Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπέρα!!! Ρία πολύ ωραίο το σπιτάκι σου!!! Και του χρόνου με υγεία!!!!!

Εμείς πήγαμε βόλτα για φαγητό με τους νονούς, μας εδωσαν και το δώρο μας για τη γιορτη μας, μια τετρατροχη μηχανή, ιδανική για το μεγεθος του Παναγιώτη και τώρα ήρθαμε σπίτι γιατί έξω ρίχνει καρέκλες!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια!

Εμεις το πρωι τη βγαλαμε metro mall στους πιγκουινους και στο κουκλοθεατρο που επαιζαν στον 3ο οροφο. Ενταξει, για να λεμε και του στραβου το δικιο, εγω καταφερα να πιω και καφε στα flocafe αφου ο μπαμπας μας κυνηγουσε τη μικρη κυρια :mrgreen:

Μετα επιστρεψαμε σπιτι και πετυχαμε εδω το σπιτονοικοκυρη ο οποιος εχθες γιορταζε και σημερα εχει γενεθλια κι ετσι αφου αλληλοκεραστηκαμε γλυκα, μας τραπεζωσε κανονικα στο σπιτι της μαμας του (το απο κατω μας)... Ειχαμε και το δικο μου το σουργελο να κανει τα δικα του -μεχρι και πανω στο τραπεζι σηκωθηκε και χορεψε :lol:- και ηταν πολυ ομορφα! Τωρα η μικρη κοιμαται και εγω πινω δυνατο καφεδακι γιατι το απογευμα ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Ρια και του χρονου, πολυ ομορφα ολα! :D

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα!!! Ρία πολύ ωραίο το σπιτάκι σου!!! Και του χρόνου με υγεία!!!!!

Εμείς πήγαμε βόλτα για φαγητό με τους νονούς, μας εδωσαν και το δώρο μας για τη γιορτη μας, μια τετρατροχη μηχανή, ιδανική για το μεγεθος του Παναγιώτη και τώρα ήρθαμε σπίτι γιατί έξω ρίχνει καρέκλες!!!!!!!!!

Ευχαριστώ για το σπιτάκι μου!!

Καλές βόλτες με το νέο απόκτημα!! Να το χαρεί το ζουζουνάκι σας!! :D

Όσο για τον καιρό, αντίθετα εδώ αν και είχε κρύο είχε και ένα ήλιο.. 2 πλυντήρια στέγνωσαν!

Γεια σας κοριτσακια!

Εμεις το πρωι τη βγαλαμε metro mall στους πιγκουινους και στο κουκλοθεατρο που επαιζαν στον 3ο οροφο. Ενταξει, για να λεμε και του στραβου το δικιο, εγω καταφερα να πιω και καφε στα flocafe αφου ο μπαμπας μας κυνηγουσε τη μικρη κυρια :mrgreen:

οοοταν βγαινουμε ολοι μαζι, καπως ετσι την περναμε, ο Μητσος μου κυνηγα τη μικρη και γω απολαμβαααανω.. :tongue:

Μετα επιστρεψαμε σπιτι και πετυχαμε εδω το σπιτονοικοκυρη ο οποιος εχθες γιορταζε και σημερα εχει γενεθλια κι ετσι αφου αλληλοκεραστηκαμε γλυκα, μας τραπεζωσε κανονικα στο σπιτι της μαμας του (το απο κατω μας)... Ειχαμε και το δικο μου το σουργελο να κανει τα δικα του -μεχρι και πανω στο τραπεζι σηκωθηκε και χορεψε :lol:- και ηταν πολυ ομορφα! Τωρα η μικρη κοιμαται και εγω πινω δυνατο καφεδακι γιατι το απογευμα ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

Άντε,να περάσετε καλά και με το στόλισμα!!!

Ρια και του χρονου, πολυ ομορφα ολα! :D

Φιλακια σε ολες! :D

Aυτα ειναι Φαιη ανεβα στο τραπεζι μου κουκλα μου γλυκεια!!!!! Και του χρονου κοριτσια το στολισμα!!!!!

Αντε μυρισε Χριστουγεννα να ανεβουμε ολοι λιγο!!!!!!

