Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εγώ έχει πολύ καιρό να τον βάλω σε αλλαξιέρα... στο κρεβάτι τον αλλάζω... Στον παιδικό τον βάζουν, ομως αριστερα εχει τοιχο και δεξιά άλλο έπιπλο οπότε είναι λίγο δυσκολο να σαβουριαστεί.... Εγώ απο μια ηλικία και μετά που είχε γινει πολύ κινητικός την έκοψα....

Μαρκο μου, ευτυχώς που έμειναν οι γονείς! Ευχομαι γρήγορα να νιώσεις καλύτερα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Άμα μου θυμίσεις τι έγινε θα στα βρω Κατινάκι... το μόνο που θυμάμαι είναι η αλλαξιέρα και το χτύπημά σου... Ε η αλλαξιέρα είπε να πέσει τώρα και μάλιστα σε σχετικά ασφαλή στιγμή για να γλιτώσετε τα χειρότερα... και το χτύπημά σου έγινε για να μην το πάθει η Φανούλα :D

και κάτι άλλο σου χάλασε και δεν θυμάμαι τι... η ψωμιέρα; Ε αυτή χάλασε γιατί έτσι κι αλλιώς με δύο μωρά στο σπίτι θα είναι πιο εύκολο να παίρνεις έτοιμο και δεν θα χαλάς και ρεύμα :P

Με το φως τελικά τι έγινε;

Όσο για το 'φτυσιμο'... από κοντά :D

είναι κ η βρύση του μπάνιου που χάλασε κ ο αγαπητός σπιτονοικοκύρης είπε οτι ειναι δική μας ευθηνη γιατι χάλασε απο την χρήση οποτε πρέπει να την αντικαταστήσουμε οπότε....για να μην γίνω μπίλιες μαζί του θα την αλλάξω αλλα έχω τα εξής προβλήματα:

1 ο νιπτήρας έχει 3 τρύπες δν είναι μια που βγαίνει ο μίκτης κ αυτές οι βρύσες δν βρόσκονται πολύ εύκολα κ είναι πιο ακριβές.

2 επειδή ειναι παλιό το σύστημα δν ρισκάρω να κάνω αλλαγή μονη μου πρέπει πληρώσω κ υδραυλικό να μου την βάλει να είμαι σίγουρη

Θα μπορούσα να πάρω τις κλασικές βρύσες μιας τρύπας κ να βάλω τάπες αλλα γίνεται???

Οποια γνωρίζει ας με διαφωτίσει. Σήμερα θα σταματήσω σε ένα μαγαζί με υδραυλικά να ρωτήσω...μια τιμή που ρώτησα απο ενα μαγαζι στο ιντερνετ 120ευρώ..δν τρελάθηκα ακόμη...

Επίσης ας την αλλάξω εγώ να τελειώνω να πάρω κ ότι γουστάρω κ ότι με βολεύει μιας κ αυτή ειναι πολύ χαμηλή κ δυσκολεύομαι να πλύνω κ την μικρή. Να πάρω μια με ύψος να μπορώ να βάζω κ το σφουγγάρι μέσα για το μωρό.

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Χμμμμ δεν ξέρω να σου πω για τις τρύπες ξέρω όμως ότι δύσκολα θα βρεις ψηλή βρύση γιατί το έψαχνα κι εγώ όταν πήραμε το σπιτι (με μονό λαιμό όμως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) και αλλάξαμε όλα τα υδραυλικά και τελικά πήραμε μια χαμηλή και βάλαμε πρόσθετο ρουξούνι που κινείται... αλλά εμάς είναι και τεραστιος ο νιπτήρας και το να γυρίσει το ρουξούνι σε 45 μοίρες μπροστά ρίχνει το νερό πάλι μέσα στο νιπτήρα... δεν ξέρω αν σε εσένα θα παίξει :S

Πάντως πόσο καιρό είστε μέσα στο σπίτι και πόσα χρόνια είναι η βρύση; Δεν μπορεί να το λέει και να το εννοεί αυτό!!!!

