Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα!

Φαίη ευχαριστούμε για τα χρόνια πολλά και με γεια το μαλλί και το τηλέφωνο :)

Νίτσα η Ο έτσι ξαφνικά άρχισε να αλληθωρίζει; ο παιδίατρος δεν είχε προσέξει τίποτα ως τώρα;

fefi σου εύχομαι σύντομα να πετύχεις το στόχο σου ;)

Marco Polo μήπως συνέβη κάτι που δεν πήρες χαμπάρι στον παιδότοπο και στράβωσε ο Μάριος; (μήπως τον πείραξε κανένα άλλο παιδάκι πχ)

Στα δικά μας...αγαπημένη συνήθεια της Ιφιγένειας να παίρνει μια τσάντα, σακούλα whatever, να τη γεμίζει και να τη σέρνει σε όλο το σπίτι και όπου βρίσκει καλή κρυψώνα, χώνει και κάτι. Το αποτέλεσμα είναι να χάνονται διάφορα και οι υπόλοιποι τρεις να παίζουμε μόνιμα το κυνήγι του θησαυρού :tongue:

Επίσης μας βγήκε ολίγον τσαμπουκαλού :rolleyes:...π.χ. παίζει ο Ευριπίδης ήσυχα-ήσυχα καθισμένος στο πάτωμα. Πηγαίνει, βουτάει ένα playmobil κουκλάκι. Λέει ήρεμα ο Ευριπίδης "Έι! το χρειάζομαι αυτό!" κάνει κίνηση να της το πάρει. Η Ιφιγένεια με το ένα χέρι το κρύβει πίσω από την πλάτη της και με το άλλο του χώνει μια σφαλιάρα :shock:

Ευριπίδης: "Ιφιγένεια, δεν χτυπάμε τους ανθρώπους!"

Η Ιφιγένεια γέρνει μπροστά και τσιρίζει μέσα στα μούτρα του :roll::shock:

Φιλάκια σε όλες :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλησπέρα, διάβασα κάνα 2 σελίδες μόνο πίσω....

DEMS να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

sweat february είναι πραγματικά από τις καταστάσεις που δεν έχεις να πεις τίποτα.

Για εμένα δεν έχω ιδιαίτερα ευχάριστα όλο αυτό τον καιρό που χάθηκα, το αντίθετο θα έλεγα αλλά ελπίζουμε...

υ.γ. ο γιος μου έγινε άντρας.Κλείσαμε τη Δευτέρα τα 6.

Κορίτσια καλησπέρα, διάβασα κάνα 2 σελίδες μόνο πίσω....

DEMS να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.

sweat february είναι πραγματικά από τις καταστάσεις που δεν έχεις να πεις τίποτα.

Για εμένα δεν έχω ιδιαίτερα ευχάριστα όλο αυτό τον καιρό που χάθηκα, το αντίθετο θα έλεγα αλλά ελπίζουμε...

υ.γ. ο γιος μου έγινε άντρας.Κλείσαμε τη Δευτέρα τα 6.

Ευχαριστώ Dalia!

Να χαίρεσαι και συ το γιο σου!! :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλησπέρα !!!

Χρόνια Πολλά στην μικρούλα Ιφιγένεια ΚΑΙ στο αντράκι της Dalias !!!!

Nα τα χαίρεστε τα καμάρια σας !

Ζωπ,

Να σας ζήσει το νέο μέλος ! Γερό και καλότυχο να είναι !

...και δεν θυμάμαι ... τί άλλο διάβασα ....

δεν έχω και πολλή όρεξη : ο Νικόλας με εμετό από χθες το απόγευμα...

Bρε Μεταξακι χαρα στο κουραγιο σου ηρωας παλι κυλησατε??

Μαρια δεν εγινε κατι δεν προλαβε να γινει μια βολτα εριξε ειδε τι παιζει και αποφασισε να φυγει, πρωτη φορα πηγαιναμε σε αυτον τον παιδοτοπο προσπαθησαν και οι κοπελες να του τραβηξουν την προσοχη αλλα τζιφος.

Διαφημίσεις

Bρε Μεταξακι χαρα στο κουραγιο σου ηρωας παλι κυλησατε??

Ε μα ναι... να μην προλαβαίνω να πάρουμε ανάσα ούτε εμείς ούτε εκείνα... ΟΚ, ότι έχει το μανάρι μου ας το περάσει ξώφαλτσα.... είναι δυνατόν ??? :(

Μαρια δεν εγινε κατι δεν προλαβε να γινει μια βολτα εριξε ειδε τι παιζει και αποφασισε να φυγει, πρωτη φορα πηγαιναμε σε αυτον τον παιδοτοπο προσπαθησαν και οι κοπελες να του τραβηξουν την προσοχη αλλα τζιφος.

Γι αυτό που αναφέρεις με τον παιδότοπο εμένα μου το έχει κάνει 1-2 φορές η Σεμίνα να μην θέλει να κάτσει ή τέλος πάντων να μπει για κάνα 10έπτο μόνο και μετά να βάλει μπροστά το κουμπί "Μουρμούρα" αλλά σε "οικείο" περιβάλλον, που έχουμε πάει πολλές φορές.. ο μεγάλος δεν έχει τύχει να μας το κάνει ποτέ...