Και του χρόνου κορίτσια, να είμαστε όλες καλά να έχουμε διάθεση να στολίζουμε!! (Μαρκο, δεν ειναι τα Χριστούγεννα που μυρίζουν! τα πορτοκαλοκούλουρα που έκαψα είναι! :mrgreen: )

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Εμεις το πρωι τη βγαλαμε metro mall

Κι εμείς εκεί τη βγάλαμε, αλλά από εκείνη την ώρα που άρχισε τα κλάματα δεν έχει σταματήσει ΑΚΟΜΑ8-):cool: δλδ σταματάει, παίρνει δυνάμεις και ξαναξεκινάει. δε μπορώ άλλο.

Διαφημίσεις

Αντε Μαρκοπουλακι και στα δικα σας!! :-D:grin:

Εμεις στολισαμε.. Το παιδι μου στολισε ενα τελειο δεντρο και το αποκορυφωμα ηταν πως το γεμισε με νιφαδες χιονιου και το γυροφερνε κιολας η ψωναρα για να παει χιονι παντου! :lol: Σημερα επισης ηταν η 1η φορα που εκανε μπανιο ΤΕΛΕΙΩΣ μονη της.. Δηλαδη ενταξει, της επλυνε καλα το πιπι ο Β αλλα μαλλια και κορμι πλυθηκε μονη της με το τηλεφωνο και σαπουνιστηκε μονη της επισης.

"Εχε το νου σου κοσμε και ντουνια, η Μαρια μεγαλωνει!!!" :cool:

Κι εμείς εκεί τη βγάλαμε, αλλά από εκείνη την ώρα που άρχισε τα κλάματα δεν έχει σταματήσει ΑΚΟΜΑ8-):cool: δλδ σταματάει, παίρνει δυνάμεις και ξαναξεκινάει. δε μπορώ άλλο.

Ρε 'συ Λευκουλα αν δεν κανω λαθος, το πρωι ειπες κιολας πως δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ το μωρουδελι.. Μηπως το γυροφερνει τιποτα; Καμμια ιωσουλα; Κανενα δοντι; Κριμα κι εκεινο να κλαιει, κριμα κι εσεις να ταλαιπωρειστε.... :-( Depon δωσατε;

Καλα κουραγια φιλεναδα!

Και ΝΑΙ! Αυριο ειναι Δευτερα!!! :-D:grin::-D:grin::-D:grin:

gM4vp2.png

Φαιάκο τίποτα δεν έχει, χαζομάρα και γκρίνια το δέρνει. Έχω σταματήσει πλέον να το ρίχνω στα δόντια, σε πιθανές και απίθανες ιώσεις σε ό,τιδήποτε δλδ, μιας και τελικά πουθενά δεν αποδίδονται τα νεύρα της. Επίσης έχω σταματήσει να δίνω και ντεπόν γιατί έδινα δεν έδινα, η γκρίνια ήταν η ίδια. Η παιδίατρος μου είπε "ΥΠΟΜΟΝΗ". Αυτάαααα!

Λευκουλα ειστε στην φαση ηλικιακα που νομιζεις οτι η γκρινια θα κρατησει για παντα αλλα κανε υπομονη περναει εκει που δεν το πιστευεις πια. Και εγω ετσι ελεγα αλλα τωρα βλεπω οτι σιγουρα καποιον λογο ειχε που ηταν γκρινιαρικο μωρο απλα δεν ειχε τροπο να το εξηγησει σωστα.

Ελα φαγατε τον γαιδαρο η ουρα μενει, μεγαλωνει τι μικρακι σου και του χρονου θα ειναι καλυτερα απο θεμα γκρινιας.

Φαιακι πες του ντουνια οτι θα τριβει τα ματια του με το Μαρακι

Εμεις δεν στολισαμε χθες ελπιζω την αλλη εβδομαδα να τα καταφερουμε με παρεα τα μικρα ξωτικακια βοηθους. Αυτο θα αξιζει φωτογραφια σιγουρα χαχαχαχα.

Ρια και του χρονου το στολισμα οχι το καψιμο των κουλουριων!!!!!!!

