Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχα.. πλακα κανεις! Μεχρι και τα κεικ στα χερια μου δε φουσκωνουν!

Διαλογος με τον αντρα μου πριν απο λιγο:

-Αγαπη μου εκανα marshmallos!! Το βραδυ θα ειναι ετοιμα!

-Τα μακαρόνια (το μονο που πετυχαινω) τα εκανες;

-Ε ναι!

-Ε τότε εσυ για μεσημεριανο φαε ροζ αφρους! Εγω θα φαω -εστω- μακαρονια!

Και αυριο η μανα μου θα φερει κοτοσουπα.

:rolleyes:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Ο Μαριακος τις τελευταιες μερες κοιμαται και τρωει σουπερ και εντυπωση μεγαλη μου κανει, επιπλεον ζητα ολο και περισσοτερα περιπλοκα παιχνιδια συγκεντρωσης και τα λυνει σε χρονο d.t . Πρεπει να προμηθευτω καινουργια την Παρασκευη του πηρα καποια και τα τελειωνει μπαμ μπαμ. Ολο το απογευμα χθες καναμε διαφορα χωρις σταματημο και φαινεται να θελει περισσοτερα. Γενικα ειναι σαν να μεγαλωνει ταχυτατα τον τελευταιο καιρο.

Το βραδυ ξυπναει μια φορα του δινω γαλα του λεω καληνυχτα μωρο μου και φευγω και το δεχεται και μου λεει και αυτος καληνυχτα, φανταστειτε αυτο δεν το εκανε ποτε επρεπε να μεινω διπλα του μεχρι να αποκοιμηθει ξανα. Αλλαγες πολλες τελευταια.

μπράβο το παληκάρι σου!:D

Χαχα.. πλακα κανεις! Μεχρι και τα κεικ στα χερια μου δε φουσκωνουν!

-Ε ναι!

είσαι άψογη!;):)

Επανερχομαι και ευχαριστω για αλλη μια φορα για τις ευχες!

Εμεις ολα καλα! Η Μαρω γυρισε απο το "λολειο" και κοιμαται, ανανεωνει μπαταριες για το βραδυ που εχουμε κολυμβητηριο..

Βεβαια ειμαι αδιαθετη (θα βαλω ταμπον) και το θεμα μου ειναι πως ποναω αλλα δεν της το στερω αφου της αρεσει τοσο πολυ!

Φιλακια σε ολες! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μαρκοπουλίνα μου,

Έχεις να δεις πράγματι πολλές "μαζεμένες" αλλαγές σε αυτή την φάση που είναι τώρα ο Μαριούλης σου !!!!

... Εμάς εχθές έρχεται ο Μ σπίτι με τσάντες από το s/m, μπαίνει μέσα και τον ρωτάει ο Νικόλας "Τί πήρες?" του λέει ο πατέρας του "Γάλα" , γυρνάει ο Ν με ένα απαξιωτικό βλέμμα και του απαντάει

"Α μόνο ?" χα χα

ΑΥΘΟΡΜΗΤΟΣ ΛΟΓΟΣ !!!! Είμαι πολύ χαρούμενη και δεν μπορώ να το κρύψω, yes !!!

Στίνα μου να χαίρεσαι τον ομορφούλη σου γερό, ευτυχισμένο!

με το καλό το νινάκι σου!

πολλά φιλάκια στο μπιμπελό!

Ευχαριστω αγάπη μου , να σαι καλά!!!! Κι εσυ ότι επιθυμείς για την οικογένεια , απο καρδιάς!!!

Επανερχομαι και ευχαριστω για αλλη μια φορα για τις ευχες!

Εμεις ολα καλα! Η Μαρω γυρισε απο το "λολειο" και κοιμαται, ανανεωνει μπαταριες για το βραδυ που εχουμε κολυμβητηριο..

Βεβαια ειμαι αδιαθετη (θα βαλω ταμπον) και το θεμα μου ειναι πως ποναω αλλα δεν της το στερω αφου της αρεσει τοσο πολυ!