Δεν ξέρω γιατί αλλά του έχω εμπιστοσύνη του παιδιού σου... βρε μπας και είχε αρνητική αύρα ο παιδότοπος ???? μην γελάς ! Μπορεί να υπήρχε μια "ξυνίλα" βρε παιδί μου ή το παιδί κάτι να το τριγύριζε και πολύ απλά να είχε γκρίνια... και τί κάνετε τελικά ? φύγατε ?

Καλησπέρα σε όλες!

Χρόνια πολλά στα παιδάκια που γιόρταζα/ είχαν γενέθλια!! Να είναι γερά και ευτυχισμένα.

Δεν διάβασα και πολλά, έχω ένα πονοκέφαλο (σκάει φρονιμίτης :tongue: ).. και πονάω και από την περίοδο (που επιτέλους ήρθε!). :rolleyes:

Ελπίζω να είστε όλες καλά, και τα μικροπροβλήματα να ξεπερνιούνται γρήγορα και να αφήνουν περισσότερη δύναμη πίσω τους. :)

as1cF240g410020MzZkfDQxN2RqfEggQXRoYW5hc2l0c2EgbW95IGVpbmFpLi4.gif

Καλησπέρα αλλοπρόσαλλες. :-)

Φέφη, γι' αυτό που με ρώτησες χθες, φαντάζομαι αναφερόσουν στην έκτακτη εισφορά...όχι, δεν γνωρίζω κάτι περισσότερο, αλλά μέχρι να εκδοθούν τελεσίδικες αποφάσεις, δεν πληρώνω-δεν πληρώνω! Ούτε αυτό ούτε το τέλος μέσω της ΔΕΗ!

Νίτσα, πρόσεξέ το πολύ το θέμα με το μάτι του παιδιού! Έτσι ξεκινήσαμε κι εμείς κοντά στα 2,5, πού και πού "έφευγε" ώσπου στα 3 κόλλησε, είδαμε και πάθαμε να διορθώσουμε το στραβισμό. Κι αυτό στην τελική ήταν το λιγότερο, μπορούσε να διορθωθεί κι αργότερα με λέιζερ. Αυτό που μας ταλαιπωρεί είναι η χαμηλή όραση στο μάτι που εμφανίστηκε και ο στραβισμός, με το ζόρι 2/10. :-( Αυτό δεν παίρνει εγχείριση, μόνο με τις ασκήσεις με τον επίδεσμο κι ό,τι προλάβουμε, ο χρόνος που περνάει μετράει εναντίον μας. Εσένα αλληθωρίζει και από τα δύο μάτια? Σου δίνει γενικά την εντύπωση πως δεν βλέπει?

Μαρκ, αν έχετε κι εσείς ιστορικό με μάτια, καλό είναι να τον δει τον μικρό ένας παιδοοφθαλμίατρος. Κάνουν ωραία εξέταση, με πολλά παιχνίδια και εναλλαγές, δεν προλαβαίνει το παιδί να βαρεθεί ή να κουραστεί.

Στο θέμα του ύπνου, συμφωνώ κι εγώ ότι όσο τους στερείς τον ύπνο, τόσο χειροτερεύει η κατάσταση, αφηνιάζουν εντελώς. Το έχω ζήσει, απλά εμάς, όταν κόπηκε, κόπηκε μαχαίρι, οπότε δυστυχώς έχω συμβουλή να σας δώσω.

Ρένα, δεν είναι καμία από εμάς έγκυος, η αδελφή της Φέφης περιμένει να γεννήσει.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ντάλια, να χαίρεσαι το παληκάρι σου, να τα χιλιάσει!

Με εκείνο το θέμα του φορτηγού, τι έγινε? Καλά δε θυμάμαι? Εύχομαι να τα φέρει η Παναγία βολικά για όλους σας και σύντομα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Και εγω Μεταξακι σας εσας και ακομα δεν εχουμε αρχισει παιδικο ξυπνησα το μεσημερι με μπουκωμα συναχι λαιμο ξανακυλισα ευτυχως ο Μαριος τα περναει στο ποδι αλλα εγω μαυρα χαλια.

έχω μια ανεψιάααααααααααααα ακόμα!

από τις 10π.μ. ζύγιζε 3.920 είναι μπουτούλω κ μαγούλω! πολύ όμορφη, με μπόλικο μαλάκι κ πίνει γαλατάκι της μαμάς της μόνο! γέννησε με φ.τ. κ επισκληρίδιο γρήγορα κ χωρίς πόνο! είμαστε πανευτυχείς κ δοξάζουμε τον Μεγαλοδύναμο!

είναι γούτσου γούτσου!

κάθε ευτυχία κ σε σας κόρες!

Να τη χαίρεστε φεφούλα... ζόρικη θα σας βγει αυτή η μικρή ;) Έχω φίλη γεννημένη 17 Νοέμβρη... δεν θες να ξέρεις τι έχει κάνει στη ζωή της... μάλλον είναι πιο εύκολο να σου πω τι ΔΕΝ έχει κάνει χαχαχαχα Καλά κουράγια στη μαμά της :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...