Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

cYWP6joiG5A

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ LINK ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ
http://computerpartsgames.files.wordpress.com/2008/12/crysis-maximum-christmas-wallpaper-046.jpg

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

ΣΠέρες!!!!!

Γλυκέ μου φεβράρη , λίγη φετούλα με το φαγητό σας μουρλια θα ήταν

Νίτσα μου, ευχομαι όλα καλά με τα ματάκια της κουκλιτσας σου..... Εχει κι εμας ο μπαμπας μας μυωπια και φοράει γυαλια απο μικρός και πρεπει κι εμεις να το χουμε κατα νου...

Και του χρόνου, σε όσες στολισαν!!! Κι εμεις σαν τα μαρκοπουλάκια , ακόμα δεν στολίσαμε, αλλά λέω μετά του Αγ Νικολάου να στολίσω, να το πάρουμε παραδοσιακά

καλωσ'τονα και ας αργησε!;)

Και μιας και ηλθα θα σας γραψω και κατι αστειο που το ακουσα πριν λιγες μερες και αφορα τις γυναικες,βεβαια εσεις οι ΑΝ.ΑΛ ειστε ειδικη κατηγορια,αλλα ας το μοιραστω μαζι σας και τα συμπερασματα δικα σας...

Κατά καιρούς ακούγονται πολλά κλισέ. Οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις φτύνεις τόσο κολλάνε, οι γυναίκες είναι σαν τα γραμματόσημα, όσο τις γλύφεις τόσο κολλάνε (βελτιωμένη έκδοση του παραπάνω), οι γυναίκες είναι σαν τα πλακάκια, αν τις στρώσεις καλά τις πατάς για μια ζωή, οι γυναίκες είναι σαν τα λεωφορεία, αν φύγει μια, έρχεται πάντα η επόμενη κτλ, κτλ.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν υπεραπλουστεύσεις και γενικότητες. Την μια και μοναδική αλήθεια που άκουσα δια στόματος φίλου μου, θα την μοιραστώ μαζί σας και θα την τεκμηριώσω επαρκώς, για να ξέρετε και εσείς να μην φτύνετε ή περιμένετε άδικα.

Αλλαζω γραμματοσειρα για ευνοητους λογους....:P

Οι γυναίκες είναι σαν τις θέσεις για παρκάρισμα. Και εξηγώ:

- Υπάρχουν πολλών ειδών θέσεις για παρκάρισμα. Μικρές, μεγάλες, καλές, κακές, νόμιμες, παράνομες, επί πληρωμή ή όχι.

1. Αλλη θέση ψάχνεις αν έχεις mini coοper, άλλη αν έχεις Α6.

Και βέβαια αν έχεις mini coοper μια χαρά χωράς σε μια θέση που θα χωρούσε το Α6, αλλά πάντα περισσεύει αρκετός χώρος για να παρκάρει ένας ακόμα, ακόμη και αν χρειαστεί να σε στριμώξει λίγο.

Αν έχεις πάλι Α6 και πας να παρκάρεις σε μια θέση που χωράει μόνο mini cooper, μπορεί μεν να το βάλεις αλλά πάντα θα περισσεύει κάτι ή η μούρη ή ο κώλος του αυτοκινήτου, και θα είσαι μέσα στην αγωνία μην στο φάει κανένας απρόσεκτος οδηγός και θα ψάχνεις για μια καλύτερη θέση, που να χωράς άνετα βρε παιδί μου.

2. Υπάρχουν θέσεις παρκαρίσματος που είναι καλές (πρώτη μούρη από εκεί που σκοπεύεις να πας), και άλλες που είναι κακές (10 τετράγωνα μακριά, που αναθεματίζεις την ώρα και την στιγμή που πήρες το αμάξι σου).

Οι καλές είναι εξ ορισμού πιασμένες. Για να βρεις μια πρέπει να την αφήσει κάποιος άλλος. Παρότι μπορεί να έχεις όλη την καλή διάθεση να βρεις μια καλή θέση μπορεί μετά από κάποιο σημείο που κάνεις κύκλους σαν τον ινδιάνο ψάχνοντας, να απογοητευτείς και να βολευτείς με μια κακή θέση.

3. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός γιατί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αυτή η θέση να είναι παράνομη (Πχ. Επιτρέπεται μόνο για υπαλλήλους της τάδε εταιρίας).

Σε αυτές τις περιπτώσεις σε τρώει το άγχος και φροντίζεις να μην κάτσεις πολύ, γιατί με μαθηματική ακρίβεια τρως κλήση, αν δεν σου σηκώσουν και το αμάξι δηλαδή.

4. Αν βρεις μια καλή θέση και είναι ελεύθερη και νόμιμη, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι επί πληρωμή. Σε αυτήν την περίπτωση νιώθεις πάντα ότι σου πιάνουν λίγο τον κώλο, αλλά τι να κάνεις «η ανάγκη βλέπεις».

5. Μπορείς πάντα να διπλοπαρκάρεις, αλλά να ξέρεις ότι μετά θα καταλήξεις με γρατσουνιές από κλειδιά στο αμάξι σου, και τελικά θα σου βγει μια περιουσία να το ξαναβάψεις το ρημάδι.

6. Είναι γνωστό ότι το να βρεις «παρκινγκ» είναι τόσο θέμα γνώσης, όσο και θέμα τύχης.

Τι να κάνουμε, υπάρχουν μερικοί γουρλήδες που βρίσκουν αμέσως, και άλλοι που μια ζωή ψάχνουν.

Τέλος, δεν φτάνει όταν δεις μια θέση να βγάλεις αλάρμ και να πας με το πάσο σου. Πρέπει να είσαι γρήγορος και μάγκας, γιατί αλλιώς θα βρεθεί κάποιος άλλος να στην φάει μέσα από τα χέρια και θα καταλήξετε να πλακώνεστε.

Ελπίζω να το πιάσατε το νόημα.....Τυχαίο.....????

Δεν το νομίζω......

;););):P:p

Για να είσαι ευτυχισμένη μ 'έναν άντρα πρέπει να τον καταλαβαίνεις πολύ και να τον αγαπάς λίγο. Για να είσαι ευτυχισμένος με μια γυναίκα, πρέπει να την αγαπάς πολύ και να μην προσπαθείς να την καταλάβεις καθόλου.

Hellen Rowland,

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας.

Να είσαι καλά βρε crysis, χρειαζόταν λίγο αντρικό χιούμορ στο σύστριγκλο που γίνεται από δω (γενικά στο καφέ, όχι στις Αναλ) κι από κει στο φόρουμ.

Να ευχηθώ "και του χρόνου" σε όσες στολίσατε, εμείς όχι ακόμη, μάλλον μεσοβδόμαδα ή το αργότερο μέσα στο Σ/Κ. Προσωπικά, δεν έχω καθόλου όρεξη αλλά ο γιος μου το περιμένει πως και τι.

Μου' χουν κάτσει κάπως αυτές οι γιορτές, ελπίζω να με πιάσει αργότερα το πνεύμα των Χριστουγέννων...

Η δασκάλα του μικρού στο ωδείο μου είπε πως το ζωπυρόπαιδο έχει ωραία φωνή και τραγουδάει σωστά και πρότεινε να τον γράψω και στην χορωδία! Ήμαρτον...

Νιτσάκι, πως πάει το αγόρι σου με το τκβ?

Αερικό, πως τα πας με τις θεραπείες?

Σκεφθόμουνα : Η Μαρσολάν, η Φούμπι, η Ρηνιώ είναι άραγε καλά?

Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω περαστικά - δεν έχουμε κάποιον άρρωστο, έτσι δεν είναι? (τα καταφέραμε??)

Καλό μας βράδυ.

Καλησπέρα.

Αργησα, αλλά ήρθα!.

Σιγά μην κάτσω να διαβάσω τόσες σελίδες.. Αλλη ώρα.

