Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Νιτσακι δεν ειναι τιποτα στανταρ σε αυτη την παθηση απλα καποια στιγμη συμβαινει εκει ξαφνικα που καθεσαι. Σημερα ειμαι καλυτερα ελπιζω απλα να την περασα ξωφαλτσα και να μην ερθει και αλλη.

Κι εγώ το ελπίζω Ειρηνάκι!!!!!!!!!:D:D:D

Να είσαι πάντα καλά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα ναι εγώ του τον διαλέγω γιατί αν τον διάλεγε εκείνος... θα χάναμε το πρόσωπο :lol: Δεν θέλει να κάνει laser αφενός γιατί είναι πολλοί οι βαθμοί αφετέρου το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο και δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις... πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί γιατί αυξάνονται.

Ωχ κατάλαβα!:tongue:

Σπάνιοι οι άντρες με γούστο.. Κι όσοι το έχουν σίγουρα δεν είναι δικοί μας!:lol:

Το laser έχει επιτυχία 99% και από ότι ξέρω από άτομα του κύκλου μας που έχουν κάνει -με υψηλούς βαθμούς- σωθήκανε κυριολεκτικά! Ολοι είπανε Βρήκα το φως μου!!!

Οπότε θα ήταν καλό να το δει πιο σοβαρά μιας και είναι πιο εύκολο τώρα παρά μετά που θα 'γκαβωθεί' περισσότερο!!!!!;)

Edit: Αερικό να τη χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ!!!

Να χαίρεσαι κ την μανούλα σου αγάπη.

Εγω σήμερα έχω την πέθερα κ την ανοιψιά επίσης...

Κατα τα άλλα το παίζω χαρούμενη κ προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου οτι ειμαι καλά...

Θα φύγω πολύ νωρίς απο τη δουλειά σήμερα να πάω σπίτι ΜΟΝΗ μεχρι το απόγευμα...είναι το δώρο που κάνω στον εαυτό μου...

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και χρόνια πολλά στις Κατερίνες!

Ευτυχώς ήρθε η μάνα μου κι εχω χρόνο για δουλειές, την έχω πέσει άσχημα στις ντουλάπες. Μεχρι το βράδυ θα τα έχω τελειώσει όλα, δε μου γλυτώνουν! Είναι να μη με πιάσει το μικρασιάτικο. :rolleyes: Θα στείλω και τον μεγάλο με τον άντρα μου στην κουμπάρα μου, να παίξει με τα δικά της το απόγευμα, να έχω ελευθερία κινήσεων.

Εδώ σε μας είναι αργία σήμερα, η Αγία Αικατερίνα είναι η προστάτιδα αγία της πόλης.

Νίτσα, καλή επιτυχία με τα αποτελέσματα. Για να γίνει λέιζερ για μυωπία, πρέπει οι βαθμοί να έχουν μείνει σταθεροί για τουλάχιστον 3 χρόνια. Πολλοί γιατροί δεν το συνιστούν, παρά μόνο σε πολύ μεγάλο πρόβλημα, μεταξύ των οποίων και ο δικός μου. Εμένα δλδ που έχω 3 βαθμούς και στα 2 ματια, δεν θα με αναλάμβανε με τίποτα, μου έχει πει, παρόλο που είναι σταθεροι από τα 18 μου. Όχι ότι θελω κι εγώ βέβαια, καλά είμαι κι έτσι.

Μαρκ, ελπίζω να περνάς πολλές ώρες τάβλα!

Ζουπυυυυυυυυ πού είσαι πια, μαρή? :confused: Να βάλω τη Νικολούλη να σε ψάξει?

Φιλάκια πολλά σε όλες, καλό ΣΚ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπερα! :D

Τρεχω και δεν φτανω καθως εφτασε Παρασκευη και για ακομα μια φορα εχουμε ενα υπερφορτωμενο ΣαββατοΚυριακο :rolleyes:

Χρονια πολλα στο Κατινακι μας και στην ομορφη Κρητικοπουλα μας!! Ο,τι επιθυμειτε μεσα απο την καρδια μου κοριτσαρες! :D

Αερικακι να τη χαιρεσαι τη μανουλα!

Εμεις καλα σε γενικες γραμμες! Γιορταζει σημερα η δασκαλα μας και 2 συμμαθητριες μας. Στο σχολειο ειχανε παρτυ ΠΑΛΙ σημερα.. Μια τα cupcakes που στειλαμε εμεις τη Δευτερα, μια το παρτυ του Αγγελου την Τεταρτη, μια η γιορτη της Αγιας Αικατερινης σημερα.... ξεσκιστηκανε στο γλυκο τα πιτσιρικια! :lol::lol:

Εχθες φτιαξαμε ενα δωρακι για τη δασκαλα μας.. Φτιαξαμε μια ζωγραφια απο δαχτυλομπογιες και μολις στεγνωσε εγραψα εγω στην πισω μερια "Αγαπημενη μου δασκαλα σου ευχομαι χρονια πολλα! Να εισαι παντα γερη και ευτυχισμενη και να συνεχισεις να με αγαπας τοσο πολυ οσο κι εγω!" Το βαλαμε σε ενα φακελο και της το εδωσε σημερα το Μαρακι! :)

Αγγελινα με τον ιδιο ακριβως τροπο την εχω "πεσει" κι εγω στο σπιτι.. :rolleyes: Πιστευω μεχρι να ερθει η ωρα του υπνου να τα εχω τελειωσει.. Απο τις 9 παλευω... ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ (ειπε και μετα λιποθυμησε :lol:)

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Πάντως του Λ του ανέβηκε μέσα σε τρία χρόνια... οπότε σίγουρα αντενδείκνυται η κατάστασή του για laser.