Χμμμμ δεν ξέρω να σου πω για τις τρύπες ξέρω όμως ότι δύσκολα θα βρεις ψηλή βρύση γιατί το έψαχνα κι εγώ όταν πήραμε το σπιτι (με μονό λαιμό όμως δεν ξέρω αν παίζει ρόλο) και αλλάξαμε όλα τα υδραυλικά και τελικά πήραμε μια χαμηλή και βάλαμε πρόσθετο ρουξούνι που κινείται... αλλά εμάς είναι και τεραστιος ο νιπτήρας και το να γυρίσει το ρουξούνι σε 45 μοίρες μπροστά ρίχνει το νερό πάλι μέσα στο νιπτήρα... δεν ξέρω αν σε εσένα θα παίξει :S

Πάντως πόσο καιρό είστε μέσα στο σπίτι και πόσα χρόνια είναι η βρύση; Δεν μπορεί να το λέει και να το εννοεί αυτό!!!!

Ναι την έκανα την ίδια ερώτηση κ η απάντηση ήταν οτι έχουν την ίδια ακριβώς βρύση τα σπίτια φτιάχτηκαν μαζί κ εχουν κάνει 100απλασια χρήση απο ότι εμέις....Δν θα κάτσω να σκάσω Κρις. είναι πολύ απλό θα πάρω μια θα την βάλω κ όταν φύγω θα την βγάλω κ θα βάλω την δική του, κ αν θέλει την φτιάχνει αν δν θέλει να την χρεώσει στον επόμενο...θα του πω οτι δν εφτιαξα ποτε...κ μια χαρα δουλευει κ ο νιπτηρας με το ζεστο μονο...

κοιτα τι θέλω για να καταλάβεις υπάρχει έξω αλλα δν επιχειρώ να πάρω βρύση απο έξω...

η να βάλω μια τέτοια με τάπες αν γίνεται που είναι ψηλη

http://www.amazon.co.uk/Minimalist-Chrome-Bathroom-Basin-swivel/dp/B003TE85L0/ref=sr_1_19?s=diy&ie=UTF8&qid=1322138206&sr=1-19

η μια τέτοια που είναι ακριβη....

http://www.amazon.co.uk/Helis-Basin-Mixer-Swivel-Spout/dp/B004Z01LUY/ref=sr_1_4?s=diy&ie=UTF8&qid=1322138275&sr=1-4

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Ναι κατάλαβα τι θες... σου λέω έψαχνα το ίδιο και δεν βρήκα... εντάξει δεν είχα και χρόνο να ψάξω όλη την Αθήνα :( Πάντως νομίζω πως μπορείς να βρεις λύση για τις τρύπες... στην χειρότερη κάντες βάζα χαχαχαχα (πλάκα κάνω)

Και μιας και έπεσα πάνω του και το συζητάγαμε...

http://www.on-news.gr/2011/11/blog-post_6302.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+on-news%2FZLSY+%28On-News%29&utm_content=FaceBook

Διαφημίσεις

Προσκυνήστε το είδωλο...:lol: Κατάφερα και άλλαξα την υπογραφή μου! :D

Σαν σήμερα, πριν από 4 χρόνια, έχασα τη γιαγιά μου. Σε λίγο θα πάμε στο μνήμα να της διαβάσουμε ένα τρισάγιο και την Κυριακή θα κάνουμε και μνημόσυνο στην εκκλησία, με κόλλυβα από τα χεράκια μου! :shock: Θα σας πω από βδομάδα αν τρωγόντουσαν. :cool:

Μαρκ...φιλάκια και περαστικά. :( Δεν σε παρακολουθεί κάποιος γιατρός, να τον ενημερώσεις? Με τον σίδηρο τι έγινε τελικά? Υπάρχει περίπτωση να οφείλεται εκεί η κρίση?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και βεβαια με παρακολουθει αλλα δεν μπορει να κανει κατι περα απο τις γνωστες οδηγιες ξακουραση παυσιπονα και αν χειροτερεψει μεσα νοσοκομειο τιποτα αλλο δεν παιρνει ειναι συγκεκριμενα τα πραγματα, δεν εχει σχεση με τον σιδηρο απλα συμβαινει καποιες φορες. Η οδηγια οσο ειναι υποφερτοι οι πονοι ξεκουραση απλα για να μην ξεφυγει απο τον ελεγχο.

