Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλησπερα,

Τι κανετε? Να περασω σαν κομμητης να σας κανω ενα γκαλοπ? Ποσα απο τα παιδακια σας βλεπουν συμβατικη ΤΒ και ποση ωρα. Επιπλεον τα αφηνετε να δουν διαφημησεις?.....

(εχω μια διαφωνια και θα βοηθησουν αποψεις).

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε εμεις.......

Κικη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το ειδα διπλα. Και εμενα μου λειπετε, αλλα ειπαμε εχω αναγκη ΜΕΓΑΛΗ το διαλειμα.

Μακια

Που είσαι ρε γυναίκα???????? Μας λείπεις...........

Ο Π. παρακολουθεί κινούμενα σχέδια συχνά... Συνήθως τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο για 1ωρίτσα, πλέον, στο νικελοντεον! Δεν του αρέσουν οι διαφημίσεις και μ' ενοχλεί κ' εμένα ούτως ή άλλως οπότε μας έρχεται κουτί!;)

Γιατί?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα,

Τι κανετε? Να περασω σαν κομμητης να σας κανω ενα γκαλοπ? Ποσα απο τα παιδακια σας βλεπουν συμβατικη ΤΒ και ποση ωρα. Επιπλεον τα αφηνετε να δουν διαφημησεις?.....

Να συπμπληρωσω οσα δεν βλεπουν συμβατικη ΤΒ βλεπουν dvd?

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε εμεις.......

Κικη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το ειδα διπλα. Και εμενα μου λειπετε, αλλα ειπαμε εχω αναγκη ΜΕΓΑΛΗ το διαλειμα.

Μακια

τα dvd πιανονται???????? εμεις μονο τετοια βλεπουμε όλοι οικογενειακως...

τα dvd πιανονται???????? εμεις μονο τετοια βλεπουμε όλοι οικογενειακως...

Πιανονται ζουζου, ποσα την μερα βλεπετε?

Νιτσα μου λειπετε αλλα ειμαι καλα ;) Οσο για το προκειμενο εχω τσακωμους (ως συνηθως) απλα προσπαθω να δω αν ειμαι εγω υπερβολικη ή οι 'υπολοιποι΄ (μεσα στο σπιτι εννοω) ηλ!θιοι.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Nαι αλλα προτιμα την ταινια με τον τιγρη πρωταγωνιστη πουειναι χοροπηδηχτος και του μοιαζει χαχαχα και το γουρουνακι την ταινια λατρευει τα τραγουδια της συγκεκριμενης ταινιας.

Διαφημίσεις

Μπορει δηλαδη να παιξουμε να κανουμε κατασκευες να ζωγραφισουμε να παιξουμε με καρτες αλλα οταν ερθει η ωρα να πιει το γαλα του πριν τον υπνο θελει δεινοσυαρους και λεει ενα μαμα μονο χαχαχα

Οταν βρεχει και δεν βγαινει μπορει να δει περισσοτερο αλλα συνηθως βλεπει ενα το πρωι ντοκυματερ και ενα βραδυ καρτουν η ντοκυματερ.

Ναι καταλαβα κορες, μια η αλλη ;) Αφηνω μπας και δω καμια αλλη απαντηση και εξαφανιζομαι. Θα μπω να σας πω αν οντως ειμαι υπερβολικη αργοτερα. (που δεν φαινεται να ειμαι απο οσο διαβαζω)........:rolleyes: και θα σας πω και εν ολιγης που εγινε ο χαμος και αναρωτηθηκα για την πνευματικη μου υγεια. Δεν λεω τωρα μην επηρεασω.......

ΥΓ: Επειδη δεν διαβαζω τι γινεται.......και επειδη δεν μπαινω κιολας.....μην ξεχασω. Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν, περαστικα στους αρρωστους.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Και τα δικά μου TV γενικά όχι, ούτε διαφημίσεις .. μπορεί όμως ανάλογα με τα κέφια τους να δουν 2 επεισόδια dvd Mickey Clubhouse ή πχ τώρα έχει κολλήσει ο μεγάλος με το Cars2...

το γεγονός βέβαια πως "παίζει" η ταινία ή το dvd, δεν σημαίνει αυτόματα ότι το παρακολουθούν όλο χωρίς να σηκώσουν κεφάλι, εννοείται !

Και ναι ο Γουίνι κι εμένα μου αρέσει !!!

