Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νίτσα, εγώ το έχω ξαναγράψει, στο σπίτι δεν πρόκειται να πληρώσουμε, αν δεν φτάσουμε στο μη παρέκει. Θα περιμένουμε την έκδοση των αποφάσεων κι ύστερα βλέποντας και κάνοντας. Δεν μας έχει έρθει ούτε εμάς ακόμα. Καλημέρα!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Kαλημερα, λυπαμαι πραγματικα πολυ για την νεα μανουλα που χαθηκε ελπιζω το παιδακι της να εχει καποιον αλλον πισω.

Φαιη εγω πιστευω οτι ο Μπιλυ εχει πραγματικα δικιο ,σταματα να μαστιγωνεις τον εαυτο σου, οταν καποιος περναει τοσο δυσκολες καταστασεις λογικο ειναι να ζοριζεται απιστευτα δεν εισαι ρομποτ ανθρωπος εισαι και εχεις το δικαιωμα να φτανεις στα ορια σου οποτε μην τα βαζεις και με τον εαυτο σου κατω απο αυτες τις συνθηκες.

Ειμαι σιγουρη οτι κανεις οτι καλυτερο μπορεις και ακομα και οταν δεν εισαι καλα θεση εδω εχεις για να ξεσπας αλλωστε καποιοι απο εμας ξερουν τι θα πει να εχεις προβληματα οποτε δεν ζουμε στο μικρο σπιτι στο λειβαδι και εσυ μας το χαλας.

Ξερω οτι τωρα ολα φαινονται βουνο και δυσκολα και θελουν πολλες αντοχες αλλα και λιγο να ξελαφρωνεις μιλοντας μας χαρα μας θα ειναι πραγματικα.

Τα θεματα υγειας ειναι τα πιο ζορικα για μενα που μπορει να περναει καποιος και θελει απο οπου μπορεις να παιρνεις ενεργεια να το κανεις.

Κρατα το βλασταρακι σου αγκαλια και γεμισε μπαταριες, εχεις και εναν εξαιρετικο συντροφο και εμεις εδω ειμαστε παντα στην διαθεση σου. Και εχουμε αποδειξει οτι και νευρα να εχουμε λειτουργουμε δεν παρεξηγει κανεις ευτυχως υπαρχει κατανοηση μεταξυ μας.

Να μπαινεις οποτε το θελεις πραγματικα και ευχομαι ολα να αρχισουν να πηγαινουν καλυτερα συντομα.

Α και Αγγελίνα... να μην τα παρατήσεις! Σε θερμοπαρακαλώ... είναι παίδεμα αλλά αν τα παρατήσεις μπορείς να ζήσεις με τις τύψεις που θα συνεπάγεται η κίνηση αυτή; Εγώ ακόμα βρίζω τη μάνα μου που δεν με πίεσε! Γιατί τώρα που άρχισε η πρεσβυωπία της ηλικίας... η ανάγκη του δεύτερου ματιού είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!! και δεν το έχω....

ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ!

Ποιανού το μάτι έχει πρόβλημα??? Του παιδιού της Αγγελίνας?

Νίτσα, εγώ το έχω ξαναγράψει, στο σπίτι δεν πρόκειται να πληρώσουμε, αν δεν φτάσουμε στο μη παρέκει. Θα περιμένουμε την έκδοση των αποφάσεων κι ύστερα βλέποντας και κάνοντας. Δεν μας έχει έρθει ούτε εμάς ακόμα. Καλημέρα!

Αχ δεν ξέρω ρε Αγγελινούλα!!! Σκέφτομαι ότι πάνε στην εφορία μετά..

Περαστικά του παιδιού.....πολύ τρέξιμο! Τι να πω?

Διαφημίσεις

Αγγελινακι τωρα ειδα τα αποτελεσματα του γιατρου και το στασιμο δεν ειναι κατι?? Δεν γνωριζω γιαυτο ρωταω.

Ζοπ ετοιμαζεις καμια εκπληξη??? Καιρο εχει να μεινει εγκυουλα καποια χαχαχαχαχα. Να το ευχηθω??

Να σας ζησει και το νεο μπεμπινι που ηρθε!!!!