Εχω και λέω. Είμαστε όλοι πολύ καλά, ευχαριστούμε.

Στολίσαμε και το δέντρο μας εδώ και 10 μέρες, είμαστε έτοιμοι λοιπόν για τις γιορτές.

Ελπίζω να μην είναι κανείς άρρωστος εδω μέσα.

Αν είναι περαστικούλια.

Για την foubi, ότι σας είχα πει. Νεότερα δεν έχω.

Είναι καλά, δεν έχει ιντερνετ, αν κάποια στιγμή αποκτήσει θα μας έρθει. Και έχετε όλες φιλιά.

Για τις υπόλοιπες, δεν γνωρίζω κάτι.

Αύριο ή την Τετάρτη, θα πάω μία επίσκεψη στη γιαγιά, να πάω και λίγα τρόφιμα για το μωράκι, να μάθω και νέα.

Εχω την εντύπωση, ότι θα το δώσει για υιοθεσία,

αν βρει κάποια οικογένεια να δεχτεί να μπορεί να το βλέπει.

Χρονισε το πουλάκι μου.΄...

Η γιαγιά είναι στα μαύρα χάλια. Λογικό, παιδί έχασε...

Τέλος πάντων, θα σας ενημερώσω όταν πάω.

Φιλάκια σε όλες και καλό βράδυ.

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Rkt μας αρκεί που είσαι καλά και ας μας "φτύνεις"/"γράφεις"/"έχεις σεσμένες"!

Να το χαίρεσαι το πουλάκι σου, πουλομάνα, και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!

Ζούπυ, ευτυχώς πάει πολύ καλά με το τκβ...Θέλω να του αγοράσω και τη στολή...Ναι ναι δεν την έχουμε πάρει ακόμη λόγω κρίσης και κάτι μαζεμένων υποχρεώσεων!!!

Χθες είμασταν στο παιδικό πάρτι της ανιψιάς μας και περάσαμε πολύ ωραία!

Ξεκίνησα διατροφή -χθες- και έφαγα λίγο και ότι έπρεπε...Προσπαθώ να μάθω τον εαυτό μου να είναι εγκρατής! (ελπίζω να τα καταφέρω, μιας και έγινα σαν γουρούνα)...πφφφφφφφφφ

Σήμερα γεννεθλιάζει και η πεθερούλα μου και μας έχει τραπέζι το βράδυ.......

Αυτά...

Κατά τ' αλλα, everything is fine!!!

Edit: Ζούπυ, πως πάτε με τα διαβάσματα? τον ανέλαβε δασκάλα ή εσύ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα...

Ζούπη με τις θεραπείες δεν μπορώ να πω ότι βλέπω προκοπή... συνεχίζω να πονάω και μάλιστα κάποιες μέρες πολύ ειδικά μετά τη θεραπεία. Βέβαια δεν μπορώ να πω με σιγουριά μιας και με όσα γίνονται προφανώς δεν μπορώ να είμαι υπόδειγμα ασθενή και να κάθομαι να περιμένω να μου τα φέρουν όλα μετά τις φυσιοθεραπείες ώστε να δράσει.... κοινώς όπως λέει και ο φυσιοθεραπευτής... τσάμπα τις κάνω... Πάντως για τα χέρια θα καταλήξω μου φαίνεται σε ενέσεις... δεν την παλεύω άλλο.

Και ετσι για να μην έχω φρούδες ελπίδες ότι ξόρκισα τίποτα... χθες ο Λευτέρης έπαθε διάστρεμμα στα αηδονάκια στο τραμπολίνο!

Καλησπέρα !!!!

Νίτσα,

Μπράβο βρε !!! Ωραία περίοδο επέλεξες να κάμεις διατροφή ... μέρα παρά μέρα τραπέζι/γενέθλια, σε κάνα μήνα Χριστούγεννα, στα καπάκια η Πρωτοχρονιά, τα Φώτα, τ' Αη-Γιαννιού... πρέπει να είσαι εγκρατής !!!!

