Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε συ Μεταξάκι... δεν παίζεις κανά λόττο; Σημερα μετά από πολλούς μήνες εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του 4ου ορόφου που είναι ανοίκιαστος και που είναι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ολόκληρης της πολυκατοικίας και είπε στον Λ να κοιτάξει το καταστατικό να δει αν μας επιτρέπεται να βάλουμε ηλιακό!!!!!! :lol:

Μιλάμε για έναν τύπο απίστευτο που μας έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα και που πολύ θα ήθελα να τον τρέξω κάποια στιγμή άσχημα για το παράνομο κτίσμα του 4ου ορόφου! Όπως και να 'χει εννοείται πως μας επιτρέπεται και δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα στο καταστατικό το οποίο μα την παναγία στην επόμενη συνέλευση που θα έχουμε απαρτία (3 από τους 4 ιδιοκτήτες γιατί αυτός απουσιάζει μονίμως) θα ζητήσω αναθεώρηση!

Καλησπερα κοριτσακια!

Περαστικα στο Μαρκοπουλακι!

Μπραβο στο Νικολα που ειναι καλα σημερα!

Αερικο speechless... Ξαναλεω: Να κερασω κανενα ευχελαιο;

Fefaki να σας ζησει η μπουμπουκα! Παντα γερη και καλοτυχη!

Καλως ηρθατε οι νεες ελευσεις!

(Ελπιζω να μην ξεχναω κατι)

Σημερα το πρωι πηγαμε εμεις τη Μαρια στο σχολειο καθως το σχολικο επρεπε να κανει service. Εκλαψε λιγακι αλλα το ξεπερασε γρηγορα. Ειχαν και θεατρικη παρασταση σημερα στο σχολειο και περασε ομορφα το καθαρματακι μου. Πηγα και την παρελαβα εγω το μεσημερι γιατι ηθελα να κανουμε βολτουλα με τα ποδαρακια (ειναι πολυ κοντα ο σταθμος με το σπιτι μας). Συνενοηθηκα και με τη δασκαλα της για τα πραγματα που θα στειλω τη Δευτερα ενεκα γιορτης. Θα σκασουν στο γλυκο τα ερμα για παιδακια βεβαια γιατι γιορταζει και η φιλη μας η Μαριλενα, οποτε θα κερασει κι εκεινη! :lol:

Στο δρομο της επιστροφης μου ελεγε για το θεατρικο και πως της αρεσε πολυ και γενικα γλωσσα δεν εβαζε μεσα της. Περασαμε μπροστα απο το νεκροταφειο του Αγιου Δημητριου (το σπιτι μας ειναι απο πισω) και κοιτουσε μεσα ενω σε καποια φαση ειπε φωναζοντας "Γεια θου Χιτουλη! Να με φυλαθ!" :D Καλα ητανε, ξελαμπικαραμε λιγο απο την κλεισουρα του Χειμωνα ολη την ωρα μες στο αμαξι κι απο το ενα σπιτι στο αλλο. Τσακισαμε και κατι κριτσινια απο το φουρνο και μετα γυρισαμε σπιτι, πλυναμε χερια και προσωπο, βαλαμε πυτζαμακια και κοιμηθηκε σαν πουλακι.

Εχθες λογω 17 Νοεμβρη ο μπαμπας μας σχολασε στις 9, οποτε χασαμε το μαθημα στο κολυμβητηριο και ετσι θα παμε αυριο το πρωι για το αναπληρωματικο.

Κατα τα αλλα ησυχιες!

Edit: Στις 16/12 θα κανουμε τη Χριστουγεννιατικη γιορτη στο σχολειο μας! Απο οσο μου ειπαν θα της δωσουν ενα διστιχο, αλλα αν δουν στις προβες πως δεν θελει να το πει θα τη ντυσουν καλικατζαρακι! (Ειπαμε, να μην τα ξαναλεμε: ΚΟΥΚΟΥΒΑΑΑΑ :lol::lol:)

Φιλακια πολλα σε ολες σας! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ρε συ Μεταξάκι... δεν παίζεις κανά λόττο; Σημερα μετά από πολλούς μήνες εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του 4ου ορόφου που είναι ανοίκιαστος και που είναι ο προηγούμενος ιδιοκτήτης ολόκληρης της πολυκατοικίας και είπε στον Λ να κοιτάξει το καταστατικό να δει αν μας επιτρέπεται να βάλουμε ηλιακό!!!!!! :lol:

Μιλάμε για έναν τύπο απίστευτο που μας έχει ταλαιπωρήσει απίστευτα και που πολύ θα ήθελα να τον τρέξω κάποια στιγμή άσχημα για το παράνομο κτίσμα του 4ου ορόφου! Όπως και να 'χει εννοείται πως μας επιτρέπεται και δεν τίθεται καν τέτοιο θέμα στο καταστατικό το οποίο μα την παναγία στην επόμενη συνέλευση που θα έχουμε απαρτία (3 από τους 4 ιδιοκτήτες γιατί αυτός απουσιάζει μονίμως) θα ζητήσω αναθεώρηση!

Ουπς .... εγώ ήθελα μόνο να πω για τον κάλο των δικών μας συγκάτοικων που τέλος πάντων ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ να βάλουμε ηλιακό -αλήθεια, τώρα που το είπες θα ζητήσω να μου δείξουν το καταστατικό- !!!

Σαββατογεννημένο είμαι βρε, αλλά καλό παιδί ! Δεν σκέφτηκα τπτ κακό :confused:... φιλάκια !!!

