Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

η αδερφή μου την λέει σάββα ξηρό!!!!!!!

γερό να είναι κ είναι μαθημένη η σίστερ σε ταλιμπάν, από τη μεγάλη της. 4 χρόνια γκρίνια κ κλάμα! τώρα ηρέμησε κάπως! κ επιτέλους κοιμήθηκε στο κρεβάτι της!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή πολύ κουβέντα έχουμε κάνει για το κόψιμο της πάνας.... χρήσιμες οδηγίες http://www.babyspace.gr/Article/child-ready-toilet/151-885.html (ακολουθήστε το λινκ στο τέλος του κειμένου)

και για όσους αναρωτιούνται τι κάνω τέτοια ώρα ξύπνια... αδειάζαμε το πατάρι γιατί τρύπησε ο θερμοσίφωνας (προχθές σκίστηκε η τέντα)... και προχωράμε!

Καλημέρα!!!

Φέφη να τη χαίρεστε! Φαντάζομαι τώρα θα ζήσετε μεγάλες στιγμές με το μωράκι!

Όχι απλά μεγάλο...τεράστιο 3920..χαχαχαχα Μπράβο μπράβο!

Η Ο. αλληθωρίζει μόνο από το ένα μάτι και το κάνει από μωρό. Η παιδίατρος μας είχε πει ότι θα στρώσει αλλά αν δεν οπωσδήποτε οφθαλμίατρο. Την πήγαμε πέρυσι στο Αγία Σοφία και μας είπε ο οφθαλμίατρος ότι είναι μια χαρά. Δεν έχει πρόβλημα. Ίσως γιατί εκείνη την ώρα τον κοιτούσε στην ευθεία...ξέρω γω...δεν μπορώ να καταλάβω. Της είχε βάλει κι ένα κωλύριο που διαστέλλη την κόρη για να την εξετάσει.

Θα πάμε την επόμενη Παρασκευή στο Πεντέλης να μας πούνε... δε σας κρύβω ότι τρέμω!!!

Σήμερα μας έχουν καλέσει για συνέλευση στο σταθμό..άντε να δούμε!

Αερικό, βρήκες εποχή για ζημιές γμτ!

Ντάλια να σου ζήσει!!!

Nταλια να τον χαιρεσαι!!!

Φεφη να σας ζησει γερο και τυχερο να ειναι παντα το Ξυροπαιδο χαχαχαχα

Κρις καλα κουραγια με το ατιμο τον θερμοσιφωνα τωρα βρηκε να σπασει?

Εμεις κοιμηθηκαμε ψιλοκαλα ξυπνησε μονο για γαλα ευτυχως γιατι εγω ειμαι χαλια απο κρυωμα, τρεχουν ολα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!:D

έχω μια ανεψιάααααααααααααα ακόμα!

από τις 10π.μ. ζύγιζε 3.920 είναι μπουτούλω κ μαγούλω! πολύ όμορφη, με μπόλικο μαλάκι κ πίνει γαλατάκι της μαμάς της μόνο! γέννησε με φ.τ. κ επισκληρίδιο γρήγορα κ χωρίς πόνο! είμαστε πανευτυχείς κ δοξάζουμε τον Μεγαλοδύναμο!

είναι γούτσου γούτσου!

κάθε ευτυχία κ σε σας κόρες!

:D:D Να σας ζήσει!! Γερή και ευτυχισμένη να είναι η μπουμπούκα!!!

Επειδή πολύ κουβέντα έχουμε κάνει για το κόψιμο της πάνας.... χρήσιμες οδηγίες http://www.babyspace.gr/Article/child-ready-toilet/151-885.html (ακολουθήστε το λινκ στο τέλος του κειμένου)

Πολύ χρήσιμο το λινκ! Και το χρειαζόμουν!!:rolleyes:

και για όσους αναρωτιούνται τι κάνω τέτοια ώρα ξύπνια... αδειάζαμε το πατάρι γιατί τρύπησε ο θερμοσίφωνας (προχθές σκίστηκε η τέντα)... και προχωράμε!

Ουφ.. καλά μπαλώματα!

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

καλημερα κοριτσια και απο μενα. τι κανετε???ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας, σαν αλλοπροσαλλη που ειμαι!!!!!αυτο με την πανα μενδιαφερει και μενα. απο ποια ηλικια???η δικια μου ειναι 19 μηνων. λεω να της παρω ενα γιογιο να εξικιωθει σιγα σιγα. λετε να ειναι νωρις???

Α! Κορίτσια, εδώ και 3-4 μέρες βγάζει συνεχώς την πάνα της (τα ρουχα της ετσι και αλλιως!) και μολις της τη βάζω, κρύβεται πίσω από τον καναπέ και την ξανά βγάζει και το κάνει...μόνο οταν κοιμαται δεν το κανει βασικα!