Τουλαχιστον εσενα κοιμαται με καλσον κατι ειναι και αυτο , ο δικος μου κοιμαται με μια μπουλντοζα αγκαλια η με εναν δεινοσαυρο τεραστιο αγκαλια. Βροντοσαυρο για την ακριβεια.

τί γλυκούλης!

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Κι εσείς να χαίρεστε τα καμάρια σας και τις οικογένειες σας.. Φωτο των cupcakes βλέπετε στο φατσοβιβλίο...

Μου έρχεται να μπήξω τα κλάμματα αφού δεν τρώγονται τελικά... Τα σχέδια ενώ βγήκαν όμορφα είναι όλο βούτυρο με ζάχαρη.........................

Ευτυχώς που έφτιαξα και σκέτα!!!!!!!

χρυσοχέρα κ έξυπνη!

Ακριβώς έτσι!! Το έχω παρατηρήσει παντού!! Φαγητό, ρούχα, παπούτσια, κανάλι τηλεόρασης -όταν της την ανοίγω!!

Χθες είχαμε "πόλεμο" με τα παπούτσια παράδειγμα.. Φορούσε φόρμες και είπα να της βάλω αθλητικά παπούτσια, ε.. αυτή ήθελε τις μπότες της!

εμείς πλέον με φόρμες μόνο μπότες! είμαστε στο ίδιο μηκος κύματος!;)

Έβαλε ανάποδα τη μια, και δε μ'αφηνε να τις βάλω σωστά για να μη της φορέσω τα αθλητικά! Εμείς τα καλσόν δεν τα θέλουμε καθόλου (και φορτώθηκα πολλά φέτος), γι'αυτό -όταν βολεύει- τα αντικαθιστώ με κολάν!

Το βράδυ θέλει μόνο τον βάτ(ρ)αχο της (που στο ύψος της είναι, αλλά τον καταφέρνει) ή ένα πολύ μικρό μαξιλαράκι της ba®bie!

σουήτι!

Άλλωστε περνάμε και μια φάση barbie... Στο σταρ δεν είχε τελευταία τη νέα της ταινία;; Ε.. μας έμεινε το "κουσούρι"!

κ εμείς την είδαμε παρεούλα! είχε φρικάρει ο μπαμπούης μας!

Βασικά εκτός από τη φάση της αγαπημένης ξανθιάς, περνάμε και μια άλλη, της όσφρησης! Ότι έρχεται στα χέρια μας πρέπει να το "μυ(ρ)ισεις (Ρ)ια!" -σπάνια με λέει μαμα! Μυρίζει τα παιχνίδια της, τα πόδια της, τα δικά μου :tongue: , το φαγητό, τα πάντα! μέχρι και τον ποπό της ήθελε να μυρίσει αλλά δεν έφτανε! :shock:

τρέλα η αθανασίτσα σου. θα της το κάνω κ εγώ αυτό με τις μυρωδιές!

ζούλεψα!

Αχχ.. Τι σου είναι και τα αγοράκια!! Νομίζω πως αν κάνω αγόρι, δε θα μάθω ποτέ να παίζω μαζί του! :shock:

ας έκανα κ ένα αγόρι κ ας μάθαινα μαζί του να παίζω με αγορίστικα!

Και εγω ετσι ελεγα γιατι κορη ειχα στο μυαλο αλλα ολα μαθαινονται σε αυτη την ζωη χαχαχαχα!!!

έχεις έναν άγγελο.-

Μεγειά το κούρεμα Ρία!!!!!!

Όντως, έχουμε μπει στην περίοδο του "απέκτησα προσωπικότητα"! Μου κάνει και η Ο. κολπάκια τύπου να μην θέλει να βάλει φουστανάκι ή να προτιμά συγκεκριμένη φόρμα και μου τη δίνει στα νεύρα. Να δείτε που σε λίγο καιρό θα τα παίρνουμε μαζί μας για ψώνια...

αυτό έγινε το Σάββατο το απόγευμα σε εμπορικό που πήγαμε. κυρίως για μπότες του φεφόπαιδου. μας άρεσαν κάποιες μπότες εμένα κ του φέφου. όμως η μικρή κυρία είχε διαφορετική άποψη κ έτσι όχι μόνο διάλεξε αυτές που της γυάλισαν, αλλά τις φόρεσε για να φύγουμε, αλλιώς δεν δεχόταν να φύγουμε.

