Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα,

Τι κανετε? Να περασω σαν κομμητης να σας κανω ενα γκαλοπ? Ποσα απο τα παιδακια σας βλεπουν συμβατικη ΤΒ και ποση ωρα. Επιπλεον τα αφηνετε να δουν διαφημησεις?.....

Να συπμπληρωσω οσα δεν βλεπουν συμβατικη ΤΒ βλεπουν dvd?

(εχω μια διαφωνια και θα βοηθησουν αποψεις).

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε εμεις.......

Κικη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το ειδα διπλα. Και εμενα μου λειπετε, αλλα ειπαμε εχω αναγκη ΜΕΓΑΛΗ το διαλειμα.

Μακια

Συμβατική ΤΒ καθόλου (οπότε ούτε και διαφημίσεις και αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπει και καθόλου)

DVD δικά της... με τον εαυτό της... τη βάφτισή της, την παράσταση του σχολείου, βίντεο που έχουμε τραβήξει όταν ήταν μικρούλα ή με φίλους της και... τραγουδάκια από you tube... συγκεκριμένα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Προσωρινά δεν θα κάνω κάτι. Θα της δώσω χρόνο και βλέπουμε!

Ούτε εμένα μου φάνηκαν ανησυχητικά διότι στο σπίτι και μιλάει και εστιάζει την προσοχή της σε ότι την ενδιαφέρει! Τη βλέπω μικρούλα ακόμη... Μπεμπεκίζει...Μα δεν είναι καν 2 1/2 ακόμη!!!

Για το λεκτικό, ισχύει ότι της κάνουν εντύπωση κάποιες λέξεις/προτάσεις και της επαναλαμβάνει...

Της αρέσει πολύ το πειάω (=Πεινάω...) :tongue: και μπορεί να το λέει την ημέρα και 50 φορές!!!

νίτσα την επανάληψη την κάνει και η δική μου σε οτιδήποτε της κάνει εντύπωση... επίσης κολλάει κάποιες φορές... το θεωρώ λογικό να μην θέλουν ΠΑΝΤΟΤΕ να κάνουν αυτό που τους λες... εγώ κάποιες φορές νομίζω ότι είναι κουφό... !

Φεφη για ντοκυματερ ειστε μικρα ακομα λογικα αδιαφορει. Αργοτερα και αναλογα τι της αρεσει θα δεις.

Το x treamer δεν ξερω να σου εξηγησω ακριβως τεχνικα τι ειναι ο καλος μου το εχει συνδεδεμενο με την τηλεοραση και κατεβαζει απο τον υπολογιστη οτι θελουμε να βλεπει. Σαν ντιβιντι αλλα χωρις να βαζεις να βγαζεις. Απλα πατας ενα τηλεκοντρολ και βαζεις οτι θες μεσα απο τον υπολογιστη.

Εγω δικα του βιντεο εκοψα να του βαζω γιατι αντεγραφε τις μωρουδιστικες συμπεριφορεςτου και αρχισε να φερεται σαν ενος ετους παλι και ζηταγε και πιπιλα επειδη εκει την εβλεπε να την φοραει.

Ε ναι... βίντεο με πιπίλα δεν βάζουμε χαχαχα μόνο στην βάφτιση την βλέπει που εκεί... δεν την ήθελε... της την δίναμε και την πέταγε ;)

Διαφημίσεις

Φεφη για ντοκυματερ ειστε μικρα ακομα λογικα αδιαφορει. Αργοτερα και αναλογα τι της αρεσει θα δεις.

της αρέσουν τα ζώα σε βιβλία, παραμύθια, αλλά στην τηλεόραση όχι!

Το x treamer δεν ξερω να σου εξηγησω ακριβως τεχνικα τι ειναι ο καλος μου το εχει συνδεδεμενο με την τηλεοραση και κατεβαζει απο τον υπολογιστη οτι θελουμε να βλεπει. Σαν ντιβιντι αλλα χωρις να βαζεις να βγαζεις. Απλα πατας ενα τηλεκοντρολ και βαζεις οτι θες μεσα απο τον υπολογιστη.

μωρέ κ εμείς πάνω από το ντι μπι ντι έχουμε το πλέη στέησιον, που με το τηλεκοντρόλ του παιρνάμε ότι θέλουμε από ίντερνετ, αλλά εγώ δεν το έχω,...ούτε με σφαίρες. γκαγκάουα!

γιου τιουμπ ακούει κ βλέπει κ η χρύσπα, τα πάντα σε τραγούδια, από παράδοση έως τα πάντα όλα!

