Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!

Εδω δουλειά....μια καταθλιπτικη κατάσταση....άντικείμενο απασχόλησης 0 ενα κενο περιμένουμε κάτι αλλά τι??

ΩΧ πως θα περάσει ένας μήνας να σταματήσω κ ας κόψουν το λαιμό τους εδω πέρα.

Κατα τα άλλα ξυπνησα πολύ καλα χωρίς πόνους...μέχρι να βγω απο το μετρό κουτσαινα κ οσο πάει νεκρώσει τελείως το πόδι το σέρνω!

Φαιάκι κουράγιο κορίτσι μου!!Τον εαυτό σου προστάτεψε τον λίγο παραπάνω κ κάνε οτι καλύτερο μπορείς κ περνάει απο το χέρι σου..είναι ψυχοφθόρα όλη αυτή η κατάσταση εχεις δίκιο...Κοιτα λίγο φβ το απόγευμα τα πμ σου!!:wink:

Υπομονή Κατίνα...1 μήνας έμεινε!!!:wink:

Καταθλιπτική κατάσταση παντού, βασικά!!! Εδώ να δεις...

Μάλλον μετακομίζουμε στα Νότια Προάστια από Ιανουάριο κι εκεί θα χουμε θέματα!:rolleyes:

δεν έχω λόγια για τη μάνα στην πάτρα.........κρίμα.

αγγελίνα μου το έμαθα ήδη για την πρόπολη. αύριο πάμε στομ ομοιοπαθητικό κ βλέπουμε. έμαθα κ από αλλού πάντως ότι έρχονται από αθήνα, θεσ/νίκη, κατερίνη για τον συγκεκριμένο. γκραν σουξέ!

για τα μικρά σου είμαι σίγουρη ότι κάνεις το καλύτερο δυνατό κ εύχομαι ολόψυχα να είναι γερά, όπως κ όλα τα παιδάκια του κόσμου!

ναι, περιμένουμε κοριτσάκι. μετά από κάθε μπόρα, έρχεται η λιακάδα!

ντεμς να την χαίρεστε την αγαπούλα γερή, ευτυχισμένη κ καλότυχη! τώρα είδα ημερολόγιο...από το πρωί παλάβωσα στα τηλεφωνα!

για το χαράτσι των ακινήτων, βγήκε απόφαση , όχι οριστική, μου είπε ο φεφος που κέρδισε το δημόσιο, οπότε τί συζητάμε;

αγγελίνα ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε για το θέμα των ακινήτων;

Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις ευχες, ειμαι σιγουρη πως θα πιασουν! :-D

Για το θεμα "μπαινω - δεν μπαινω" εχω να πω τα εξης..

Διανυω μια πολυ δυσκολη περιοδο της ζωης μου (σαφως και δεν ειμαι η μονη) που τα οικονομικα μου πανε απο το κακο στο χειροτερο, που αντιμετωπιζω ενδοοικογενειακο θεμα υγειας και περιμενουν ολοι απο εμενα να τρεξω καθοτι ειμαι ανεργη και επομενως διαθεσιμη να τρεξει οταν ολοι οι υπολοιποι δουλευουν. Με εχει κουρασει ολο αυτο το βαρος που εχει πεσει στην πλατη μου γιατι προκειται για τη θεια μου -την αδερφη της μαμας μου- η οποια εκ γενετης εχει συνδρομο down και αυτη τη στιγμη ολες οι εξετασεις δειχνουν πως εχει καρκινο. Φυσικα ομως δεν ειναι σε θεση να σου δωσει σαφεις οδηγιες για το αν πονα καπου, που πονα, αν βλεπει αιμα στο χαρτι π.χ. και οι αιματολογικες δεν δειχνουν καθαρα που υπαρχει. Θελει ενα σωρο εξετασεις σε ενα παιδι (γιατι παιδι ειναι παρολο που ειναι 55 ετων) τρομοκρατημενο που γατζωνεται επανω σου μολις δει ασπρη ρομπα και κλαιει.. Ακομα κι αυτη τη στιγμη που σας το γραφω αισθανομαι κομπο στο στομαχι και τρεμουν τα ποδια μου. Γυριζω σπιτι και αγκαλιαζω το παιδι μου σαν να μην υπαρχει αυριο..