Φιλακια σε ολες! :D

σου βγάζω το καπέλο ειλικρινά! Θέλω κι εγώ να τον ξεκινήσω κολυμβητήριο, αλλά πιστευω και έγκυος να μην ήμουν δεν θα το έκανα πράξη..... Ο άντρας μου λέει θα τον μάθει αυτός το καλοκαίρι.... ήδη απο πέρσυ όλη μερα παρέα στην πισίνα ήταν!!!

Καλησπέρα και πάλι αλλοπροσαλλίτσες!!

Φυσικά, τα marshmallows απέτυχαν για άλλη μια φορά!!

Με άλλη συνταγή αυτή τη φορά..

Υλικά:

2 σακουλάκια ζελατίνη σε σκόνη

6 κουταλιές σούπας νερό

1 & 1/3 κούπες ζάχαρη

1/2 κούπα + 2 κουταλιές σούπας ελαφρύ σιρόπι γλυκόζης

1/4 κούπα νερό

1/4 κουταλιά σούπας αλάτι

1 κουταλιά σούπας άρωμα βανίλιας σε υγρή μορφή

Στον κάδο του μίξερ αδειάζω την ζελατίνη μαζί με τις 6 κουταλιές νερό, ανακατεύω ελαφρά και ελάχιστα. Το κλείνω.

Στρώνω ένα τετράγωνο μικρό ταψί με αντικολλητικό χαρτί που το έχω βουτυρώσει ελάχιστα.

Σε κατσαρολάκι βάζω την ζάχαρη, το σιρόπι και το νερό, ανακατεύω και το αφήνω να φτάσει σε θερμοκρασία 240f, το κατεβάζω από τη φωτιά και όπως είναι καυτό το αδειάζω στον κάδο του μίξερ και το χτυπάω για 10'λεπτά να γίνει αφράτο και λευκό όπως η μαρέγμα.

Αδειάζω το μείγμα στο ταψί και το στρώνω να γίνει ισοπαχές. Το καλύπτω από πάνω με αντικολλητικό χαρτί που και πάλι το έχω βουτυρώσει ελαφρά και το αφήνω όλη τη νύχτα να στερεοποιηθεί.

Το πρωί το κόβω με ψαλίδι σε κύβους.

στη λαδόκολλα ακόμη:

383285_296127453751968_100000641461115_1000088_1139512071_n.jpg

και μετά...

312984_296127463751967_100000641461115_1000089_57755248_n.jpg

πάλι ζελέ με αφρό! νόστιμα είναι, αλλά άσχημα και διαλύονται!

Έκανα όμως κάτι μπισκότα...

310425_296127433751970_100000641461115_1000087_939252149_n.jpg

Υλικά:

Αλεύρι: 390 γρ.

Αλάτι: 1/2 κουταλάκι

Σόδα φαγητού: 1 κουταλάκι

Σε θερμοκρασία δωματίου βούτυρο: 230 γρ.

Ζάχαρη: 200 γρ.

Αυγά: 2 μεγάλα

Εκχύλισμα βανίλιας: 2 κουταλάκια

Άχνη ή χοντρή κρυσταλλική ζάχαρη: 1/2 κούπα

1. Αναμιγνύετε το αλεύρι με το αλάτι και τη σόδα.

2. Σε μπολ χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη, μέχρι να ασπρίσει και να γίνει αφράτο. Προσθέτετε τα αυγά και το εκχύλισμα της βανίλιας. Προσθέτετε το μείγμα του αλεύρου και ζυμώνετε, μέχρι να πάρετε μια ομοιογενή ζύμη.

3. Χωρίζετε τη ζύμη στη μέση, την τυλίγετε με πλαστική μεμβράνη και την βάζετε στο ψυγείο, για τουλάχιστον 1 ώρα να σφίξει.

4. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και στρώνετε λαδόχαρτο ψησίματος στη λαμαρίνα του φούρνου.