Ωραία... είχα γράψει ολόκληρο κατεβατό και δεν το φόρτωσε ποτέ όμως ...

Οπότε,

εν ολίγοις :

Νίτσα,

Να χαίρεστε τον γιόκα σας ! Να τα εκατοστήσει ! Γερός και καλότυχος να είναι πάντοτε και να τον δείτε να προκόβει στη ζωή του !

όσο για την μικρή, αυτα που αναφέρεις, εμένα προσωπικά δεν μου φαίνονται και ανησυχητικά... αυτό που με ξενίζει είναι ο τρόπος της δασκάλας σας. Βρίσκω ασαφή και αβάσιμη την "οδηγία" που σου έδωσε...Δλδ τί πρέπει να κάνεις ? Να μάθεις σε ένα 2χρονο να συγκεντρώνεται ????

Από όλα αυτά που έγραψες, ίσως, να με απασχολούσε περισσότερο το θέμα της επανάληψης (της λεκτικής εννοώ) αν το κάνει μονίμως... και πάλι όμως μήπως μερικές λέξεις τής κάνουν πχ εντύπωση και γι αυτό δείχνει να επιμένει ????

αυτά που θα σκεφτόμουν εγώ γράφω έτσι ???:wink:

Και γω συμφωνώ με τη love Νίτσα μου! Και επίσης, οι νηπιαγωγοί δεν συμφώνησαν ή απλά η μία έκανε τις παρατηρήσεις;

ΡίαΑ,

Μια χαρά φαίνονται τα ζαχαρωτά. Και μόνο ότι το προσπάθησες, τέλειο είναι ! Χαράς το κουράγιο σου !

ευχαριστώ :)

Και, πίστεψέ με, εάν είχες αγοράκι, μια χαρά θα επαιζες και με αυτοκινητάκια και με playmobil και με σιδηρόδρομους, με τα πάντα... είναι να μην πέσεις στην ανάγκη !!!! :rolleyes:

Μακάρι να είναι το επόμενο αγοράκι!!

Καλησπερα,

Τι κανετε? Να περασω σαν κομμητης να σας κανω ενα γκαλοπ? Ποσα απο τα παιδακια σας βλεπουν συμβατικη ΤΒ και ποση ωρα. Επιπλεον τα αφηνετε να δουν διαφημησεις?.....

Να συπμπληρωσω οσα δεν βλεπουν συμβατικη ΤΒ βλεπουν dvd?

(εχω μια διαφωνια και θα βοηθησουν αποψεις).

Τρελαίνεται για διαφημίσεις! Και μετά βλέπουμε Ντόρα, Barbie, παιδικά τραγουδάκια σε dvd, τέτοια.. Αλλά όχι συχνά! Της αρέσει -δυστυχώς- να παρακολουθεί εκπομπές και γενικά τηλεόραση, αλλά προσπαθώ να μη..

ας έκανα κ ένα αγόρι κ ας μάθαινα μαζί του να παίζω με αγορίστικα!

Ας ελπίσουμε για τα επόμενα!!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Οκ, μεσα στον μεσο ορο ειμαι. Απλα δεν θελω να βλεπει συμβατικη τβ καθολου για πολλους λογους και αυτο εχει μεσα και καρτουν που βαζουν. Δεν θελω καμια επαφη με αυτο. Και οσο για dvd θελω το πολυ 1 την μερα, εκτος απο εξαιρεσεις. Και οταν τελειωνει να κλεινει η τηλεοραση. Και επειδη ειχαμε φτασει σε σημειο ο πατερας της να ανοιγει οποτε του ελεγε και να λεει παντα ναι ειχαμε μια σοβαρη διαφωνια. Και ελεγα ΜΗΠΩΣ ειμαι εγω υπερβολικη. Τες πα. Με βοηθησατε πολυ. Και τωρα παω να εξαφανιστω παλι.

Χαρηκα που τα ειπαμε εστω και για λιγο. Take care.....babies....miss you much (ξερετε ποιες λεω. Ολο το fb group ;) )

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλησπέρα κόρες. :)

Ήρθε η μάνα μου! Κάθεται τώρα με τα μωρά κι εγώ σας διαβάζω.

Καταρχάς, Νίτσα, χρόνια πολλά για το παληκάρι σου! Να σου ζήσει, να τον χαίρεσαι! :D Για τη μικρή δεν μου φαίνονται κάπως αυτά που ανέφερες...ίσως η δασκάλα σε προέτρεψε να κάνετε κάποιες "καθιστικές" δραστηριότητες μαζί, έχεις δοκιμάσει? Πλαστελίνες, μαρκαδόρους, μαγείρεμα? Παραμυθάκια κάθεται να της διαβάσεις?