Τα βαζω με τον εαυτο μου, με το ποσο ευκολα αφηνω να με ριχνουν οι καταστασεις, που δινω σημασια σε πραγματα ανευ σημασιας και που προσπαθωντας να κανω ουσιωδη πραγματα χανω την ουσια και ερχεται το βραδυ και μενω με το τιποτα. Ο Βασιλης απο την αλλη στην προσπαθεια του να με στηριξει, μου λεει πως ειμαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου και να σταματησω αυτο που κανω. Αλλα απλως δεν γινεται..

Οταν υπαρχει τοσο αρρωστο κλιμα στην οικογενεια.. Οταν δεν γινεται να μην τρεξεις, οταν ξυπνας το πρωι και το μονο που θες ειναι να περασεις τη ζωη σου κατω απο τα σκεπασματα, οταν εχεις εναν πατριο αλκοολικο που δεν προσφερει τιποτα περα απο φασαριες και που οσονουπω θα χρειαστει να ξαναμπει σε κεντρο απεξαρτησης, οταν η αδερφη σου (εστω και ετεροθαλης) ειναι 19 χρονων και δεν κανει μπανιο μονη της με τη δικαιολογια της επιληψιας, οταν πρεπει να φροντισεις σπιτι - παιδι - αντρα και να εισαι εκει για οτιδηποτε προκυπτει ΚΑΠΟΥ πρεπει να ξεσπασεις.. Κι εγω περα απο την παρτη μου, δεν βρισκω αλλον ευκαιρο.

Εχω φτασει σε σημειο να ξυπναω και να μην εχω κουραγιο να ανασανω.. Τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο.. Και γι' αυτο αποφασισα να ψιλοαπεχω.

Πρωτον γιατι αν μπαινω καθημερινα και γραφω τι γινεται στη ζωη μου, στο τελος θα χρειαστειτε ολες αγχολυτικα. Προτιμησα την ασφαλη λυση να γραφω αραια και που και να μαθαινετε μονο ευχαριστα απο εμενα.

Και δευτερον, επειδη τα ψυχολογικα μου ειναι στο ναδιρ φοβαμαι μην αρπαχτω με καμμια καμμια μερα! Π.χ. μπαινει η DEMS (τυχαιο παραδειγμα εντελως) και λεει "αααα.. τι ωραια! η Ιφιγενεια κοιμηθηκε ολο το βραδυ και με αφησε να κοιμηθω".. Κι εμενα ο δικος μου εγκεφαλος κατευθειαν θα σκεφτει "μομφη ηταν αυτο? για εμενα που δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα??? :evil:" :lol: Καταλαβατε; Επίσης δεν συγκρατω πληροφοριες ρε παιδια.. Μπαινω, γραφω και δεν απαντω σε καμμια.. Εχω καψει φλατζα λεμε! Ειναι σωστο τωρα αυτο; Π.χ. εχθες δεν ευχηθηκα καν στην Αγγελινα μια μαμημενη καλη επιτυχια για το παιδι της! :oops: Αγγελινακι επι ευκαιρια στο λεω τωρα! :)

Ωστοσο επειδη μου λειπετε πολυ, θα προσπαθησω να μπαινω και να μην χανομαι! I promise!

Ευχαριστω πολυ ειλικρινα ολες σας!

Φιλακια!:-D

Σ'αγαπαω μικρο...........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! να τη χαίρεσαι Μαράκι την Ιφιζενί! :P:p:p
Να τη χαίρεσαι και να την καμαρώσεις όπως επιθυμείς!!!!!
Να την χαιρεσαι Μαρακι παντα γερη και χαρουμενη να ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα! Να τη χαίρεστε!
...