Ειναι σημαδι οτι θα βγαλουμε την πάνα ή τζάμπα χαίρομαι; :confused:

Εχει κατουρίσει παντου βασικα, και το πρωι ξυπναει τιγκα..

καλημερα κοριτσια και απο μενα. τι κανετε???ειπα να μπω και εγω στην παρεα σας, σαν αλλοπροσαλλη που ειμαι!!!!!αυτο με την πανα μενδιαφερει και μενα. απο ποια ηλικια???η δικια μου ειναι 19 μηνων. λεω να της παρω ενα γιογιο να εξικιωθει σιγα σιγα. λετε να ειναι νωρις???

Καλημέρα, καλως ηρθες!!

Μου φαινεται ειναι νωρις, θα το παρει για παιχνιδι και οταν πραγματικα θα το χρειαστει ..δεν ξερω!! Εμενα ειναι δυο και τωρα κουτσοαρχισα να προσπαθω!!:rolleyes:

Καλημέρα σε όλες. :-)

Αφροδίτη καλώς όρισες στις αναλ! Εγώ από κορίτσια δεν ξέρω, αλλά 19 μηνών μου φαίνεται λίγο νωρίς, υπάρχουν πολλές πιθανότητες για (πολλά) πισωγυρίσματα, νομιζω. Εμένα ο μεγάλος άργησε να βγάλει την πάνα (3+), αλλά την έκοψε μαχαίρι, μαζί με τη βραδυνή και το προτιμώ έτσι, να πω την αλήθεια. Ανάλογα και με το παιδί, όμως.

Ο μεγάλος μου ξύπνησε μπουκωμένος, αλλά τον έστειλα σχολείο. Για να δουμε πώς θα είναι τώρα που θα πάω να τον πάρω. Μου ζήτησαν και 10 ευρώ για να ράψουν στολή για το θεατρικό και από βδομάδα θα μας φέρει ο φωτογράφος τις σχολικές φωτό που τους τράβηξε τον προηγούμενο μήνα. Είδα του άλλου τμήματος και ήταν πολύ καλές!

Σας αφήνω προς το παρόν, φιλάκια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. :-)

Μου ζήτησαν και 10 ευρώ για να ράψουν στολή για το θεατρικό και από βδομάδα θα μας φέρει ο φωτογράφος τις σχολικές φωτό που τους τράβηξε τον προηγούμενο μήνα. Είδα του άλλου τμήματος και ήταν πολύ καλές!

Να, γι'αυτά ανυπομονώ να πάει παιδικό!

Εμείς ξεκινήσαμε το καλοκαίρι μια προσπάθεια χωρίς πίεση... πήγε κάποιες φορές... είχαμε και βρακάκια... τώρα το δουλεύουμε στο μιλητό και πάμε σταθερά για κατούρημα πριν το μπάνιο (δεν κάνει πάντα αλλά τις περισσότερες φορές)

Είμαστε στη φάση που προσπαθούμε να την πείσουμε να μας τα λέει ΟΤΑΝ τα κάνει στην πάνα... δεν το έχουμε καταφέρει πλήρως και γι' αυτό δεν επιμένω. Όταν κατακτήσουμε αυτό θα παλέψουμε το 'τα λέω ΠΡΙΝ τα κάνω'... και όποτε την κόψει.

Τη στιγμη που τα κανει (μονο τα κακα, τα τσισα οχι) το λεει, αλλα δε θελει να την αγγίζω και παλι κρυβεται στον καναπε για να τα κανει, μετα μου ζηταει να την αλλαξω.

Εμεις τωρα δουλευουμε στη θεωρια μονο, της εξηγω τι να πει, ποτε να το πει, τι ειναι τα τσισα, γιατι πρεπει να κατουραμε, απο που κανουμε τσισα και απο που κακα :tongue: .

Επομενως οταν την παω στο καθισματάκι τουαλετας λεει "εδω πιπι" αλλα δεν κανει τιποτα και μετα απο λιγο "φοβαμαι, κατω-κατω!!" :lol:

Φέφη,

Να σας ζήσει το ανιψούδι !!! Πω πω επαναστάτρια θα γίνει και μακάρι δλδ... στις εποχές μας ΠΡΕΠΕΙ να είσαι μάχιμος, αλλιώς σε τρώει η μαρμάγκα !!!! :tongue:

Μαρκοπουλάκι,

Περαστικά ! Μπουκωμένη ε ???? Κόλλησε και το παιδί ???? Ωχ αμάν, ελπίζω να έχεις έστω λίηγη βοήθεια από τον χαμπυ σου γιατί ξέρω ξέρω είναι συγκλονιστική αίσθηση αυτή του να μην έχεις γεύση, όσφρηση κλπ και να πρέπει να μαγειρεύεις, να καθαρίζεις κλπ κλπ ενώ το ΜΟΝΟ που θα ήθελες είναι να πας να ξεραθείς...