Γλυκομανούλες, καλησπέρα!!!

glika2.jpg

Μόλις γύρισα από Τουρκία, δεν σας έχω διαβάσει αλλά το κερασματάκι το αξίζετε!!

Τι να πω... Περάσαμε υπέροχα, και γύρισα σαν τον Άι Βασίλη.. Μα τι διαφορά τιμών είναι αυτή;; Το παράπονο με έπιασε που αυτά τα χρήματα θα μπορούσα να τα δώσω εδώ, αλλά θα έπαιρνα και τα μισά απ'ότι πήρα! :(

Πεθύμησα τη ζουζούνα μου.. Πάω να παίτσουμε!!!

Μάκια σας!!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

χρόνια πολλά στις κατερίνες.

μάρκο πολύ λυπάμαι που πονάς. μακάρι να γίνει ένα θαύμα κ να μην ξαναπονέσεις!

ρία, χαίρομαι που πέρασες όμορφα!

Αγγελίνα, να ζήσετε να την θυμόσαστε κ πάλι μπράβο σου για την προσπάθεια!

πολύ καλημέρα σας!

Διαφημίσεις

Εντάξει πέρασαν λέμε :) Και είχε και θετικά:

1. Είδαμε και νομικά το θέμα της ταράτσας και εφόσον έχουμε δίκιο (δια στόματος της δικηγόρου μας) θα προχωρήσουμε με πιο νηφάλιο μυαλό στην τοποθέτηση του ηλιακού.

:D:D:D Με το ηλιακό θα εξοικονομείς και ρεύμα;) Good move

2. Πέταξα πολύ πράγμα από το πατάρι που σε συνδυασμό με το ότι ο καινούργιος θερμοσίφωνας είναι μικρότερος σε όγκο εξοικονομεί πολύ χώρο για να βάλω άλλα πράγματα ΟΤΑΝ στεγνώσει το πατάρι... προς το παρόν ειναι άδειο και τα πράγματα στο μπαλκόνι κι εγώ εύχομαι να μην βρέξει χαχαχαχα

Γονατοκλισίες θα έλεγα να κάνεις διότι μάλλον η επόμενη βδομάδα θα χει κακοκαιρίες. Αποθήκη έχετε?:rolleyes:

3. Το παιδί μου μέσα σε όλα αυτά και προφανώς επειδή με νιώθει τσιτωμένη έχει πάθει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μαμακίαση! Ειδικά η μέρα που περάσαμε μαζί μας έφερε πιο κοντά και μας έκανε πολύ καλό!

Τυχερούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ζηλεύωωωωωωωωωω

4. Για τα γυαλιά του Λ επειδή έχει περάσει 3ετία θα πάρουμε καινούργια και χαίρομαι γι' αυτό γιατί ο σκελετός που είχε ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ αλλά είχαμε συμβιβαστεί τότε γιατί δεν βρίσκαμε αυτό που θέλαμε... τώρα υπάρχει... το τσέκαρα :lol:

Μαρή εσύ του διαλέγεις σκελετό?!

Έχει σκεφτεί να κάνει laser να ξεμπερδεύει?

5. Διαπίστωσα για άλλη μια φορά ότι στα δύσκολα οι γονείς του Λ είναι πάντα δίπλα μας αφού Παρασκευή - Σάββατο έμειναν αθήνα για να είναι μαζί μας όλη μέρα και έτσι θυμήθηκα γιατί πρέπει να συγχωρώ κάποιες δύσκολες στιγμές τους ;)

Οι άνθρωποι στα δύσκολα φαίνονται!!! Πάντα να θυμάσαι ΚΑΙ τα καλά τους!!!;)

6. Η Θεία Τζο θα αναπνέει και θα κοιμάται χωρίς άπνοιες πια και θα αρρωσταίνει ίσως και λιγότερο :D

Πρώτα από όλα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ στο Κατινάκι και στην Κατερίνα -και σε όποια μπορεί να ξέχασα!! Κατινάκι με το καλό και μ' έναν πόνο... Να σας χαίρονται οι οικογένειες σας και να έχετε πάντα υγεία!!! Επίσης αν έχετε κανέναν Μερκούριο να τον χαίρεστε...:tongue:

Όντως η Ζούπυ εξαφανίστηκε!!!!!!! Που είσαι????????

