Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ρία είναι τέλεια κ τα δεύτερα, αλλά κ τα μπισκοτάκια!

συγχαρητήρια! γειά στα χέρια σου προκομμένη μανούλα!

:lol: Ευχαριστώ Φέφη μου!! Πειράματα κάνω!

Καλημέρα!

Σήμερα κλείνει τα 6 ο Π. μου... Κεράσματα στην ομάδα...τα φοβερά cupcakes μου!!!

Να το χαίρεστε το αστεράκι σας!!! Χρόνια του πολλά, με υγεία πάντα!!

(είμαι ολίγον άσχετη για να κεράσω εδώ!)..

Και γω πρωτα στο fb τα εβαλα και μετα τα "εκλεψα" για εδω :tongue:

Έφτιαξα 60cupcakes και περιττό να σας πω ότι απηύδησα!

Και τελικά η βουτυρόπαστα λιγώνει στη γεύση, γμτ! Ωραία εμφανισιακά, αλλά στη γεύση λιγοτικά...Εν τω μεταξύ πήγα την προηγούμενη βδομάδα στα λιντλ και πήρα σε προσφορά κορνέ ζαχαρ/κής της ernesto και δεν λειτουργεί σωστά.. Το πήρε καμία άλλη από εμάς?

Εμένα τα κεικ γενικα με μισουν! 2 φορες τα εχω πετυχει μονο! :tongue:

ΡίαΑ πολύ ωραία τα marshmallows ακόμη κι αποτυχημένα!!!

:lol:

Ευχαριστώ!!

Έπρεπε να του πεις να φάει μακαρόνια με marshmallows...μμμμμμμμμ γευστικότατα!!!:tongue: χαχαχαχχαχα

:lol::lol::lol:

Επρεπε, επρεπε!! Που εχει και παραπονο! :tongue:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επομένως, πριν λίγο κουρέψαμε τη μικρή, κάθε που έβλεπε μια τουφίτσα να πέφτει έλεγε με παράπονα "πάει μαλλί"! Με το σεσουάρ πάλι, ξεκαρδίστηκε στα γέλια, και πριν φύγει από το σπίτι η κομμώτρια της λέει "πω πω Αθανασία έγινες πολύ όμορφη" και η δικιά μου η ψωνάρα ανέμισε τη ..χαίτη με τα χεράκια της και χασκογελούσε η πονήρω! :lol::lol:

αχ, ρία μου...με πέτυχες στον κάλλο.

έχω το φεφόπαιδο ακούρευτο κ δεν φαίνονται ούτε τα μάτια της.

ευτυχώς δέχεται τελευταία κοκκαλάκια-κ η δικιά μου ψωνάρα είναι, το έχει ο γενέθλιος μήνας φαίνεται-κ έτσι βλέπει!

πρέπει σήμερα να κάνω κάτι...δεν πάει άλλο!

αλλά η δικιά μου δεν στέκεται στο κούρεμα! κουνιέται καθρεφτιζόμενη!

Συνήθως έρχεται σπίτι μου η κομμώτρια, πριν ανοίξει το μαγαζί ή όταν έχει κάποιο κενό. Μου είναι πιο εύκολο έτσι γιατί δεν τη βάζω μπροστά στον καθρέφτη, την έχω αγκαλιά της δίνω μια βούρτσα και κάαατι γίνεται! Μια φορά πήγαμε στο κομμωτήριο και την κούρεψε στο λουτήρα!! Αλλού δεν ήθελε!

Όσο για τα κοκαλάκια..Μη φύγουμε για βόλτα και δεν της φορέσω! Πάει και φέρνει από τη ντουλάπα της το κουτί και διαλέγει!

Απλά φρόντισε να την απασχολείς με κάτι χωρίς να καθρεφτίζεται!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Νιτσάκι να χαίρεσαι το αντράκι σου!!!