ντεμς να την χαίρεστε την αγαπούλα γερή, ευτυχισμένη κ καλότυχη! ...

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας και ανταποδίδω :D

Να είστε πάντα καλά!!

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Διαφημίσεις

Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις ευχες, ειμαι σιγουρη πως θα πιασουν! :-D

Για το θεμα "μπαινω - δεν μπαινω" εχω να πω τα εξης..

Διανυω μια πολυ δυσκολη περιοδο της ζωης μου (σαφως και δεν ειμαι η μονη) που τα οικονομικα μου πανε απο το κακο στο χειροτερο, που αντιμετωπιζω ενδοοικογενειακο θεμα υγειας και περιμενουν ολοι απο εμενα να τρεξω καθοτι ειμαι ανεργη και επομενως διαθεσιμη να τρεξει οταν ολοι οι υπολοιποι δουλευουν. Με εχει κουρασει ολο αυτο το βαρος που εχει πεσει στην πλατη μου γιατι προκειται για τη θεια μου -την αδερφη της μαμας μου- η οποια εκ γενετης εχει συνδρομο down και αυτη τη στιγμη ολες οι εξετασεις δειχνουν πως εχει καρκινο. Φυσικα ομως δεν ειναι σε θεση να σου δωσει σαφεις οδηγιες για το αν πονα καπου, που πονα, αν βλεπει αιμα στο χαρτι π.χ. και οι αιματολογικες δεν δειχνουν καθαρα που υπαρχει. Θελει ενα σωρο εξετασεις σε ενα παιδι (γιατι παιδι ειναι παρολο που ειναι 55 ετων) τρομοκρατημενο που γατζωνεται επανω σου μολις δει ασπρη ρομπα και κλαιει.. Ακομα κι αυτη τη στιγμη που σας το γραφω αισθανομαι κομπο στο στομαχι και τρεμουν τα ποδια μου. Γυριζω σπιτι και αγκαλιαζω το παιδι μου σαν να μην υπαρχει αυριο..

Τα βαζω με τον εαυτο μου, με το ποσο ευκολα αφηνω να με ριχνουν οι καταστασεις, που δινω σημασια σε πραγματα ανευ σημασιας και που προσπαθωντας να κανω ουσιωδη πραγματα χανω την ουσια και ερχεται το βραδυ και μενω με το τιποτα. Ο Βασιλης απο την αλλη στην προσπαθεια του να με στηριξει, μου λεει πως ειμαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου και να σταματησω αυτο που κανω. Αλλα απλως δεν γινεται..

Οταν υπαρχει τοσο αρρωστο κλιμα στην οικογενεια.. Οταν δεν γινεται να μην τρεξεις, οταν ξυπνας το πρωι και το μονο που θες ειναι να περασεις τη ζωη σου κατω απο τα σκεπασματα, οταν εχεις εναν πατριο αλκοολικο που δεν προσφερει τιποτα περα απο φασαριες και που οσονουπω θα χρειαστει να ξαναμπει σε κεντρο απεξαρτησης, οταν η αδερφη σου (εστω και ετεροθαλης) ειναι 19 χρονων και δεν κανει μπανιο μονη της με τη δικαιολογια της επιληψιας, οταν πρεπει να φροντισεις σπιτι - παιδι - αντρα και να εισαι εκει για οτιδηποτε προκυπτει ΚΑΠΟΥ πρεπει να ξεσπασεις.. Κι εγω περα απο την παρτη μου, δεν βρισκω αλλον ευκαιρο.

Εχω φτασει σε σημειο να ξυπναω και να μην εχω κουραγιο να ανασανω.. Τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο.. Και γι' αυτο αποφασισα να ψιλοαπεχω.

Πρωτον γιατι αν μπαινω καθημερινα και γραφω τι γινεται στη ζωη μου, στο τελος θα χρειαστειτε ολες αγχολυτικα. Προτιμησα την ασφαλη λυση να γραφω αραια και που και να μαθαινετε μονο ευχαριστα απο εμενα.