Ρία πόση ώρα κάνετε να πάτε Τουρκία? Έχω ακούσει ότι έχει πολύ οικονομικά ρούχα και συμφέρει. Να μην σε πιάνει κανένα παράπονο και καμία μίρλα!!! Πρέπει επιτέλους οι καταστηματάρχες να ρίξουν τον πήχη και να κατεβάσουν τις τιμές... Δεν είναι κατάσταση αυτή:rolleyes:

Μεγειές σας!

Κατινάκι.... πήγαινε παιδάκι μου σε κανένα praktiker... Οι βρύσες είναι αναλώσιμες. Χαλάνε, στάζουν κλπ κλπ κλπ. Δεν αξίζει να δώσεις πολλά λεφτά ειδικά στην περίπτωση σας που δεν πληρώνει ο ιδιοκτήτης.

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι πρέπει να αρχίσω να διαλύω το σπίτι μπας και συγκινηθεί η Ο. και μου κάνει αγαπουλίτσες όπως στο μπαμπά της!

Κάναμε το mini party του Π. προχθές και περάσαμε πολύ όμορφα! Του πήρα και κεράσματα για το νήπιο σακούλες πάρτυ από jumbo και έβαλα μέσα 1 κεικάκι, 1 μολύβι με σφραγιδούλα και καραμελίτσες. Τα πήγαμε χθες και κατενθουσιάστηκαν τα παιδάκια...

Με ρώτησε σήμερα η νηπιαγωγός αν είμαι σύμφωνη να δώσω 20ε (15ε για χριστουγεννιάτικη στολή και 5ε για θεατρική ομάδα) και συμφώνησα! Οπότε τα φετινά Χριστούγεννα θα έχουμε ωραία πράγματα να δούμε κ να κάνουμε!

Σήμερα έχουμε και το ρνβ στο παίδων για τα ματάκια της Ο.

Άντε να δούμε...:rolleyes:

Αγγελίνα να ζείτε να τη θυμόσαστε, κοπέλα μου!

Όσο για τα κόλυβα...Ρώτησα κπ στιγμή τη μάνα μου, από περιέργεια, πως φτιάχνονται και μου λέει Όταν πεθάνω θα μάθεις τώρα δεν τα χρειάζεσαι!!!

Μάρκο, πως είσαι? Κάθε πότε τραβάς τους πόνους? Εύχομαι περαστικά...

Αντε με το καλο Νιτσακι να εχετε μια χαρα αποτελεσματα απο την Ο σημερα.

Αγγελινα να ζησεις να την θυμασαι παντα με αγαπη και αυτη θα σε προστατευει απο εκει που ειναι ετσι κανει και η δικη μου γιαγια.

Ζοπ ελπιζω να εισαι καλα και να μην συμβαινει τιποτα ασχημο.

Νιτσακι δεν ειναι τιποτα στανταρ σε αυτη την παθηση απλα καποια στιγμη συμβαινει εκει ξαφνικα που καθεσαι. Σημερα ειμαι καλυτερα ελπιζω απλα να την περασα ξωφαλτσα και να μην ερθει και αλλη.

Χρόνια Πολλά στα Κατερινάκια μας :) Να είστε ευτυχισμένες και χαρούμενες :) Κατινάκι μου με έναν πόνο αγάπη!

Σημερα γιορτάζει και η μαμά μου :D

Νίτσα ναι εγώ του τον διαλέγω γιατί αν τον διάλεγε εκείνος... θα χάναμε το πρόσωπο :lol: Δεν θέλει να κάνει laser αφενός γιατί είναι πολλοί οι βαθμοί αφετέρου το αποτέλεσμα είναι αμφίβολο και δεν έχουν ακόμα διαπιστωθεί οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις... πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστεί γιατί αυξάνονται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...