Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

%25CF%2589.jpg

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ που με θυμηθήκατε :D

Πάρτε κάτι να σας γλυκάνω (fan της σοκολάτας εγώ)

Να είστε όλες καλά με τις οικογένειές σας!!!!!!

Να χαιρόμαστε τους μικρούς εορτάζοντες, Το Μαράκι της Φαίης, το Μαρικάκι του φιστικιού και τον Παναγιωτάκη της Στίνας :D:D:D

Εδώ όλα καλά, αν εξαιρέσεις ότι η Ιφιγένεια μου έκανε "δώρο" για τη γιορτή μου ένα 38,5 :rolleyes: χθες το βράδυ, ευτυχώς χωρίς συνέχεια.

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σπέρες!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ/ΝΤΕΣ!!!!

Τι κάνετε??? Ρε Ντεμς μου τι φώτο ειναι αυτή? που θα βρω εγώ τωρα τέτοια να φάω εγκυος γυναίκα?? ε ?? μου λές?

Καλημέρα!!!

Φέφη να τη χαίρεστε! Φαντάζομαι τώρα θα ζήσετε μεγάλες στιγμές με το μωράκι!

Όχι απλά μεγάλο...τεράστιο 3920..χαχαχαχα Μπράβο μπράβο!

Η Ο. αλληθωρίζει μόνο από το ένα μάτι και το κάνει από μωρό. Η παιδίατρος μας είχε πει ότι θα στρώσει αλλά αν δεν οπωσδήποτε οφθαλμίατρο. Την πήγαμε πέρυσι στο Αγία Σοφία και μας είπε ο οφθαλμίατρος ότι είναι μια χαρά. Δεν έχει πρόβλημα. Ίσως γιατί εκείνη την ώρα τον κοιτούσε στην ευθεία...ξέρω γω...δεν μπορώ να καταλάβω. Της είχε βάλει κι ένα κωλύριο που διαστέλλη την κόρη για να την εξετάσει.

Θα πάμε την επόμενη Παρασκευή στο Πεντέλης να μας πούνε... δε σας κρύβω ότι τρέμω!!!

ευχαριστώ. να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

όλα καλά θα πάνε για την Ο.

Φεφη να σας ζησει γερο και τυχερο να ειναι παντα το Ξυροπαιδο χαχαχαχα

Εμεις κοιμηθηκαμε ψιλοκαλα ξυπνησε μονο για γαλα ευτυχως γιατι εγω ειμαι χαλια απο κρυωμα, τρεχουν ολα.

Περαστικούλια σου.

Καλημέρα!!:D

:D:D Να σας ζήσει!! Γερή και ευτυχισμένη να είναι η μπουμπούκα!!!

ευχαριστώ πολύ ρία μου. να χαίρεστε την αθανασίτσα σας γερή κ καλότυχη!

Καλημέρα σε όλες. :-)

Για να δουμε πώς θα είναι τώρα που θα πάω να τον πάρω. Μου ζήτησαν και 10 ευρώ για να ράψουν στολή για το θεατρικό και από βδομάδα θα μας φέρει ο φωτογράφος τις σχολικές φωτό που τους τράβηξε τον προηγούμενο μήνα. Είδα του άλλου τμήματος και ήταν πολύ καλές!

Σας αφήνω προς το παρόν, φιλάκια!

φιλιά. τί ωραία!

Φέφη,

Να σας ζήσει το ανιψούδι !!! Πω πω επαναστάτρια θα γίνει και μακάρι δλδ... στις εποχές μας ΠΡΕΠΕΙ να είσαι μάχιμος, αλλιώς σε τρώει η μαρμάγκα !!!! :tongue:

Εμείς τώρα: ο Νικόλας εχθές παρέμεινε χωρίς εμετό όλη την ημέρα (ενθαρρυντικό σημείο)... ξέρασε το βράδυ στον ύπνο του καμιά ώρα αφού αποκοιμήθηκε, αλλά αυτό ήταν από ξερόβηχα... "καθάρισε" από φλέμματα και κοιμήθηκε ωσάν πουλάκι...

το καλό είναι πως δεν μου παραπονέθηκε ούτε σήμερα το πρωί ότι πονάει η κοιλίτσα και, γενικά, πως είναι ευδιάθετος !

Η Σεμίνα έκανε εμβόλιο χθες ΦΥΣΙΚΑ και έχει χάσει 300 γρ το πισπιρίκι μου -ε, εδώ και 2-3 εβδομάδες με τις ιώσεις έχει ξετιναχτεί λέμε-. Είπαμε με την παιδίατρο να την δούμε και τον επόμενο μήνα που θα κάνει εμβόλιο και να αφήσουμε τις γενικές εξετάσεις για λίγο αργότερα, όχι τωρα που κυκλοφορεί πολύ ίωση ...

Για να δούμε τί θα δούμε !

Ελπίζω να έχουμε όλοι και όλες ένα πολύ όμορφο "γεμάτο" και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο !

