μεγάλο αρκετά, χρειάζομαστε λοιπόν νο21 κ κανένα νο22 για πιο μετά. Νο 22 μου έφερε ένα μια συνάδελφος σήμερα, οπότε ας δούμε νο 21.

εσωρουχα φανελακια σοσ

Μπιτζαμακια αν υπαρχουν

3-4 φόρμες

Κάλτσες

Λιγα παιχνιδακια

Τρόφιμα:

Χρειάζονται γενικά οτι μπαίνει σε ένα νοικοκυριό, δν έχουν σχεδόν τπτ.... Θα πάει λοιπόν ο πατέρας μου σήμερα το μεσιμέρι στο σουπερ κ θα πάρει:

Κοτόπουλο

Μοσχάρι

Φρούτα

Λαχανικά

Αυγά

Γιαούρτια

Μερικά γαλατα (εχουν πάει ήδη κάμποσα)

Οσπρια

Ψωμί για τοστ

Τυρί

Μακαρόνια

Ρύζι

Κόρες ενισχίστε την λίστα αν εχετε κάτι κατα νου γιατι ειμαι κ με πίεση εδώ κ ακόμη γράφει την λίστα ο πατέρας μου..

Η γραμμή του πατέρα μου ήταν μετα απο την συζήτηση μαζί τους οτι μονο τα αναγκαία κ οχι να γεμίσουν με πράγματα. Δίνουμε ότι χρειάζεται κ κρατάμε είτε να δωθούν κ αλλού με ανάγκη κ όταν θα δημιουργείται μια ανάγκη στο μέλλον να ανταποκρινομαστε τότε.

Η μητέρα είναι με σωληνάκια ακόμη εκτώς εντατικής...ίσως βγεί μέχρι τα Χριστούγεννα αλλα θα είναι κρεβάτι..της έχουν βάλει κάποια μοσχεύματα στο δεύτερο νεφρό και περιμένουμε να δούμε αν θα τα δεχτεί ο οργανισμός της κ θα λειτουργεί κανονικα...Ειναι κ σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση.

Αυτα κ καλημέρα κιόλας....Ρια μου θα σου στείλω πμ αυτό που μου ζήτησες απλά είμαι στη δουλειά κ με εχουν γ@@@@ σημερα οποτε κάποια στιγμή στην ημέρα...

Επίσης ο πατέρας μου πρότεινε οτι για την ώρα θα πηγαίνει να ψωνίζει κάποια πράγματα να τα δίνει αλλα μετα αν όλα πάνε καλά κ θα μπορεί να βγαίνει έξω η μητέρα θα παίρνει κουπόνια απο τον Σκλαβενίτη σαν προλπηρωμένα για να παίρνει οτι χρειάζεται μόνη.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Ναι Νιτσα στολιζαμε περιφερειακα το σπιτι γιατι το δεντρο μας θα στολιστει το Σαββατο μαζι με τα πιτσιρικια και επειδη δεν εχουμε τζακι για να κατεβει ο Αη Βασιλης στολιζαμε την καμιναδα του απορροφητηρα μας χχαχαχαχα γιαυτο ρωταγε ο Μαριος ποτε θα ερθει ο Αη Βασιλης που στο μυαλο του μαλλον θα προσγειωθει στο τηγανι απο κατω και οχι στο δεντρο χαχαχα.

Τυρί για τοστ και γαλοπούλα (τι να το κάνουν το ψωμί σκέτο;))

Ας πάρει και τυρί τυροτρέλα για σνακ του παιδιού

Ντοματάκια για το μαγείρεμα

Στα τυριά να πάρει και τυρί τριμμένο και φέτα ;)

Τραχανά και χυλοπιτάκια για το παιδί

Σωστή η σκέψη του πατέρα σου με τα προπληρωμένα :)

Καλημέρα μας! Φαιάκο περαστικά :( Αυτό σημαίνει πως δεν θα σας δούμε ουαααααααααα ουααααααααααααα ουαααααααααααααα

Καλημέρα σε όλες!

Περαστικά στα αρρωστούλικα, στο Μαράκι της Φαίης και στη Νίτσα.

Στο θέμα μας...

Ενημερώνω τα νέα στοιχεία λοιπόν:

Λιστα ρουχων:

2-3 κουβερτες ΑΚΥΡΟ - εχουν μερικές αλλα το παιδι ξεσκεπάζεται γιατι είχε συνηθίσει απο μωρό σε υπνόσακο...ΕΛΛΛΛΛΛ αν εχεις απο 18 μήνών κ πάνω θα εξυπηρετούσες πααααραααα πολύ!!

Υπνόσακο θα φέρω και εγώ ένα. Είναι και μπλε :D

2-3 μπιμπερο

Έχω ένα καινούργιο στο κουτί του.

2 ζευγαρια παπουτσια του πήγα νο22 κοριτσίστικο κ ήταν μεγάλο αρκετά, χρειάζομαστε λοιπόν νο21 κ κανένα νο22 για πιο μετά. Νο 22 μου έφερε ένα μια συνάδελφος σήμερα, οπότε ας δούμε νο 21.

21 έχω ένα αθλητικό rbk και ένα μποτάκι μαύρο που μου βρήκε η νονά της Ιφιγένειας :)

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Λοιπόν Κατερίνα αφαίρεσε από τη λίστα τα παρακάτω γιατί θα τα βάλω εγώ

τραχανάς (από τα χεράκια της μάνας μου, πρέπει να είναι 3 κιλά η σακούλα)

φασόλια (άλλα 3 κιλά, βιολογικά από το χωράφι του θείου μου ;) )

ρύζι (γύρω στο κιλό)

σάλτσες (10 τεμ.)

ζάχαρη (1 κιλό)

μακαρόνια διάφορα (5 πακέτα)

1 σακί πατάτες 10 κιλά

επίσης

2 κουβερτάκια (ελαφριά)

1 σετ σεντόνια

2 κουτάλια παιδικά

1 πιατάκι

παιχνίδια λούτρινα τα περισσότερα

2 σαλιάρες

3-4 πανάκια (ώμου είναι αλλά εγώ τα χρησιμοποιώ γενικα για να της σκουπίζω τα μούτρα κτλ)

1 πακέτο πάνες μεγάλο

Επίσης να σημειώσω πως δεν σκεφτήκαμε πως για να μαγειρευτούν όλα αυτά χρειάζεται ΛΑΔΙ!!! Εγώ αδυνατώ γιατί είναι ακριβό, αν μπορεί κάποια άλλη ας το τσοντάρει.

Αυτά θα τα πάω αύριο στην Ειρήνη και θα σου τα δώσει εκείνη Κατ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...