Φαιη χάρηκα πολύ που περασατε καλα το Σαββατο κ χάρηκα πολύ που σε είδα...

Εγω εδω στο χαος κ μετράω αντιστροφα για να σταματήσω 16 κ σήμερα λοιπόν!

ymO6p2.png

sL3vp2.png

η κομμώτρια την κατάφερε να την ακινητοποιήσει στην καρέκλα την τελευταία φορά...βάζοντάς την όρθια στην καρέκλα να καθρεφτίζεται κ φορώντας της την "κουκούλα" όπως λέει το αδιάβροχο κάλυμμα.

για πότε έμεινε στήλη άλατος, με χαμόγελο για διαφήμιση οδοντόκρεμας...

όταν βέβαια την κατεβάσαμε...τα ακούσαμε μαζεμένα! ήθελε κ άλλο να είναι στην κορυφή κ να την κοιτάζουμε όλοι με κομμένη την ανάσα!

κάθε φορά που πάμε, η κομμώτρια βαριανασαίνει!

με γειά σας! έχεις παρατηρήσει τελευταία ότι έχουν προτιμήσεις σε ρούχα, ιδίως φορέματα, κάλτσες;

αν δεν κοιμηθεί αγκαλιά με τις κάλτσες της δεν γίνεται. πρώτα θα τις βγάλει, μετά θα τις έχει αγκαλιά μαζί με το παιδικό φαράσι χθες, με την στέκα της προχθές, κ μετά θα ακουμπήσει μανούλα κ τσουπ νάνι!

ιδίως τα κα(λ)σόν της αρέσουν πάρα πολύ!

μπήκαμε στην περίοδο της προσωπικότητας ή είναι ιδέα μου;

Τουλαχιστον εσενα κοιμαται με καλσον κατι ειναι και αυτο , ο δικος μου κοιμαται με μια μπουλντοζα αγκαλια η με εναν δεινοσαυρο τεραστιο αγκαλια. Βροντοσαυρο για την ακριβεια.

Κορίτσια ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!!! Κι εσείς να χαίρεστε τα καμάρια σας και τις οικογένειες σας.. Φωτο των cupcakes βλέπετε στο φατσοβιβλίο...

Μου έρχεται να μπήξω τα κλάμματα αφού δεν τρώγονται τελικά... Τα σχέδια ενώ βγήκαν όμορφα είναι όλο βούτυρο με ζάχαρη.........................

Ευτυχώς που έφτιαξα και σκέτα!!!!!!!

η κομμώτρια την κατάφερε να την ακινητοποιήσει στην καρέκλα την τελευταία φορά...βάζοντάς την όρθια στην καρέκλα να καθρεφτίζεται κ φορώντας της την "κουκούλα" όπως λέει το αδιάβροχο κάλυμμα.

για πότε έμεινε στήλη άλατος, με χαμόγελο για διαφήμιση οδοντόκρεμας...

όταν βέβαια την κατεβάσαμε...τα ακούσαμε μαζεμένα! ήθελε κ άλλο να είναι στην κορυφή κ να την κοιτάζουμε όλοι με κομμένη την ανάσα!

κάθε φορά που πάμε, η κομμώτρια βαριανασαίνει!

Αχχ..Τι σου είναι το κοριτσάκια!!

με γειά σας!

ευχαριστούμε!!

έχεις παρατηρήσει τελευταία ότι έχουν προτιμήσεις σε ρούχα, ιδίως φορέματα, κάλτσες;

αν δεν κοιμηθεί αγκαλιά με τις κάλτσες της δεν γίνεται. πρώτα θα τις βγάλει, μετά θα τις έχει αγκαλιά μαζί με το παιδικό φαράσι χθες, με την στέκα της προχθές, κ μετά θα ακουμπήσει μανούλα κ τσουπ νάνι!

ιδίως τα κα(λ)σόν της αρέσουν πάρα πολύ!