Ελλ, εμένα τα δικά μου δεν έχουν δει συμβατική τηλεόραση ποτέ. Βλέπουν από αυτό που λέει και η μαρκ, ό,τι επιλέγω εγω. Μπομπ μάστορα, Μικρούς Αϊνστάιν, Shaun the sheep, Μικρό Νικόλα, Στρουμφάκια, τις ταινίες με τον Γουίνι και κάποιες άλλες που μας αρέσουν, από το Ice Age ως και Τίνκερμπελ! μερικές τις είδαμε μία φορά και τις απορρίψαμε, όπως το Σρεκ ή το Wallie - μου φάνηκε ότι απευθύνονται πιο πολύ σε ενήλικες που τους αρέσουν τα καρτούν, παρά σε παιδιά. Ο μεγάλος κάποτε είχε φάει τρελό κόλλημα με τη Χιονάτη, ύστερα με την πεντάμορφη και το τέρας και μετά με τον Πητερ Παν. Τώρα προτιμάμε αυτά σε επεισόδια, είναι πιο βολικά από τις ταινίες.

Ο μεγάλος έχει δει, ομολογουμένως, πολύ τηλεόραση. Πρώτον, γιατί μόνο έτσι έτρωγε και δεύτερον, γιατί από τα 3 και μετά, που αρχίσαμε τις ασκήσεις στο μάτι, ήταν ο απολύτως μοναδικός τρόπος να πειστεί να φορέσει το πατς. Από περυσι, όμως, την έχουμε περιορίσει πολύ αισθητά. Θα δει ένα επεισόδιο το μεσημέρι που τρώει και το απόγευμα άλλα 2-3. Μερικές φορές και καθόλου, αν πάμε έξω ή έρθει κόσμος ή έχει ωδείο.

Ο μικρός μέχρι πρότινος δεν την κοιτούσε καθόλου την τηλεόραση. Πρόσφατα έχει αρχίσει να του τραβάει το ενδιαφέρον, ειδικά τα Ζουζούνια τα Χριστουγεννιάτικα, το πρώτο 10λεπτο τα κοιτάει με ανοιχτό το στόμα. Ύστερα ξαναρχίζει τις γύρες. :wink:

Πάντως κορίτσια, το καλύτερο παιδικό EVER ειναι το Charlie and Lola. Όσες δεν το έχετε ανακαλύψει, κατεβάστε το άμεσα!!! Το παίζει και η ΕΤ1. Είναι με δύο αδελφάκια, σε αυτοτελή επεισόδια. καθόλου κουραστικές εικόνες, όμορφες ιστορίες με πολύ χρήσιμα και διδακτικά μηνύματα (ανακύκλωση, αντιμετώπιση θυμού-απογοήτευσης και πολλά άλλα), με ωραίο χιούμορ, πολύ ευχάριστο και διασκεδαστικό! Βρείτε τα και θα με θυμηθείτε!

Η Ζώπυρον πού χάθηκε πάλι?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα!

Σήμερα κλείνει τα 6 ο Π. μου... Κεράσματα στην ομάδα...τα φοβερά cupcakes μου!!!

(είμαι ολίγον άσχετη για να κεράσω εδώ!)..

Έφτιαξα 60cupcakes και περιττό να σας πω ότι απηύδησα!

Και τελικά η βουτυρόπαστα λιγώνει στη γεύση, γμτ! Ωραία εμφανισιακά, αλλά στη γεύση λιγοτικά...Εν τω μεταξύ πήγα την προηγούμενη βδομάδα στα λιντλ και πήρα σε προσφορά κορνέ ζαχαρ/κής της ernesto και δεν λειτουργεί σωστά.. Το πήρε καμία άλλη από εμάς?

ΡίαΑ πολύ ωραία τα marshmallows ακόμη κι αποτυχημένα!!!

Νίτσα μου, να το χαίρεσαι το αστεράκι σου!!! Οτι επιθυμεί!!!!!

Καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις. Οκ, μεσα στον μεσο ορο ειμαι. Απλα δεν θελω να βλεπει συμβατικη τβ καθολου για πολλους λογους και αυτο εχει μεσα και καρτουν που βαζουν. Δεν θελω καμια επαφη με αυτο. Και οσο για dvd θελω το πολυ 1 την μερα, εκτος απο εξαιρεσεις. Και οταν τελειωνει να κλεινει η τηλεοραση. Και επειδη ειχαμε φτασει σε σημειο ο πατερας της να ανοιγει οποτε του ελεγε και να λεει παντα ναι ειχαμε μια σοβαρη διαφωνια. Και ελεγα ΜΗΠΩΣ ειμαι εγω υπερβολικη. Τες πα. Με βοηθησατε πολυ. Και τωρα παω να εξαφανιστω παλι.

Χαρηκα που τα ειπαμε εστω και για λιγο. Take care.....babies....miss you much (ξερετε ποιες λεω. Ολο το fb group ;) )

We miss you too................................. :(

Καλησπέρες κοπέλες! Πήγαμε σήμερα για 3d φώτος του εκολαπτόμενου!!! Δεν θέλω να περιαυτολογήσω αλλά νομίζω οτι ο συζυξ πάλι φιλική συμμετοχή είχε!!!

Διαφημίσεις

Miss you too :)

Μήπως λέω να ακολουθούσες τη μέθοδο email με άρθρα για τις βλαβερές συνέπειες της τηλεόρασης και πρόκληση να σου βρει τα αντίστοιχα για τις θετικές της; Γιατί δεν θα βρει ούτε ένα μάλλον... Η Κωτίτα ό,τι έχει ακούσει (πρόσεξε ακούσει... όχι δει) ήταν μέχρι 7 μηνών... μετά η τηλεόραση έκλεισε δια παντός ή τέλος πάντων μέχρι νεωτέρας... με έχει πετυχει δυο - τρεις φορές να βλέπω ειδήσεις και έχει ξεχάσει γιατί ήρθε να με βρει... αυτό από μόνο του με κάνει να νιώθω καλά με την απόφασή μας να την κλείσουμε... κάποτε ήθελα και να την πετάξω αλλά συγκρατήθηκα όταν θυμήθηκα πόσο την πληρώσαμε :lol:

Miss you too :)

Μήπως λέω να ακολουθούσες τη μέθοδο email με άρθρα για τις βλαβερές συνέπειες της τηλεόρασης και πρόκληση να σου βρει τα αντίστοιχα για τις θετικές της; Γιατί δεν θα βρει ούτε ένα μάλλον... Η Κωτίτα ό,τι έχει ακούσει (πρόσεξε ακούσει... όχι δει) ήταν μέχρι 7 μηνών... μετά η τηλεόραση έκλεισε δια παντός ή τέλος πάντων μέχρι νεωτέρας... με έχει πετυχει δυο - τρεις φορές να βλέπω ειδήσεις και έχει ξεχάσει γιατί ήρθε να με βρει... αυτό από μόνο του με κάνει να νιώθω καλά με την απόφασή μας να την κλείσουμε... κάποτε ήθελα και να την πετάξω αλλά συγκρατήθηκα όταν θυμήθηκα πόσο την πληρώσαμε :lol:

Τωρα μολις ελεγα στην Φαιη.....οτι η επομενη κινηση αμα δω ΠΑΛΙ υπερβολες θα ειναι εξτριμ......θα κοψω καλωδιο τηλεορασης (εγω ΔΕΝ βλεπω καθολου ετσι και αλλιως) και θα σπασω ΟΛΑ τα dvd στα 2......να δω μετα τι θα κανει......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Θα φτιάξει την τηλεόραση... και θα γίνεται και κώλος! Το θέμα είναι να καταλάβει το γιατί....

Επίσης ενέχει τον κίνδυνο να μην μπορείς να αφήσεις το παιδί μόνο μαζί γιατί θα το κάνουν κρυφά... και το κρυφά = παράνομο είναι γλυκό!

και ομως υπαρχουν θετικες μου τις ανελυε ο ξαδερφος μου (παιδοψυχολογος κλινικος) που ηρθε απο το παρισι..ο οποιος παρεπιπτοντως δεν εχει τηλεοραση σπιτι του.....

απλά επειδη τις περισσότερες φορες δεν ειναι ελεγχομενη η ποιοτητα και η ποσοτητα που πρεπει να δει ενα παιδι καλυτερα να μην βλεπει καθολου!

διαβαστε και αυτο το αρθρο ειναι εξαιρετικο

http://kidshealth.org/parent/positive/family/tv_affects_child.html

That's why it's so important for you to monitor the content of TV programming and set viewing limits to ensure that your kids don't spend too much time parked in front of the TV.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...