Αν τα καταφέρεις, πες μου φιλενάδα -- κι εγώ στ' αλήθεια θα σε θαυμάζω απεριόριστα...

Όσο για την Ο με τα ματάκια της μην πολυσκάς - συνήθως αυτά μετά τα 5-6 "υποχωρούν".

Φιλιά σε όλους (εμ βέβαια εχομεν κι έναν άνδρα στην παρέα !!!!)

Κι επειδή σήμερα γενεθλιάζω σας κερνάω και κάτι !!!!

glika6.jpg

Καλησπέρα !!!!

glika6.jpg

00098.gif

00098.gif%22

Hellen Rowland,

Καλησπέρα !!!!

Νίτσα,

Μπράβο βρε !!! Ωραία περίοδο επέλεξες να κάμεις διατροφή ... μέρα παρά μέρα τραπέζι/γενέθλια, σε κάνα μήνα Χριστούγεννα, στα καπάκια η Πρωτοχρονιά, τα Φώτα, τ' Αη-Γιαννιού... πρέπει να είσαι εγκρατής !!!!

Αν τα καταφέρεις, πες μου φιλενάδα -- κι εγώ στ' αλήθεια θα σε θαυμάζω απεριόριστα...

Όσο για την Ο με τα ματάκια της μην πολυσκάς - συνήθως αυτά μετά τα 5-6 "υποχωρούν".

Φιλιά σε όλους (εμ βέβαια εχομεν κι έναν άνδρα στην παρέα !!!!)

glika6.jpg

ΧΡΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΣΕ ΣΕΝΑ!!! ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!! (Βασίλης):tongue:

Να σαι πάντα γερή και να σε χαίρεται η οικογένεια σου...

Μεταξία, θα τα καταφέρω! Δε γίνεται...αν περιμένω να περάσουν και οι γιορτές θα γίνω αλόγα, όχι απλά γουρούνα! Η αλήθεια ειναι ότι αποφάσισα να ξεκινήσω τη διατροφή για να λειτουργήσει ο οργανισμός μου (προβλήματα γαστρεντερικά).

Όσο για την Ο. θα περιμένουμε και βλέπουμε...

glika6.jpg

Γλυκιά μου λαβ, τοξοτίνα μου, σου εύχομαι από καρδιάς τα ομορφότερα!!!!

Καλημέρα...

Ζούπη με τις θεραπείες δεν μπορώ να πω ότι βλέπω προκοπή... συνεχίζω να πονάω και μάλιστα κάποιες μέρες πολύ ειδικά μετά τη θεραπεία. Βέβαια δεν μπορώ να πω με σιγουριά μιας και με όσα γίνονται προφανώς δεν μπορώ να είμαι υπόδειγμα ασθενή και να κάθομαι να περιμένω να μου τα φέρουν όλα μετά τις φυσιοθεραπείες ώστε να δράσει.... κοινώς όπως λέει και ο φυσιοθεραπευτής... τσάμπα τις κάνω... Πάντως για τα χέρια θα καταλήξω μου φαίνεται σε ενέσεις... δεν την παλεύω άλλο.

Και ετσι για να μην έχω φρούδες ελπίδες ότι ξόρκισα τίποτα... χθες ο Λευτέρης έπαθε διάστρεμμα στα αηδονάκια στο τραμπολίνο!

Δεν σκέφτεσαι σοβαρά το ευχέλαιο?:roll: Περαστικά στον άνθρωπο!!

Όσο για τις θεραπείες, ΑΠΑΙΤΗΣΕ την μεγαλύτερη δυνατή ξεκούραση... γιατί αλλοιώς θα χειροτερέψεις αερικό μου...

Edit: Ζούπυ, πως πάτε με τα διαβάσματα? τον ανέλαβε δασκάλα ή εσύ?

Εγώ Νίτσα μου... Ποιά δασκάλα...

Καλησπέρα σε όλους (ξέχασα η γαιδούρα)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...