Και δευτερον, επειδη τα ψυχολογικα μου ειναι στο ναδιρ φοβαμαι μην αρπαχτω με καμμια καμμια μερα! Π.χ. μπαινει η DEMS (τυχαιο παραδειγμα εντελως) και λεει "αααα.. τι ωραια! η Ιφιγενεια κοιμηθηκε ολο το βραδυ και με αφησε να κοιμηθω".. Κι εμενα ο δικος μου εγκεφαλος κατευθειαν θα σκεφτει "μομφη ηταν αυτο? για εμενα που δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα??? :evil:" :lol: Καταλαβατε; Επίσης δεν συγκρατω πληροφοριες ρε παιδια.. Μπαινω, γραφω και δεν απαντω σε καμμια.. Εχω καψει φλατζα λεμε! Ειναι σωστο τωρα αυτο; Π.χ. εχθες δεν ευχηθηκα καν στην Αγγελινα μια μαμημενη καλη επιτυχια για το παιδι της! :oops: Αγγελινακι επι ευκαιρια στο λεω τωρα! :)

Ωστοσο επειδη μου λειπετε πολυ, θα προσπαθησω να μπαινω και να μην χανομαι! I promise!

Ευχαριστω πολυ ειλικρινα ολες σας!

Φιλακια!:-D

Μπήκα να γράψω μια καλησπέρα , γιατί η αλήθεια είναι ότι ουτε εγώ πολυμπάινω στις αναλ , (για ασχετους λόγους) κι έπεσα πάνω σ αυτό........

Φαίη ..Δυναμη κοπέλα μου, η ζωή δεν σταματάει , συνεχίζει και σε παρασέρνει μαζί της, όλα αυτά που ζεις θα περάσουν ή θα αλλάξουν μορφή.... Να σκεφτεσαι θετικά κι αν πιστευεις στο Θεό, ζητα του να σου δίνει δύναμη να αντεξεις. Θα του το ζητήσω κι εγώ .... Τα φιλια μου και την αγάπη μου....

Στολίστηκαν οι ξένοι τραπεζίτες

ξυρίστηκαν οι Έλληνες μεσίτες

Εφτά ο τόκος πέντε το φτιασίδι

σαράντα με το λάδι και το ξύδι

... Κι αυτός που πίστευε και καρτερούσε

βουβός φαρμακωμένος στέκει και θωρεί

τη λευτεριά που βγαίνει στο σφυρί

αυτό για την Παραμονή του Πολυτεχνείου...

Διαφημίσεις

Καλως με!!! :D

Σόρρυ, που έχω λίγες μέρες να μπω, αλλά αν σας πω ότι πέφτω ξερή για ύπνο από τις 10.30 τι θα πείτε?

Σχετικά με την κοπέλα που αυτοκτόνησε, ναι είναι αλήθεια δυστυχώς. Και εγώ το έιχα ακούσει το περιστατικό αλλά φυσικά δεν πήγε ο νους μου εκεί. Την Δευτέρα το έμαθα. Δυστυχώς δεν έχω νέα ακόμα. Είναι πολύ νωρίς για να πάρω την γιαγιά. Εχει τον πονο της. Θα αφήσω να περάσουν λίγες μέρες και μετά θα προσπαθήσω να μάθω νέα της.

Υποθέτω ότι θα το δώσει για υιοθεσία το μωρό, μιας και αυτό ήθελε αλλά δεν υπέγραφε η μαμά του.

Ξέρω και γω τι να πω. Κρίμα.

Πάντως όταν θα έχω νέα, θα σας ενημερώσω οπωσδήποτε.

Κατά τα λοιπά, είμαστε καλά, πολύ καλά το αυτό επιθυμούμε και για εσάς.

Επειδή ...βαριέμαι να διαβάσω τώρα όλες τις σελίδες:tongue: ποιά είναι έγκυος καλέ??????

"Μόνο 2 πράγματα είναι άπειρα: το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία.