Καλησπερα! :D

Τρεχω και δεν φτανω καθως εφτασε Παρασκευη και για ακομα μια φορα εχουμε ενα υπερφορτωμενο ΣαββατοΚυριακο :rolleyes:

Χρονια πολλα στο Κατινακι μας και στην ομορφη Κρητικοπουλα μας!! Ο,τι επιθυμειτε μεσα απο την καρδια μου κοριτσαρες! :D

Αερικακι να τη χαιρεσαι τη μανουλα!

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες! Γιορταζει σημερα η δασκαλα μας και 2 συμμαθητριες μας. Στο σχολειο ειχανε παρτυ ΠΑΛΙ σημερα.. Μια τα cupcakes που στειλαμε εμεις τη Δευτερα, μια το παρτυ του Αγγελου την Τεταρτη, μια η γιορτη της Αγιας Αικατερινης σημερα.... ξεσκιστηκανε στο γλυκο τα πιτσιρικια! :lol::lol:

Εχθες φτιαξαμε ενα δωρακι για τη δασκαλα μας.. Φτιαξαμε μια ζωγραφια απο δαχτυλομπογιες και μολις στεγνωσε εγραψα εγω στην πισω μερια "Αγαπημενη μου δασκαλα σου ευχομαι χρονια πολλα! Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και να συνεχισεις να με αγαπας τοσο πολυ οσο κι εγω!" Το βαλαμε σε ενα φακελο και της το εδωσε σημερα το Μαρακι! :)

Αγγελινα με τον ιδιο ακριβως τροπο την εχω "πεσει" κι εγω στο σπιτι.. :rolleyes: Πιστευω μεχρι να ερθει η ωρα του υπνου να τα εχω τελειωσει.. Απο τις 9 παλευω... ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ (ειπε και μετα λιποθυμησε :lol:)

Φιλακια σε ολες!! :D

καλημερα, μηπως μπορεις να μου πεις τη συνταγη που φτιαχνεις cupcakes και με τι τα στολιζεις??? τωρα ξεκιναω να φτιαχνω και εχουμε συζητηση διπλα στις μαγειρισσες αλλα μια που το ειδα, ειπα να σε ρωτησω:)

Διαφημίσεις

Καλημέρα ! Καλή εβδομάδα !!!!

Κατινάκι,

ΧΡΟΝΙΑ σου ΠΟΛΛΑ !!!! Μ' ένα πόνο εύχομαι να έρθει και το 2ο μπεμπέ σας με το καλό !!! Να σε χαίρεται η φαμίλια σου ! Συγγνώμη, αν τα λέω λίγο καθυστερημένα, αλλά την Παρασκευή δεν πρόλαβα να μπω !

Και γενικά, Χρόνια ΠΟΛΛΆ και ΚΑΛΑ σε όλο τον κόσμο που γιόρταζε και το Σάββατο (Στέλλιος/Στέλλα)... Σήμερα, έχουμε κανένα Στέφανο/Στεφανία ???? Μπααααα

...Και καθώς έχουμε μπει σε εορταστική διάθεση, ε, στολίσαμε κι εμείς το σπιτάκι μας το Σάββατο το απόγευμα ! Τα παιδιά μου έκαναν μεγάλη χαρά... περιμένουμε σήμερα-αύριο τον μπαμπά να πάρει και για το μπαλκόνι τίποτις να στολίσουμε λίγο κι έξω !

Φιλιά πολλά !

βρε οι Στεφανοι γιορτάζουν 27 Δεκέμβρη οχι Νοεμβρη!

α καλά με τα εκκλησιαστικά δεν τα πάω και τόσο καλά... δλδ είναι άλλος ο οσιομάρτυρας που εορτάζει σήμερις κι άλλος ο πρωτομάρτυρας για τις 27/12 ?????

Κι εγώ τί να κάνω μάνα μου ???? Άλλοι γιορτάζουν 3 φορές τον χρόνο κι άλλοι καμία ????? άτιμη κενωνία ...

πω πω ... φωτιά θα πέσει να με κάψει !!! :confused:

Καλημέρα/καλησπέρα σε όλη την παρέα!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! Είδα το δέντρο της Ρίας και ζήλεψα...

