Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

στο θέμα ύπνος... με ενδιαφερει να κοιμάται και κοιμάται. έστω και στο δικό μας κρεβάτι μετά από τις 12-12.30.

θέλει το πισί ο Στεφ. γκρρρρρρρρρ!

καληνύχτα σε όλα τα κοριτσόπουλα και σε όλα τα παιδόπουλα!

μάκια!

Σεβούλα ήρθε η ώρα να πάρεις και 2ο... Κατά προτίμηση λαπί τόπι....

Καληνύχτα κουκλίτσα..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όλα τα άλλα... τα ημερήσια! Αυτά που μας ξεθέωσαν χωρίς να ικανοποιηθούμε με τον τρόπο που πάει το βρώμικο και πονηρό μυαλό σου :P

Σέβη φεύγεις για να μην μου απαντήσεις... θα θυμώσω!

Όλα τα άλλα... τα ημερήσια! Αυτά που μας ξεθέωσαν χωρίς να ικανοποιηθούμε με τον τρόπο που πάει το βρώμικο και πονηρό μυαλό σου :P

Σέβη φεύγεις για να μην μου απαντήσεις... θα θυμώσω!

Δεν είναι κακό Χριστίνα να παραδεχτείς ότι έχεις νεύρα τελευταία λόγω κακής ζωγραφικής!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και θυμώνεις στη συμπεθέρα μου χωρίς λόγο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

Λέω να πάω να την πέσω... αφού έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα ας το εκμεταλλευτώ να κοιμηθώ :D

Φιλάκια

Λέω να πάω να την πέσω... αφού έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα ας το εκμεταλλευτώ να κοιμηθώ :D

Φιλάκια

Ναι Χριστίνα μπράβο...

Καλύτερα να ξεκουραστείς!

Καλό Βράδυ και περαστικά στο Λ.

Διαφημίσεις

όχι δεν κάνω πλάκα... και τώρα πήγα μέσα για να του πω να πάμε να ξαπλώσουμε και έχει βάλει μπρος το θωρηκτό! μα άκουγα έναν θόρυβο αλλά λέω από το ψυγείο θα ακούγεται! Άντε τώρα να τον σηκώσεις να πάει στο κρεβάτι...

Η μικρή είναι μια χαρά στην πεθερά μου. Ήπιε και 180ml γάλα και κοιμάται από τις 21.45 :D Ελπίζω να μην τους ξυπνήσει τη νύχτα.. πάντως είναι απύρετη ευτυχώς!

Σε βλέπω στην εφηβεία της κόρης σου να βάζεις τσίγκινο σωβρακάκι στον Σταύρο με λουκετάκι :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...