Και ως προς το σύμπαν, διατηρώ κάποιες αμφιβολίες..." Αλβέρτος Αινστάιν.

DmXup2.png

Καλημερα κοριτσαρες! :D

Καταρχην σας ευχαριστω ΟΛΕΣ πολυ για τις ευχες και την κατανοηση! Ειστε ολες αξιαγαπητες και το θερμο αγκαλιασμα που μου δινετε το εχω αναγκη ειδικα αυτη την περιοδο οποτε σας ευχαριστω ακομα περισσοτερο! :D

Χρονια πολλα στην Ιφιγενιτσα που γιορταζε εχθες! Παντα γερη και καλοτυχη να ειναι στη ζωη της και να μαθει συντομα να κοιμαται τα βραδυα για να ξεκουραζεται και η μαμα της λιγακι! :mrgreen:

Ρουκουτουλα λυπαμαι πολυ για την εξελιξη αυτη.. :( Ευχομαι η ζωη και της γιαγιας αλλα και του παιδιου να αλλαξει συντομα προς το καλυτερο γιατι εχουν ταλαιπωρηθει πολυ.

Στα δικα μου τωρα:

Το παιδι μου ειναι ορθιο απο τις 5.. :evil: Τι θα κανουμε με το θεμα του υπνου δεν ξερω ρε παιδια. Ειναι φασεις που κοιμαται ολο το βραδυ αλλα παρουσιαζει θεμα με το μεσημεριανο υπνο. Οταν θα κοιμηθει μεσημερι (δηλ. στρωνει ο μεσημεριανος) χαλαει ο βραδυνος. Εχω δοκιμασει τα παντα μιλαμε.. Να την κοιμιζω λιγοτερο, να την κοιμιζω περισσοτερο, να ΜΗΝ την κοιμιζω καθολου, να την παρω με το καλο, να την παρω με το αγριο αλλα τιποταααα.... Ειτε θα εχουμε θεμα με το μεσημεριανο υπνο (που φεστηκα κιολας αν θελει να τον κοψει κι εγω μαζι της) ειτε με το βραδυνο. Τις προαλλες ηταν ξυπνια απο τις 2 τα ξημερωματα! :shock: Ε λοιπον πηγε σχολειο κανονικα, γυρισε σπιτι το μεσημερι, ΔΕΝ κοιμηθηκε και το βραδυ πηγε για υπνο με τα χιλια ζορια στις 00:00..... :roll: Μιλαμε για τρελη αντοχη ομως. Δεν θα με πειραζε οπως προειπα αλλα οταν δεν κοιμαται καλα εχει μιρλα και κλαψα και γκρινια ΟΛΗ μερα. Τεσπα...

Εχθες το βραδυ ειχα την ατυχη εμπνευση να αφησω το Β να μου περασει τη βαφη για τα μαλλια.. Αν δειτε καμμια τρελη στο δρομο να εχει κοκκινη μπογια στα μουτρα μην ανησυχησετε, εγω ειμαι! :lol: Εχω να δηλωσω παντως πως προτιμω να αφησω τη ριζα να φτασει στις πατουσες παρα να αφησω το Β να ξανασχοληθει με τις τριχες μου... :lol::lol::lol: Ο καψερος αγχωθηκε τοσο που εβαφε κι εβριζε, εβαφε κι εβριζε και δωστου να 'χει.. Περα απο το αγχωτικο κομματι παντως και το οτι με γεμισε μπογιες παντου....... ενταξει.. Και σου 'κανε ενα μαλλι.......... Καλο αποτελεσμα βγηκε! :lol::lol:

Πλησιαζει 21/11 ε? Την Κυριακη βραδακι παραλαμβανω cupcakes! Θα στειλω και μια 5αδα χυμους, ποτηρακια και χαρτοπετσετες και ξεμπερδεψαμε με τη γιορτουλα μας! :D