Το θέμα είναι πως η πρώτη γενική συνέλευση που κάναμε και είχαμε πλήρη απαρτία έχει αποφασιστεί πως επιτρέπεται η χρήση της ταράτσας για εγκατάσταση ηλιακού!!!! και επειδή δεν υπάρχει νόμος να το απαγορεύει... θεωρείται απόφαση ειλημένη!

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα και καλή εβδομαδα :)

Ντεμάκι χρόνια πολλά και καλά :)

Φαιάκο να χαίρεσαι το ταλιμπανάκι - ταξίαρχο και να την δεις όπως εκείνη επιθυμεί :D

Γιορτάζει κανείς άλλος από εδώ;

Kαλημερα και πολυχρονα το ταξιαρχακι Μαρακι μας να την χαιρεσαι Φαιη λυπηθηκα που ημουν κρυωμενη και δεν σας ειδα προχθες. Πολυχρονο και το τσιρκο φυστικοπαιδο μας!!!!

Χρονια πολλα Ντεμς Μαρακι γερη και χαρουμενη παντα!!!! Ξεχναω κανεναν?? Δεν το εχω και πολυ με τις γιορτες.

Το νεο των τελευταιων ημερων απο τον Μαριο ειναι οτι περιεργως τρωει καλα και φτυνομαστε.....

Και εχω την αισθηση οτι περναει μια φαση προσκολλησης μαζι μας παλι και ενα σαν αλμα αναπτυξης και συμπεριφορας να το πω??? Αλλαζει πολυ τον τελευταιο καιρο. Ακομα και στον λογο του εχει τεραστια εξελιξη μεσα σε λιγες ημερες συνθετες και δυσκολες προτασεις κανει και περιπλοκους διαλογους.

Καλημερααααα! :D

Γιορταζουμε και κερναμε -τι αλλο?- cupcakes που στειλαμε και στο σχολειο!! :tongue:

aemimg_1251cupcakes.jpg

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Χρονια πολλα στο Μαρακι (DEMS) και στο Μαρικακι του ξηροκαρπιου! Και φυσικα σε οποιον εχει εορταζοντα!

Εμεις καλα.. Περασαμε ενα ησυχο Σ/Κ.. Το Σαββατο πηγαμε κολυμβητηριο το πρωι και μετα τη βγαλαμε metro mall, ψωνισαμε χυμους, χαρτοπετσετες και ποτηρακια για το λολειο και η Μαρια την εβγαλε μπροστα στους πιγκουινους χορευοντας. Το απογευμα του Σαββατου το περασαμε στας εξοχας με φιλαρακια (Κατινακι ευχαριστουμε πολυ για ολα, περασαμε πολυ ομορφα :D). Την Κυριακη το πρωι τη βγαλαμε με δαχτυλομπογιες για καμποση ωρα και μετα το Μαρακι με βοηθησε να κανω δουλιτσες. Πολυ συνεργασιμη και ησυχη δεν μπορω να πω! Το απογευματακι τη βγαλαμε με την Αερικοοικογενεια χαλαρα στο σπιτι!

Σημερα πηγαμε τη μικρη στο λολειο, παραδωσαμε και τα γλυκακια μας και αφησαμε τη μικρη κυρια εκει, οπου φυσικα γκρινιαζε και ηθελε να φυγει (ατιμες Δευτερες!)..

Κατα τα αλλα, ησυχιες...

Μαρκοπουλακι μπραβο στο Μαριακο και οντως κριμα που δεν μπορεσατε να ερθετε!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες! :D

gM4vp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Dems Χρόνια Πολλά κι ευτυχισμένα!

Αγγελίνα ξεκίνησες τη μέρα με μία πολώ όμορφη ευχή...Εκτιμώ και ανταποδίδω!

Ειρήνη είδες ο Μαριούλης?! Τελικά τα παιδιά περνάνε από πολλές φάσεις...

Περάσαμε ένα πολύ ωραίο και χαλαρό ΣΚ...Σε γενικές γραμμές βέβεια είμαι φρικαρισμένη με διάφορα που συμβαίνουν στην οικογένεια και, δυστυχώς, μας επηρεάζουν...

Γενικά είμαι κάπως!!! Κάπως νευριασμένη....κάπως φορτισμένη.... κάπως πιεσμένη...... Ελπίζω να ξεπεραστούν όλα γιατί με βλέπω να ξεσπάω άγρια!!!

Το Σαβ. αν και τα οικονομικά είναι σφιχτά έκανα shopping therapy!

Την Τετ. 23 είναι τα γεννέθλια του Π. και νιώθω ήδη συγκινημένη. Τουλάχιστον θα απορροφηθώ λίγο μέσα σε σκέψεις των ημερών εκείνων!

Διαφημίσεις

Μαρη Νιτσα θα σε κοπανησω!! :lol:

Φυσικα και σου απαντησα, απλα θα το εχασες μεσα σε τοσες σελιδες!

Λοιπον, παμε αλλη μια :tongue: :

Η τιμη κυμαινεται απο 0,90 λεπτα εως 1,70 ευρω. Εξαρταται το σχεδιο και τα ποσα κομματια θελεις (παντα σε περισσοτερα κομματια, κανουν καλυτερη τιμη).

Τα αγορασα απο εδω (ειναι κοντα στο σπιτι μου -σχετικα-) :

http://www.elliscakes.gr/index.html

gM4vp2.png

Το απογευματακι τη βγαλαμε με την Αερικοοικογενεια χαλαρα στο σπιτι!

μουχαχαχαχαχα μουχαχαχαχαχα μουχαχαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...