Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να τα εκατοστησεις Μεταξακι μου μονο χαρες να σε βρουν!!!!!!

Βρε Νιτσα οντως καιρο που διαλεξες για διαιτα δυσκολο πολυ βρε πουλακι μου, εγω ξεκινησα νωριτερα για να την σπασω τωρα απο σκοπου χαχαχαχα.

Μια χαρα μην ανησυχεις για την Ολγα αφου το τσεκαρες ολα καλα θα πανε.

Μεταξάκιιιιιιιιι!!!! Χρόνια πολλά, να είσαι πάντα ευτυχισμένη και να σε χαίρονται αυτοί που αγαπάς!:P

(ωραιά η σοκολατίνα μιαμμμμμ)

Λοιπόν ανακάλυψα έναν ξεχασμένο λογαριασμό του Τ. και θα τον χρησιμοποιώ για δίπλα μιας και είμαι μπανιαρισμένη με τον δικό μου. χεχεχε αναρωτιέμαι αν θα με καταλάβετε:tongue::tongue:

Καλησπερα!

Καταρχην χρονια πολλα στο κοριτσακι μας, στο Μεταξακι μας και απο εδω! :D

Εμεις δεν ειμαστε και τοσο καλα απο αποψη ψυχολογιας αλλα τεσπα.. Σημερα ηρθε σπιτι μας κοπελα και πηρε αιμα κι απο τους 3 μας (προληπτικος ελεγχος). Φυσικα στο Μαρακι ταλαιπωρηθηκε πολυ, εσπασε φλεβα και τις 2 φορες που την τρυπησε και καταφερε να συλλεξει τοσο λιγο αιμα που απο οσο μας ειπε θα φτασει μονο για γενικη - σιδηρο - φεριτινη. Σακχαρο, χοληστερινη και θυρεοειδη που ηθελα να την τσεκαρω, ειπε θα της ξαναπαρει απο εβδομαδα. Και πραγματικα δεν φταιει η κοπελα, πηρε και σε εμενα και μπορω να ορκιστω πως ουτε καν την καταλαβα.. Απλα η μικρη ειχε τσιτωσει και δεν καθοτανε και εχει πολυ λεπτες φλεβες οποτε.... :(

Επισης τσακωθηκα ΠΟΛΥ ασχημα με τους απο πανω γιατι για ακομα μια φορα θυμηθηκαν να βαλουν καρφι στον τοιχο στις 3 το μεσημερι και οπως ειναι αναμενομενο το παιδι ξυπνησε τρομαγμενο και χασαμε και το κολυμβητηριο γιατι ηταν χωμα και εχει βγει off απο τις 8. :twisted: Η δικαιολογια τους; "Δεν μπορω να ειμαι με το ρολοϊ στο χερι συνεχεια για το αν θα βαλω καρφι στον τοιχο μου"

...............

(Παιδια δεν σχολιαζω περαιτερω καθως βγαζω καπνους απο τα αυτια. Ορκιστηκα σε ο,τι εχω ιερο σε αυτη τη ζωη, να μην το συνεχισω σημερα αλλα την επομενη φορα που θα ακουσω "κιχ" σε ωρα κοινης ησυχιας θα καλεσω τους μπατσους και ο,τι ηθελε προκυψει! Ειναι η τριτη φορα που το κανουν αυτο, δηλαδη μεχρι και η γαϊδουρια εχει τα ορια της!)

Κατα τα αλλα :rolleyes: καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Εξετασεις γιατι Φαιη μου ρουτινας??? Φανταζομαι το Μαρακι..... και εγω θελω να του κανω αλλα οσο σκεφτομαι οτι πρεπει να τον κρατανε 10 με κοβει κρυος ιδρωτας, πως να κανουμε καλα το θηριο?

Οσο για τους αποπανω να το κανεις την επομενη φορα αφου δεν σε σεβονται με το καλο ας σε σεβαστουν με το αγριο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά στις γενεθλιάζουσες! :D

Πρέπει ΠΑΛΙ να πάω υποθηκοφυλακείο...μου ήρθε ένα τρελό πακετάκι, καμιά 40αριά έρευνες! Με χάνετε! Κι αυτός ο ρημάδης ο αντρας μου δεν έρχεται να δώσει ένα χεράκι...πρέπει να τον ευχαριστώ δλδ που θα με πάει κιόλας? :mad:

Χθες τσακώθηκα πολύ με τον μεγάλο μου και τώρα είμαι στενοχωρημένη και προβληματισμένη. Είχα πάρει ένα παιχνίδι το Σάββατο από τα plan toys, 24 ευρώ και εκείνος έπαιρνε 2 εξαρτήματα και τα πηγαινόφερνε. Του λέω, άστα μέσα στο κουτί μην τα χάσεις, εκείνος το χαβά του. Αποτέλεσμα? Το μεσημέρι δε θυμόταν πού τα είχε βάλει...ακόμα τα ψάχνουμε (και κλαίμε τα λεφτά μας)! :mad::mad::mad: Το απόγευμα τον έβαλα τιμωρία και το βράδυ μου λέει, μαμά, δεν θέλω να ξαναπάρω τίποτα από εκείνο το ωραίο μαγαζί (που είχε ξετρελαθεί το καημένο και τα ήθελε όλα), γιατί, άμα το χάσω, θα με ξαναμαλώσεις. Τι του έκανα του παιδιού μου, η κακούργα? :-(:-(:-(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα!

Αγγελίνα, μην αισθάνεσαι τύψεις! Παρατηρώ πολλές φορές ότι τα παιδιά μας εκμεταλλεύονται τις αδυναμίες μας... Καταλαβαίνουν ότι αισθανόμαστε άσχημα όταν τα μαλώνουμε/οριοθετούμε κι εκεί είναι που μας "πατάνε τον κάλο".

Σκέψου απλά ότι έτσι θα εκτιμάει αυτά που του δίνεις.

Εμείς βγήκαμε λίγο εκτός προγράμματος λόγω σπασμένου νιπτήρα... Το Σαβ. κι ενώ καθάριζα το μπάνιο έριξα τη μαρμάρινη σαπουνοθήκη πάνω στο νιπτήρα ο οποίος ράγισε και τρύπησε..

Βέβαια, ο καλός μου ήταν ψύχραιμος και σήμερα πάει να κοιτάξει για καινούριο! Ευτυχώς που έχουμε και το wc για να πλενόμαστε...

Αυτά...

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!

Μεταξία χρόνια σου πολλά και από δω και ευχαριστούμε για το κέρασμα (και εγώ τη σοκολατίνα θα προτιμήσω :tongue: )

Καλησπερα!

Καταρχην χρονια πολλα στο κοριτσακι μας, στο Μεταξακι μας και απο εδω! :D

Εμεις δεν ειμαστε και τοσο καλα απο αποψη ψυχολογιας αλλα τεσπα.. Σημερα ηρθε σπιτι μας κοπελα και πηρε αιμα κι απο τους 3 μας (προληπτικος ελεγχος). Φυσικα στο Μαρακι ταλαιπωρηθηκε πολυ, εσπασε φλεβα και τις 2 φορες που την τρυπησε και καταφερε να συλλεξει τοσο λιγο αιμα που απο οσο μας ειπε θα φτασει μονο για γενικη - σιδηρο - φεριτινη. Σακχαρο, χοληστερινη και θυρεοειδη που ηθελα να την τσεκαρω, ειπε θα της ξαναπαρει απο εβδομαδα. Και πραγματικα δεν φταιει η κοπελα, πηρε και σε εμενα και μπορω να ορκιστω πως ουτε καν την καταλαβα.. Απλα η μικρη ειχε τσιτωσει και δεν καθοτανε και εχει πολυ λεπτες φλεβες οποτε.... :(

Επισης τσακωθηκα ΠΟΛΥ ασχημα με τους απο πανω γιατι για ακομα μια φορα θυμηθηκαν να βαλουν καρφι στον τοιχο στις 3 το μεσημερι και οπως ειναι αναμενομενο το παιδι ξυπνησε τρομαγμενο και χασαμε και το κολυμβητηριο γιατι ηταν χωμα και εχει βγει off απο τις 8. :twisted: Η δικαιολογια τους; "Δεν μπορω να ειμαι με το ρολοϊ στο χερι συνεχεια για το αν θα βαλω καρφι στον τοιχο μου"

...............

(Παιδια δεν σχολιαζω περαιτερω καθως βγαζω καπνους απο τα αυτια. Ορκιστηκα σε ο,τι εχω ιερο σε αυτη τη ζωη, να μην το συνεχισω σημερα αλλα την επομενη φορα που θα ακουσω "κιχ" σε ωρα κοινης ησυχιας θα καλεσω τους μπατσους και ο,τι ηθελε προκυψει! Ειναι η τριτη φορα που το κανουν αυτο, δηλαδη μεχρι και η γαϊδουρια εχει τα ορια της!)

Κατα τα αλλα :rolleyes: καλα!