μπήκαμε στην περίοδο της προσωπικότητας ή είναι ιδέα μου;

Ακριβώς έτσι!! Το έχω παρατηρήσει παντού!! Φαγητό, ρούχα, παπούτσια, κανάλι τηλεόρασης -όταν της την ανοίγω!!

Χθες είχαμε "πόλεμο" με τα παπούτσια παράδειγμα.. Φορούσε φόρμες και είπα να της βάλω αθλητικά παπούτσια, ε.. αυτή ήθελε τις μπότες της! Έβαλε ανάποδα τη μια, και δε μ'αφηνε να τις βάλω σωστά για να μη της φορέσω τα αθλητικά! Εμείς τα καλσόν δεν τα θέλουμε καθόλου (και φορτώθηκα πολλά φέτος), γι'αυτό -όταν βολεύει- τα αντικαθιστώ με κολάν!

Το βράδυ θέλει μόνο τον βάτ(ρ)αχο της (που στο ύψος της είναι, αλλά τον καταφέρνει) ή ένα πολύ μικρό μαξιλαράκι της ba®bie! Άλλωστε περνάμε και μια φάση barbie... Στο σταρ δεν είχε τελευταία τη νέα της ταινία;; Ε.. μας έμεινε το "κουσούρι"!

Βασικά εκτός από τη φάση της αγαπημένης ξανθιάς, περνάμε και μια άλλη, της όσφρησης! Ότι έρχεται στα χέρια μας πρέπει να το "μυ(ρ)ισεις (Ρ)ια!" -σπάνια με λέει μαμα! Μυρίζει τα παιχνίδια της, τα πόδια της, τα δικά μου :tongue: , το φαγητό, τα πάντα! μέχρι και τον ποπό της ήθελε να μυρίσει αλλά δεν έφτανε! :shock:

Τουλαχιστον εσενα κοιμαται με καλσον κατι ειναι και αυτο , ο δικος μου κοιμαται με μια μπουλντοζα αγκαλια η με εναν δεινοσαυρο τεραστιο αγκαλια. Βροντοσαυρο για την ακριβεια.

Αχχ.. Τι σου είναι και τα αγοράκια!! Νομίζω πως αν κάνω αγόρι, δε θα μάθω ποτέ να παίζω μαζί του! :shock:

Διαφημίσεις

Μεγειά το κούρεμα Ρία!!!!!!

Όντως, έχουμε μπει στην περίοδο του "απέκτησα προσωπικότητα"! Μου κάνει και η Ο. κολπάκια τύπου να μην θέλει να βάλει φουστανάκι ή να προτιμά συγκεκριμένη φόρμα και μου τη δίνει στα νεύρα. Να δείτε που σε λίγο καιρό θα τα παίρνουμε μαζί μας για ψώνια...

ΘΕΜΑ SOS...ακούω απόψεις!

Την περασμένη Παρ. είχαμε τη συνάντηση γονέων στο βρεφονηπιακό της Ο. Αφού μας μίλησε για γενικά θέματα η δ/ντρια μετά έπρεπε να πάμε στις τάξεις των παιδιών να μιλήσουμε με τη δασκάλα τους. (Η Ο. έχει 2 δασκάλες αλλά εκείνη τη μέρα μπορούσε να βρίσκεται εκεί μονο η 1. Σημ. είμαι ευχαριστημένη και από τις 2). Πήγαμε πάνω, λοιπόν, κι επειδή μπήκε μία μητέρα κι έκατσε 50' δεν μπορούσα να περιμένω πλέον κι έφυγα. Χωρίς ανησυχία, βέβαια, διότι έχουμε καθημερινή επαφή.. Πριν φύγω μου λέει η κα της, θα ήθελα να σας μιλήσω κπ στιγμή για θέματα του παιδιού... Οκ, της λέω, θα τα πούμε από βδομάδα. Κανονίσαμε να μιλήσουμε Τρ. πρωί -χθες.