Ξεχασα να σας πω τις προαλλες.. Ο πατριος μου δουλευει σε τουριστικο γραφειο. Ειχε παει λοιπον Τουρκια ενα πενθημερο. Μολις επεστρεψε Ελλαδα, παει να παραδωσει το πουλμαν και διαπιστωνει στον ελεγχο που εκανε στο οχηματοφορο πως ειναι πεσμενο κατω απο ενα καθισμα ενα μικρο κουτακι. Το ανοιγει και τι να δει? Ενα i-phone 4 ολοκαινουριο, στο κουτι του με το φορτιστη του, τα ακουστικα του, τα παντα! Το φερνει σπιτι, το ακουμπαει στο τραπεζι (ετυχε να ειμαστε κι εμεις εκει) και οπως καταλαβαινετε εχουν αρχισει και μου τρεχουν τα σαλια! :lol: Λεω απο μεσα μου σιγα να μην μου το δωσει.. Θα το κρατησει για εκεινον. Γυρναει λοιπον και μου λεει "το θελεις; παρτο!Εγω δεν μπορω να το δουλεψω αυτο το πραγμα, καταρχην δεν εχει κουμπια" :shock::lol: Και εν τελει, ειμαι εδω και μια εβδομαδα με i-phone!!!!!! :D:D:D:D:D

Αυτα τα ολιγα απο εμας!

Φιλακια σε ολες!!!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Kαλημερα Φαιη μια χαρα το ουρανοκατεβατο δωρο!!!!!!!!!!

Και οσο για το μαλλι τωρα που θα αρχισω να το ξαναβαφω θα τον προτιμησω τον Μπιλυ χαχαχαχα.

Παντως για τον υπνο επειδη ειμαι παθουσα και εγω ξερεις εχω παρατηρησει στον Μαριο οσο λιγοτερο κοιμηθει την ημερα τοσο λιγοτερο θα κοιμηθει το βραδυ τρελαινεται απο την υπερενταση.

Εμεις χθες πηγαμε στο μαθημα χιπ χοπ μιας φιλης που εχει κοριτσακι και του Μαριου του αρεσε πολυ μετα ειπαμε να παμε παιδοτοπο και για πρωτη φορα ο Μαριος μου εκανε κουλα σε παιδοτοπο, μπηκε μεσα ειδε τον χωρο και σε 5 λεπτα ηρθε μου εφερε τα παπουτσια και αρχισε γκρινια να φυγουμε. Αυτο δεν το εχει ξανακανει παντα παιζει και με εχει γραμμενη ε εχθες ηθελε να παμε σπιτι κακος χαμος εγινε.

Καλημέρα!!!!

Φαίη ζηλεύωωωωωωωωω!!!! Μεγειά το δωράκι.. αχ ποιός απρόσεχτος θα το κλαίει!!!

δεν πειράζει, αρκεί που σου έφτιαξε κάπως η διάθεση. Όσο για το Μαράκι μάλλον έχουν σεληνιαστεί τα μικρά μας και η Ο. τα ίδια μου κάνει τελευταία και νιώθω χάλια!!!

Βρήκα μία λύση......... Ούζο, ουίσκι, κονιάκ ότι υπάρχει τεσπα... μέσα στο γάλα!!!:tongue:

Και μετά θα τις βλέπεις lol lol lol έτοιμες για νάνι...:cool:

Κάνει και κομμώτρια ο Β.? Μας τον συστήνεις? Φαντάζομαι θα ήταν η πρώτη του φορά... Στις επόμενες πες του, θα μάθει! χαχαχαχα Μεγειά πάντως και για το 'νέο' λουκ!

Σας έχω πει ότι η Ο. αλληθωρίζει??? δεν θυμάμαι... Πλέον το κάνει πιο έντονα και ανησυχώ.. Έκλεισα ρνβ στο Πεντέλης για την επόμενη Παρασκευή..

Έχετε αντιμετωπίσει κάτι ανάλογο με τα δικά σας πιτσιρίκια?:rolleyes:

Υ.Γ. Κέλλυ μας λείπεις!!!:-(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...