άσε τα ψώνια στο μαγαζί με αξεσουάρ. είπα να πάρω μαζί κ το σπλάχνο μου να χαζέψει με τα μπιχλιμπίδια...τα πήρε όλα στα χέρια της!!!!

μέχρι που φώναξα τον φέφο να την μαζέψει, άφησα τις περισσότερες στέκες κ αγόρασα μόνο τις 5! στις πυτζάμες δεν είχε καμιά συμμετοχή...γιατί απλά χάζευε παραμυθάκια κ έναν μεγάλο μίκυ που τον πλησίαζε σιγά σιγά, γιατί νόμιζε πως ήταν ο αληθινός...:rolleyes:

είναι διασκέδαση να ψωνίζουμε μαζί! αλλά χρειάζονται πάντα δύο ενήλικες!

ΘΕΜΑ SOS...ακούω απόψεις!

Την περασμένη Παρ. είχαμε τη συνάντηση γονέων στο βρεφονηπιακό της

άσε μας ρε Νίτσα κ ανησύχησα.

μια χαρά τσαμπερδόνα είναι η Ο.

Καλησπερα,

Να συπμπληρωσω οσα δεν βλεπουν συμβατικη ΤΒ βλεπουν dvd?

Μακια

η Χ βλέπει συμβατική τηλεόραση, όπως κ ντι μπι ντι, όπως το λέει. μπάρνυ, ντόλα (κυρίως-είναι η αγαημένη της, αφού μοιάζουν κ στο μαλλί), μίκυ κλαμπ χάουζ, ζουζούνια,

προσπάθησα να της βάλω ντοκυμαντέρ με ζώα, αλλά τζίφος.

πόσες ώρες; πολλές!

όμως η ντόλα παίζει όσο η Χ αλωνίζει τριγύρω, ολούθε!

Τηλεοραση δεν βλεπει καθολου, βλεπει επιλεγμενα καρτουν Μικυ Ντορα πιο μικρος, μπουλντοζες, και ντοκυματερ με δεινοσαυρους οχι με ντιβιντι με x treamer.

τί είναι το τελευταίο;

Α και ταινιες disney Τον τιγρη και το γουρουνακι.

θα πω στον φέφο να το κατεβάσει.

εμεις little einstein και ξερο ψωμι!!!

το έχω σε σι ντι κ θα της το βάλω να κόψω αντιδράσεις.

α, βλέπει κ μπομπ σφουγγαράκη, όταν παίζει στην τηλεόραση ΣΚ, όπως κ πίτσι πίτσι πιτς! μη φανταστείτε ότι το βλέπει...απλά συνυπάρχουν.

τα πρωινά έχει νόντυ κ όποτε ετοιμαζόμαστε να φύγουμε βλέπει.

από εμένα θα πήρε το παιδί μου, που μικρή έβλεπα πολλές ώρες τηλεόραση.

αφού οι γονείς μου επεφταν για ύπνο κ εγώ συνέχιζα με τηλεόραση.

Και τα δικά μου TV γενικά όχι, ούτε διαφημίσεις .. μπορεί όμως ανάλογα με τα κέφια τους να δουν 2 επεισόδια dvd Mickey Clubhouse ή πχ τώρα έχει κολλήσει ο μεγάλος με το Cars2...

το γεγονός βέβαια πως "παίζει" η ταινία ή το dvd, δεν σημαίνει αυτόματα ότι το παρακολουθούν όλο χωρίς να σηκώσουν κεφάλι, εννοείται !

Και ναι ο Γουίνι κι εμένα μου αρέσει !!!

συμφωνώ με υπογραμμισμένα.

γουίνι δεν είδαμε ακόμα.

πάντως κάντυ που της έβαλα...δεν ενθουσιάστηκε. μόνο εγώ ξανακόλλησα.

με τις διαφημίσεις δεν τα πάει καλά, δεν της αρέσουν. ιδίως κάποιες που έχουν επιβλητική μουσική κ γρήγορη εναλλαγή εικόνας...την απωθούν.

στην αρχή ερχόταν αγκαλιά μου. τώρα απλά αδιαφορεί.

μερικές διαφημίσεις με μωρά την ξετρελαίνουν, όπως κ μερικές διαφημίσεις που έχουν ωραία ρυθμική μουσική, τις χορεύει!

κακιά μαμάαααα που αφήνει το παιδί μπροστά στην τηλεόραση!:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...