Ευχαριστώ για τις ευχες...

Κατινάκι να χαίρεσαι την ανιψιά (για την πεθερά το κάνω γαργάρα!)

Καλησπέρα κοριτσάκια!

Τελευταία και καταϊδρωμένη να ευχηθώ και εγώ στις Κατερίνες χρόνια πολλά!! :D

Σας διαβάζω καθημερινά, αλλά για να απαντήσω...δύσκολο :roll: Η Ιφιγένεια έχει βάλει πλώρη για τα terrible twos, από ό,τι φαίνεται και είναι όλο γκρίνια, διαολιές, νεύρα, πίσματα...ρε μήπως γράφω σε λάθος topic; :rolleyes::lol::lol::lol:

Ακούω τώρα από την κουζίνα...

Ο Διονύσης κάτι φτιάχνει και χρησιμοποιεί μια ισχυρή κόλλα.

Διονύσης: Ευριπίδη μη πειράξεις τίποτα γιατί αυτή η κόλλα είναι πολύ επικίνδυνη!

Ευριπίδης: Τι εννοείς επικίνδυνη; ρίχνει laser;

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Η Ζώπυρον πού χάθηκε πάλι?
Ζούπη που είσαι; Απουσιάζεις 9 μέρες!!!
Όντως η Ζούπυ εξαφανίστηκε!!!!!!! Που είσαι???????
Ζοπ ελπιζω να εισαι καλα και να μην συμβαινει τιποτα ασχημο.
Ζουπυυυυυυυυ πού είσαι πια, μαρή? :confused: Να βάλω τη Νικολούλη να σε ψάξει?

Ζώπυρον παρούσα, μην βάλετε Νικολούλη!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον. Πέρασα λίγο δύσκολα το τελευταίο διάστημα... Κι έφαγα μια γερή βουτιά... Τέλος πάντων, δεν θέλω να πολυμιλάω γι' αυτό (και μάλιστα δημόσια), όλα καλά τώρα.

Σας διάβασα πολύ γρήγορα, απ' ότι πρόλαβα να συγκρατήσω : χρόνια πολλά στο Μαράκι της γλυκοφλεβαρίτσας, στην Ντεμς, στον γλυκύτατο Π. της Νίτσας και πολλές ευχές στην φέφη για την ανηψιά της.

Χρόνια πολλά στις Κατερίνες μας σήμερα.

Μάρκο, κουράγιο κι εύχομαι γρήγορα περαστικά.

Είμαστε και λίγο κρυωμένοι οικογενειακώς (ο γιος μου είναι 4 μήνες όρθιος κι απύρετος = έχει συντελεστεί θαύμα! Ξέρω πως το λέω συνέχεια και σας έχω πρήξει αλλά θυμάστε τι έχω τραβήξει τα τελευταία χρόνια!)...

Σας φιλώ!!

Καλησπέρα :) Περάσαμε μια υπέροχη μέρα και ελπίζω και σε μια υπέροχη Κυριακή...

Δεν με λέτε κόρες; Μπας και βρίσκεται ανάμεσα στους συζύγους κανένας τεντάς; Να τον στηρίξουμε;

Καλησπερα!

Περασαμε επισης μια πολυ - πολυ ομορφη μερα παρεακι με τις 3 κολλητουλες μας :D

Το βασανακι μου κοιμηθηκε πριν απο λιγο εξουθενωμενο μεν, ευτυχισμενο δε! Αφου φυσικα καναμε μπανιο με φουσκες (=αφρολουτρο) και παιξαμε με τα παπακια/ψαρακια/δελφινακια μας..

Αυριο ο μπαμπας μας ρεπαρει, οποτε θα την περασουμε στο χαλαρο και το απογευμα λεμε να στολισουμε!

Καλο υπολοιπο Σ/Κ σε ολες! :D

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλησπέρα κοριτσάρες!!

Τι κάνετε; Στολίσατε;;

Εγώ επιτέλους χθες έκανα τη μίνι γενική μου και μετά στόλισα!!

Λίγο να μπούμε σε ρυθμό Χριστουγέννων, έστω και έτσι!

Πολύ πίκρα υπάρχει γύρο μας, δεν παλεύεται οπότε ας "χαρούμε" λίγο με μικρές πινελιές Χριστουγέννων στα σπίτια μας!!

Να και το δικό μου..

381566_101502386633884_100003223683561_5553_1202679192_n.jpg

376094_101502359967220_100003223683561_5552_539630946_n.jpg

391634_101502523300537_100003223683561_5559_1051120409_n.jpg

374148_101502499967206_100003223683561_5558_157533106_n.jpg

απλό και όχι πολύ φορτωμένο!! (τελικά, βρήκα που να βάλω το δέντρο :tongue::lol: )

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...