εύκολα παίρνουν βάρος, εύκολα χάνουν. τάιζε!

Καλησπερα κοριτσακια!

Fefaki να σας ζησει η μπουμπουκα! Παντα γερη και καλοτυχη!

ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ :lol::lol:)

ευχαριστώ.

να είστε γεροί, αγαπημένοι! να χαίρεστε την Μαρία! να την καμαρώνετε γερή, ευτυχισμένη!

Φιλακια πολλα σε ολες σας! :D

μάκια!

Σαββατογεννημένο είμαι βρε, αλλά καλό παιδί ! Δεν σκέφτηκα τπτ κακό :confused:... φιλάκια !!!

μια χαρά τα είπες καλή μου!

Kαλημέρα και χρόνια πολλά σε όλες. :)

Σήμερα είναι τα Εισόδια της Θεοτόκου...η Παναγία μαζί μας και με τα παιδιά όλου του κόσμου.

τί όμορφη ευχή. κ στα δικά σου καλή μου. υγεία κ αγάπη!

%25CF%2589.jpg

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ που με θυμηθήκατε :D

Πάρτε κάτι να σας γλυκάνω (fan της σοκολάτας εγώ)

Να είστε όλες καλά με τις οικογένειές σας!!!!!!

Να χαιρόμαστε τους μικρούς εορτάζοντες, Το Μαράκι της Φαίης, το Μαρικάκι του φιστικιού και τον Παναγιωτάκη της Στίνας :D:D:D

Εδώ όλα καλά, αν εξαιρέσεις ότι η Ιφιγένεια μου έκανε "δώρο" για τη γιορτή μου ένα 38,5 :rolleyes: χθες το βράδυ, ευτυχώς χωρίς συνέχεια.

Φιλάκια σε όλες :D

μακάρι να μην εμφανιστεί ξανά.

χρόνια πολλά κ ευτυχισμένα με την όμορφη οικογένειά σου! υγεία κ αγάπη!

ρε Στίνα σήμερα γιορτάζει ο Παναγιωτης σου;

χρόνια πολλά Μαράκι ξηροκαρπίου!

χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

είμαστε καλά, το αυτό επιθυμούμε κ δι' υμάς!:)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσουδια!!:D

Χρόνια πολλά στα μωρά/παιδάκια που γιορτάζουν ή έχουν γενέθλια και επίσης χρόνια πολλά σε μανούλες και μπαμπάδες που γιορτάζουν!! Δυστυχώς δεν ξέρω όλων σας τα ονόματα ακόμη, θα σας μάθω όμως! :rolleyes:

Λοιπόν λοιπόν.. ξέρετε κάνα κόλπο να ξε-μυρίσει το χαλί και ο καναπές (είναι σε σημείο που δεν βγαίνει κάποιο κάλυμμα) από εμετούλη;;

Χθες η μικρή μου, για 4η φορά στη ζωή της μας έκανε εμετό! Τα σαπούνισα με υγρό πιάτων τίποτα, με ξύδι, τίποτα.. άνοιξα να αερίσω, τίποτα!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Α! Σήμερα έκανα marshmallows, βασικά αύριο θα φανεί αν όντως τα έκανα!:tongue:

Αν, λέμε τώρα, αν έγιναν θα σας στείλω φώτο. (Στη μαγειρική δεν είμαι καθόλου καλή, στη ζαχαροπλαστική κάτι κάνω ;))

Ρίαααααα αν τα πέτυχες δεν θέλω φώτο , τη συνταγή θέλω!!!!!

Χρόνια πολλα, να χαιρεσαι το κουφετακι σου!! Αχ και μολις προσεξα το αβαταρ! Τι κουκλι ειναι αυτο;; Φτου σας!! :D

Φυσικα η φωτο θα συνοδευεται με τη συνταγη!! :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Φαίη κοπάνα ελεύθερα, μου χρειάζεται!!! Μα, να ψάχνω μέσα στις σελίδες και να ξαναψάχνω...τεσπα...Πολύ καλή τιμή! Εγώ σκέφτηκα να τα φτιάξω μόνη μου στο σπίτι και τελικά μου βγαίνει το ίδιο από άποψη τιμής...

Σήμερα θα κάτσω να τα φτιάξω για να κεράσει αύριο ο Π. τους συμμαθητές του.

Στινάκι να τον χαίρεσαι και με το καλό!!!

Χρόνια Πολλά, επίσης, σε όσους και όσες γιορταζαν εχθές. Αν και εμείς συνήθως στις 15/08 γιορτάζουμε..

Και εμεις Νιτσακι Αυγουστο γιορταζουμε αλλα και παλι να το χαιρεσαι το αντρακι σου!!!!

