Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζοπ ο Μαριος μου εμεινε οταν γεννηθηκε διπλα απο αυτα τα παιδακια στο Αλεξανδρας και πραγματικα χρειαζονται πραγματα ειχαμε ξαναστειλει παλια οποιος εχει μωρουδιστικα πραγματα ας στειλει και στο Αλεξανδρας να πιασουν τοπο. Φορμακια μπεμπε και σεντονακια σελτεδακια και παιχνιδια βρεφικα σαλιαρες πετσετες και οτι αλλο ειναι για μωρα.

καλησπερες μετα απο αρκετο καιρο!!

για το θεμα με τα ρουχα για το αγορακι, εχω αρκετα ρουχα εγω κορες..... αγορομανα....

αρα αν ειναι να λυσετε το θεμα με τα υπολοιπα εσεις κ τα ρουχα θα τα αναλαβω εγω!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ξύπνησα ΧΑΛΙΑ....Πονάω, υποφέρω!

Με έχει πεθάνει η δεξιά ωμοπλάτη σε σημείο να μην μπορώ να φορέσω τα ρούχα μου το πρωί... δεν μπορούσα να ντύσω παιδιά, ευτυχώς που ήταν ο Γ. Το περίεργο είναι ότι πονάω στην ωμοπλάτη εδώ και 1μήνα αλλά σήμερα είναι πιο έντονο... Με έφερε ο Γ. στο γραφείο και δεν μπορούσα να ανοίξω την εξώπορτα με το δεξί χέρι...

Είναι συμπτώματα αυχενικού???? Αν και ο αυχένας δε με πονάει αλλά με ενοχλεί.

Καλημέρα :)

Είναι Νίτσα... είναι το πρώτο δείγμα! Διότι αν υπάρχει πρόβλημα στον αυχένα και πιέζονται τα κατάλληλα νεύρα ο πόνος και το μούδιασμα παρουσιάζεται στα εν λόγω νεύρα και όχι στον αυχένα. Εγώ στον αυχένα σπάνια πονάω. Τα χέρια από τους ώμους (και η ωμοπλάτη) είναι που με πεθαίνουν. Να πας να κάνεις μια ακτινογραφία ξεκινώντας από τον ορθοπαιδικό του ΙΚΑ. Αυτή η ευθείαση που έχω είναι συχνό φαινόμενο σε όσους χρησιμοποιούν υπολογιστή (κάτι σαν τις τενοντίτδες ένα πράγμα) λόγω κακής στάσης.

Παίζει πάντα και η πιθανότητα να έχεις μια απλή ψύξη το οποίο και εύχομαι γιατί δεν θα μου αρέσει να σου πω 'καλώς ήρθες στον κόσμο μου'

Μακάρι να ΕΧΕΙΣ ΨΥΞΗ!

Για να το ανακουφίσεις πάντως βρες μια θερμοφόρα βάλε καυτό νερό... τύλιξέ την με μία πετσετούλα και βάλτην πάνω.

Καλημερα και απο εμενα!

Καταρχην:

Κατινακι στεναχωρεθηκα παρα πολυ για την μητερα και το παιδακι.. :( Δεν εχω πολλα να δωσω (εχω και κοριτσι γμτ) αλλα ενα γαλα εβαπορε που λεει ο λογος ή ενα ελαχιστο ποσο αν μαζεψετε χρηματα θα μπορεσω να το δωσω. Μακαρι να ειχα παραπανω και να βοηθουσα περισσοτερο αλλα ετσι οπως παμε στο τελος θα κανετε ερανο και για εμενα :lol: Φυσικα και αστειευομαι, περιμενω νεα σας για να κινηθω αναλογως.

Ζωπυρουλα χαιρομαι που εισαι καλυτερα! :)

Νιτσακι μπας και επαθες καμμια ψυξη καλο μου; Περαστικα και αγυριστα να ειναι!

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες. Εχθες πηγα και εκανα αξονικη για το θεμα που εχω στη μεση. Τα αποτελεσματα θα τα παρω σημερα στις 20:00 αλλα απο μια πρωτη ματια ο τομογραφος εδειξε αρκετες εκφυλισεις στα ακρα λογω του οτι ο σπονδυλος εχει φυγει τελειως "ατσουμπαλα" (σε πολυ απλα ελληνικα). Ενταξει.. Θα ζησω παντως, μην ανησυχειτε! :mrgreen:

Μετα πηγα και πηρα το παιδι μου απο το σταθμο και καναμε μια σταση σε ενα κομμωτηριο κοντα στη γειτονια μας. Οπου μας τσεκαραν για ψειρες/κονιδες και ειμαστε πεντακαθαρες (ΑΘΑΝΑΤΟ μηλοξυδο τοτ Κορρε που το χρησιμοποιουμε για προληψη) και μετα μας εριξαν ενα κουρεματακι. Μας φιλαρανε τις μπουκλες, μας κοψανε δυο δαχτυλα μηκος και μετα μας κανανε μυτες τα μαλλακια που πλαισιωνουν το προσωπο. Τι να σας λεω ρε κοριτσια! Της πανε πααααααααρα πολυ, μοιαζει πλεον με κοριτσακι -οχι μωρακι αλλα κοριτσακι-! :D Και φυσικα στο δρομο της επιστροφης ζητησαμε "ιποζαν" (liposan) και μπηκαμε σε ενα φαρμακειο αλλα πληρωσαμε μια λυπητερη αλλο πραγμα γιατι ειχε μονο της apivita προϊοντα και δωσαμε για ενα lip balm 4,80 :shock:

Σημερα εχουμε κολυμβητηριο στις 20:00 και η δικια μου εχει αφιονιστει απο το πρωι! Η αληθεια ειναι πως εχουμε να παμε απο την περασμενη Πεμπτη και μας ελειψε! :)

