Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Το θέμα είναι να λύσουμε άμεσα τα ρούχα και τα τρόφιμα... ώστε αν μείνουν λεφτά να ενισχυθούν ξανά με τρόφιμα αφού δεν δέχονται χρήματα.... και εδώ είμαστε και στη συνέχεια...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τρόφιμα είναι εύκολο... αν μαζεψουμε χρήματα δεν γίνεται να πάει κάποιος πχ σε ένα στοκ και να ψωνίσει και κάποια βασικά ρουχαλάκια για το παιδί ????

Με τα λεφτά πώς μπορούμε να το κάνουμε ? Να τα βάλουμε σε ένα λογαριασμό ???? Βολεύει να πέρναγα πχ αύριο από την κα Μαρκοπούλου να της αφησω κάτι ?

Περιμένω οδηγίες

Λοιπον,

Λογαριαμό θα δώσω τον δικό μου αλλα αφήστε να το κανονίσουμε το βραδυ με καθαρό μυαλό,θα φτιάξουμε μια λίστα με τον πατέρα μου.

Μένουν Ν.Κόσμο προς Δάφνη.

Θα πάρω ένα ζευγάρι παπούτσια απο αυτα που μου έχεις δώσει Κρις αθλητικό οσο πιο ουδέτερο νο 22 να του το δώσω το βράδυ αυριο το πρωι που θα πάει εκει να το φορέσει το παιδί να δούμε πως του κάνει.

Οποτε καταλήγουμε οτι ρουχάκια έχετε κ μπορουν να μαζευτούν στη Κρις θα τα πάρω εγώ να τα δώσω άμεσα να έχει 3-4 να φοράει κ μετα βλέπουμε.

Απο αύριο θα κανονίσω κ παραγγελία σε σούπερ μάρκετ να πάνε στο σπίτι κ θα έχω κ λίστα με πράγματα άμεσης ανάγκης για να ξέρουμε.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Οσοι δεν μπορουν νωριτερα να τα πανε στην Κατ και μενουν στον Πειραια κοντα η στην Πειραιως μπορουν να τα φερνουν και σε εμενα και μετα να τα παω στην Κατ η να τα παρεις Κατ αν ερθεις το Σαββατο που λεγαμε σπιτι.

ναι το θέμα εξελίσσεται και στο φβ ;) Αν είναι Δάφνη πάντως μπορώ να τα παραδώσω κι εγώ Κατ

Διαφημίσεις

Αχ, προχθες έδωσα στους κουμπάρους μου πάλι μια βαλίτσα ρούχα και 7 ζευγάρια παπούτσια! Αν και δεν ξέρω αν έχει νόημα να στέλνουμε βαριά πράγματα, εμείς που μένουμε μακρια...γιατί να δώσουμε τσάμπα λεφτά στα μεταφορικά? Καλύτερα νομίζω να μας δώσει ένα λογαριασμό η Κατ, να τα βάλουμε κατευθείαν εκεί. Μη μαζευτούν και πολλά πράγματα ίδια και τελικά δεν τα χρειαστεί το παιδί. Δεν ξέρω, τι λέτε κι εσείς?

Κατ, μάθε και το μικρό όνομα της μητέρας και πεστο μου, αν μπορείς.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Οσοι δεν μπορουν νωριτερα να τα πανε στην Κατ και μενουν στον Πειραια κοντα η στην Πειραιως μπορουν να τα φερνουν και σε εμενα και μετα να τα παω στην Κατ η να τα παρεις Κατ αν ερθεις το Σαββατο που λεγαμε σπιτι.

Hi guys

Μάρκο να περάσω να σου αφήσω κάτι λίγα λεφτουδάκια να τα δώσεις??

Καλησπέρα.

Αν μπορείτε, ενημερώστε με και μένα για τραπεζικό λογαριασμό (αποστολή χρημάτων) ή/και διεύθυνση (για αποστολή πραγμάτων από σμ).

Διάβασα και πολύ βιαστικά, είμαι και θολωμένη, δεν θυμάμαι - το παιδάκι με ποιόν ζει τώρα που η μαμά νοσηλεύεται, υπάρχει μπαμπάς, άλλοι συγγενείς?

Γιατί τώρα θα βοηθήσουμε... μετά τι γίνεται...?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...