Λευκούλα υπομονήηηηηηηη...

Αφροδίτη, η Φαίη τα πήρε έτοιμα τα cupcakes. Εγώ τα έφτιαξα και σου παραθέτω το λινκ με τη συνταγή..

http://www.sintagespareas.gr/sintages/cupcakes-ta-xaroumena-kekakia.html

Είχα πάρει χρώματα ζαχαροπλαστικής από ΑΒ για τη βουτυρόπαστα και τελικά βγήκε μία αηδία...Όλο βούτυρο... Πολύ όμορφα τα σχέδια αλλά δεν τρωγόντουσαν. Πολύ καλή ιδέα για σχέδια είναι ή σαντιγύ ή κρέμα ζαχαροπλαστικής που θα τη χρωματίσεις!

Τα δικά μας, τώρα.................

Πήγαμε την Παρ. στο Παίδων Πεντέλης και είδε τη μικρή ένας φοβερός οφθαλμίατρος... Το παιδί αλληθωρίζει και από τα 2ματάκια, όχι σταθερά αλλά κατά διαστήματα. Από την πρώτη εξέταση με ρώτησε ποιός έχει αστιγματισμό στην οικογένεια, του λέω εγώ... Χμμμ, μου λέει, 1.50 στο ένα μάτι 1.75 στο άλλο... Την εξέτασε αρκετά και μου είπε επίσης ότι επειδή το φευγιό είναι προς τα έξω και προς τα πάνω δεν έχει πρόβλημα μυωπίας και βλέπει. Απλά λόγω αστιγματισμού + υπερμετρωπίας δεν εστιάζει σωστά! Κι επειδή σ' αυτές τις ηλικίες εξαλείφονται πολλές φορές τέτοια προβλήματα, να περιμένουμε μέχρι να κλείσει τα 3 και θα την ξαναπάμε. Αν συνεχιστεί μάλλον θα χρειαστεί γυαλάκια!!!

Η Ο. είχε πλαντάξει, εγώ ήμουν σε φάση ταραχής και ανησυχίας και ο Γ. κάθε 3 και λίγο στο τηλέφωνο αφού δεν ήρθε λόγω δουλειάς και ανησυχούσε. Εν τω μεταξύ μάλλον ερεθίστηκε από την εξέταση και όλο το ΣΚ ήταν κάπως πρησμένα και κοκκινισμένα τα ματάκια της. Σήμερα την είδα καλύτερα!

Καλημερα!

Εχετε ακουσει ενα τραγουδακι που λεει "θα κοιμηθω νωρις, θα σηκωθω νωρις, θα ξεκινησω νωρις και θα παρκαρω νωρις"; Ε, εγω οσο πιο νωρις σηκωνομαι, τοσο περισσοτερες δουλειες και υποχρεωσεις μαζευονται! Θα σαπισω στον υπνο ρε κι ο,τι ηθελε ας γινει! :lol:

Εφτιαξα το αγαπημενο φαγητο της κορης μου σημερα -κατα τα λεγομενα του σταθμου-: Μοσχαρακι με φασολακια στην κατσαρολα. Για να δουμε, θα ντερλικωσει εδω ή τζαμπα με επιασε το αγχος να βγουν τα πιο τελεια φασολακια στον κοσμο; :rolleyes:

Ο μπαμπας μας ρεπαρει και σημερα και ομολογω πως μετα απο ενα ΤΡΕΛΟ Σ/Κ απολαυσαμε καφεδακι μπροστα στο τζακι και χαρηκαμε λιγη ηρεμια στο στολισμενο σπιτι μας. Τωρα μολις σβησω το φαϊ απο τη φωτια, θα παμε εμεις να παρουμε την κοντεσα μας απο το σχολειο! :D

Κατα τα αλλα ησυχιες!

Αφροδιτουλα οπως ειπε και το Νιτσακι εγω τα πηρα ετοιμα. Δεν το 'χω ρε παιδι μου, δεν πιανουν τα χερια μου στη ζαχαροπλαστικη με τιποτα! Καλη επιτυχια σε εσενα ευχομαι!

Φιλακια πολλα σε ολες! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...