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρα :)

Είναι Νίτσα... είναι το πρώτο δείγμα! Διότι αν υπάρχει πρόβλημα στον αυχένα και πιέζονται τα κατάλληλα νεύρα ο πόνος και το μούδιασμα παρουσιάζεται στα εν λόγω νεύρα και όχι στον αυχένα. Εγώ στον αυχένα σπάνια πονάω. Τα χέρια από τους ώμους (και η ωμοπλάτη) είναι που με πεθαίνουν. Να πας να κάνεις μια ακτινογραφία ξεκινώντας από τον ορθοπαιδικό του ΙΚΑ. Αυτή η ευθείαση που έχω είναι συχνό φαινόμενο σε όσους χρησιμοποιούν υπολογιστή (κάτι σαν τις τενοντίτδες ένα πράγμα) λόγω κακής στάσης.

Παίζει πάντα και η πιθανότητα να έχεις μια απλή ψύξη το οποίο και εύχομαι γιατί δεν θα μου αρέσει να σου πω 'καλώς ήρθες στον κόσμο μου'

Μακάρι να ΕΧΕΙΣ ΨΥΞΗ!

Για να το ανακουφίσεις πάντως βρες μια θερμοφόρα βάλε καυτό νερό... τύλιξέ την με μία πετσετούλα και βάλτην πάνω.

Ωχ Θεέ μου!!!!!!!!!!:(:(:(

Θα το κάνω όταν πάω σπίτι...

Καλημέρα και Καλό Μήνα !!!!

Περιμένω κι εγώ μεσω πμ έναν λογαριασμό ή μήπως τελικά να περάσω από την Ειρήνη ????? σου στέλνω μνμ Μαρκοπουλάκι μου...

Φαίη μου,

Είμαι 1.000% σίγουρη ότι το Μαράκι σας θα είναι μια μικρή ΘΕΑ με το νέο της λουκ !

Νίτσα,

Κάνε κάτι (δεν ξέρω , ακολούθα οδηγίες Αερικού) με το θέμα σου γιατί προβέπω να "κουλαίνεσαι" χα χα αυτή είναι η Νέα Ελληνική !!!!

Ζωπ,

ΑΠΟΡΙΑ: (σε έχασα) άκουγες μουσική μόνη σου και περασες υπέροχα ??????? confused

Διαφημίσεις

εκλεισα για την αλλη κυριακή στην παρασταση "ενα σπιτι παραμυθια" του Κραουνακη

στις 11 του μηνα δλδ...

δεν χρειαζεται πιστωτική, κλεινεις απλα τηλεφωνικα και μιση ωρα πριν πας και τα παιρνεις!

οσοι πιστοι προσέλθετε!!!!!! ;)

Καλημέρα και καλό μήνα αγάπες!!!!

Μετά απο μία πολύ ασχημη νύχτα με στομαχόπονο και εντερόπονο και συχνες επισκέψεις στην καλλιόπη, σήμερα έιμαι πολύ καλύτερα (αν και φοβάμαι να βαλω ότιδήποτε στο στομα μου) και περιμένω πως και πως τον μπαμπά μετα του τέκνου να ερθουν σπίτι! Ειναι Πέμπτη και ο μπαμπάς μας δεν πάει δουλειά το απογευμα! Οπότε προβλέπονται βόλτες και ψωνια!! Αν ειμαστε καλά κι αφου κοιμηθεί λιγο ο μπαμπάς γιατί εχθες έκανε ολονύχτιο!!!

Νιτσα μου περαστικά αγάπη, ευχομαι να είναι ψυξη όπως λέει και η Κρις.....

Φαίη θέλουμε φώτο με το νέο κουρεμα!!! Και καλά αποτελέσματα ευχομαι.....

Ζουπυ .... που πηγες και ακουσες μουσικούλα????

Καλημέρα, καλό μήνα και καλό χειμώνα (αν και η μέρα σήμερα προς άνοιξη πάει).

Κοριτσάκια μου, πήγα σ' ένα αφιέρωμα στον Χατζηδάκη - ήταν υπέροχα αν και μελαγχολικά...

Νιτσάκι, επειγόντως γιατρό! Αυτός ο πόνος μπορεί να είναι ψύξη / αυχενικό ή καρδιά. Και ναι, θέλω να σε φοβήσω για να σε κινητοποιήσω. Για να μην χειροτερέψεις.

Στινάκι μου, περαστικά σου! Σου έχω στείλει ένα... αλλοπρόσαλλο μήνυμα από κει στο φόρουμ.

Δεν δουλεύω σήμερα αλλά έχω ανοίξει δουλειές στο σπίτι, πάω να συνεχίσω.

Καλό μεσημέρι σε όλες.

Δεν εχω τπτ για 18 μηνων τα εχω δωσει ΟΛΑ. Αλλα μπορω να σου παρω τπτ τροφιμα και εχω κουβερτες για το παιδι και ριχταρια για το κρεββατακι του. Και 2 υπνοσακους επισης. Αν σε ενδιαφερει Κατ στειλε μου μην ή πες στην Κρις ή στην Φαιη να επικοινωνησουν μαζι μου. Πρεπει καποιος να ερθει να τα παρει. Δεν εχω αμαξι. Λ ειναι Λαμια.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπέρα,

Το γράφω κ εδώ

Λιστα ρουχων:

2-3 κουβερτες

2-3 πετσετες

2-3 μπιμπερο

μερικες σαλιαρες

1 μπουφανακι

2 ζευγαρια παπουτσια (αναμενω αν ειναι οκ το νο22)

εσωρουχα φανελακια σοσ

Μπιτζαμακια αν υπαρχουν

3-4 φόρμες

Κάλτσες

Λιγα παιχνιδακια

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...