Ο Μαριακος τις τελευταιες μερες κοιμαται και τρωει σουπερ και εντυπωση μεγαλη μου κανει, επιπλεον ζητα ολο και περισσοτερα περιπλοκα παιχνιδια συγκεντρωσης και τα λυνει σε χρονο d.t . Πρεπει να προμηθευτω καινουργια την Παρασκευη του πηρα καποια και τα τελειωνει μπαμ μπαμ. Ολο το απογευμα χθες καναμε διαφορα χωρις σταματημο και φαινεται να θελει περισσοτερα. Γενικα ειναι σαν να μεγαλωνει ταχυτατα τον τελευταιο καιρο.

Το βραδυ ξυπναει μια φορα του δινω γαλα του λεω καληνυχτα μωρο μου και φευγω και το δεχεται και μου λεει και αυτος καληνυχτα, φανταστειτε αυτο δεν το εκανε ποτε επρεπε να μεινω διπλα του μεχρι να αποκοιμηθει ξανα. Αλλαγες πολλες τελευταια.

Ο Μαριακος τις τελευταιες μερες κοιμαται και τρωει σουπερ και εντυπωση μεγαλη μου κανει, επιπλεον ζητα ολο και περισσοτερα περιπλοκα παιχνιδια συγκεντρωσης και τα λυνει σε χρονο d.t . Πρεπει να προμηθευτω καινουργια την Παρασκευη του πηρα καποια και τα τελειωνει μπαμ μπαμ. Ολο το απογευμα χθες καναμε διαφορα χωρις σταματημο και φαινεται να θελει περισσοτερα. Γενικα ειναι σαν να μεγαλωνει ταχυτατα τον τελευταιο καιρο.

Το βραδυ ξυπναει μια φορα του δινω γαλα του λεω καληνυχτα μωρο μου και φευγω και το δεχεται και μου λεει και αυτος καληνυχτα, φανταστειτε αυτο δεν το εκανε ποτε επρεπε να μεινω διπλα του μεχρι να αποκοιμηθει ξανα. Αλλαγες πολλες τελευταια.

ωωωωωωωω μπράβο στον Μάριο!!!! Κάνει περίφανη τη μανούλα!!! Αντε και στα δικά μας!!!!!!

Καλημέρα!!!

Στινάκι να τον χαίρεσαι και με το καλό!!!

Χρόνια Πολλά, επίσης, σε όσους και όσες γιορταζαν εχθές. Αν και εμείς συνήθως στις 15/08 γιορτάζουμε..

Ευχαριστώ αγαπούλα μου!!! Να χαιρεσαι κι εσυ το λεβεντάκι σου, κι ας γιορταζετε 15αυγουστο!

Χρόνια πολλα, να χαιρεσαι το κουφετακι σου!! Αχ και μολις προσεξα το αβαταρ! Τι κουκλι ειναι αυτο;; Φτου σας!! :D

Ευχαριστώ Ρία μου!!! Να σαι καλά!!! Η φωτο στο αβαταρ ειναι περσινή , βγαλμένη τη μέρα της γιορτής του!!!!

Φυσικα η φωτο θα συνοδευεται με τη συνταγη!! :tongue:

Καλησπερα βρε κοριτσακια!! Πως ειστε;;

Αποτυχαμε στα marshmallows!! :lol::lol: Τώρα έκανα άλλα, αυτά είμαι σίγουρη ότι θα πετύχουν.. :tongue:

Ερώτηση, από το pc μου πως γίνεται να σας βάλω φώτο :confused:

Oκ, βρηκα πως να βαλω φωτο..

Η πρώτη συνταγή ήταν του Παρλιάρου:

ΥΛΙΚΑ:

400 γρ. ζάχαρη

400 γρ. νερό

4 φύλλα ζελατίνας (20 γρ.)

άχνη ζάχαρη για την επικάλυψη

Βράζουμε τη ζάχαρη μαζί με το νερό για 5 λεπτά. Ρίχνουμε τα φύλλα ζελατίνας αφού προηγουμένως τα έχουμε μαλακώσει σε κρύο νερό, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και το ρίχνουμε μέσα στο μίξερ και το χτυπάμε έως ότου ασπρίσει και σφίξει όπως η μαρέγκα. Σταματάμε το χτύπημα. Σε μία λαδόκολλα απλώνουμε άχνη ζάχαρη και από πάνω το μείγμα σε πάχος 1-2 εκ. Πασπαλίζουμε με άχνη, αφήνουμε για αρκετές ώρες εκτός ψυγείου, να σταθεροποιηθεί (προτιμότερο μία νύχτα) κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομμάτια και τα τυλίγουμε με άχνη ζάχαρη.

Εάν θέλουμε τα περνάμε σε καλαμάκια. Επίσης, καθώς χτυπάμε το μείγμα στο μίξερ, μπορούμε να το χρωματίσουμε με λίγες σταγόνες από το χρώμα της αρεσκείας μας (χρώμα ζαχαροπλαστικής).

Nα και η μορφη τους :tongue: ζελε με αφρο!

385922_295909383773775_100000641461115_999786_1586808069_n.jpg

οταν ειναι ετοιμα τα αλλα θα σας τα βαλω παλι με συνταγη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...