Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μίλησα με τον πατέρα μου για γάλα νουνου Kid το εβαπορε που είναι για την ηλικία του.

Ρούχα για 2 χρονών είναι ψηλό, σε ότι κατάσταση κ αν είναι επίσης ανάγκη μεγάλη για 1 ζευγάρι παπούτσια δν έχει τπτ...δν ξέρω νούμερο αυριο θα μάθει να μου πει.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης θα μπορούσαμε να το βάλουμε στο ΦΒ αλλά χρειάζονται παραπάνω πληροφορίες και τηλέφωνα... είναι διατεθειμένη η γιαγιά;

Μαθε νουμερο παπουτσιου θα στειλω εγω αν εχω στο νουμερο του η θα παω να παρω ενα παπουτσακι αν δεν κανουν του Μαριου.

Απλα που θα τα μαζεψουμε να τα παμε η να τα παρουν?

Θα αναλάβει ο πατέρας μου να μεταφερθούν θα μιλήσουμε για το που θα μαζευτουν αν θα τα δώσω εγώ ή αν μπορούν να πάνε κατ'ευθείαν στο ξενοδοχείο.

Για την μητέρα προσευχές....τι άλλο μπορούμε να κάνουμε δν είμαστε γιατροί.

Το μωράκι ομως μπορούμε να του ευκολήνουμε λίγο την καθημερινότητα.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω Κατερινάκι μου,

Μου άνοιξες την ψυχή τώρα ! Και κοντεύω να σκάσω γιατί τα έχω δώσει ΌΛΑ του Νικόλα τα ρούχα και τα παπούτσια.... το μόνο που μπορώ να κάνω είναι ή να δώσω χρήματα αν γίνεται ή να πάω να ψωνίσω έστω γάλατα/πάνες κάτι, οτιδήποτε και να τα στείλουμε ????? πού όμως ???? πώς μπορούμε να το οργανώσουμε ????

ΚΡΙΜΑ είναι η κοπέλα , κρίμα και το μωρό - ψυχούλα μου ....

Κατά τα άλλα, ΣΑΣ ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις ευχές και την "διαδικτυακή" σας αγάπη !!!!

Χρηματα δν δεχονται με τπτ κ δν παιρνω κ εγω τετοια ευθυνη νομιζω φαι ρουχα εχουν μεγαλυτερη αξια.

Ο πατερας μου προσπαθησε να δωσει χρηματα αλλα υπηρχε μεγαλη αντιδραση οποτε ας περιοριστούμε σε υλικά.

Πάνες Νο 5

Τα πράγματα θα πηγαίνουν στον πατέρα μου σπίτι κ θα τα κατεβάζει αυτός, δλδ κ σε εμένα αφου μένουμε δίπλα.

Ας μαζευτούν κ θα το οργανώσουμε, θα βρεθώ με κάποιον κ θα τα πάρω εγώ.

Εγω θα πάρω γάλατα κ πάνες δν έχω δυστυχώς ρούχα κ παπούτσια, ούτε κάποιο παιχνίδι ή κατι που να μπορούσα να δώσω σε αγοράκι.

Αυριο θα μάθω το νούμερο σε παπούτσι θα πάω να πάρω ενα ζευγάρι κ εγώ.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Το μωρό είναι 18 μηνών 11 κιλά κ αρκετά ψηλό, πήγε μια κοπέλα σημερα κ πριν λίγο γύρισε απο το σπίτι κ μιλήσε με τον πατέρα μου οπου πήγαν τα πρώτα πράγματα.

Ειναι πολύ αδύνατο μας είπε δν πρέπει να τρώει όσο πρέπει.

Νο παπούτσι 21 δλδ 21 22 να έχει να φοράει.

Ρε παιδιά 10,5 είναι η Φανούλα μου κ μόνο παχιά δν την λες..εχω σκάσει τωρα λέμε.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Κατινάκι, κι εγώ μέσα για τρόφιμα, πάνες ή ότι άλλο χρειάζεται...

Οργάνωσε το, με μία λίστα για να μην πάρουμε όλες γάλατα ή πάνες ή μακαρόνια και πες μας.

Στείλε μου το τηλ. σε πμ.

Το μωρό είναι 18 μηνών 11 κιλά κ αρκετά ψηλό, πήγε μια κοπέλα σημερα κ πριν λίγο γύρισε απο το σπίτι κ μιλήσε με τον πατέρα μου οπου πήγαν τα πρώτα πράγματα.

Ειναι πολύ αδύνατο μας είπε δν πρέπει να τρώει όσο πρέπει.

Νο παπούτσι 21 δλδ 21 22 να έχει να φοράει.