5. Ανοίγετε σε αλευρωμένη επιφάνεια τη ζύμη σε φύλλο, πάχους το πολύ ενός εκατοστού. Με χριστουγεννιάτικα κουπ πατ (ή άλλο σχήμα αν προορίζονται για άλλη γιορτή) κόβετε μπισκότα και τα τοποθετείτε στη λαμαρίνα. Αν θέλετε τα πασπαλίζετε με κρυσταλλική ζάχαρη (όχι άχνη).

6. Ψήνετε τα μπισκότα για 10 λεπτά. Τα βγάζετε από το φούρνο, τα αφήνετε μερικά λεπτά στη λαμαρίνα και μετά τα βγάζετε σε σχάρα να κρυώσουν εντελώς.

7. Αν θέλετε πασπαλίζετε με άχνη (εφόσον δεν πασπαλίσατε με κρυσταλλική) και φυλάτε σε αεροστεγή δοχεία).

Και για το γλάσσο:

• 3 κ.σ. ζεστό νερό

• 2 1/2 φλ. άχνη ζάχαρη

-Βάζουμε σε μπολ το νερό και προσθέτουμε σιγά σιγά την άχνη μέχρι να γίνει πηχτό ώστε να απλώνεται.

-Συνεχίζουμε το χτύπημα για λίγο ακόμα για να γίνει πιο κρεμώδης.

-Το βάζουμε σε κορνέ και κάνουμε σχήματα πάνω στα μπισκότα.

Λίγα μυστικά ακόμα:

Προσέξτε το πόσο αραιό θα κάνετε το μείγμα σας. Εάν είναι πολύ αραιό, δεν θα έχει έντονα λευκό χρώμα όταν στεγνώσει.

Ανάλογα με το πόσο αραιό το κάνετε, είναι και η χρήση του. Δηλαδή λίγο πιο αραιό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να απλωθεί στο μπισκότο. Λίγο πιο σφιχτό για να γίνουν περιγράμματα, να γράψουμε λέξεις, να κάνουμε σχέδια.

Μπορούμε να βάλουμε τα μπισκότα πάνω σε σχάρα, να βάλουμε το γλάσο σε κορνέ με στρογγυλή μύτη και να το "ρίξουμε" από πάνω σε ακανόνιστες γραμμές.

Αντί για νερό μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε γάλα, χυμό λεμονιού ή πορτοκαλιού ή καφέ.

Αν θέλουμε μπορούμε να το κάνουμε χρωματιστό, προσθέτοντας λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Αυτά τα λίγα! :rolleyes::tongue:

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Σήμερα κλείνει τα 6 ο Π. μου... Κεράσματα στην ομάδα...τα φοβερά cupcakes μου!!!

(είμαι ολίγον άσχετη για να κεράσω εδώ!)..

Έφτιαξα 60cupcakes και περιττό να σας πω ότι απηύδησα!

Και τελικά η βουτυρόπαστα λιγώνει στη γεύση, γμτ! Ωραία εμφανισιακά, αλλά στη γεύση λιγοτικά...Εν τω μεταξύ πήγα την προηγούμενη βδομάδα στα λιντλ και πήρα σε προσφορά κορνέ ζαχαρ/κής της ernesto και δεν λειτουργεί σωστά.. Το πήρε καμία άλλη από εμάς?

ΡίαΑ πολύ ωραία τα marshmallows ακόμη κι αποτυχημένα!!!

-Ε ναι!

Έπρεπε να του πεις να φάει μακαρόνια με marshmallows...μμμμμμμμμ γευστικότατα!!!:tongue: χαχαχαχχαχα

Να τον χαιρεσαι Νιτσακι γερος σαν τα ψηλα βουνα να ειναι το αντρακι σου!!!!!

Μεταξακι μπραβο και σε εσας!!!!

Εγω κοιμαμαι τελεια αυτες τις ημερες περιεργως αφου ο Μαριος κοιμαται σουπερ. Ακομα εχω φοβερο συναχι που δεν λεει να φυγει αλλα οκευ τουλαχιστον ειναι μονο αυτο και ο Μαριος ειναι καλα.

Μπραβο Φαιακι στην μικρη κολυμβητρια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...