Καταρχην ευχαριστω πολυ για τις ευχες, ειμαι σιγουρη πως θα πιασουν! :-D

Για το θεμα "μπαινω - δεν μπαινω" εχω να πω τα εξης..

Διανυω μια πολυ δυσκολη περιοδο της ζωης μου (σαφως και δεν ειμαι η μονη) που τα οικονομικα μου πανε απο το κακο στο χειροτερο, που αντιμετωπιζω ενδοοικογενειακο θεμα υγειας και περιμενουν ολοι απο εμενα να τρεξω καθοτι ειμαι ανεργη και επομενως διαθεσιμη να τρεξει οταν ολοι οι υπολοιποι δουλευουν. Με εχει κουρασει ολο αυτο το βαρος που εχει πεσει στην πλατη μου γιατι προκειται για τη θεια μου -την αδερφη της μαμας μου- η οποια εκ γενετης εχει συνδρομο down και αυτη τη στιγμη ολες οι εξετασεις δειχνουν πως εχει καρκινο. Φυσικα ομως δεν ειναι σε θεση να σου δωσει σαφεις οδηγιες για το αν πονα καπου, που πονα, αν βλεπει αιμα στο χαρτι π.χ. και οι αιματολογικες δεν δειχνουν καθαρα που υπαρχει. Θελει ενα σωρο εξετασεις σε ενα παιδι (γιατι παιδι ειναι παρολο που ειναι 55 ετων) τρομοκρατημενο που γατζωνεται επανω σου μολις δει ασπρη ρομπα και κλαιει.. Ακομα κι αυτη τη στιγμη που σας το γραφω αισθανομαι κομπο στο στομαχι και τρεμουν τα ποδια μου. Γυριζω σπιτι και αγκαλιαζω το παιδι μου σαν να μην υπαρχει αυριο..

Φαιούλα μου γλυκιά, τι να πω...Είναι κάποιες φορές που πρέπει να το παίρνουμε λίγο αλλιώς για να μην μας πάρει! Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις... Δες το λίγο διαφορετικά... Σκέψου το Μαράκι σου που σε βλέπει κάθε μέρα και σου χαμογελά!

Τα βαζω με τον εαυτο μου, με το ποσο ευκολα αφηνω να με ριχνουν οι καταστασεις, που δινω σημασια σε πραγματα ανευ σημασιας και που προσπαθωντας να κανω ουσιωδη πραγματα χανω την ουσια και ερχεται το βραδυ και μενω με το τιποτα. Ο Βασιλης απο την αλλη στην προσπαθεια του να με στηριξει, μου λεει πως ειμαι πολυ αυστηρη με τον εαυτο μου και να σταματησω αυτο που κανω. Αλλα απλως δεν γινεται..

Οταν υπαρχει τοσο αρρωστο κλιμα στην οικογενεια.. Οταν δεν γινεται να μην τρεξεις, οταν ξυπνας το πρωι και το μονο που θες ειναι να περασεις τη ζωη σου κατω απο τα σκεπασματα, οταν εχεις εναν πατριο αλκοολικο που δεν προσφερει τιποτα περα απο φασαριες και που οσονουπω θα χρειαστει να ξαναμπει σε κεντρο απεξαρτησης, οταν η αδερφη σου (εστω και ετεροθαλης) ειναι 19 χρονων και δεν κανει μπανιο μονη της με τη δικαιολογια της επιληψιας, οταν πρεπει να φροντισεις σπιτι - παιδι - αντρα και να εισαι εκει για οτιδηποτε προκυπτει ΚΑΠΟΥ πρεπει να ξεσπασεις.. Κι εγω περα απο την παρτη μου, δεν βρισκω αλλον ευκαιρο.

Απ' ότι έχω καταλάβει, είσαι ένα υπερευαίσθητο πλάσμα και σκέφτεσαι τους πάντες και τα πάντα. Όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται, όμως, μήπως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι τη Φαίη?

Εχω φτασει σε σημειο να ξυπναω και να μην εχω κουραγιο να ανασανω.. Τα νευρα μου εχουν χτυπησει κοκκινο.. Και γι' αυτο αποφασισα να ψιλοαπεχω.