Ρε παιδιά 10,5 είναι η Φανούλα μου κ μόνο παχιά δν την λες..εχω σκάσει τωρα λέμε.

Κατ αν είναι έτσι τότε οι πανες είναι νο 4

Λοιπόν καταρχήν κατερίνα ηρέμησε γιατί είσαι και έγκυος!

Κατά δεύτερον εφόσον δεν θέλουν χρήματα θα μαζέψουμε χρήματα και μία από εμάς θα πάει να ψωνίσει... Αν είχαμε διεύθυνση να τα πάει το σούπερ μαρκετ εκεί κατευθείαν τα πράγματα για να πάει και ψυγείου θα ήταν καλύτερα!

Το παπούτσι μου φαίνεται μικρό ρε για 18 μηνών... ας δώσουμε και 23άρι να είμαστε μέσα!

Παιχνίδια θα ξεκαθαρίσω εγώ.

Καλησπέρα κορίτσια.. Αν και με αυτά που διαβάζω...

Κορίτσια Καλημέρα,

Θα σας μαυρίσω την ψυχή αλλα δν ξέρω που να το ανακοινώσω πρώτα.

Εδώ τουλάχιστον με ξέρετε.....

Μιλησα με τον πατέρα μου είναι μια κοπέλα με ένα αγοράκι 18 μηνών οπου έμεναν στο Βόλο δούλευε εκει σε ξενοδοχείο ήταν πεύθυνη, τα πράγματα δν πήγαιναν καλά με την δουλειά της ουτε με τον άντρα της χώρισε, δν της δίνει διατροφή κ τα μάζεψε κ ήρθε Αθήνα στην μητέρα της οπου δν παίρνει ουτε καν σύνταξη..

Εθχε κάποια θέματα υγείας εχασε ένα νεφρό το δεύτερο υπολοειτουργούσε κ προχτές έχασε κ το δεύτερο είναι στην εντατική με σωληνάκια κ το μωρό δν έχουν στον ήλιο μοίρα ουτε ρούχο ουτε παπούτσι ουτε καν να φάνε καλά καλα.

Εχει ζητήσει ο πατέρας μου απο το ξενοδοχείο έρανο για γάλα, πάνες κ ότι μπορεί να δωθεί.

Ζητάω κ εγώ απο εδω κ όποιοι το βλέπουν ρουχαλάκια κ παπουτσάκια για αγοράκι 18 μηνών τώρα.

Πείτε μου αν πρέπει να το βάλω κ κάπου αλλού αλλα πραγματικά είναι πολύ επίγον. Η μητέρα μπορεί κ να μην ζήσει....είναι εντατική αυτή τη στιγμή 33 χρονών.

Ευχαριστώ πολύ

Οποια θέλει μπορει να μου μιλήσει τηλεφωνικώς κ το απογευμα στο φβ, οποια άλλη δν εχει τα στοιχεία μου να μου στείλει πμ να επικοινωνήσω μαζί της.

Πραγματικά αυτό, που είμαι τέρμα Θεού και δύσκολα μπορώ να κινητοποιηθώ για τέτοιες περιπτώσει με τρελαίνει! Αν πάντως υπάρχει τρόπος, να βοηθήσω! Το θέλω πολύ!

Επίσης θα μπορούσαμε να το βάλουμε στο ΦΒ αλλά χρειάζονται παραπάνω πληροφορίες και τηλέφωνα... είναι διατεθειμένη η γιαγιά;

Αν οργανώσετε κάτι τέτοιο μπορώ να το βάλω σε δύο προφίλ και στο blog μου. Με κάποια διεύθυνση και ένα όνομα π.χ. πιστεύω θα έχουμε αποτέλεσμα.

Μίλησα με τον πατέρα μου για γάλα νουνου Kid το εβαπορε που είναι για την ηλικία του.

Ρούχα για 2 χρονών είναι ψηλό, σε ότι κατάσταση κ αν είναι επίσης ανάγκη μεγάλη για 1 ζευγάρι παπούτσια δν έχει τπτ...δν ξέρω νούμερο αυριο θα μάθει να μου πει.

Έχω κοριτσάκι οπότε δύσκολο για ρουχαλάκια. Αλλά γάλα και πάνες μπορώ να στείλω!

Μακάρι να γίνει καλά η μανούλα του, και να δίνει δύναμη ο Θεός στη γιαγιά του παιδιού!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Κατερίνα; Να βάλουμε χρήματα στο λογαριασμό σου να παραγγείλεις εσύ από σουπερ μαρκετ ιντερνετ και να τα πάνε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...