περαστικούλια και πάλι !

Αερικό,

Καλά, εσένα, με τις "οικιακές σου βλάβες" δεν σε θέλει βρε παιδί μου ! Μα τώρα βρήκαν ένα ένα να τεζάρουν ??? Σας έπεσαν όλα μαζί... δεν έχω χειρότερο από θερμοσίφωνα ... κι εμένα μου είχε τρυπήσει όταν ήμουν έγκυος στον Νικόλα αλλά ευτυχώς το καταλάβαμε σχεδόν αμέσως... κι από τότε στην αλλαγή που κάναμε όταν τοποθέτησε τον καινούριο ο μάστορας, τον έβαλε σαν σε ένα ταψάκι μέσα (μεγάλο εννοείται) και συν αυτό έχει βάλει κι ένα σωληνάκι το οποίο καταλήγει σε μια τρυπούλα πάνω από την μπανιέρα...

οπότε, δεν υπάρχει περίπτωση πλημμύρας !!! :wink:

Ναι, γιατί οι δικοί μας βλέπεις καλοί συγκάτοικοι δεν επιτρέπουν να βάλουμε ηλιακό !!!

Υπομονή - μαζί θα το περάσετε κι αυτό !:cool:

Αγγελίνα,

Εύχομαι να δείτε αποτελέσματα με το ματάκι του παιδιού σύντομα

Νίτσα,

Σε εσένα εύχομαι πραγματικά να μην συμβαίνει κάτι ανησυχητικό ή τέλος πάντων κάτι μη διορθώσιμο με την Ο . Μην φρικάρεις εκ των προτέρων !

Βαθειές αναπνοές !!!!

Ποιά νέα άφιξη είχαμε ???? δεν θυμάμαι νικ ! Καλώς όρισες στις ΑνΑλ και, ναι, νομίζω πως είναι πολύ μικρό το παιδάκι 19 μηνών για εκπαίδευση τουαλέτας... εκτός και αν μπορείς και έχεις την υπομονή να είσαι από πάνω της (κυριολεκτικά) όλες τις ώρες που δεν κοιμάται και την πηγαίνεις συχνά πυκνά τουαλέτα ! Γιατί ξέρω γνωστή μου που τα κατάφερε έτσι με 20 μηνών παιδί (κοριτσάκι) ...

απ' την άλλη όμως, δεν υπάρχει λόγος να πιέσεις για τπτ ή να αγχωθείς ... βλέποντας και κάνοντας ...

Τί άλλο ???? κάτι μου διαφεύγει νομίζω...

Εμείς τώρα: ο Νικόλας εχθές παρέμεινε χωρίς εμετό όλη την ημέρα (ενθαρρυντικό σημείο)... ξέρασε το βράδυ στον ύπνο του καμιά ώρα αφού αποκοιμήθηκε, αλλά αυτό ήταν από ξερόβηχα... "καθάρισε" από φλέμματα και κοιμήθηκε ωσάν πουλάκι...

το καλό είναι πως δεν μου παραπονέθηκε ούτε σήμερα το πρωί ότι πονάει η κοιλίτσα και, γενικά, πως είναι ευδιάθετος !

Η Σεμίνα έκανε εμβόλιο χθες ΦΥΣΙΚΑ και έχει χάσει 300 γρ το πισπιρίκι μου -ε, εδώ και 2-3 εβδομάδες με τις ιώσεις έχει ξετιναχτεί λέμε-. Είπαμε με την παιδίατρο να την δούμε και τον επόμενο μήνα που θα κάνει εμβόλιο και να αφήσουμε τις γενικές εξετάσεις για λίγο αργότερα, όχι τωρα που κυκλοφορεί πολύ ίωση ...

Για να δούμε τί θα δούμε !

Ελπίζω να έχουμε όλοι και όλες ένα πολύ όμορφο "γεμάτο" και ξεκούραστο Σαββατοκύριακο !

Ξεκουραση ναι πολυ το βραδυ ερχεται ο Κ ευτυχως ερχεται Σαββατοκυριακο και με λυπηθηκαν οι γονεις μου και τον πηραν εδω και ενα διωρο και αραζω αλλα επιστρεφει οπου ναναι. Ο Μαριος σουπερ ειναι το ξεπερασε εγω ειμαι χαλια.

Περαστικα στο αντρακι σου Μεταξακι ελπιζω να περασε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...