Πρωτον γιατι αν μπαινω καθημερινα και γραφω τι γινεται στη ζωη μου, στο τελος θα χρειαστειτε ολες αγχολυτικα. Προτιμησα την ασφαλη λυση να γραφω αραια και που και να μαθαινετε μονο ευχαριστα απο εμενα.

Εδώ θα συμφωνήσω με αυτό που σου είπε η Μάρκο... Επειδή κι εμείς δεν ζούμε στο μικρό σπίτι στο λιβάδι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα να σε ακούσουμε... Άλλωστε έχουμε περάσει όλοι μας δύσκολες φάσεις κ ξέρουμε πως είναι!!!

Και δευτερον, επειδη τα ψυχολογικα μου ειναι στο ναδιρ φοβαμαι μην αρπαχτω με καμμια καμμια μερα! Π.χ. μπαινει η DEMS (τυχαιο παραδειγμα εντελως) και λεει "αααα.. τι ωραια! η Ιφιγενεια κοιμηθηκε ολο το βραδυ και με αφησε να κοιμηθω".. Κι εμενα ο δικος μου εγκεφαλος κατευθειαν θα σκεφτει "μομφη ηταν αυτο? για εμενα που δεν κοιμηθηκα ολη τη νυχτα??? :evil:" :lol: Καταλαβατε; Επίσης δεν συγκρατω πληροφοριες ρε παιδια.. Μπαινω, γραφω και δεν απαντω σε καμμια.. Εχω καψει φλατζα λεμε! Ειναι σωστο τωρα αυτο; Π.χ. εχθες δεν ευχηθηκα καν στην Αγγελινα μια μαμημενη καλη επιτυχια για το παιδι της! :oops: Αγγελινακι επι ευκαιρια στο λεω τωρα! :)

Ωστοσο επειδη μου λειπετε πολυ, θα προσπαθησω να μπαινω και να μην χανομαι! I promise!

Ευχαριστω πολυ ειλικρινα ολες σας!

Φιλακια!:-D

Καλά δεν είσαι η μόνη, μην αγχώνεσαι!!!!!!!!! εγώ δεν προλαβαίνω να διαβάζω τα πάντα, ξεχνάω εύκολα κλπ κλπ κλπ. Τι θα έπρεπε να κανετε? Να με λιθοβολήσετε????

Κοίτα λίγο το θέμα με την υγεία σου και ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!!!

Δεν έχουμε πολύ χρόνο...........

Εμενα ειναι να πληρωθει αυριο το χαρατσι της δεη και απο οτι φαινεται θα το πληρωσουμε δυστυχως.

Αύριο λήγει?

Δεν ξέρω ρε Ειρήνη... Μετά από αυτά που άκουσα χθες έχω τις επιφυλάξεις μου μην πιαστούμε Κότσοι!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια όμορφα!

Να σας κεράσω κάτι για την Ιφιγένεια που γιορτάζει σήμερα :D

chocolate-cupcakes.gif

Φιλάκια σε όλες και να χαίρεστε τα αγγελούδια σας :D

etCDp3.png hk8kp3.png

Η μαμά του Ευριπίδη και της Ιφιγένειας

Καλημέρα!!

Εδω δουλειά....μια καταθλιπτικη κατάσταση....άντικείμενο απασχόλησης 0 ενα κενο περιμένουμε κάτι αλλά τι??

ΩΧ πως θα περάσει ένας μήνας να σταματήσω κ ας κόψουν το λαιμό τους εδω πέρα.

Κατα τα άλλα ξυπνησα πολύ καλα χωρίς πόνους...μέχρι να βγω απο το μετρό κουτσαινα κ οσο πάει νεκρώσει τελείως το πόδι το σέρνω!

Φαιάκι κουράγιο κορίτσι μου!!Τον εαυτό σου προστάτεψε τον λίγο παραπάνω κ κάνε οτι καλύτερο μπορείς κ περνάει απο το χέρι σου..είναι ψυχοφθόρα όλη αυτή η κατάσταση εχεις δίκιο...Κοιτα λίγο φβ το απόγευμα τα πμ σου!!:wink:

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...