Φιλακια σε ολες! :D

Φαίη καλά αποτελέσματα για τις εξετάσεις :)

Όσο για τις ώρες κοινής ησυχίας, να ξέρεις ότι είναι 15:30 - 17:30 και από τις 23:00 μέχρι το πρωί (δεν θυμάμαι ακριβή ώρα, νομίζω 7:00).

Καλημέρα σε όλες και χρόνια πολλά στις γενεθλιάζουσες! :D

Πρέπει ΠΑΛΙ να πάω υποθηκοφυλακείο...μου ήρθε ένα τρελό πακετάκι, καμιά 40αριά έρευνες! Με χάνετε! Κι αυτός ο ρημάδης ο αντρας μου δεν έρχεται να δώσει ένα χεράκι...πρέπει να τον ευχαριστώ δλδ που θα με πάει κιόλας? :mad:

Χθες τσακώθηκα πολύ με τον μεγάλο μου και τώρα είμαι στενοχωρημένη και προβληματισμένη. Είχα πάρει ένα παιχνίδι το Σάββατο από τα plan toys, 24 ευρώ και εκείνος έπαιρνε 2 εξαρτήματα και τα πηγαινόφερνε. Του λέω, άστα μέσα στο κουτί μην τα χάσεις, εκείνος το χαβά του. Αποτέλεσμα? Το μεσημέρι δε θυμόταν πού τα είχε βάλει...ακόμα τα ψάχνουμε (και κλαίμε τα λεφτά μας)! :mad::mad::mad: Το απόγευμα τον έβαλα τιμωρία και το βράδυ μου λέει, μαμά, δεν θέλω να ξαναπάρω τίποτα από εκείνο το ωραίο μαγαζί (που είχε ξετρελαθεί το καημένο και τα ήθελε όλα), γιατί, άμα το χάσω, θα με ξαναμαλώσεις. Τι του έκανα του παιδιού μου, η κακούργα? :-(:-(:-(

Αγγελίνα και εγώ έχω παρασυρθεί πολλές φορές και έχω νοιώσει το ίδιο με σένα μετά. Προσπάθησε την επόμενη φορά να θυμάσαι ότι το παιχνίδι είναι δικό του και είναι δικαίωμά του ακόμα και να το χαλάσει, απλά θα πρέπει να ξέρει ότι θα το έχει χαλασμένο (δεν έχουμε λεφτά να αντικαθιστούμε ό,τι χαλάει του λέω του Ευριπίδη).

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Κορίτσια Καλημέρα,

Θα σας μαυρίσω την ψυχή αλλα δν ξέρω που να το ανακοινώσω πρώτα.

Εδώ τουλάχιστον με ξέρετε.....

Μιλησα με τον πατέρα μου είναι μια κοπέλα με ένα αγοράκι 18 μηνών οπου έμεναν στο Βόλο δούλευε εκει σε ξενοδοχείο ήταν πεύθυνη, τα πράγματα δν πήγαιναν καλά με την δουλειά της ουτε με τον άντρα της χώρισε, δν της δίνει διατροφή κ τα μάζεψε κ ήρθε Αθήνα στην μητέρα της οπου δν παίρνει ουτε καν σύνταξη..

Εθχε κάποια θέματα υγείας εχασε ένα νεφρό το δεύτερο υπολοειτουργούσε κ προχτές έχασε κ το δεύτερο είναι στην εντατική με σωληνάκια κ το μωρό δν έχουν στον ήλιο μοίρα ουτε ρούχο ουτε παπούτσι ουτε καν να φάνε καλά καλα.

Εχει ζητήσει ο πατέρας μου απο το ξενοδοχείο έρανο για γάλα, πάνες κ ότι μπορεί να δωθεί.

Ζητάω κ εγώ απο εδω κ όποιοι το βλέπουν ρουχαλάκια κ παπουτσάκια για αγοράκι 18 μηνών τώρα.

Πείτε μου αν πρέπει να το βάλω κ κάπου αλλού αλλα πραγματικά είναι πολύ επίγον. Η μητέρα μπορεί κ να μην ζήσει....είναι εντατική αυτή τη στιγμή 33 χρονών.

Ευχαριστώ πολύ

Οποια θέλει μπορει να μου μιλήσει τηλεφωνικώς κ το απογευμα στο φβ, οποια άλλη δν εχει τα στοιχεία μου να μου στείλει πμ να επικοινωνήσω μαζί της.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Κατ σε ποια περιοχή είναι το παιδί; Αν μαζευτούν τρόφιμα, χρήματα, ρούχα και λοιπά θα αναλάβει ο μπαμπάς σου ή θα πρέπει να πάμε από εκεί (και που;)

Για τη μαμά χρειάζεται κάτι; Μπορούμε να κάνουμε κάτι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...