1ον....Είχε συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα περιστατικό μ' ένα παιδάκι που δάγκωσε την Ο. και ενώ της ζήτησε συγνώμη εκείνη αρνείται να παίξει μαζί του και καθε φορά που πάει να την πλησιάσει να παίξουν φωνάζει και γατζώνεται πάνω στη δασκάλα. Της έφερε κ λουλούδια και η Ο. είχε ύφος μη μου άπτου και δεν έδωσε σημασία...

Εγώ... Το έκανε μάλλον επειδή δεν κατάλαβε το νόημα των λουλουδιών και την έννοια της συγνώμης. Γατζώνεται από φόβο μην την ξαναδαγκώσει.

2ο (ανησυχητικό)... Πολλές φορές, ενώ εκτελεί εντολες και είναι υπάκουη, "κολλάει". Δηλ., της λέει η δασκάλα Ο. κάνε αυτό και το παιδί είναι σαν να υψώνει έναν τοίχο και δεν την παρακολουθεί. Αφαιρείται...

Εγώ... Το κάνει και στο σπίτι αυτό συνήθως σε θέματα που δεν την συμφέρουν!

3ο (ακόμη πιο ανησυχητικό).... Κολλάει σε προτάσεις και της λέει ξανά και ξανά. Δλδ., λέει η δασκάλα ο Κ. κατούρησε και αρχίζει η Ο. (10φορές όμως) ο Κ. κατούρησε, ο Κ. κατούρησε, ο Κ. κατούρησε, ο Κ. κατούρησε, ο Κ. κατούρησε. Και της λέει η δασκάλα Ναι Ολγίτσα μου, ο Κ. κατούρησε και τον άλλαξα, τωρα είναι καθαρός.

Εγώ... Κι αυτό το κάνει στο σπίτι μαζί μας αλλά όλα αυτά τα αποδίδω κυρίως στην ηλικία της. Είναι μικρό ακόμη και δεν καταλαβαίνει κπ πράγματα.. Επισης, είναι πολύ χαϊδεμένη από παπουδογιαγιάδες κι από εμάς ακόμη και ίσως γι' αυτό δεν ωριμάζει..

Μου ζήτησε να τα παρακολουθήσω όλα αυτά και να δουλέψω το θέμα της προσοχής και των επαναλήψεων..

Τι λέτε? Εμένα δεν μου μοιάζει κάτι από τα παραπάνω ανησυχητικό.. Γιατί η ίδια ανησυχεί? Επίσης, η 2η δασκάλα μου λέει ότι δεν βλέπει κάτι στο παιδί -σε καθημερινή βάση που μιλάμε. Ίσα ίσα, συμμετέχει σε δραστηριότητες. Το μόνο που μου έχει πει είναι ότι δεν τους μιλάει πολύ!!! Λίγο και χωρίς ουσία!

Ωραία... είχα γράψει ολόκληρο κατεβατό και δεν το φόρτωσε ποτέ όμως ...

Οπότε,

εν ολίγοις :

Νίτσα,

Να χαίρεστε τον γιόκα σας ! Να τα εκατοστήσει ! Γερός και καλότυχος να είναι πάντοτε και να τον δείτε να προκόβει στη ζωή του !

όσο για την μικρή, αυτα που αναφέρεις, εμένα προσωπικά δεν μου φαίνονται και ανησυχητικά... αυτό που με ξενίζει είναι ο τρόπος της δασκάλας σας. Βρίσκω ασαφή και αβάσιμη την "οδηγία" που σου έδωσε...Δλδ τί πρέπει να κάνεις ? Να μάθεις σε ένα 2χρονο να συγκεντρώνεται ????

Από όλα αυτά που έγραψες, ίσως, να με απασχολούσε περισσότερο το θέμα της επανάληψης (της λεκτικής εννοώ) αν το κάνει μονίμως... και πάλι όμως μήπως μερικές λέξεις τής κάνουν πχ εντύπωση και γι αυτό δείχνει να επιμένει ????

αυτά που θα σκεφτόμουν εγώ γράφω έτσι ???:wink:

ΡίαΑ,

Μια χαρά φαίνονται τα ζαχαρωτά. Και μόνο ότι το προσπάθησες, τέλειο είναι ! Χαράς το κουράγιο σου !

Και, πίστεψέ με, εάν είχες αγοράκι, μια χαρά θα επαιζες και με αυτοκινητάκια και με playmobil και με σιδηρόδρομους, με τα πάντα... είναι να μην πέσεις στην ανάγκη !!!! :rolleyes:

Μαρκοπόλο,

Κι εμενα ο Νικόλας κοιμάται και νομίζεις πως το παιδί είναι χωμένο σε παρκινγκ... γύρω τριγύρω αυτοκίνητα μικρά, μεγάλα... ότι μάρκα θες !

Καλησπερα,

Τι κανετε? Να περασω σαν κομμητης να σας κανω ενα γκαλοπ? Ποσα απο τα παιδακια σας βλεπουν συμβατικη ΤΒ και ποση ωρα. Επιπλεον τα αφηνετε να δουν διαφημησεις?.....

Να συπμπληρωσω οσα δεν βλεπουν συμβατικη ΤΒ βλεπουν dvd?

(εχω μια διαφωνια και θα βοηθησουν αποψεις).

Κατα τα αλλα καλα ειμαστε εμεις.......

Κικη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ το ειδα διπλα. Και εμενα μου λειπετε, αλλα ειπαμε εχω αναγκη ΜΕΓΑΛΗ το διαλειμα.

Μακια

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ωραία... είχα γράψει ολόκληρο κατεβατό και δεν το φόρτωσε ποτέ όμως ...

Οπότε,

εν ολίγοις :

Νίτσα,

Να χαίρεστε τον γιόκα σας ! Να τα εκατοστήσει ! Γερός και καλότυχος να είναι πάντοτε και να τον δείτε να προκόβει στη ζωή του !

Σ' ευχαριστώ πολύ Μεταξάκι μου!:D:D:D

όσο για την μικρή, αυτα που αναφέρεις, εμένα προσωπικά δεν μου φαίνονται και ανησυχητικά... αυτό που με ξενίζει είναι ο τρόπος της δασκάλας σας. Βρίσκω ασαφή και αβάσιμη την "οδηγία" που σου έδωσε...Δλδ τί πρέπει να κάνεις ? Να μάθεις σε ένα 2χρονο να συγκεντρώνεται ????

Νομίζεις εγώ κατάλαβα? Μου μιλούσε και σκεφτόμουν Τι μου λέει τώρα?!

Από όλα αυτά που έγραψες, ίσως, να με απασχολούσε περισσότερο το θέμα της επανάληψης (της λεκτικής εννοώ) αν το κάνει μονίμως... και πάλι όμως μήπως μερικές λέξεις τής κάνουν πχ εντύπωση και γι αυτό δείχνει να επιμένει ????

αυτά που θα σκεφτόμουν εγώ γράφω έτσι ???:wink:

Προσωρινά δεν θα κάνω κάτι. Θα της δώσω χρόνο και βλέπουμε!

Ούτε εμένα μου φάνηκαν ανησυχητικά διότι στο σπίτι και μιλάει και εστιάζει την προσοχή της σε ότι την ενδιαφέρει! Τη βλέπω μικρούλα ακόμη... Μπεμπεκίζει...Μα δεν είναι καν 2 1/2 ακόμη!!!

Για το λεκτικό, ισχύει ότι της κάνουν εντύπωση κάποιες λέξεις/προτάσεις και της επαναλαμβάνει...

Της αρέσει πολύ το πειάω (=Πεινάω...) :tongue: και μπορεί να το λέει την ημέρα και 50 φορές!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...